Hahahah mislio sam da sam jedini,kome se ono svidjelo.Pa sam se onako zamislio,pored toliko huliganske nacije,danas im djeca sjede na tribinama,a kad ce kod nas?Principatus je napisao/la:Haha ono dijete sto guta snijeg. Interesantan detalj.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Koliko je City ove sezone u Premier ligi dao golova iz penala? Ko su strijelci? Pored Aguera, znam da je i Baloteli pucao penale, kao i Silva. Volio bih ako neko ima te podatke da ih ovdje postavi.
Ako zaboravimo penal Aguero, po meni, najlošiji u Cityiju. Loš i to skroz. Minut-dva prije kraja poluvremena vodi kontru 4 prema dva i on dodaje loptu golmanu Fulhama. Ono je morao biti gol. Najbolja šansa na tekmi, koju je KUN upropastio. Ponavljam loš, skroz loš.
Ako zaboravimo penal Aguero, po meni, najlošiji u Cityiju. Loš i to skroz. Minut-dva prije kraja poluvremena vodi kontru 4 prema dva i on dodaje loptu golmanu Fulhama. Ono je morao biti gol. Najbolja šansa na tekmi, koju je KUN upropastio. Ponavljam loš, skroz loš.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- kupus army
- Kontakt:
Solidno poluvrijeme Edina,dobro se kretao,vracao nazad imao par nekih sansi,vjerujem da ce u drugom krunisat sve to s golom.Primjetno je danas da dobro suradjuju on i Aguero,ako ovako nastave bice bolje za oboicu,a i za sam tim.Hajde Edo dadni ga 

Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Onaj teren se ubio za povrede,zato polako.Fulham ce sam sebi zabiti jos koji. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- twostepsfromhell
- Kontakt:
Ostavimo sada Aguera po strani, hajd da o Dzeki pisemoavlami97 je napisao/la:Koliko je City ove sezone u Premier ligi dao golova iz penala? Ko su strijelci? Pored Aguera, znam da je i Baloteli pucao penale, kao i Silva. Volio bih ako neko ima te podatke da ih ovdje postavi.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa aguero **** ti familiju sebicnu joj koji debil braco moja kako se ne nadje neka budala engleska da mu nogu slomi da odmori jedno pola sezone

Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 04 feb 2012, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
E yebem mu ja sad ženu! Joooj koliko je ovaj aguero sebičan u pm. Idiot!
p.s. namjerno sam mu ime napisao malim slovom jer više ne zaslužuje, pindo!
p.s. namjerno sam mu ime napisao malim slovom jer više ne zaslužuje, pindo!

Hahahahahaha legenda sa lopatom! Englezi su prejaki

Zadnja izmjena: reptile, dana/u 04 feb 2012, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
shandrlike-tandrlike
Šta se desilo? 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kontam da nije Dzeko **** mamu ili curu ovom Agueru pa mu se ovaj ovako osvecuje?
Nista usli ljudi snijeg da ociste sa linija
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
imo je dzeko svoje sanse i nista, iskreno pokazuje taman toliko da sjedi na klupiSarajlijc@ je napisao/la:Kontam da nije Dzeko **** mamu ili curu ovom Agueru pa mu se ovaj ovako osvecuje?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Dzekson je najbolji razigravac u ovoj ekipi City-ja ...
Sada vecina Bosanaca govori '**** ti tekmu.. Dzeko ce fasovat prehladu.'
shandrlike-tandrlike
-
- Kontakt:
Nemas ti pojma o zivotu,idi prati balet.nick je napisao/la:
imo je dzeko svoje sanse i nista, iskreno pokazuje taman toliko da sjedi na klupi
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
satro humoristican?Pasodzigera je napisao/la:Nemas ti pojma o zivotu,idi prati balet.nick je napisao/la:
imo je dzeko svoje sanse i nista, iskreno pokazuje taman toliko da sjedi na klupi
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
Dobar Dzele, konacno poceo da trci kako treba
jos gol i sve 10
..

http://www.hahasport.com/v-2/16/26/v-362732.html" onclick="window.open(this.href);return false;
evo raja link ako kome treba
evo raja link ako kome treba

Željeznicar za život cijeli !
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], hurem i 9 gostiju.