Iniesta: Je li novac unutra?
Villa: Je li mobitel?
Xavi: Je li kreditna kartica?
Messi:Ne! Ali...
Villa: Reci...
Messi: Bio je autogram od Del Piera!
♥ FORZA JUVENTUS ♥

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Juventus Fans je napisao/la:Messi: Izgubio sam torbu!(
Iniesta: Je li novac unutra?
Villa: Je li mobitel?
Xavi: Je li kreditna kartica?
Messi:Ne! Ali...
Villa: Reci...
Messi: Bio je autogram od Del Piera!
♥ FORZA JUVENTUS ♥
BuffonOxygen je napisao/la:Kaže Conte da Milan nije favorit,već je apsolutni favorit za scudetto,imamo 5 utakmica u 13 dana i kaže da će biti mjesta za sve igrače i da mu svi trebaju zdravi.
Pozvani za sutra: ( Krasić nije ni pozvan,Grosso je odavno van tima)
1 Buffon, 13 Manninger, 30 Storari
3 Chiellini, 4 Caceres, 11 De Ceglie, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 26 Lichtsteiner,
7 Pepe, 8 Marchisio, 17 Elia, 20 Padoin, 21 Pirlo, 22 Vidal, 24 Giaccherini, 28 Estigarribia, 34 Marrone
10 Del Piero, 14 Vucinic, 18 Quagliarella, 23 Borriello, 32 Matri
mislim da nece ovako biti,kaze conte u 13 dana 5 utakmica,da mu trebaju svi igraci,sigurno sutra protiv siene mozemo dopustiti sebi da odmorimo neke igrace,jer u srijedu igramo protiv parmeharebianconero je napisao/la:Buffon
Lichtsteiner-Barzagli-Bonucci-Chiellini
Marchisio-Pirlo-Vidal
Pepe-Matri-Vučinić
sjedio bi na klupi u Juventusu, sjediće na klupi u City-u, samo sto će u City-u skuplje sjedit na klupi.paolomontero je napisao/la: David Pizaro je bio prekobrojan u Romi, a stigao je u Siti poslednjeg dana prelaznog roka.
"Bio sam u pregovorima sa Juventusom, ali kada sam čuo za interesovanje Sitija, nisam imao dilemu, razlog je Manćini", kaže Čileanac.
pita mali interista tatu, tata tata je li bilo veliko slavlje kad smo osvojili scudetto 2006-te.Na to ce tata, jeste sine, Del Piero je podigao pehar, bilo je fantasticno.Evo ima sine i snimakSoloJuve26 je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Conte gospodski zna šuknuti...![]()
Drago mi je što svaku priliku koristi da napadne novinare i pohvali svoje igrače.
Sutrašnji sastav će biti isti kao protiv Atalante, u odbrani Licht, Barzagli, Chiellini i De Ceglie, na sredini MVP i u napadau MVP.
Ove pridošlice će dobiti priliku u srijedu, ne bi me čudilo da u kupu Conte zaigra u 3-5-2 foramciji, igrao je već 4-3-3 protiv Milana i rasturili smo ih, trebao bi možda probati sa 3-5-2 jer Milan je po strani i po bekovima katastrofa, a kroz sredinu protiv našeg MVP trija sigurno ništa ne može.
opet mislim da ce conte gurnuti boriella od prve minute,ne bi ga onda ni dovodio.vjeruj mi za padoina,gledao sam momka,atalanta je igrala ove godine odlicno,a on im je glavni igrac.Antonio Conte je spreman da rotira ekipu protiv Siene nesto tako sam i procitao.Oxygen je napisao/la:Ti baš uporan sa Padoinom,ja se nadam što manje da će biti na terenu,a ti ga u prvu postavu.
Haretov sastav je trenutno onaj najjači, odnosno bit će najjači kada Bonnuci ustupi mjesto Caceresu.
O odmoru nema govora,odmarali su,nije se igralo kolo.
Želio je Conte protiv Parme napraviti par rokada,prije svih Licht i Vidal,ali mislim da su imali dovoljno odmora,Siena je kvalitetnija ekipa od Parme ako gledamo ovu sezonu,ok - igramo kući pa bi se moglo dozvoliti par izmjena,recimo jedan napadač ili Marone umjesto Vidala,ali mislim da će startati Haretov sastav.
talijani godinama nisu izbacili dobrog mladog beka,zadnji pokusaj je santon,pa po tome smatram da je De Ceglie sasvim solidan igrac,i vazan kotacic u ekipi juventusa.a centarsuta nema,sto jest,jestSoloJuve26 je napisao/la:Ma sta vrijedi da je ofensivni kad ne zna ubaciti lopte kako treba ha ja... Onda bolje igrati na sigurno ko sto je bilo kad je Chiellini tu igro.. Kako da nema neki dobar bek u Primavera , nevjerujem da je ista gori od De Ceglie, barem moje misljenje..
MOja Prognoza sutra je 1-0 i to jedva u 93 min kad Vidal skarama dadne
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.