Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Juventus Fans
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Juventus Fans » 04 feb 2012, 12:27

Messi: Izgubio sam torbu! :((
Iniesta: Je li novac unutra?
Villa: Je li mobitel?
Xavi: Je li kreditna kartica?
Messi:Ne! Ali...
Villa: Reci...
Messi: Bio je autogram od Del Piera!

♥ FORZA JUVENTUS ♥ :lol:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 feb 2012, 13:10

Ima li ko zatrpan? :mrgreen:

Papiri za Caceresa su pristigli i očekivano bit će u konkurenciji za sutrašnji meč, ipak njegov debi očekujem tek protiv Milana u srijedu u 1/2 Coppa Italia.

Sutra se u Torinu očekuje sunčano vrijeme, ali sa minusom, dakle utakmica će se sigurno igrati.

Evo i kratki video sa jutrošnje press konferencije mistera.

[youtube][/youtube]

Toliko od mene, odoh sad bacati snijeg. :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 04 feb 2012, 13:38

Đeste bianconerci redom kolektivno :mrgreen:
Ima li igdje ljepša crno-bijela Dama???

Ja ću njesto vas odgovoriti... NEMA

FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 04 feb 2012, 13:42

Kaže Conte da Milan nije favorit,već je apsolutni favorit za scudetto,imamo 5 utakmica u 13 dana i kaže da će biti mjesta za sve igrače i da mu svi trebaju zdravi.

Pozvani za sutra: ( Krasić nije ni pozvan,Grosso je odavno van tima)

1 Buffon, 13 Manninger, 30 Storari

3 Chiellini, 4 Caceres, 11 De Ceglie, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 26 Lichtsteiner,

7 Pepe, 8 Marchisio, 17 Elia, 20 Padoin, 21 Pirlo, 22 Vidal, 24 Giaccherini, 28 Estigarribia, 34 Marrone

10 Del Piero, 14 Vucinic, 18 Quagliarella, 23 Borriello, 32 Matri
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 04 feb 2012, 15:28

Juventus Fans je napisao/la:Messi: Izgubio sam torbu! :((
Iniesta: Je li novac unutra?
Villa: Je li mobitel?
Xavi: Je li kreditna kartica?
Messi:Ne! Ali...
Villa: Reci...
Messi: Bio je autogram od Del Piera!

♥ FORZA JUVENTUS ♥ :lol:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 04 feb 2012, 15:32

Oxygen je napisao/la:Kaže Conte da Milan nije favorit,već je apsolutni favorit za scudetto,imamo 5 utakmica u 13 dana i kaže da će biti mjesta za sve igrače i da mu svi trebaju zdravi.

Pozvani za sutra: ( Krasić nije ni pozvan,Grosso je odavno van tima)

1 Buffon, 13 Manninger, 30 Storari

3 Chiellini, 4 Caceres, 11 De Ceglie, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 26 Lichtsteiner,

7 Pepe, 8 Marchisio, 17 Elia, 20 Padoin, 21 Pirlo, 22 Vidal, 24 Giaccherini, 28 Estigarribia, 34 Marrone

10 Del Piero, 14 Vucinic, 18 Quagliarella, 23 Borriello, 32 Matri
Buffon
Chiellini-Barza-Bonucci
Pepe-Marchihiso-Vidal-Pirl-Padoin
Alex-Quaglierella

moja zelja za sutra
Ti seguiremo anche noi

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 04 feb 2012, 15:36

Juče je oficijalno objavljen datum zaostale utakmice Parma-Juventus – 15. februar.

Čelnici Serie A odlučili su da se utakmica odigra sledeće srede u 18:30.Kako prenosi Gazzetta dello Sport, dve ekipe će se susresti u polarnoj klimi. Vremenske prognoze govore o snegu, temperaturi od -8˚ i vlažnosti vazduha od 91%.

"Počašćen sam ponudom Juventusa, to je veliki klub." – izjavio je mladi reprezentativac Švicarske."Međutim, sredina je sezone i u Engleskoj i nisam želio da napustim Fulham sada" – nastavio je Kasami.

David Pizaro je bio prekobrojan u Romi, a stigao je u Siti poslednjeg dana prelaznog roka.
"Bio sam u pregovorima sa Juventusom, ali kada sam čuo za interesovanje Sitija, nisam imao dilemu, razlog je Manćini", kaže Čileanac.
Ti seguiremo anche noi

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 04 feb 2012, 15:37

Buffon
Lichtsteiner-Barzagli-Bonucci-Chiellini
Marchisio-Pirlo-Vidal
Pepe-Matri-Vučinić
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 04 feb 2012, 15:38

harebianconero je napisao/la:Buffon
Lichtsteiner-Barzagli-Bonucci-Chiellini
Marchisio-Pirlo-Vidal
Pepe-Matri-Vučinić
mislim da nece ovako biti,kaze conte u 13 dana 5 utakmica,da mu trebaju svi igraci,sigurno sutra protiv siene mozemo dopustiti sebi da odmorimo neke igrace,jer u srijedu igramo protiv parme
Ti seguiremo anche noi

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 feb 2012, 15:44

paolomontero je napisao/la: David Pizaro je bio prekobrojan u Romi, a stigao je u Siti poslednjeg dana prelaznog roka.
"Bio sam u pregovorima sa Juventusom, ali kada sam čuo za interesovanje Sitija, nisam imao dilemu, razlog je Manćini", kaže Čileanac.
sjedio bi na klupi u Juventusu, sjediće na klupi u City-u, samo sto će u City-u skuplje sjedit na klupi. :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 04 feb 2012, 15:45

Ti baš uporan sa Padoinom,ja se nadam što manje da će biti na terenu,a ti ga u prvu postavu.
Haretov sastav je trenutno onaj najjači, odnosno bit će najjači kada Bonnuci ustupi mjesto Caceresu.

O odmoru nema govora,odmarali su,nije se igralo kolo.

Želio je Conte protiv Parme napraviti par rokada,prije svih Licht i Vidal,ali mislim da su imali dovoljno odmora,Siena je kvalitetnija ekipa od Parme ako gledamo ovu sezonu,ok - igramo kući pa bi se moglo dozvoliti par izmjena,recimo jedan napadač ili Marone umjesto Vidala,ali mislim da će startati Haretov sastav.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 04 feb 2012, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 feb 2012, 15:56

„Zabavno je sada gledati prve kritike na naš račun, kako nismo dovodili svetski poznate igrače, kako su naši transferi u junu potpuni promašaj i kako je trener „taktički terorista“.

Objasnio neke stvari 8-) .
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 04 feb 2012, 16:18

slika

:mrgreen:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 feb 2012, 16:20

Conte gospodski zna šuknuti... :mrgreen:

Drago mi je što svaku priliku koristi da napadne novinare i pohvali svoje igrače.

Sutrašnji sastav će biti isti kao protiv Atalante, u odbrani Licht, Barzagli, Chiellini i De Ceglie, na sredini MVP i u napadau MVP.

Ove pridošlice će dobiti priliku u srijedu, ne bi me čudilo da u kupu Conte zaigra u 3-5-2 foramciji, igrao je već 4-3-3 protiv Milana i rasturili smo ih, trebao bi možda probati sa 3-5-2 jer Milan je po strani i po bekovima katastrofa, a kroz sredinu protiv našeg MVP trija sigurno ništa ne može.
Ž '21!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 feb 2012, 16:21

SoloJuve26 je napisao/la:slika

:mrgreen:
pita mali interista tatu, tata tata je li bilo veliko slavlje kad smo osvojili scudetto 2006-te.Na to ce tata, jeste sine, Del Piero je podigao pehar, bilo je fantasticno.Evo ima sine i snimak

[youtube][/youtube]

na sve to ce mali interista gledat zbunjem i nista mu zadugo nece biti jasno.Los odgoj djece. :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 04 feb 2012, 16:30

Bianconeri1988 je napisao/la:Conte gospodski zna šuknuti... :mrgreen:

Drago mi je što svaku priliku koristi da napadne novinare i pohvali svoje igrače.

Sutrašnji sastav će biti isti kao protiv Atalante, u odbrani Licht, Barzagli, Chiellini i De Ceglie, na sredini MVP i u napadau MVP.

Ove pridošlice će dobiti priliku u srijedu, ne bi me čudilo da u kupu Conte zaigra u 3-5-2 foramciji, igrao je već 4-3-3 protiv Milana i rasturili smo ih, trebao bi možda probati sa 3-5-2 jer Milan je po strani i po bekovima katastrofa, a kroz sredinu protiv našeg MVP trija sigurno ništa ne može.

Ma zna on kako ce motivaciju dignuti igracima, kad i ovako brane sad ce jos vise da trce i brane nase boje.

Samo mu ovo nije dobro sto ce De Ceglie igrati, radje da nastavi s Chielliniom na beka jer ovaj ce nas kostati kad tad...

Ovu Sienu treba dobiti dosta je vise prosipanja bodova kod kuce. Kad se samo sjetim protiv koga smo sve izgubili bodove i koliko smo mogli sada bjezati od ostali al jbg.... valjda su se naucili od gresaka..

JuveSissoko//

:lol: tako je ima se moze se pogledati koje ko osvojio 8-)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 feb 2012, 16:37

Ma oni će biti zbunjeni do kraja života, oni najbolje kakav je život u iluziji.

De Ceglie sigurno manje griješi od Bonuccija, Bonucci svaku tekmu napravi grešku koja nas može koštati bodova, tako je i protiv Udinesea bilo, sreća pa se Chiellini vratio i napravio onaj bodiček :mrgreen:

De Ceglie je u formi i zaslužuje da igra sutra jer će u srijedu na klupu, a Bonucci će igrati od početka, a i De Ceglie mi je bolji u napadu od Chiellinija, jer pretpostavka je da će se Siena samo braniti, kao i večina ekipa na našem stadionu.

Moja prognoza je 2/3:0 za nas, ne znamo mi nekako dotući protivnika, posljednja ekipa koju smo pošteno preslušali je Palermo.
Ž '21!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 04 feb 2012, 16:47

Ma sta vrijedi da je ofensivni kad ne zna ubaciti lopte kako treba ha ja... Onda bolje igrati na sigurno ko sto je bilo kad je Chiellini tu igro ;) .. Kako da nema neki dobar bek u Primavera , nevjerujem da je ista gori od De Ceglie, barem moje misljenje..

MOja Prognoza sutra je 1-0 i to jedva u 93 min kad Vidal skarama dadne

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 04 feb 2012, 17:52

Oxygen je napisao/la:Ti baš uporan sa Padoinom,ja se nadam što manje da će biti na terenu,a ti ga u prvu postavu.
Haretov sastav je trenutno onaj najjači, odnosno bit će najjači kada Bonnuci ustupi mjesto Caceresu.

O odmoru nema govora,odmarali su,nije se igralo kolo.

Želio je Conte protiv Parme napraviti par rokada,prije svih Licht i Vidal,ali mislim da su imali dovoljno odmora,Siena je kvalitetnija ekipa od Parme ako gledamo ovu sezonu,ok - igramo kući pa bi se moglo dozvoliti par izmjena,recimo jedan napadač ili Marone umjesto Vidala,ali mislim da će startati Haretov sastav.
opet mislim da ce conte gurnuti boriella od prve minute,ne bi ga onda ni dovodio.vjeruj mi za padoina,gledao sam momka,atalanta je igrala ove godine odlicno,a on im je glavni igrac.Antonio Conte je spreman da rotira ekipu protiv Siene nesto tako sam i procitao.

Posljednju utakmicu izmedju Juventusa i Siene nije ostala u lijepom sjećanju Bianconerima. Ekipa Siene je stigla vodstvo Bianconera od 3:0. Medjutim ovo je sada jedan novi Juve. Od 14 igrača koji su korišteni to popodne samo trojica su i dalje u momčadi. To su Claudio Marchisio, Paolo de Ceglie i Alex Del Piero.

Do sada je odigrano šest utakmica u Torinu izmedju Juventusa i Siene. Juve je baš bio ubjedljiv. Imaju pet pobjeda i samo jedan remi. Del Piero je igrao u svih šest utakmica i postigao je osam golova u tim utakmicama.
Ti seguiremo anche noi

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 04 feb 2012, 17:55

SoloJuve26 je napisao/la:Ma sta vrijedi da je ofensivni kad ne zna ubaciti lopte kako treba ha ja... Onda bolje igrati na sigurno ko sto je bilo kad je Chiellini tu igro ;) .. Kako da nema neki dobar bek u Primavera , nevjerujem da je ista gori od De Ceglie, barem moje misljenje..

MOja Prognoza sutra je 1-0 i to jedva u 93 min kad Vidal skarama dadne
talijani godinama nisu izbacili dobrog mladog beka,zadnji pokusaj je santon,pa po tome smatram da je De Ceglie sasvim solidan igrac,i vazan kotacic u ekipi juventusa.a centarsuta nema,sto jest,jest :D

samo za @Bianca

[youtube][/youtube]
Ti seguiremo anche noi

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.