NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 03 feb 2012, 08:00

docekasmo i mi snijeg u nasem gradu za noc je sve zavio u bijelo..jucer cujem nai cekaju prvi snijeg da idu na more
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 03 feb 2012, 09:14

astra1922 je napisao/la:docekasmo i mi snijeg u nasem gradu za noc je sve zavio u bijelo..jucer cujem nai cekaju prvi snijeg da idu na more

Govori se da ce u nedelju krenuti na more :D

Tako sam bar cuoo :)
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 03 feb 2012, 10:18

Garfield je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:docekasmo i mi snijeg u nasem gradu za noc je sve zavio u bijelo..jucer cujem nai cekaju prvi snijeg da idu na more

Govori se da ce u nedelju krenuti na more :D

Tako sam bar cuoo :)
Kako pada, tesko ce iko igdje mrdnuti :)
Cuva Bog Zelju svog!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 feb 2012, 12:45

nasi ce sa laporima na more :mrgreen: ma istina je cekao se samo snijeg.mislim da je to neophodno kod nas su uslovi za rad nenormalni tako da je najpametnije da idu sada i budu desetak dana a do tada bi se vjerovatno trebalo kod nas vrijeme popraviti eno serif pljuje po upravi a trener ga ostranio iz ekipe rekao mu trener u lice ako se ne popravi da ce biti noga i tako i bi

Nova sezona nova nafaka

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 03 feb 2012, 13:37

Hjojjjjjjjjjjjjj postova samo cu vas jedno pitat znatel vi koliko kosta asfaltiranje ispred stadiona eh za te pare smo mi mogli dovest igraca da osvojimo mozda i titulu i jos da vam kazem novu informaciju malo ce nam biti drugaciji stadion vec sto je planirano krov ce biti nesto mnogo bolji sacekat cemo dok se zavrse nacrti ;)

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 03 feb 2012, 13:51

astra1922 je napisao/la:nasi ce sa laporima na more :mrgreen: ma istina je cekao se samo snijeg.mislim da je to neophodno kod nas su uslovi za rad nenormalni tako da je najpametnije da idu sada i budu desetak dana a do tada bi se vjerovatno trebalo kod nas vrijeme popraviti eno serif pljuje po upravi a trener ga ostranio iz ekipe rekao mu trener u lice ako se ne popravi da ce biti noga i tako i bi
Samo sto kralju pada i na moru hahahahaha evo Zelji sve tekme otkazane.
Cuva Bog Zelju svog!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 feb 2012, 14:21

mirzza je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:nasi ce sa laporima na more :mrgreen: ma istina je cekao se samo snijeg.mislim da je to neophodno kod nas su uslovi za rad nenormalni tako da je najpametnije da idu sada i budu desetak dana a do tada bi se vjerovatno trebalo kod nas vrijeme popraviti eno serif pljuje po upravi a trener ga ostranio iz ekipe rekao mu trener u lice ako se ne popravi da ce biti noga i tako i bi
Samo sto kralju pada i na moru hahahahaha evo Zelji sve tekme otkazane.
znam care al zeljo nije na moru mi cemo vjerovatno u makarsku kako cujem dole nema snijega ;)

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 feb 2012, 14:23

Fatko je napisao/la:Hjojjjjjjjjjjjjj postova samo cu vas jedno pitat znatel vi koliko kosta asfaltiranje ispred stadiona eh za te pare smo mi mogli dovest igraca da osvojimo mozda i titulu i jos da vam kazem novu informaciju malo ce nam biti drugaciji stadion vec sto je planirano krov ce biti nesto mnogo bolji sacekat cemo dok se zavrse nacrti ;)
mozda kao na splitskom poljudu ;)

Nova sezona nova nafaka

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 03 feb 2012, 15:09

astra1922 je napisao/la:
Fatko je napisao/la:Hjojjjjjjjjjjjjj postova samo cu vas jedno pitat znatel vi koliko kosta asfaltiranje ispred stadiona eh za te pare smo mi mogli dovest igraca da osvojimo mozda i titulu i jos da vam kazem novu informaciju malo ce nam biti drugaciji stadion vec sto je planirano krov ce biti nesto mnogo bolji sacekat cemo dok se zavrse nacrti ;)
mozda kao na splitskom poljudu ;)
hmmmm vidit cemo

dilber
Kontakt:

Post Postao/la dilber » 03 feb 2012, 15:23

Svašta je nešto u planu ko što reče Fatko vidjet će mo..... Jutros smo baš nešto pričali o tome, zna Fatko o čemu je riječ :D Pozdrav

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 feb 2012, 15:26

eto nasi ljudi sve pokusavaju i bore se da nasem klubu i nama stvore najbolje uslove mislim da im se treba na neki nacin oduzit a najbolji nacin je bolja posjeta :) al nesumnjam da ce u narednim godinam biti sve vise gledalaca.ako se u narednim godinama ukljucimo u borbu za evropu mislim da ce stadion biti pun ;)

Nova sezona nova nafaka

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 03 feb 2012, 15:30

ovo za krov je stara vijest prelistaj te malo u nazad pa ćete vidjeti detalje o novom krovu i još jedna iz prve ruke:

od ponedjeljka počinje sa radom oficijelna stranica kluba: nkzvijezda.ba naravno sa www ispred

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 feb 2012, 15:37

seven je napisao/la:ovo za krov je stara vijest prelistaj te malo u nazad pa ćete vidjeti detalje o novom krovu i još jedna iz prve ruke:

od ponedjeljka počinje sa radom oficijelna stranica kluba: nkzvijezda.ba naravno sa www ispred
ne sjecam se da se nesto pisalo o novom krovu ,mislim izgledu ,mozda si to na nekom dr forumu pisao ;)

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 03 feb 2012, 16:02

astra1922 je napisao/la:
seven je napisao/la:ovo za krov je stara vijest prelistaj te malo u nazad pa ćete vidjeti detalje o novom krovu i još jedna iz prve ruke:

ne sjecam se da se nesto pisalo o novom krovu ,mislim izgledu ,mozda si to na nekom dr forumu pisao ;)
jeste pisano o novom izgledu krova davno... ja se sjećam... kao trebao bi krov biti u obliku školjke... e sad jel to to ili je sad ponovo neka nova ideja dosla... nezz

a za web stranicu izgleda da je seven u pravu eto pokusajte sad otvoriti http://www.nkzvijezda.ba" onclick="window.open(this.href);return false; pisat ce vam "NK Zvijezda Gradačac. Dobro došli." sto znaci da se stranci jos radi...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 feb 2012, 19:11

i ja sam skoro cuo za tu stranicu zaposlili u jednu zenu koja ce je uredivat .eto imat cemo gdje procitat tacne i provjerene info sto do sad nije bio slucaj ;)

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 03 feb 2012, 22:40

izgleda da je Dalibor Pandza potpisao za Zvijezdu... bar tako stoji na transfermarketu...
http://www.transfermarkt.de/de/nk-zvije ... 14621.html" onclick="window.open(this.href);return false;

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 feb 2012, 22:56

emir_dj je napisao/la:izgleda da je Dalibor Pandza potpisao za Zvijezdu... bar tako stoji na transfermarketu...
http://www.transfermarkt.de/de/nk-zvije ... 14621.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ako bude potpisan nek nam je sa srecom ;) realno gledajuci od ovih na probi pandza je i najzvucnije ime sve u svemu momak je mlad i talentovan mozda bas bude zvijezda klub gdje ce pandza zablistati

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 03 feb 2012, 23:09

astra1922 je napisao/la:
emir_dj je napisao/la:izgleda da je Dalibor Pandza potpisao za Zvijezdu... bar tako stoji na transfermarketu...
ako bude potpisan nek nam je sa srecom ;) realno gledajuci od ovih na probi pandza je i najzvucnije ime sve u svemu momak je mlad i talentovan mozda bas bude zvijezda klub gdje ce pandza zablistati
Ma nemojte drzati zasigurno transfermarkt, tu ima niz gresaka, sjetite se samo da je na tom istom sajtu pisalo da je Damjanovic presao u Zvijezdu, a on na kraju zavrsio u Celiku.Isto tako ni cijene igraca na transfermarktu ne moraju uvijek biti najmjerodavnije, evo prvi primjer je Grbovic koji je procjenjen na 50000 eura a covjek je imao internacionalnu karijeru.Podaci u transfermarkt se unose na osnovu natpisa u medijima, tako da ne mora sve biti tacno.

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 04 feb 2012, 09:35

Bosanski zmaj je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
Ma nemojte drzati zasigurno transfermarkt, tu ima niz gresaka, sjetite se samo da je na tom istom sajtu pisalo da je Damjanovic presao u Zvijezdu, a on na kraju zavrsio u Celiku.Isto tako ni cijene igraca na transfermarktu ne moraju uvijek biti najmjerodavnije, evo prvi primjer je Grbovic koji je procjenjen na 50000 eura a covjek je imao internacionalnu karijeru.Podaci u transfermarkt se unose na osnovu natpisa u medijima, tako da ne mora sve biti tacno.
Ako je potpisoo.
Imat cemo kvalitetnu zamjenu za Ristica.Dobro bi se uklopi u sastav.Mlad moze trcat.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

Asovski
Kontakt:

Post Postao/la Asovski » 04 feb 2012, 09:52

e moj boze jadan li je klub u kojem ode ZURE u savez na sastanak e moj boze jeste ozbiljni svaka cast od tolikih poznatih ljudi i bivsih igraca ode ZURE a tema je bila omladinski pogoni u BiH sta ZURE zna o omladinskom pogonu ZVIJEZDE alahu dragi

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.