Hoomer je napisao/la:O cemu se raspravlja ovdje, evo gledam unazad par stranica sve same gluposti,mahalanja, nista konkretno, ali razumijem donekle udara ova pauza na psihu vec

samo da ne ode na gore ne do bog pa da neko ne zavrsi na Jagomiru dok počne PL.

opusteno vidite da nam je atmosfera u klubu odlična, ima se svega, dobre pripreme eto jos da se rijesi status Bekrića i abd ko na konju smo, nedo bog da nam je situacija ko kod komšinica sta bi onda?? plakali bi na forumu vidim i oni samo sto ne zaplaču a mi smo za njih sad izmislili svijet tako da samo opusteno, strpimo se jos tacno mjesec dana i onda laganini u nove pobjede ....

Meni izgleda da si ti taj koji nije opusten,oprosti mi ako grijesim,,,realno sta nas briga za komsinice,zasto se njima povodis? Sta mene briga sto oni placu? Sta ja imam i kakvu vezu sa Kosevom? Sa kim ti uopste poredis ovu nasu atmosferu? Hoce li ti komsinice biti domet ili evropska liga ? Niti znam niti me interesuje situacija na Kosevu,zanima me moj Zeljo i zanima me kako ce mom Zelji biti bolje u odnosu na evropu,a ne na komsije i komsinice...u redu je to da udara na psihu ova duga pauza,ali nije u redu da nam govori to neko kome je isto ova pauza udarila u psihu...dobro je da ti vidis gluposti i mahalanja ovde i da nema nista konkretno,niko drugi to ne vidi...jedino ti je dobra ova varijanta laganini u nove pobjede,sa tim se definitivno slazem !...poenta je sto si napisao ovaj post da nam svima otvoris oci,a nista konkretno nisi napisao osim o situaciji na Kosevu! Bar kad je rijec o ovom tvom postu,ne idem unazad! Izvini jbg,znam da nemas losu namjeru,ali pametovanje o mahalanju i nekonkretnim postovima ti potkrijepis najnekonkretnijim postom i to jos u poredjenju sa konama sa kojim se nikada nismo mogli porediti ni u jednom pogledu.Taj pokret tamo nas ne zanima!!!