Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Senad Lulic
Ja bih ga ozbiljno volio vidjeti u Arsenalu. Nije neki tehnicar(ako gledamo igrace tipa Nani,Gervinho i slicni), ali je zato covjek ubica na terenu. Kako bi on dobro dosao eh..
Celik!3,2,2.
Kakvih parmaka Arsenal ima, Seno je doktor za njih.AllGunsBlazing je napisao/la:Ja bih ga ozbiljno volio vidjeti u Arsenalu. Nije neki tehnicar(ako gledamo igrace tipa Nani,Gervinho i slicni), ali je zato covjek ubica na terenu. Kako bi on dobro dosao eh..
Cuva Bog Zelju svog!
U Arsenal i Milan nece 100 %. Arsenal dovodi under 21 a Milan over 30..mirzza je napisao/la:Kakvih parmaka Arsenal ima, Seno je doktor za njih.AllGunsBlazing je napisao/la:Ja bih ga ozbiljno volio vidjeti u Arsenalu. Nije neki tehnicar(ako gledamo igrace tipa Nani,Gervinho i slicni), ali je zato covjek ubica na terenu. Kako bi on dobro dosao eh..

- Goalgetter
- Kontakt:

Od Italijana jedna slika

Razlika je u tome sto Mirko S Kojotovski ne moze dohakati ovom prvom a Wolfgang Stark ovom drugom moze.Goalgetter je napisao/la:
Od Italijana jedna slika. Pronadjite razliku
![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
sop://broker.sopcast.com:3912/98534" onclick="window.open(this.href);return false;
evo sopcasta za genoa-lazio
evo sopcasta za genoa-lazio
...
-
- Kontakt:
panties ocekujem link sopcast za vecerasnju utakmicu 

sop://broker.sopcast.com:3912/98534" onclick="window.open(this.href);return false;
sop://broker.sopcast.com:3912/124193" onclick="window.open(this.href);return false;
edit: evo ih rusi, medjutim ovi prenose napoli siena, iako tamo stoji da prenose lazio :S mozda prebace.
sop://broker.sopcast.com:3912/91871" onclick="window.open(this.href);return false;
sop://broker.sopcast.com:3912/124193" onclick="window.open(this.href);return false;
edit: evo ih rusi, medjutim ovi prenose napoli siena, iako tamo stoji da prenose lazio :S mozda prebace.
sop://broker.sopcast.com:3912/91871" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: panties, dana/u 09 feb 2012, 20:47, ukupno mijenjano 2 puta.
...
http://www.bhtelecom.ba/webtv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Lazio katastrofa

jel ovo free za gledanje ? kod mene nece nikakoPIRKE33 je napisao/la:http://www.bhtelecom.ba/webtv.html

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ako si na njihovom internetu ili nesto tako...harry_90 je napisao/la:Lazio katastrofa![]()
jel ovo free za gledanje ? kod mene nece nikakoPIRKE33 je napisao/la:http://www.bhtelecom.ba/webtv.html
...
Zakla ih sudija samo tako.Lulic na beku umjesto Radua.Kud ikamo bolje igraju kad je Radu tu,a Lulic gore na krilu.
P.S kako neko moze reci da je neki klub katastrofa a ako mu stream to jeste gledanja te tekme nece nikako ili ne fercera.
P.S kako neko moze reci da je neki klub katastrofa a ako mu stream to jeste gledanja te tekme nece nikako ili ne fercera.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ljubim te u tu nogu !
Nevjerovatno 

-
- Kontakt:
Izrevoltiran sto gube ugasim stream, vratim se nakon 10 minuta na livescore vode 3:2 ccc koji sam ja baksuz.
Žao mi ovog Lulića, igra i krilo i beka pa trči k'o životinja gore-dole ali eto isplatilo se pogotkom 

Sta ce ti biti zao.Svaki gol,svaka tekma cifra mu raste na marketu.Ibizevic je napisao/la:Žao mi ovog Lulića, igra i krilo i beka pa trči k'o životinja gore-dole ali eto isplatilo se pogotkom
Izvukli su fakat maksimum,sa igracem manje stici i prestici 0-2

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Bravo Lulicu
panties je napisao/la:jeeeeeeeeeeeeeeeeej
Ibizevic je napisao/la:Nevjerovatno
Soo? Saa je bilo?videoton1 je napisao/la:Ljubim te u tu nogu !

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 19 gostiju.