Fudbal se ne igra vise iz ljubavi niti se vodi klub iz ljubavi, to je haman vise nepostojece u fudbalu, sada je sve samo lova i biznis. Zlatan je gledao svoje interese i isao na probe(kao sto obicni covjek radi u vezi posla. apliciras na vise mjesta pa gdje te prime, a mozda nigdje) sada ako neko od tih trenera vidi korist od njega onda ce ga pozvat u ekipu nebitno na koliko on proba otisao. sve je interes. Ruku na srce, Zlatanove najbolje godine su iza njega, i sada moze samo kupit "ostatke" i punit prazna mjesta, nista vise.harishp je napisao/la:Rangers je ostao bez Jelavica,e sad zavisi od trenera.Ali poznajuci onu pricu ''skrt k'o Skot'' i da bi se Zlatan mogao dovesti bez nadoknade.Mozda mu nece hatoriti guzicno zatvaranje vrata.
Jedino ako ovaj nije u behutu sa bilo kakvim pojmom zvana forma.
Zlatan Muslimović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Zlatan Muslimović
On i forma ko nebo i zemlja, u kakvoj ce biti formi, ni termine ne igraharishp je napisao/la:Rangers je ostao bez Jelavica,e sad zavisi od trenera.Ali poznajuci onu pricu ''skrt k'o Skot'' i da bi se Zlatan mogao dovesti bez nadoknade.Mozda mu nece hatoriti guzicno zatvaranje vrata.
Jedino ako ovaj nije u behutu sa bilo kakvim pojmom zvana forma.

Cuva Bog Zelju svog!
Jah tako se keslalo Spahicu,dok je iz Lokomotive trazio klub.mirzza je napisao/la:On i forma ko nebo i zemlja, u kakvoj ce biti formi, ni termine ne igraharishp je napisao/la:Rangers je ostao bez Jelavica,e sad zavisi od trenera.Ali poznajuci onu pricu ''skrt k'o Skot'' i da bi se Zlatan mogao dovesti bez nadoknade.Mozda mu nece hatoriti guzicno zatvaranje vrata.
Jedino ako ovaj nije u behutu sa bilo kakvim pojmom zvana forma.![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Da, i? Sta hoces da kazes da je Spahic u tom trenutku bio u formi? Pa zavrsio u novopecenom prvoligasu u Francuskoj ligi, Montpelieru. I dalje koliko znam, Spahic nije guzicom vrata zatvarao niti birao klubove, dok Zlatan misli da ce ga neko cekati.harishp je napisao/la:Jah tako se keslalo Spahicu,dok je iz Lokomotive trazio klub.mirzza je napisao/la:On i forma ko nebo i zemlja, u kakvoj ce biti formi, ni termine ne igraharishp je napisao/la:Rangers je ostao bez Jelavica,e sad zavisi od trenera.Ali poznajuci onu pricu ''skrt k'o Skot'' i da bi se Zlatan mogao dovesti bez nadoknade.Mozda mu nece hatoriti guzicno zatvaranje vrata.
Jedino ako ovaj nije u behutu sa bilo kakvim pojmom zvana forma.![]()
Sada moze plakati za Rangersima i vjerovatno je ispusio sezonu.
Moze u Olimpic.
Cuva Bog Zelju svog!
Slabo znas ocito.Spahic je u prvoj sezoni u Monpelieru odigrao perfektno i bio po ko zna koji put izabiran i timu kola.mirzza je napisao/la:Da, i? Sta hoces da kazes da je Spahic u tom trenutku bio u formi? Pa zavrsio u novopecenom prvoligasu u Francuskoj ligi, Montpelieru. I dalje koliko znam, Spahic nije guzicom vrata zatvarao niti birao klubove, dok Zlatan misli da ce ga neko cekati.harishp je napisao/la:Jah tako se keslalo Spahicu,dok je iz Lokomotive trazio klub.mirzza je napisao/la:
On i forma ko nebo i zemlja, u kakvoj ce biti formi, ni termine ne igra![]()
Moze u Olimpic.
Tako da je itekako bio u formi,da ne govorim da je i u repci u to vrijeme igrao odlicno.Ali je itekako gdje god odlazio usrao i sefa i stanicu na kraju.
Rangers je ostao bez Jelavica a opet kraj sa krajem sastavljaju,tako da im je Muslim dosao ko kec na desetku i onakav.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jest bio u formi kad je prosao pripremeharishp je napisao/la:Slabo znas ocito.Spahic je u prvoj sezoni u Monpelieru odigrao perfektno i bio po ko zna koji put izabiran i timu kola.mirzza je napisao/la:Da, i? Sta hoces da kazes da je Spahic u tom trenutku bio u formi? Pa zavrsio u novopecenom prvoligasu u Francuskoj ligi, Montpelieru. I dalje koliko znam, Spahic nije guzicom vrata zatvarao niti birao klubove, dok Zlatan misli da ce ga neko cekati.harishp je napisao/la:Jah tako se keslalo Spahicu,dok je iz Lokomotive trazio klub.
Moze u Olimpic.
Tako da je itekako bio u formi,da ne govorim da je i u repci u to vrijeme igrao odlicno.Ali je itekako gdje god odlazio usrao i sefa i stanicu na kraju.
Rangers je ostao bez Jelavica a opet kraj sa krajem sastavljaju,tako da im je Muslim dosao ko kec na desetku i onakav.

Cuva Bog Zelju svog!
Krenuo je za parama u 30 godini, prvo Rangersi > Sunderland > West Ham.
Letio je da vidi ko ce dati vise i ostao bez icega, on nije u formi da zadovolji na tim probama a kamo li da igra utakmice.
Letio je da vidi ko ce dati vise i ostao bez icega, on nije u formi da zadovolji na tim probama a kamo li da igra utakmice.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Mahmutovic bi po mom misljenju prvi trebao dobiti sansu jer vec nekoliko godina je konstanta u teplicama i mozda bi ga koja tekma u repci prodala u bolji klub. Dialibu ne bih zvao jednostavno jer nije bosanac, a pri tom i ne igra ne nekoj pretjerano velikoj razini da bi zasluzio poziv pored nekih nasih momaka. A slazem se za Muslimovica 100 %. Realno nije ni blizu stare forme i bolje je zvati Seferovica, Bilbiju ili Vuckica(mada tesko) da okuse tu draz okupljanja sa repkom.Goalgetter je napisao/la:Mislim da na Zlatana vise ne treba racunati, pola godine je bez kluba, treba traziti mladje igrace, niko njega vise nece cekati. Dialba, Mahmutovic, mozda i Seferovic i jos neki su igraci koji nam u momentu mogu vise pomoci nego on.
Treba jednostavno, napraviti taj Backup za Ibisevica i Dzeku. Da se, nedaj boze, obojica povrijede, onda smo na'ebali.
Po meni Dzeko i Vedo su bez premca, a Mahmutovic kao prva rezerva.
Ni meni stvarno nije jasno zasto se taj Mahmutovic vec jednom ne pozove.U solidnoj Ceskoj ligi momak redovno zabija,standardan...A pozivaju se Zec,koji je dobio hemoroide sjedeci na klupi u glupoj turskoj ligi,te Muslimovic,kojeg vec gotovo godinu dana niko nece 

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- red devil88
- Kontakt:
Muslimovic kako je krenuo mogao bi zavrsiti i karjeru
Glory Glory Man United !!! 

Zlatan kad je trebao da igra najvise u karijeri da izgradi bogatu karijeru on je se vuco po klupama talijanskih dugoligasa umjesto da je iso tamo gdije ce biti starter 19-23 godine grijo je klupe a u tim godinama moras da igras sto vise da bi izgradio karijeru on je mogo imati bugatiju karijeru od Ibisevica
Zlatane vrati se u PL BiH i dobit ces poziv za Brazil„Zlatana Muslimovića neću pozvati za meč sa Brazilom, ako do 28. februara ne nađe klub u kojem će igrati“, rekao je Sušić.

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Duša me boli za jednim drugim Zlatanom (Bajramovićem) koji je toliko htio da igra, a dobio je tu neugodnu ozljedu prsta koja mu je završila karijeru. A ovaj ljenguz drpa myda i bira klubove k'o da je Messi. Ne bi on meni nikad više u reprezentaciju. Pa ovaj Mahmutović bar zaslužuje poziv ako ništa više.
Kad je on dao onaj golu protiv Belgije 2:4.voltron30 je napisao/la:Duša me boli za jednim drugim Zlatanom (Bajramovićem) koji je toliko htio da igra, a dobio je tu neugodnu ozljedu prsta koja mu je završila karijeru. A ovaj ljenguz drpa myda i bira klubove k'o da je Messi. Ne bi on meni nikad više u reprezentaciju. Pa ovaj Mahmutović bar zaslužuje poziv ako ništa više.

Za njega vise nema povratka, gotovo je sto se tice njegove karijere. Muslimovice neka ode u Olimpic kad je vec krenuo za parama.
Ako mu je stalo do para valjda bi igrao u bilo kakvom klubu. Ovako ispada da je igraču, kojem je stalo do para, bolje ništa nego išta.
Ne znam šta očekivati od njega, možda još može pozitivno iznenaditi, ali čisto sumnjam.
Ne znam šta očekivati od njega, možda još može pozitivno iznenaditi, ali čisto sumnjam.
100% sportski i krajnje opušten potpis
**** ga whu, jeste njima letio 

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
place mi sevoltron30 je napisao/la:Duša me boli za jednim drugim Zlatanom (Bajramovićem) koji je toliko htio da igra, a dobio je tu neugodnu ozljedu prsta koja mu je završila karijeru. A ovaj ljenguz drpa myda i bira klubove k'o da je Messi. Ne bi on meni nikad više u reprezentaciju. Pa ovaj Mahmutović bar zaslužuje poziv ako ništa više.

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
I sta ce sad Muslimovic ? Sta je sljedece ?
Nadam se da ce Susic ispostovat svoje i da ga nece pozvati u reprezentaciju. Stvarno bi bilo sramota.
Nadam se da ce Susic ispostovat svoje i da ga nece pozvati u reprezentaciju. Stvarno bi bilo sramota.
Ako leti za parama,neka onda ide u Katar,UAE.. jos kad vide 

- Goalgetter
- Kontakt:
Uvijek sam ga cijenio, i sve je davao za dres reprezentacije, ali ovim potezima sada me je razocarao. Niti cu ga pljuvati, niti ista, jednostavno, zalupio je sebi ovim vrata reprezentacije, i vrijeme je reci zbogom.
Steta, ...
Steta, ...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.