FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fczeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fczeljo » 02 feb 2012, 22:16

BolanBolan je napisao/la:Evo Sarajevo dobilo pomoć opštine Centar, Olimpic od opštine Novi grad, za Želju, sad za sad, vidim ništa (ili je već bilo ranije nekad?!)... Zanima me koliko opština Novo Sarajevo stoji iza Želje, ja bar do sad nisam vidio neku zainteresiranost (ili je do tog što nemam neko posebno mišljenje o Koldži :D )?
dobićemo pomoć od uefe ;) :D

zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar » 02 feb 2012, 22:23

Sta cemo mi sto se tice tribine ? :D

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 02 feb 2012, 22:25

zeljeznicar je napisao/la:Sta cemo mi sto se tice tribine ? :D
Ma tvoje je samo da dodjes na tekmu i da svi zagrmimo ko jedan!

zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar » 02 feb 2012, 22:30

nime_tm87 je napisao/la:
Lahko mi je za siroki, da nam se ne ponve izdanja tipa leotara u zadnjem kolu :D

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 02 feb 2012, 22:45

zeljeznicar je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
Lahko mi je za siroki, da nam se ne ponve izdanja tipa leotara u zadnjem kolu :D
mislim da su to prosla vremena,nadam se ;)
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 02 feb 2012, 23:58

pozdrav.... imam sal fk željeznicara koji bih htio prodati pa ako ima zainteresovanih neka mi se jeve u pp

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 03 feb 2012, 04:03

Hoomer je napisao/la:O cemu se raspravlja ovdje, evo gledam unazad par stranica sve same gluposti,mahalanja, nista konkretno, ali razumijem donekle udara ova pauza na psihu vec :mrgreen: samo da ne ode na gore ne do bog pa da neko ne zavrsi na Jagomiru dok počne PL. :mrgreen: opusteno vidite da nam je atmosfera u klubu odlična, ima se svega, dobre pripreme eto jos da se rijesi status Bekrića i abd ko na konju smo, nedo bog da nam je situacija ko kod komšinica sta bi onda?? plakali bi na forumu vidim i oni samo sto ne zaplaču a mi smo za njih sad izmislili svijet tako da samo opusteno, strpimo se jos tacno mjesec dana i onda laganini u nove pobjede .... :D
Meni izgleda da si ti taj koji nije opusten,oprosti mi ako grijesim,,,realno sta nas briga za komsinice,zasto se njima povodis? Sta mene briga sto oni placu? Sta ja imam i kakvu vezu sa Kosevom? Sa kim ti uopste poredis ovu nasu atmosferu? Hoce li ti komsinice biti domet ili evropska liga ? Niti znam niti me interesuje situacija na Kosevu,zanima me moj Zeljo i zanima me kako ce mom Zelji biti bolje u odnosu na evropu,a ne na komsije i komsinice...u redu je to da udara na psihu ova duga pauza,ali nije u redu da nam govori to neko kome je isto ova pauza udarila u psihu...dobro je da ti vidis gluposti i mahalanja ovde i da nema nista konkretno,niko drugi to ne vidi...jedino ti je dobra ova varijanta laganini u nove pobjede,sa tim se definitivno slazem !...poenta je sto si napisao ovaj post da nam svima otvoris oci,a nista konkretno nisi napisao osim o situaciji na Kosevu! Bar kad je rijec o ovom tvom postu,ne idem unazad! Izvini jbg,znam da nemas losu namjeru,ali pametovanje o mahalanju i nekonkretnim postovima ti potkrijepis najnekonkretnijim postom i to jos u poredjenju sa konama sa kojim se nikada nismo mogli porediti ni u jednom pogledu.Taj pokret tamo nas ne zanima!!!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 03 feb 2012, 11:47

Odgođene provjere u Međugorju

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/od ... -medugorju" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Malta23
Kontakt:

Post Postao/la Malta23 » 03 feb 2012, 12:44

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/fbih ... vima/73748" onclick="window.open(this.href);return false;

Danas je u Sarajevu održan sastanak predstavnika FIFA i UEFA, Komiteta za normalizaciju BiH i predstavnika klubova iz Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Teme sastanka su bile inicijativa za osnivanje udruženja klubova, ali je biti govora i o sponzorstvu Premijer lige, sredstvima za razvoj omladinskog fudbala i ostalim aktuelnim pitanjima.

U narednih mjesec dana biće formirana radna grupa, koja bi trebala izraditi projekat prijedloga o formiranju udruženja premijerligaša Bosne i Hercegovine, te bi do iduće sezone Bosna i Hercegovina mogla imati svoje udruženje premijerligaša.

Osim formiranja udruženja, bilo je riječi i o sponzorstvu Premijer lige. Kao što je poznato, tri mobilna operatera Bosne i Hercegovine zainteresovana su da budu generalni sponzori Premijer lige.

Predsjednik Komiteta za normalitzaciju Ivica Osim nedavno je tokom posjete Vladi Federacije Bosne i Hercegovine, odnosno premijeru Nerminu Nikšiću, uspio dogovoriti oprost dugova koji bh. klubovi imaju prema većem bh. entitetu, a koji se uglavnom odnose na poreze. Vlada FBiH dala je načelno obećanje da će dugovi klubovima iz Federacije BiH biti oprošteni.

Ovo kada bi bilo, to bi bilo savrseno, konacno bi kompletna liga mogla malo vecim koracima koracati naprijed. Za nadati se da ce biti nesto od ovoga.
... srcu draga boja plava ...

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 03 feb 2012, 13:10

Malta23 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/fbih ... vima/73748

Danas je u Sarajevu održan sastanak predstavnika FIFA i UEFA, Komiteta za normalizaciju BiH i predstavnika klubova iz Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Teme sastanka su bile inicijativa za osnivanje udruženja klubova, ali je biti govora i o sponzorstvu Premijer lige, sredstvima za razvoj omladinskog fudbala i ostalim aktuelnim pitanjima.

U narednih mjesec dana biće formirana radna grupa, koja bi trebala izraditi projekat prijedloga o formiranju udruženja premijerligaša Bosne i Hercegovine, te bi do iduće sezone Bosna i Hercegovina mogla imati svoje udruženje premijerligaša.

Osim formiranja udruženja, bilo je riječi i o sponzorstvu Premijer lige. Kao što je poznato, tri mobilna operatera Bosne i Hercegovine zainteresovana su da budu generalni sponzori Premijer lige.

Predsjednik Komiteta za normalitzaciju Ivica Osim nedavno je tokom posjete Vladi Federacije Bosne i Hercegovine, odnosno premijeru Nerminu Nikšiću, uspio dogovoriti oprost dugova koji bh. klubovi imaju prema većem bh. entitetu, a koji se uglavnom odnose na poreze. Vlada FBiH dala je načelno obećanje da će dugovi klubovima iz Federacije BiH biti oprošteni.

Ovo kada bi bilo, to bi bilo savrseno, konacno bi kompletna liga mogla malo vecim koracima koracati naprijed. Za nadati se da ce biti nesto od ovoga.
Kamata bi se otpisala, dok se glavnica mora platiti.

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 03 feb 2012, 13:13

boccaccio je napisao/la:
Hoomer je napisao/la:O cemu se raspravlja ovdje, evo gledam unazad par stranica sve same gluposti,mahalanja, nista konkretno, ali razumijem donekle udara ova pauza na psihu vec :mrgreen: samo da ne ode na gore ne do bog pa da neko ne zavrsi na Jagomiru dok počne PL. :mrgreen: opusteno vidite da nam je atmosfera u klubu odlična, ima se svega, dobre pripreme eto jos da se rijesi status Bekrića i abd ko na konju smo, nedo bog da nam je situacija ko kod komšinica sta bi onda?? plakali bi na forumu vidim i oni samo sto ne zaplaču a mi smo za njih sad izmislili svijet tako da samo opusteno, strpimo se jos tacno mjesec dana i onda laganini u nove pobjede .... :D
Meni izgleda da si ti taj koji nije opusten,oprosti mi ako grijesim,,,realno sta nas briga za komsinice,zasto se njima povodis? Sta mene briga sto oni placu? Sta ja imam i kakvu vezu sa Kosevom? Sa kim ti uopste poredis ovu nasu atmosferu? Hoce li ti komsinice biti domet ili evropska liga ? Niti znam niti me interesuje situacija na Kosevu,zanima me moj Zeljo i zanima me kako ce mom Zelji biti bolje u odnosu na evropu,a ne na komsije i komsinice...u redu je to da udara na psihu ova duga pauza,ali nije u redu da nam govori to neko kome je isto ova pauza udarila u psihu...dobro je da ti vidis gluposti i mahalanja ovde i da nema nista konkretno,niko drugi to ne vidi...jedino ti je dobra ova varijanta laganini u nove pobjede,sa tim se definitivno slazem !...poenta je sto si napisao ovaj post da nam svima otvoris oci,a nista konkretno nisi napisao osim o situaciji na Kosevu! Bar kad je rijec o ovom tvom postu,ne idem unazad! Izvini jbg,znam da nemas losu namjeru,ali pametovanje o mahalanju i nekonkretnim postovima ti potkrijepis najnekonkretnijim postom i to jos u poredjenju sa konama sa kojim se nikada nismo mogli porediti ni u jednom pogledu.Taj pokret tamo nas ne zanima!!!
Hajde ne pametuj molim te, sta cu ti kad ne mozes da shvatis peontu mog posta i njegovo znacenje, e fakat se vidi po ovom postu tvom koliko nedostaje PL. :mrgreen: hajde opusteno i nemoj da mi se sekiras bgt doci ce sve na svoje ;)
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 03 feb 2012, 13:13

Oslobodjenje
http://img16.imageshack.us/img16/6158/n ... magepy.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Malta23
Kontakt:

Post Postao/la Malta23 » 03 feb 2012, 13:22

mavi je napisao/la:
Malta23 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/fbih ... vima/73748

Kamata bi se otpisala, dok se glavnica mora platiti.
Ma nek oproste bilo sta zauhar je. haha :)
... srcu draga boja plava ...

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 03 feb 2012, 13:27

vece su nam kamate od glavnice
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 03 feb 2012, 13:47

"Vlada FBiH dala je načelno obećanje da će dugovi klubovima iz Federacije BiH biti oprošteni."

Ja im nešto ne vjerujem. :?
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 feb 2012, 13:47

Ma tesko da oproste kamate, gamad su to ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 03 feb 2012, 14:10

Nije legendo gamad sto trazi svoje. Klubovi kad su pravili dugove i cijelo ovo ostalo vrijeme su svjesni kamata.
Kao kad ti ili ja dignemo kredit u banci, ako ga ne vracas na vrijeme lupaju ti zatezne kamate. Ti si potpisujuci ugovor prihvatio te uslove i svjestan si toga. Isto su tako nasi klubovi svega toga cijelo vrijeme svjesni i ovi koliko god ih ti volio ili ne nisu gamad nego tako funkcionise sistem u svim normalnim zemljama.
Ta ista gamad, da stoji tvoja konstatacija da su gamad, nikad nebi pomislili da oproste te kamate na koje imaju svo pravo.
Tako da ti ne stoji konstatacija nikako.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 feb 2012, 14:15

Avanes je napisao/la:Nije legendo gamad sto trazi svoje. Klubovi kad su pravili dugove i cijelo ovo ostalo vrijeme su svjesni kamata.
Kao kad ti ili ja dignemo kredit u banci, ako ga ne vracas na vrijeme lupaju ti zatezne kamate. Ti si potpisujuci ugovor prihvatio te uslove i svjestan si toga. Isto su tako nasi klubovi svega toga cijelo vrijeme svjesni i ovi koliko god ih ti volio ili ne nisu gamad nego tako funkcionise sistem u svim normalnim zemljama.
Ta ista gamad, da stoji tvoja konstatacija da su gamad, nikad nebi pomislili da oproste te kamate na koje imaju svo pravo.
Tako da ti ne stoji konstatacija nikako.
Ma druze vjerujem da za ovo njih nisu neki velike pare, ako su do sad mogli zivjeti bez para od dugova sigurno ce i od sad.Mada kazem ti da ce tesko oprostiti kamate.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 03 feb 2012, 14:17

Kamate ce se oprostiti, to je skoro sigurno.
A ovo da nisu velike pare hmmm, danas je i cener postao velik.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 feb 2012, 14:21

Jest meni,tebi i ostalim smrtnicima,a njima nije.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.