Ibrahim Sehic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Zaslužuje li Ibrahim Šehić biti prvi golman reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 17 dec 2021, 15:37.

Da
7
78%
Ne
2
22%

Ukupno glasova: 9

bistrikboy
Kontakt:

Re: Ibrahim Sehic

Post Postao/la bistrikboy » 30 jan 2012, 15:41

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/prisjelo-mu-prekomjerno-piskenje-vrataru-sahtara-i-ukrajine-dvije-godine-suspenzije/596477.aspx

* i ndex
eto tu pise da je golman dobio 2-godisnju suspenziju zbog dopinga, ali opet imaju pyatova, ne znam sto ce im šehić, ali eto ukoliko ode, nek i tamo izbori jedinicu i nek bude bolji od begovica
Ma gdje ce pored strasnog Asmira,jednog od najboljih u Sjevernoj Americi,ups,mislim Europi :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 02 feb 2012, 19:30

http://www.dream-viewing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.hahasport.com/v-2/16/18/v-361941.html" onclick="window.open(this.href);return false;

besiktas-mersin
...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 feb 2012, 21:23

Dobar Šeha, dobar! :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 feb 2012, 21:40

Bravo. Covjek je zasluzio poziv protiv Brazila. On i Beg neka odigraju po jedno poluvrijeme.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 feb 2012, 21:57

Cartman je napisao/la:Bravo. Covjek je zasluzio poziv protiv Brazila. On i Beg neka odigraju po jedno poluvrijeme.
Kako je krenulo branit ce Seha oba poluvremena.Skemlijice nisu pozeljne.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nihco

Post Postao/la nihco » 02 feb 2012, 22:13

nije lose, drugi najbolji golman lige,
Sent from my Commodore 64

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 02 feb 2012, 22:59

Seha je trenutno u formi, Begovic nije. Po meni Seha bi igrao protiv Brazila.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

baboitata
Kontakt:

Post Postao/la baboitata » 03 feb 2012, 01:15

BIHfan je napisao/la:Seha je trenutno u formi, Begovic nije. Po meni Seha bi igrao protiv Brazila.
Pa bila bi ludost postavit na gol REZERVNOG golmana a izoztaviti Sehu koji briljira. Da li neko normalan moze to zamisliti...

baboitata
Kontakt:

Post Postao/la baboitata » 03 feb 2012, 01:17

Nego je li no taj Kanadjanin fasova tri protiv Besiktasa, tima iz tako jadne lige :lol: :lol: :lol:
Eto, ispostavi se (sto sam ja odavno znao) da je Sehin tim Barcelona za nekakav Stoke...A jos biti REZERVA u tome Stoki, pljuc.

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 03 feb 2012, 02:17

baboitata je napisao/la:Nego je li no taj Kanadjanin fasova tri protiv Besiktasa, tima iz tako jadne lige :lol: :lol: :lol:
Eto, ispostavi se (sto sam ja odavno znao) da je Sehin tim Barcelona za nekakav Stoke...A jos biti REZERVA u tome Stoki, pljuc.
Ibrahim Sehic ima prednost sto igra, al' kvalitetom je Asmir Begovic jos uvijek iznad njega. Stoke City je pobijedio Liverpool i sta sad? :roll: :roll: Stoke city je pobijedio Everton koji je pobijedio Manchester City...i...sta sad?? :roll: :roll:

baboitata
Kontakt:

Post Postao/la baboitata » 03 feb 2012, 02:48

AÐ_Official je napisao/la:
baboitata je napisao/la:Nego je li no taj Kanadjanin fasova tri protiv Besiktasa, tima iz tako jadne lige :lol: :lol: :lol:
Ibrahim Sehic ima prednost sto igra, al' kvalitetom je Asmir Begovic jos uvijek iznad njega. Stoke City je pobijedio Liverpool i sta sad? :roll: :roll: Stoke city je pobijedio Everton koji je pobijedio Manchester City...i...sta sad?? :roll: :roll:
Eto da si stao prije prvoga zareza imao bi veoma dobar post. Begovic je REZERVA, nekoliko utakmica prije nego ce se preseliti na klupu primao je po cetiri pet sest....kroz usi, noge...po zemlji, iznad glave, kraj ruke...i sad on kvaliteniji od Sehica koji briljira. Mislim realno da Sehicu Begovic ne bi trebao biti konkurent...treba znati da je Hasagic jos uvijek prvi golman...tu je mladi Buric, a i Nemanja Supic u zadnje vrijeme radi bravure. Ako se zna da nas je on maltene odveo u baraz u Cirinim kvalifikacijama, ne bi trebalo tako olako dici ruke od njega.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 03 feb 2012, 03:01

y u no kidding? :lol:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 03 feb 2012, 08:54

baboitata je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la:
Eto da si stao prije prvoga zareza imao bi veoma dobar post. Begovic je REZERVA, nekoliko utakmica prije nego ce se preseliti na klupu primao je po cetiri pet sest....kroz usi, noge...po zemlji, iznad glave, kraj ruke...i sad on kvaliteniji od Sehica koji briljira. Mislim realno da Sehicu Begovic ne bi trebao biti konkurent...treba znati da je Hasagic jos uvijek prvi golman...tu je mladi Buric, a i Nemanja Supic u zadnje vrijeme radi bravure. Ako se zna da nas je on maltene odveo u baraz u Cirinim kvalifikacijama, ne bi trebalo tako olako dici ruke od njega.
Ako je Asmir rezerva koja ce braniti u kupu uefa, i fa kupu, sta ces tek reci za Hasagica kojem je klupa misaona imenica i za takvog kazes da je prvi golman. Ti se gubis u svojim principima i nacelima, i zbog toga bi trebao prestati sa iznosenjem gluposti po forumu. Cuj Nemanja Supic, nemoj vise majke ti, stvarno mi je muka sto citam i najlakse je da te stavim na ignore, ali nemoj vise svega ti.
Sehic treba braniti protiv Brazila i treba poceti, jer trenutno jedini od svih golmana brani svake sedmice. Na klupii Begovic i Buric, Hasagic je proslost, istorija kao i Nemanja Supic.
Cuva Bog Zelju svog!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 feb 2012, 09:00

Dudek je bio rezerva u Realu pa je opet branio za Poljsku. O slučaju Pletikosa ne bih trošio riječi, a takvih primjera ima još (nekada Rustu Recber kada je potpisao za Barcelonu).
Eh, @Šaban ne može smisliti određene igrače naše reprezentacije i stoga jedva dočeka priliku da ih popljuje. A kada Šehić primi 3+ golova na jednom meču, onda ga nema po 7 dana. :lol:
Begović je naša jedinica i to će biti u narednih x godina. Šehić je dostojna zamjena, što iz utakmice u utakmicu pokazuje u Turskoj.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 03 feb 2012, 09:04

Monolog je napisao/la:Dudek je bio rezerva u Realu pa je opet branio za Poljsku. O slučaju Pletikosa ne bih trošio riječi, a takvih primjera ima još (nekada Rustu Recber kada je potpisao za Barcelonu).
Eh, @Šaban ne može smisliti određene igrače naše reprezentacije i stoga jedva dočeka priliku da ih popljuje. A kada Šehić primi 3+ golova na jednom meču, onda ga nema po 7 dana. :lol:
Begović je naša jedinica i to će biti u narednih x godina. Šehić je dostojna zamjena, što iz utakmice u utakmicu pokazuje u Turskoj.
Slazem se, ali ako ce Pape ganjati principe, potom treba dati po poluvrijeme Sehicu i Begovicu, sve ostalo je cirkus.
Cuva Bog Zelju svog!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 03 feb 2012, 09:10

baboitata je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Seha je trenutno u formi, Begovic nije. Po meni Seha bi igrao protiv Brazila.
Pa bila bi ludost postavit na gol REZERVNOG golmana a izoztaviti Sehu koji briljira. Da li neko normalan moze to zamisliti...
Može, ko god je normalan...Pusa!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 feb 2012, 09:37

Begovic je jedinica i u Stokeu na ledjima,pa nije nesto standardan.
Uostalom oci se ispile nekome ko nije standardan u klubu a igrao u repci da bi se Begsonu po ko zna koji put progledalo kroz prste.Sehic nek nastavi da radi svoj posao na golu a Begovic svoj posao na klupi,i sve ce biti u redu.Svakome po zasluzi i IGRACKOJ formi.
P.S Nismo mi Dudeci i Regice pa da glumimo Poljake.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 03 feb 2012, 10:05

harishp je napisao/la:Begovic je jedinica i u Stokeu na ledjima,pa nije nesto standardan.
Uostalom oci se ispile nekome ko nije standardan u klubu a igrao u repci da bi se Begsonu po ko zna koji put progledalo kroz prste.Sehic nek nastavi da radi svoj posao na golu a Begovic svoj posao na klupi,i sve ce biti u redu.Svakome po zasluzi i IGRACKOJ formi.
Slazem se, samo to reci i za Haasgu, propalog golmana pa da imas iste arsine za sve. Begson brani koliko toliko u Engleskoj, ne plete dzempere po tribinama ko Hasaga.
A kada se vrati, a brzo ce na mjesto prvog golmana Stoke-a, tada opet nece biti dobar za prvog golmana repke.

Ako je suditi po prvom dijelu tvog posta, Safetov neujednaceni kritirej kod poziva igraca, ce opet biti na djelu, pa cemo gledati Avduku, Muslima, Medunjanina, momke koji u zadnja 3 mjeseca imaju zajedno 2 tekme, od toga 1 termin.
Na drugoj temi na potencijalnim igracima, prosipas totalno drugu politiku, ako je po zasluzi i igrackoj formi kao sto kazes, tada pola repke ne bi trebalo dobiti poziv protiv Brazila, a trebali bi igrati alternative koji su u par deka.

I sto je najgore i vezano za temu, Ibrahim uopste nece dobiti poziv protiv Brazila, eto ti selektora i principa.

Odluci se napokon za sta si.
Cuva Bog Zelju svog!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 feb 2012, 10:24

mirzza je napisao/la:
harishp je napisao/la:Begovic je jedinica i u Stokeu na ledjima,pa nije nesto standardan.
Slazem se, samo to reci i za Haasgu, propalog golmana pa da imas iste arsine za sve. Begson brani koliko toliko u Engleskoj, ne plete dzempere po tribinama ko Hasaga.
A kada se vrati, a brzo ce na mjesto prvog golmana Stoke-a, tada opet nece biti dobar za prvog golmana repke.

Ako je suditi po prvom dijelu tvog posta, Safetov neujednaceni kritirej kod poziva igraca, ce opet biti na djelu, pa cemo gledati Avduku, Muslima, Medunjanina, momke koji u zadnja 3 mjeseca imaju zajedno 2 tekme, od toga 1 termin.
Na drugoj temi na potencijalnim igracima, prosipas totalno drugu politiku, ako je po zasluzi i igrackoj formi kao sto kazes, tada pola repke ne bi trebalo dobiti poziv protiv Brazila, a trebali bi igrati alternative koji su u par deka.

I sto je najgore i vezano za temu, Ibrahim uopste nece dobiti poziv protiv Brazila, eto ti selektora i principa.

Cuj ovaj plete dzemper a drugi igra koliko toliko,jos malo pa nece ni toliko kad dropnu iz kupova.Hoklica je hoklica,bez obzira gdje se nalazila.I treba se to postovati.A ako se bude ujednacavao kriterijum,nayebali smo.Jer bi nam na prste jedne ruke ostalo standardnih igraca.Ma da sve to treba ko Miske rafalno :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 03 feb 2012, 10:45

harishp je napisao/la:
mirzza je napisao/la:

Cuj ovaj plete dzemper a drugi igra koliko toliko,jos malo pa nece ni toliko kad dropnu iz kupova.Hoklica je hoklica,bez obzira gdje se nalazila.I treba se to postovati.A ako se bude ujednacavao kriterijum,nayebali smo.Jer bi nam na prste jedne ruke ostalo standardnih igraca.Ma da sve to treba ko Miske rafalno :mrgreen:
E tu mi dodji :D znaci kriterij samo na nekima a na nekima ne, pisaj to, dok Miske ne porafala nista od toga. :D
Cuva Bog Zelju svog!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denimen99, Hrammm1921, Proximic, torbica i 43 gosta.