NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
ma nece nasi dzafica on bi nas za pola godine kostao kao tri prosjecna igraca nisu ni nasi budale...ja vjerujem u ove igrace od ova cetiri na probi dva ce sigurno osstati i to nam je dovoljno
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ma nema nista od dzafica... on je novi igrac GOSKA...astra1922 je napisao/la:ma nece nasi dzafica on bi nas za pola godine kostao kao tri prosjecna igraca nisu ni nasi budale...ja vjerujem u ove igrace od ova cetiri na probi dva ce sigurno osstati i to nam je dovoljno
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pandza kod vas???
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
tu je treniraSarajlijc@ je napisao/la:Pandza kod vas???
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Od juce se nalazi na probi u Zvijezdi.Sarajlijc@ je napisao/la:Pandza kod vas???
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Odlican igrac samo ga je slava sjebala skroz.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
mislim da sada krece ponovo ispocetkaSarajlijc@ je napisao/la:Odlican igrac samo ga je slava sjebala skroz.

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Cudi me da je fizicki jak,ne znam sta podrazumevas pod tim fizicki jak,da li duel igru ili cistu snagu.Posto kazes da nisu radili sa loptom,onda je verovatno ovo drugo,u cemu se slazem jer je uvek bio odlicno pripremljen,mada u duel igri i nije neki kvalitet.astra1922 je napisao/la:e hvala to je taj na probi je kod nas ja sto sam vidio da je fizicki jak i pripremljen.sa loptom nisu radili radi zime tako da ga nisam mogao gledati.omalen je cini mi se dosta brz pa sad sta ce biti vidjecemo..kroz ove pripreme zvijezde prosao je veliki broj igraca mozda i najvise do sada red je da jednog ubodemoDevil je napisao/la:Igor Kanja,generacija '90 cini mi se.Clan one strasne generacije Vose zajedno sa Medojevicem,Aleksicem,Mitosevicem...koja je jedna od jacih generacija sto je Srbija videla u poslednjih 10-ak godina.Bio je jedan od najtalentovanih igraca te generacije,uz Medojevica prvi je usao u prvi tim,to je bilo na zimu 2008 cini mi se kada je imao 18 godina,ali kada se ocekivao njegov izraziti napredak,naglo je stao,te koliko upratih sada je u nekom nasem nizeligasu.astra1922 je napisao/la:devil ako navrnes na nasu temu jedno pitanje za tebe znas li mozda igor kanja ko je gdje je igrao i imal ista od njega![]()
Omalen je,slabe konstitucije,pored visine,nema bas neku preteranu gradju za klasicnog napadaca,te se vise koristi kao krilni napadac.
Cudi me da je njega neko od ozbiljnih klubova izvukao da mu pokusa pomoci,ali nisam neki preterani optimista povodom nastavka njegove uspesne karijere.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Kako ide Grbovic na treninzima, je li se prikljucio ekipi ili i dalje individualno radi ?
ma samo su trcali naporan trening bio a on uvijek na celu kolone izgledao mi kao da se nije ni umorio a par ovih ostalih na probi odustali na pola treninga
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Imal neki dobrovoljac da poslika ove radove na stadionu što se izvode 

Dragon Town
-
- Kontakt:
Da li neko sa sigrnoscu zna je li Pandza slobodan igrac ili kod nas dolazi na posudbu iz Dinama, ukoliko potpise ugovor ?
grbovic je sanirao povredu i u subotu ce sa ekipom trenirati po prvi put...frajer nije godinu treniro sada postoji mogucnost da obnovi povredu uglavnom nije nas otkad niko ovako naguzioBosanski zmaj je napisao/la:Kako ide Grbovic na treninzima, je li se prikljucio ekipi ili i dalje individualno radi ?

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
slobodan je igracBosanski zmaj je napisao/la:Da li neko sa sigrnoscu zna je li Pandza slobodan igrac ili kod nas dolazi na posudbu iz Dinama, ukoliko potpise ugovor ?
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Astra, posto si na treninzima kako ti se Pandza cini,znam da ne rade sa loptom ali u kakvoj je kondiciji ?astra1922 je napisao/la:slobodan je igracBosanski zmaj je napisao/la:Da li neko sa sigrnoscu zna je li Pandza slobodan igrac ili kod nas dolazi na posudbu iz Dinama, ukoliko potpise ugovor ?
To je dobra stvar sto je slobodan igrac i ako zadovolji na probi trebalo bi s njim potpisati dugogodisnji ugovor, jer Pandza je sigurno veliki potencijal koji nije pokazao sav svoj talenat u karijeri.Gledao sam ga par puta dok je igrao u Sarajevu, brz igrac, jak u duelu ,kakav je nama trebao.Sada ne znam koliko je na njega ostavilo traga ne igranje na jednom visem nivou.
ma nisam ni ja neki strucnjak sto sam ja vidio dobro podnosi treninge trci dobro vidi se da je trenirao nema viska kilograma imam neki osjecaj da ce nam dobro doci ako potpiseBosanski zmaj je napisao/la:Astra, posto si na treninzima kako ti se Pandza cini,znam da ne rade sa loptom ali u kakvoj je kondiciji ?astra1922 je napisao/la:slobodan je igracBosanski zmaj je napisao/la:Da li neko sa sigrnoscu zna je li Pandza slobodan igrac ili kod nas dolazi na posudbu iz Dinama, ukoliko potpise ugovor ?
To je dobra stvar sto je slobodan igrac i ako zadovolji na probi trebalo bi s njim potpisati dugogodisnji ugovor, jer Pandza je sigurno veliki potencijal koji nije pokazao sav svoj talenat u karijeri.Gledao sam ga par puta dok je igrao u Sarajevu, brz igrac, jak u duelu ,kakav je nama trebao.Sada ne znam koliko je na njega ostavilo traga ne igranje na jednom visem nivou.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Ma to je vazno da je u dobroj fizickoj spremi i da nije zapusten, mislim da bi on mogao biti otkrice ove polusezone ne samo u Zvijezdi nego i u PL.
trener je eben lik disciplina na nivio atmosfera na treningu extra vidi se da se svi bore za mjesto u ekipi.frajer u lice svima govori sta nevalja ta valja mogla bi ovo biti jedna nova zvijezda koja ce ponovo vratiti raju na tribine to je neko moje misljenje
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Vi ste laka roba -----za ono NAGUZIO-----Pa neka proba covjek da GUZI,GUZI,GUZIastra1922 je napisao/la:grbovic je sanirao povredu i u subotu ce sa ekipom trenirati po prvi put...frajer nije godinu treniro sada postoji mogucnost da obnovi povredu uglavnom nije nas otkad niko ovako naguzioBosanski zmaj je napisao/la:Kako ide Grbovic na treninzima, je li se prikljucio ekipi ili i dalje individualno radi ?
opet si izgleda pabizo dirao bakine sarene tabletepabizo je napisao/la:Vi ste laka roba -----za ono NAGUZIO-----Pa neka proba covjek da GUZI,GUZI,GUZIastra1922 je napisao/la:grbovic je sanirao povredu i u subotu ce sa ekipom trenirati po prvi put...frajer nije godinu treniro sada postoji mogucnost da obnovi povredu uglavnom nije nas otkad niko ovako naguzioBosanski zmaj je napisao/la:Kako ide Grbovic na treninzima, je li se prikljucio ekipi ili i dalje individualno radi ?

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka