FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
mi oisemo za zelju a sta si ti
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Samo Zeljo
- Kontakt:
kukac hos jedan raid
4 boda iz ova dva meca bi bili vrh fkt...

4 boda iz ova dva meca bi bili vrh fkt...
Novi grač na probi Dušan Mihajlovič
Full name: Dušan Mihajlović
born: 30.06.1985
born in: Zrenjanin, Serbia
Nationality: Serbia
Height: 173 cm
Weight: 67 kg
FK Čukarički-Stankom MF
01/2008 - 12/2008 Manly United MF
08/2007 - 12/2007 FK Bežanija MF
06/2007 - 07/2007 Manly United DF
07/2006 - 05/2007 FK Bežanija
Ovo mi na nešto dobro mirišii

FK Čukarički-Stankom MF
Ovo mi na nešto dobro mirišii

- bistrikboy
- Kontakt:
Kazu ovi sto su bili na treningu da se odlicno pokazao 
Stigao certifikat za Selimovica
btw.kuki vam je pticica

Stigao certifikat za Selimovica

btw.kuki vam je pticica

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ovaj Dusan izgleda da zna s loptom ee sad kako li je fizicki spreman to je pitanje ako valja Amar ce njega ostavit nadam se da valja po ovome sto je pokazano na snimci da zna a nama treba takav igrac ostaje nam da vidimo razvoj situacije.
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
nadamo se da ce se pokazati kao i culum 

Opasan igrač...nime_tm87 je napisao/la:Novi grač na probi Dušan Mihajlovič
FK Čukarički-Stankom MF
Ovo mi na nešto dobro mirišii![]()

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
fino fino, treba nam igrace to je amar ponavljao vise puta. valjda ce ovaj selimovic i ovaj Mihajlovic pojacat konkurenciju u timu.
jel ima jos nekih igraca na probi?
jel ima jos nekih igraca na probi?
- bistrikboy
- Kontakt:
Amar cita moje postovebistrikboy je napisao/la:fk zeljeznicar kakav ti je to avatar ziv bio![]()
![]()
Zrinjski je vazda ofanzivno igrao u dolini ali nikad nisu nista napravili,Amar i dalje slaze ekipu ali mislim da je sa dolaskom Selimovica igracka krizaljka za ovu polusezonu ispunjenaNa svakoj poziciji osim lijevog veznog imamo solidnu alternativu,meni Svraka lijevo djeluje izgubljeno,ko zna mozda jos neko i dođe na tu poziciju

Nemojte ni u snu napisati lokaciju okupljanja za tekmu u nedelju

Invazija ce biti kao i svake godine i siguran sam da ce nas biti vise od 1200,također bice i rigorozan pretres na ulazu,zato pamet u glavu

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
samo da potrvdim i ponovim ovo što je napisao @bistrikboy.
Nema price oko lokacije okupljanje a i pretres ce biti više nego rigorozan.
Ne ocekujem 1200
,vec oko 2000 manijaka u Lukavici 
Nema price oko lokacije okupljanje a i pretres ce biti više nego rigorozan.
Ne ocekujem 1200

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- ultra manijak
- Kontakt:
Na treningu su se malo pokoskali Cocalic i Mehic(haman pa fizicki obracun),nakon sto je Mehic laktom usao u jedan duel sa Cocom.Ipak su oni drugovi i to se rijesilo na najbolji moguci nacin.

ZBOG TEBE RODJEN I S TOBOM CU DA UMREM
I MOJE SRCE TEBI PRIPADA,
JA ZAUVJEK SA TOBOM CU DA BUDEM,
JER BEZ TEBE NEMOGU NIKADA
I MOJE SRCE TEBI PRIPADA,
JA ZAUVJEK SA TOBOM CU DA BUDEM,
JER BEZ TEBE NEMOGU NIKADA
ma svi u lukavicu...navijanje ce biti za 10 100%, al igra jojjj to me najvise nervira...bez mesanovica koji jedini moze pogoditi go...ccc...bice tesko al GRAJI LJOZE!!
- Samo Zeljo
- Kontakt:
bisrikboy je vec napisao znaci nema potrebe opet pisati,bez pisanja lokacije okupljanjabistrikboy je napisao/la:Amar cita moje postovebistrikboy je napisao/la:fk zeljeznicar kakav ti je to avatar ziv bio![]()
![]()
Zrinjski je vazda ofanzivno igrao u dolini ali nikad nisu nista napravili,Amar i dalje slaze ekipu ali mislim da je sa dolaskom Selimovica igracka krizaljka za ovu polusezonu ispunjenaNa svakoj poziciji osim lijevog veznog imamo solidnu alternativu,meni Svraka lijevo djeluje izgubljeno,ko zna mozda jos neko i dođe na tu poziciju
![]()
Nemojte ni u snu napisati lokaciju okupljanja za tekmu u nedelju![]()
Invazija ce biti kao i svake godine i siguran sam da ce nas biti vise od 1200,također bice i rigorozan pretres na ulazu,zato pamet u glavu
Pa ako nema potrebe sto pises
Koliko god se puta napisalo, opet ce neko izvaliti...
Svakako se radi copy paste sa tm.org foruma

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Ja sam siguran u 3 osvojena boda u lukavici i to 100%
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
- Samo Zeljo
- Kontakt:
e jbt uvijek ima neko ko trazi **** dlaku u jajetu,kakve vezze ima sto je sa foruma,forumu se zna ko moze prici,sigurno vas pola ovdje nemozeSeyo_TM je napisao/la:Pa ako nema potrebe sto pisesKoliko god se puta napisalo, opet ce neko izvaliti...

Zavrsena prica o tome,idemo dalje!Samo Zeljo je napisao/la:e jbt uvijek ima neko ko trazi **** dlaku u jajetu,kakve vezze ima sto je sa foruma,forumu se zna ko moze prici,sigurno vas pola ovdje nemozeSeyo_TM je napisao/la:Pa ako nema potrebe sto pisesKoliko god se puta napisalo, opet ce neko izvaliti...

AMAR OSIM!!!
- Samo Zeljo
- Kontakt:
Bio na treningu igrali prvi i drugi tim ono sto sam vidio daje nadu da ide na bolje djeliju kudikamo uigranije ne bih nikog izdvajao ali me Svraka prijatno iznendio puno je bolji od Dine a igrao njegovu poziciju dok je ovaj igrao za drugi tim.Serdarevic i Popovic pravo fino suradjuju ovaj drugi dao gol odlicna akcija sve iz trka i na kraju gol.
Certifikat za Selimovica stigao isto tako i novi igrac rijec je o Dusanu Mihajlovicu izveo slobodan udarac i par kornera jako dobro nizak i brz igrac igrao po lijevoj strani isto tako bio jedan od najvecih talenata u Srbiji gdje je i nastupao za par njihovih superligasa a zadnji klub mu je bio Cukaricki.Ako neko zna nekog u Lukavici nek dobro zapakuje te bodove jer mi dolazimo po njih!
ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Certifikat za Selimovica stigao isto tako i novi igrac rijec je o Dusanu Mihajlovicu izveo slobodan udarac i par kornera jako dobro nizak i brz igrac igrao po lijevoj strani isto tako bio jedan od najvecih talenata u Srbiji gdje je i nastupao za par njihovih superligasa a zadnji klub mu je bio Cukaricki.Ako neko zna nekog u Lukavici nek dobro zapakuje te bodove jer mi dolazimo po njih!
ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Inače, prvio tim dobio 2:0. Drugi gol dao Cocalić glavom na ubačaj iz kornera.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Umjesto Mesanovica igrace Popovic u napadu,a sigurno da ce Bucan i Culum pokrit sve nedostatke protiv Zrinjskog.Ocekujem da i Selimovic pocne utakmice jer fkt je dobar na treninzima.INVAZIJA MANIJAKA!
AMAR OSIM!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Anpa i 43 gosta.