FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

domorocki
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la domorocki » 02 feb 2012, 18:00

Halo,uspaljeni balavci.Malo više respekta!budite Vi mangupi pa izvucite šta iz Brkinih usta.Iole stariji forumaši će skontati šta sam htio da kažem ;)
A kad vas toliko interesuje,sjednete u auto i pravac Međugorje(jer zbog ovakvih konja treba naplaćivati svaku info),uh pardon,pa nemate vozačku.
pozdrav iz snježne Hercegovine!!!
Einigkeit und Recht und Freiheit

Bata_Barata
Kontakt:

Post Postao/la Bata_Barata » 02 feb 2012, 18:01

fanatic1991 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Kol'ko se Kerla zajebao sto nam se "zamjerio", jedan mu klub "propade", drugi nije u stanju registrovati igraca tj njega :lol: karma je opasna stvar, nek' se vrati i nek' ispravi ono sta je usr'o :mrgreen:
uvijek sam govorio da bi volio da se kerla vrati kakav god da je covjek ali odlican je stoper (za nase uslove) ;)
Kerla(pič.k.a) je preDobar štoper, on i Bogi bi činili bedem pred našim golom. Ali po meni neka ne dolazi, nek' luta po propalim klubovima.
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 feb 2012, 18:04

domorocki je napisao/la:Halo,uspaljeni balavci.Malo više respekta!budite Vi mangupi pa izvucite šta iz Brkinih usta.Iole stariji forumaši će skontati šta sam htio da kažem ;)
A kad vas toliko interesuje,sjednete u auto i pravac Međugorje(jer zbog ovakvih konja treba naplaćivati svaku info),uh pardon,pa nemate vozačku.
pozdrav iz snježne Hercegovine!!!
Sam si kriv osto si nedorecen, cviko danas kaze nece niko doci dana i ne ocekuje nikoga osim Vernesa Selimovica!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 02 feb 2012, 18:06

:lol: :lol: i ovdje se spominje Kojasevic !? nevjerujem i cisto sumnjam ali vidim šuška se ne samo ovdje :mrgreen:
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 02 feb 2012, 18:09

Pa da sam saznao ime bar bih ti poslao na pm,ko jednom do sad ;) ,koji je trebao doć al izjalovilo se na kraju.

ono što znam je da se radi o navalnom igraču

p.s.krije ko zmija noge

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 02 feb 2012, 18:15

domorocki je napisao/la:Pa da sam saznao ime bar bih ti poslao na pm,ko jednom do sad ;) ,koji je trebao doć al izjalovilo se na kraju.
p.s.krije ko zmija noge
meni je receno to za napadaca prije par dana...ali mi nije receno kada bi trebao doci...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 feb 2012, 18:15

Što se ovi međusobno časte!? :mrgreen: :lol:

Zar je uostalom bitno na kraju ko će doći!? Ko god dođe sigurno će biti bolji od ovih koje trenutno imamo.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 02 feb 2012, 18:17

Seyo_TM je napisao/la:
domorocki je napisao/la:Pa da sam saznao ime bar bih ti poslao na pm,ko jednom do sad ;) ,koji je trebao doć al izjalovilo se na kraju.
p.s.krije ko zmija noge
meni je receno to za napadaca prije par dana...ali mi nije receno kada bi trebao doci...
:D :D

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 02 feb 2012, 18:51

pile87 je napisao/la:
DANDY je napisao/la:Kojašević!!!!
Pa nemoj i ovdje drug dosta je bilo jednom :lol:
Pa hoče ljudi ime.Eto im...

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 02 feb 2012, 19:12

Dajte ljudi spustite loptu na zemlju. Ne znam čemu toliko opterećivanje ko će doći i kada će doći? Do početka prvenstva će se znati. Niti smo plaćeni za to, niti možemo uticati. Brko zna, koga dovede dovede, ja zadovoljan. Neću sigurno razbijati glavu ko, kad, gdje, šta...!

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 02 feb 2012, 20:12

tu sam da pomognem

slika
Bosna <3

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 02 feb 2012, 20:17

pluton je napisao/la:tu sam da pomognem

slika
slika :D
svoj ti pos'o !

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 02 feb 2012, 20:20

Grbavica moj zivot je napisao/la:
pluton je napisao/la:tu sam da pomognem

slika
slika :D
kako sam volio ovog igraca :)
slika
Bosna <3

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 02 feb 2012, 20:22

Da se niko ne naljuti, ali ovo sa Lazom je meni isto neki sindrom onih seljackih ženica kad ih muž udara.
Pa onda one pricaju fameliji kako on nju sto vise udara, one njega vise vole.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 02 feb 2012, 20:24

Avanes je napisao/la:Da se niko ne naljuti, ali ovo sa Lazom je meni isto neki sindrom onih seljackih ženica kad ih muž udara.
Pa onda one pricaju fameliji kako on nju sto vise udara, one njega vise vole.
potpis...
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 02 feb 2012, 20:38

O cemu se raspravlja ovdje, evo gledam unazad par stranica sve same gluposti,mahalanja, nista konkretno, ali razumijem donekle udara ova pauza na psihu vec :mrgreen: samo da ne ode na gore ne do bog pa da neko ne zavrsi na Jagomiru dok počne PL. :mrgreen: opusteno vidite da nam je atmosfera u klubu odlična, ima se svega, dobre pripreme eto jos da se rijesi status Bekrića i abd ko na konju smo, nedo bog da nam je situacija ko kod komšinica sta bi onda?? plakali bi na forumu vidim i oni samo sto ne zaplaču a mi smo za njih sad izmislili svijet tako da samo opusteno, strpimo se jos tacno mjesec dana i onda laganini u nove pobjede .... :D
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 02 feb 2012, 21:06

Evo Sarajevo dobilo pomoć opštine Centar, Olimpic od opštine Novi grad, za Želju, sad za sad, vidim ništa (ili je već bilo ranije nekad?!)... Zanima me koliko opština Novo Sarajevo stoji iza Želje, ja bar do sad nisam vidio neku zainteresiranost (ili je do tog što nemam neko posebno mišljenje o Koldži :D )?
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 02 feb 2012, 21:17

Hoomer je napisao/la:O cemu se raspravlja ovdje, evo gledam unazad par stranica sve same gluposti,mahalanja, nista konkretno, ali razumijem donekle udara ova pauza na psihu vec :mrgreen: samo da ne ode na gore ne do bog pa da neko ne zavrsi na Jagomiru dok počne PL. :mrgreen: opusteno vidite da nam je atmosfera u klubu odlična, ima se svega, dobre pripreme eto jos da se rijesi status Bekrića i abd ko na konju smo, nedo bog da nam je situacija ko kod komšinica sta bi onda?? plakali bi na forumu vidim i oni samo sto ne zaplaču a mi smo za njih sad izmislili svijet tako da samo opusteno, strpimo se jos tacno mjesec dana i onda laganini u nove pobjede .... :D

Raspadamo se (ovdje na forumu) :lol:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 02 feb 2012, 21:18

BolanBolan je napisao/la:Evo Sarajevo dobilo pomoć opštine Centar, Olimpic od opštine Novi grad, za Želju, sad za sad, vidim ništa (ili je već bilo ranije nekad?!)... Zanima me koliko opština Novo Sarajevo stoji iza Želje, ja bar do sad nisam vidio neku zainteresiranost (ili je do tog što nemam neko posebno mišljenje o Koldži :D )?
Ma bjaziiii. Opcina Novo Sarajevo trazi da pozajmi pare od Zelje :D :mrgreen:
A to ima Amar daje uz 50% kamate + 17% PDV :mrgreen: :D

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 02 feb 2012, 21:47

Lijepe vijesti sa svih strana. Sad ce kamate da nam se skinu... mozda stara vijest, ali sad je vise sigurno i sto je svakako ekstra stvar

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.