Football Manager 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2012
Ovo čudo konačno radi bez problema na 12.0.4 

Znam za Niang-a nije to taj ovaj je Lenny Nangis na 4 save-a postoji tako da nije izmisljen....ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:nije Nangis, vec Niang iz Caenaadi89r je napisao/la:Hehe kod mene jos grmi u Dinamu 2015 godina jos nijednom se nije zalio da ide samo da dovedem par dobrih igraca i bice zadovoljan a cijena mu ne ide preko 6 mil...ako ga prodavao ispod 15 ne dam..Njega,Kovacica i Badelja se isplati dovesti svaki put......Evo i za sve jedan odlican napadac iz druge francuske lige Lenny(mislim da se tako zove) Nangis strasan napadac samo mu treba vremena da se razvije.......adnan_hzsa je napisao/la:Ovaj Vrsaljko grmi. Debi za klub i odmah igrac utakmice...wonderkind, a i ja vodim dinamo, ali sam zaboravio staviti klauzule vrsaljku i kovacicu, oni nisu htjeli da produze ugovor, sad vrsaljko u sevili kosta preko 15 miliona, a od mene je otisao za 6, a kovacic je u city otisao za 3 miliona, i los je u city-u, ne igra, a ponudu za kovacica je mamic prihvatio, kaze prevelika ponuda, zadovoljila je klub, sve mu yebem
![]()
al badelja ne dam ni za suho zlato
(" onclick="window.open(this.href);return false;)
(" onclick="window.open(this.href);return false;)
Ja sam Badelja prodao za 15 mil Benfici,Ibaneza,Beciraja i Vidu za 5 mil a doveo Mattia Destra i Nelson Oliveira i oni mi cine napadacki tandem a Vrsaljka i Kovacica max ugovor potpisao bez fee release clause vise volim da ja odredujem za koju cijenu ce otici i da li ce otici a mamic evo sad sam u 2015 god nije ni jednom do sad mi se umijesao u posao da sam proda igraca imam transfer budget oko 20 mil ali ne znam koga dovesti ako imas kakvog golmana ovaj kelava mi zivce vadi pravo ...Pokusao dovesti ovog Lenny-a ali nece iz kluba heh
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ja sam doveo nekog G Hubert, dosao mi kao slobodan igrac, cini mi se da je u valencienu branio, ne znam kako se pise ime kluba, al je solidan golman, 20 godina ima, mlad perspektivan, uglavnom uvodim svoje igrace iz omladinske skole, i kupujem iz regiona, jedino za bas nekog dobrog igraca izletim velike pare, kao sto je bio slucaj za Zeca, koji je najbolji strijelac trenutno
Za zivot cijeli!
Evo ja zavrsio sezonu 2015/16 i ponudim Vrsaljka,Destra i Nelsona 20/10/10 miliona mi stigle ponude i u zadnji tren odustanem imam mnogo igraca mladih ali opet kvalitet je kvalitet..ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ja sam doveo nekog G Hubert, dosao mi kao slobodan igrac, cini mi se da je u valencienu branio, ne znam kako se pise ime kluba, al je solidan golman, 20 godina ima, mlad perspektivan, uglavnom uvodim svoje igrace iz omladinske skole, i kupujem iz regiona, jedino za bas nekog dobrog igraca izletim velike pare, kao sto je bio slucaj za Zeca, koji je najbolji strijelac trenutno
-
- Kontakt:
Unaprijed da se izvinem svim Dinamovcima al moji igraci su naprosto imali svoj dan 

Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Los im manager a s tim i sastav cuj rukavina igra...heh koja je ovo godina pa si doveo i neymara i teveza??adnan_hzsa je napisao/la:Unaprijed da se izvinem svim Dinamovcima al moji igraci su naprosto imali svoj dan
Gdje da skinem patch 12.0.4....i gdje da ubacim..mislim u koji fajl se ubacuje kad skinem nasu ligu...pozz
maknadi je napisao/la:Gdje da skinem patch 12.0.4....i gdje da ubacim..mislim u koji fajl se ubacuje kad skinem nasu ligu...pozz
nadješ na prvih 15 stranica, a update staviš u my documents -> sport interactive -> fm12 -> editor data(u slučaju da nemaš folder napravi ga)
- harebianconero
- Kontakt:
- inacefindecko
- Kontakt:
taj 12.0.4 se nije mogao igrat bez fixa, kad pokusate da poredite igrače izbaci vam crash dump
- Arsenalisation
- Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:Svi dovode iste igrace i iste regene![]()

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- harebianconero
- Kontakt:

-----------------------------------

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Lapsus jbgArsenalisation je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Svi dovode iste igrace i iste regene![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
pluton je napisao/la:moze neko staviti patch za nasu ligu da radi ??
Bosna <3
pluton je napisao/la:pluton je napisao/la:moze neko staviti patch za nasu ligu da radi ??
http://speedy.sh/j7Z5H/BH12v1.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
ubuduće prelistajte par stranica prije

- harebianconero
- Kontakt:
nijedan link za patch 12.04 ne radi...pa eto...ako nekome nije problem ..bio bih zahvalan..da postavite neki koji radi...pozz
Man. Utd, zasad 1 trofej Community Shield

Chelsea - Man. Utd 0:3

Liverpool - Man. Utd 2:3

Man. Utd - Napoli 4:0 (ECC)

Man. Utd - Tottenham 1:0

SLB - Man. Utd 0:1 (ECC)

Stoke - Man. Utd 2-2 p 1-3 (Liga Kup)

Ma. Utd - Sevilla 3:0 (Friendly)

Man. Utd - Flamengo 3:1 (Friendly)

Arsenal - Man. Utd 0:3

Pobjede protiv 4 najjače ekipe u ligi
Trenutno prvi bježim City-u 2 boda.

Chelsea - Man. Utd 0:3

Liverpool - Man. Utd 2:3

Man. Utd - Napoli 4:0 (ECC)

Man. Utd - Tottenham 1:0

SLB - Man. Utd 0:1 (ECC)

Stoke - Man. Utd 2-2 p 1-3 (Liga Kup)

Ma. Utd - Sevilla 3:0 (Friendly)

Man. Utd - Flamengo 3:1 (Friendly)

Arsenal - Man. Utd 0:3

Pobjede protiv 4 najjače ekipe u ligi

Trenutno prvi bježim City-u 2 boda.
- harebianconero
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.