NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Muslim da nam fali i jedan dobar stoper.Prvenstvo je dugo,povrede i kartonu,Moranjkić,Jusić ili Jakovljević da zafale puno se osjeti u igri,jos uz to golmani su hvala Bogu za nulu.
imamo omica a posto igra sa tri nazad mislim da nece ni dovodit do kraja sezone stopera .golmani opet dlake bice cirkusa to je zagarantovano 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
jel ko gledao ovog novog imal sta od njega... ja imam neki osjecaj da bi nas ovaj mogao iznedatiti...sad pozizivno ili lose ostaje da se vidiastra1922 je napisao/la:imamo omica a posto igra sa tri nazad mislim da nece ni dovodit do kraja sezone stopera .golmani opet dlake bice cirkusa to je zagarantovano

ma gledam ga ja oci mi ispadose al tanko je to sve.mislim da je tesko naci ekipu u nasoj ligi da joj prvi golman ima 19-20 godina tako da i ovom treba iskustva pa ostaje da vidimo,nije iskljuceno da dode jos jedan golman ako smajic odeemir_dj je napisao/la:jel ko gledao ovog novog imal sta od njega... ja imam neki osjecaj da bi nas ovaj mogao iznedatiti...sad pozizivno ili lose ostaje da se vidiastra1922 je napisao/la:imamo omica a posto igra sa tri nazad mislim da nece ni dovodit do kraja sezone stopera .golmani opet dlake bice cirkusa to je zagarantovano![]()
![]()
salim se mislim da bi ovaj novi trebao biti dobar
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
DALIBOR PANDZA je zanimljiv igrac iz Sarajeva je otisao u zagrebacki Dinamo odakle je poslan na posudbu u Lokomotivu.Prije 2-3 godine kada je otisao u Dinamo slovio je za jednog od najvecih talenata ali eto nekako se izgubio i nije pokazao sav svoj talenat.Ne znam da li je jos uvijek Dinamov igrac (slucaj Bekic) ako jest ja ga ne bih ni dovodio ovdje na posudbu,jer dzabe cemo ga placat a on kada se kod nas vrati u formu otici ce.Ako nije Dinamov igrac s njim bi trebali potpisati visegodisnji ugovor jer se radi o mladom igracu.U svakom slucaju bolji je od Ristica.Nastupao je za omladinske reprezentacije BiH.
DALIBOR DADO PANDZA video clip:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobar je bio dok se nije propio, valjda nesretna ljubav neka, da je u formi i da je onaj stari mislim da bi prije u Sarajevo nego kod vas, al eto možda nije ni pokušao u Sa. Nadam se da će vam biti dobar i da je složio neke stvari u svojoj glavi, što se tiče ugovora mislim da je nije član ni Dinama ni Zagreba...Bosanski zmaj je napisao/la:DALIBOR PANDZA je zanimljiv igrac iz Sarajeva je otisao u zagrebacki Dinamo odakle je poslan na posudbu u Lokomotivu.Prije 2-3 godine kada je otisao u Dinamo slovio je za jednog od najvecih talenata ali eto nekako se izgubio i nije pokazao sav svoj talenat.Ne znam da li je jos uvijek Dinamov igrac (slucaj Bekic) ako jest ja ga ne bih ni dovodio ovdje na posudbu,jer dzabe cemo ga placat a on kada se kod nas vrati u formu otici ce.Ako nije Dinamov igrac s njim bi trebali potpisati visegodisnji ugovor jer se radi o mladom igracu.U svakom slucaju bolji je od Ristica.Nastupao je za omladinske reprezentacije BiH.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Komsije kakva je situacija kod vas idetel jaci u nastavak sezone 

Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
po odlascima tesko je reci dali jaci ulazimo ali novi trener je dosta novoga donio starije igrace je zamijenio mladima ima neke svoje takticke zamisli po meni bi trebali biti bolji ljepse igrati i davati vise golova..sve u svemu bice milina gledati nas derbi na proljeceFkr.87 je napisao/la:Komsije kakva je situacija kod vas idetel jaci u nastavak sezone

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
devil ako navrnes na nasu temu jedno pitanje za tebe znas li mozda igor kanja ko je gdje je igrao i imal ista od njega
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Spremite se za porazastra1922 je napisao/la:po odlascima tesko je reci dali jaci ulazimo ali novi trener je dosta novoga donio starije igrace je zamijenio mladima ima neke svoje takticke zamisli po meni bi trebali biti bolji ljepse igrati i davati vise golova..sve u svemu bice milina gledati nas derbi na proljeceFkr.87 je napisao/la:Komsije kakva je situacija kod vas idetel jaci u nastavak sezone

Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
malda uzdanica fk vojvodine zasto ga ne nema na officijalno stranice fk vojdine ne znamastra1922 je napisao/la:devil ako navrnes na nasu temu jedno pitanje za tebe znas li mozda igor kanja ko je gdje je igrao i imal ista od njega
http://www.fkmladost-petrovec.com/players.php?id=10" onclick="window.open(this.href);return false;
kaze na jednom forum da je pros meleđe slekcije reprezentacije srbije ali da nikad nije dobio priliku da zaigar za 1 tim vojvodine
izgleda emire da je taj sto si ga ti nasao lici na ovog sto je kod nas na probi.uglavnom u gradaccu minus ne posutaje tako da nasi igraci lopte danima nisu vidili.samo trce po citav trening.danas jos jedan igrac bio na probi nakon nekoliko krugova kisik mu treboemir_dj je napisao/la:malda uzdanica fk vojvodine zasto ga ne nema na officijalno stranice fk vojdine ne znamastra1922 je napisao/la:devil ako navrnes na nasu temu jedno pitanje za tebe znas li mozda igor kanja ko je gdje je igrao i imal ista od njega
http://www.fkmladost-petrovec.com/players.php?id=10" onclick="window.open(this.href);return false;
kaze na jednom forum da je pros meleđe slekcije reprezentacije srbije ali da nikad nije dobio priliku da zaigar za 1 tim vojvodine

P.S izgleda da je utakmica protiv modrice odgodena zbog hladnoce-ako se nastavi ova zima nasi ubrzo idu na more
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Je li bio danas trening ? Kako vam se cini Pandza ?
Je li postoji mogucnost da dodju kakva provjerena pojacanja?
Ako ovako nastavimo podmladjivati ekipu imat cemo ubjedljivo najmladju ekipu u ligi.Dosta igrac u ekipi je 90 godiste.
Je li postoji mogucnost da dodju kakva provjerena pojacanja?
Ako ovako nastavimo podmladjivati ekipu imat cemo ubjedljivo najmladju ekipu u ligi.Dosta igrac u ekipi je 90 godiste.
bi je trening sta da ti kazem svi dobro trce
nista se ne vidi dok se s loptom ne bude radilo momci rade u patikama teren leden i zele se povrede izbjeci.pandza dobro pripremljen samo to mogu reci.trebao bi doci jedan provjeren napadac mislim da ce zavisiti od pandze i ovih par napadaca na probi.lijepo je ovo sve mladi igraci a ugovori po pola godine zalosno 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
upravo sam cuo informaciju da smo kupili bus za igrace,koji ce ujedno prevozit i rukometase..te da je kupljen inventar za hotel nesto puno je placeno u kojem ce naravno boravit sem fudbalera rukometasi i osbojkasice,ima jos neki planova za radove oko stadiona i na samom stadionu ali o tom potom 

nije bas tako,kupljen je inventar za restoran koji ce biti u sklopu stadiona gdje ce se hraniti svi sportisti iz gradacca,kupljena je velika teretana koja ide pod tribinu i bit ce na usluzi i narodu,rade se apartmani za igrace i velika sala za analize utakmica..semafor..sve je kupljeno bice ovo radna godinaBranaVidara je napisao/la:upravo sam cuo informaciju da smo kupili bus za igrace,koji ce ujedno prevozit i rukometase..te da je kupljen inventar za hotel nesto puno je placeno u kojem ce naravno boravit sem fudbalera rukometasi i osbojkasice,ima jos neki planova za radove oko stadiona i na samom stadionu ali o tom potom

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
gdje bi trebao biti smjestaj za igrace..., negdje u blizini ili...astra1922 je napisao/la:nije bas tako,kupljen je inventar za restoran koji ce biti u sklopu stadiona gdje ce se hraniti svi sportisti iz gradacca,kupljena je velika teretana koja ide pod tribinu i bit ce na usluzi i narodu,rade se apartmani za igrace i velika sala za analize utakmica..semafor..sve je kupljeno bice ovo radna godinaBranaVidara je napisao/la:upravo sam cuo informaciju da smo kupili bus za igrace,koji ce ujedno prevozit i rukometase..te da je kupljen inventar za hotel nesto puno je placeno u kojem ce naravno boravit sem fudbalera rukometasi i osbojkasice,ima jos neki planova za radove oko stadiona i na samom stadionu ali o tom potom
ispod tribine ce to sve biti i i na onom bivsem restoranu do tribineemir_dj je napisao/la:gdje bi trebao biti smjestaj za igrace..., negdje u blizini ili...astra1922 je napisao/la:nije bas tako,kupljen je inventar za restoran koji ce biti u sklopu stadiona gdje ce se hraniti svi sportisti iz gradacca,kupljena je velika teretana koja ide pod tribinu i bit ce na usluzi i narodu,rade se apartmani za igrace i velika sala za analize utakmica..semafor..sve je kupljeno bice ovo radna godinaBranaVidara je napisao/la:upravo sam cuo informaciju da smo kupili bus za igrace,koji ce ujedno prevozit i rukometase..te da je kupljen inventar za hotel nesto puno je placeno u kojem ce naravno boravit sem fudbalera rukometasi i osbojkasice,ima jos neki planova za radove oko stadiona i na samom stadionu ali o tom potom
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
eheee i teretana to sam zaboravioastra1922 je napisao/la:nije bas tako,kupljen je inventar za restoran koji ce biti u sklopu stadiona gdje ce se hraniti svi sportisti iz gradacca,kupljena je velika teretana koja ide pod tribinu i bit ce na usluzi i narodu,rade se apartmani za igrace i velika sala za analize utakmica..semafor..sve je kupljeno bice ovo radna godinaBranaVidara je napisao/la:upravo sam cuo informaciju da smo kupili bus za igrace,koji ce ujedno prevozit i rukometase..te da je kupljen inventar za hotel nesto puno je placeno u kojem ce naravno boravit sem fudbalera rukometasi i osbojkasice,ima jos neki planova za radove oko stadiona i na samom stadionu ali o tom potom

ma gdje ce to sve stat.... apartmai, restoran, teretana, prostor za analizu utkamica, ja sam cuo da je napravljena i ambulanta...hmm i na kraju odakle svi ti podatci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.