Ne znam ni ja, samo mi rekoše da su šanse male... Mislim da će se sve ovo razvući na barem 10-tak dana.nick je napisao/la:mah, svejedno, ako dodje odlicno ako ne,jbg doci ce neko drugi... interesuje me gdje je zapelo. a da smo toliko jaki i nismo...partibrejker1921 je napisao/la:Biće to dobro, ekipa je i bez njega dovoljno jaka da bez mnogo problema osvoji duplu krunu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- partibrejker1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
nepucaj suplje nezna Bekrić da znas ti, najlakse je lupetati po forumupartibrejker1921 je napisao/la:Ne znam ni ja, samo mi rekoše da su šanse male... Mislim da će se sve ovo razvući na barem 10-tak dana.nick je napisao/la:mah, svejedno, ako dodje odlicno ako ne,jbg doci ce neko drugi... interesuje me gdje je zapelo. a da smo toliko jaki i nismo...partibrejker1921 je napisao/la:Biće to dobro, ekipa je i bez njega dovoljno jaka da bez mnogo problema osvoji duplu krunu.

Nemoj pricati bezveze bgt da ne uzmem koju grublju rijec, jutros otisao sa Amarom u Međugorje a sad vec ide i sanse kao minimalne, uslove koje je Bekrić postavio su mjesecna placa u visina otprilike igraca iz lige petice, obezbjedjen stan i auto i bonus po golovima i asistencijama, otisao je jutros i nadajmo se da nece nigdje ici, jer da ima neka ponuda ili neka extra ponuda ili nesto u planu ne bi otisao jutros dole, od sutra se prikljucuje trenzima ko i svi igraci u klubu ... a rok do kad mu je Amar postovio da če ga čekati je negdje do 10. Februarapartibrejker1921 je napisao/la:Nemate potrebe da stavljate Bekrića u kojekakve sastave jer su šanse da potpiše od danas vrlo male.

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
Evo u ove sitne sate jedna vijest.
Ode Zeba u Njemacku - Izvor: Aldinn1
Izvinjavam se administraciji i rukovodecima ali mi naumpadose njegove nebuloze. Steta sto ga odstraniste pa ne moze ovo vidjeti.
Ode Zeba u Njemacku - Izvor: Aldinn1

Izvinjavam se administraciji i rukovodecima ali mi naumpadose njegove nebuloze. Steta sto ga odstraniste pa ne moze ovo vidjeti.
ebo me kud na sabahu procitah ovopartibrejker1921 je napisao/la:Biće to dobro, ekipa je i bez njega dovoljno jaka da bez mnogo problema osvoji duplu krunu.
Jašta je iz Kirgistanske lige, onii su ga pratili dok je igrao u Kazahstanskoj, a pričaju da mu Kemo Alispahić sređuje transfer i u Tadžikistasnku ligu ali je nešto zapelo tamoGrbavica moj zivot je napisao/la:Sigurno je dosla neka jaka ponuda i to je to.

Takođe čestitam.TeaM87 je napisao/la:Cestitke Selimovicu.
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/pr ... selimovica" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Haj ne SERI,živ bio.juče pišeš kako je šuplja da je u međugorju,danas ovopartibrejker1921 je napisao/la:Nemate potrebe da stavljate Bekrića u kojekakve sastave jer su šanse da potpiše od danas vrlo male.

btw.treba još jedan igrač da se pojavi danas

Einigkeit und Recht und Freiheit
- partibrejker1921
- Kontakt:
Ja rekao da ne dolazi? Pa svi su znali da dolazi, bezveze ložite ovu raju koja nema nikakve kontakte u klubu.domorocki je napisao/la:Haj ne SERI,živ bio.juče pišeš kako je šuplja da je u međugorju,danas ovopartibrejker1921 je napisao/la:Nemate potrebe da stavljate Bekrića u kojekakve sastave jer su šanse da potpiše od danas vrlo male.![]()
Najbolje da svi šutite i da vidimo šta će biti. Evo neki kažu da će se sve znati oko 10. feb !partibrejker1921 je napisao/la:Ja rekao da ne dolazi? Pa svi su znali da dolazi, bezveze ložite ovu raju koja nema nikakve kontakte u klubu.domorocki je napisao/la:Haj ne SERI,živ bio.juče pišeš kako je šuplja da je u međugorju,danas ovopartibrejker1921 je napisao/la:Nemate potrebe da stavljate Bekrića u kojekakve sastave jer su šanse da potpiše od danas vrlo male.![]()
Neka ba ne treba se dizati u visine, cisto da ne bi poslje udarili jace o pod. Imamo mi dobru ekipu i pored Bekrica a sa Bekricem imamo ekipu i za probat dalje iskorak napraviti u Evropi.domorocki je napisao/la:Haj ne SERI,živ bio.juče pišeš kako je šuplja da je u međugorju,danas ovopartibrejker1921 je napisao/la:Nemate potrebe da stavljate Bekrića u kojekakve sastave jer su šanse da potpiše od danas vrlo male.![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Evo ti tvoj post,haj sad razgulipartibrejker1921 je napisao/la:Nije došao, šupljak mrtvi...
Einigkeit und Recht und Freiheit
- partibrejker1921
- Kontakt:
Mogao si citirati sve jer je ovo prepiska od prekjučer a on je došao jučer ujutro. Pogledaj malo bolje...domorocki je napisao/la:Evo ti tvoj post,haj sad razgulipartibrejker1921 je napisao/la:Nije došao, šupljak mrtvi...
neka bolan i nije bio tada dosao, kad je to napisano.Covjek koji je sjedio pored mene je zvao odmah u Medjugorje kada se pojavila informacija uostalom je i nebitno a nije ni povod za prepisku.Najbitnije je da trenira sa Zeljom pa brzo ce se znati sta i kako dalje.domorocki je napisao/la:Evo ti tvoj post,haj sad razgulipartibrejker1921 je napisao/la:Nije došao, šupljak mrtvi...
Hajd o tom igracu koji treba da se pojavi, neka rasprava ide u tom smjeru veselije je

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Blagoje Bratić
Ko je šta je i koju poziciju igra,ako može malo detalja ?pile87 je napisao/la:neka bolan i nije bio tada dosao, kad je to napisano.Covjek koji je sjedio pored mene je zvao odmah u Medjugorje kada se pojavila informacija uostalom je i nebitno a nije ni povod za prepisku.Najbitnije je da trenira sa Zeljom pa brzo ce se znati sta i kako dalje.domorocki je napisao/la:Evo ti tvoj post,haj sad razgulipartibrejker1921 je napisao/la:Nije došao, šupljak mrtvi...
Hajd o tom igracu koji treba da se pojavi, neka rasprava ide u tom smjeru veselije je
ko uvrijedjena mlada, pises 3 dana da ce neko doci i sad se duris ili napisi ili nemoj spominjatdomorocki je napisao/la:zna brejker,nek napiše
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- BolanBolan
- Kontakt:

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Nista posebno taj novi igrac...
Za Bekrica ce se tek znati oko 15. hoce l' ostati u Zelji ili ici vani...
Ocekujte u Rovinju i jednog golmana... Proba je u pitanju...
Za Bekrica ce se tek znati oko 15. hoce l' ostati u Zelji ili ici vani...
Ocekujte u Rovinju i jednog golmana... Proba je u pitanju...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, Amazon [Bot] i 71 gost.