Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

malta071
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la malta071 » 01 feb 2012, 22:51

majestic24 je napisao/la:E velike stete sto ce otici iz Cityja. Sad cu nabrojati nekoliko boljih klubova u koje on moze otici bez problema;
Arsenal,United,Milan,Juventus,Chelsea,Liverpool,Real,Bayern...dovoljno
:D to bi bilo s magarca na konja
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 01 feb 2012, 22:54

emir_ je napisao/la: kakav crni forum bolan, to su vecinom djeca kao i ovdje, mjerilo je ono navijanje i skandiranje Edinu svaki put kad je u duelu i ucini sta dobro na terenu.
Samo sam prenio sta vecina navijaca pise na njihovom forumu, o njihovim godinama ne znam.
Da Bog da zabio 100 golova do kraja sezone, sto se mene tice, ali mora se priznati da u posljednje vrijeme izgleda izgubljen, mada opet kad se pogleda 50 nastupa 21 gol, prosjek po golu 93 minute, je zadovoljavajuci ucinak. Mora vise koristiti snagu i biti brzi s razmisljanjem i predajom lopte, u Njemackoj je imo vremena i prostora za to dok u Engleskoj nema.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 01 feb 2012, 22:56

1. Gonzalo Higuain (Real M) 14 (broj golova) 876 (minute na terenu) 62,5 (svakih koliko minuta postiže gol)
2. Cristiano Ronaldo (Real M) 24 1742 72,5
3. Lionel Messi (Barcelona) 22 1737 79
4. Mario Gomez (Bayern) 17 1477 86
5. Klaas Jan Huntelaar (Schalke) 16 1549 97
6. Demba Ba (Newcastle) 15 1451 97
7. Zlatan Ibrahimović (Milan) 15 1487 99
8. Robin Van Persie (Arsenal) 19 1894 100
9. Edin Džeko (Manchester City) 11 1115 101
10. Lukas Podolski (Köln) 15 1554 103
Po statistikama Edin Džeko je 9. napadac Evrope i jedini u TOP 10 iz Manchester City-a.Što znaci da je ispred Aguera kojeg pojedini toliko hvale.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 01 feb 2012, 23:00

Meni bi iskreno bilo draze da se on vrati u Njemacku naprimjer ili da ode u Italiju.Cak mislim da bi Bayern M. bio najbolji za njega mozda da naprave trade Dzeko-Gomez bas me zanim kako bi druugi igro.Ocigledno da neko voli one male brze igrace.Ti igraci su osnova modernog fudbala,ali treba imat jednog visokog koji moze zabit nogom, glavom, supkom, ku*cem i ostalim djelova tjela.Iskreno mislim da ce prije otic Balo od Dzeke.
svoj ti pos'o !

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 01 feb 2012, 23:11

Grbavica moj zivot je napisao/la:Meni bi iskreno bilo draze da se on vrati u Njemacku naprimjer ili da ode u Italiju.Cak mislim da bi Bayern M. bio najbolji za njega mozda da naprave trade Dzeko-Gomez bas me zanim kako bi druugi igro.Ocigledno da neko voli one male brze igrace.Ti igraci su osnova modernog fudbala,ali treba imat jednog visokog koji moze zabit nogom, glavom, supkom, ku*cem i ostalim djelova tjela.Iskreno mislim da ce prije otic Balo od Dzeke.
Niko od nas ne zna kako se Dzeko osjeca u City-u ranije je bio u nekim tv nastupima prezadovoljan i sve kako je to danas mnoge od nas interesuje a kada bi promjenio sredinu Bayern jeste opcija i veliki klub samo ja mislim da bi on htjeo neki izazov i da bi zato otisao u neku drugu ligu.

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 01 feb 2012, 23:16

Polo je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:Meni bi iskreno bilo draze da se on vrati u Njemacku naprimjer ili da ode u Italiju.Cak mislim da bi Bayern M. bio najbolji za njega mozda da naprave trade Dzeko-Gomez bas me zanim kako bi druugi igro.Ocigledno da neko voli one male brze igrace.Ti igraci su osnova modernog fudbala,ali treba imat jednog visokog koji moze zabit nogom, glavom, supkom, ku*cem i ostalim djelova tjela.Iskreno mislim da ce prije otic Balo od Dzeke.
Niko od nas ne zna kako se Dzeko osjeca u City-u ranije je bio u nekim tv nastupima prezadovoljan i sve kako je to danas mnoge od nas interesuje a kada bi promjenio sredinu Bayern jeste opcija i veliki klub samo ja mislim da bi on htjeo neki izazov i da bi zato otisao u neku drugu ligu.
Zna pauk :mrgreen:

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 01 feb 2012, 23:34

Svako ko realno gleda na Dzekino ponasanje na terenu zadnjih 3-4 mjeseca moze viditi da Dzeko nije zadovoljan i da nesta ozbiljno nije uredu.

Ali naravno da javno ce izjaviti da je sve ok, pa nije budala da kaze suprotno.

Moze li neko mozda reci kad su vidjeli iskren osmjeh kod Dzeke zadnji put?
Ili zadnji put kad je Dzeko izgledao koliko toliko sretan na terenu i razpolozen?

Oni koji pamte, mogu se sjetiti da su ovakvi slicni znakovi bili kod Dzeke prosle sezone u onom zadnjem periodu kad je igrao za Wolfsburg..i svi znamo kad je Dzeko presao u City da je bio sretan kao malo dijete i uvjek razpolozen, a kakav je sada?
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 01 feb 2012, 23:37

Pauk je napisao/la:Svako ko realno gleda na Dzekino ponasanje na terenu zadnjih 3-4 mjeseca moze viditi da Dzeko nije zadovoljan i da nesta ozbiljno nije uredu.

Ili zadnji put kad je Dzeko izgledao koliko toliko sretan na terenu i razpolozen?

Oni koji pamte, mogu se sjetiti da su ovakvi slicni znakovi bili kod Dzeke prosle sezone u onom zadnjem periodu kad je igrao za Wolfsburg..i svi znamo kad je Dzeko presao u City da je bio sretan kao malo dijete i uvjek razpolozen, a kakav je sada?

:mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 01 feb 2012, 23:39

Pa ti si covjece genije, tvoj ''argument'' je stvarno..svaka ti cast :lol:
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 01 feb 2012, 23:39

nick je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Svako ko realno gleda na Dzekino ponasanje na terenu zadnjih 3-4 mjeseca moze viditi da Dzeko nije zadovoljan i da nesta ozbiljno nije uredu.

:mrgreen:
Dal on ovo radi namjerno? :mrgreen:

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 01 feb 2012, 23:48

jel ti upšte gledas city ?? svaku utakmicu kad da koji igrac citya gol DŽEKO prvi trci kod njega i smije se grli ga ... de ba idi popi neki caj udarila ti travka u glavu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 feb 2012, 23:48

Pauce znao je on mamare kamarat i u Wolfsburgu,nemali broj puta.Ti to izgleda zaboravio.
Jos trenerima je bio smrtni grijeh da ga tamo zamijene.
Uostalom gdje ces se smijati,kad Kun ispred kojeg su trojica igraca pokusava da puca,a ovaj ko duh sam na drugoj strani.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 feb 2012, 00:55

majestic24 je napisao/la:E velike stete sto ce otici iz Cityja. Sad cu nabrojati nekoliko boljih klubova u koje on moze otici bez problema;
U United nece. :mrgreen:

Imam neki osjecaj da bi mogao napustit klub na ljeto ako ne osvoje titulu ove sezone. Jer mislim da ce krenut po van Persia ili Cavania u tom slucaju. Onda bi Dzeko mogao prec u Juve ili Milan po trenutnom stanju. Mozda cak i u Arsenal. Ali ne treba previse spekulisat u ovom trenutku, jer on je ocito zadovoljan u klubu i sigurno da ga nece jeftino pustit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 feb 2012, 01:00

Cartman je napisao/la:

Imam neki osjecaj da bi mogao napustit klub na ljeto ako ne osvoje titulu ove sezone. Jer mislim da ce krenut po van Persia ili Cavania u tom slucaju. Onda bi Dzeko mogao prec u Juve ili Milan po trenutnom stanju. Mozda cak i u Arsenal. Ali ne treba previse spekulisat u ovom trenutku, jer on je ocito zadovoljan u klubu i sigurno da ga nece jeftino pustit.
Kako je klempo Shrek pohitan a Tutu Bugarina Fergo ne gotivi mozda bas u Jedinstvo ode.Ne mora mikrovalnu ni prenositi :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 feb 2012, 01:06

harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

Kako je klempo Shrek pohitan a Tutu Bugarina Fergo ne gotivi mozda bas u Jedinstvo ode.Ne mora mikrovalnu ni prenositi :mrgreen:
Nije problem u Fergusonu i mikrovalnoj, nego u tome sto City ni u ludilu ne bi pojacao United. Iako su jucer pustili nekog juniora u najpopularniji klub grada.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 feb 2012, 01:09

Ma pare otvaraju sve kapije i svakome su drage pa i seiku.A Fergi sokne do koljena gdje lovu i cuva.
Cak bi i klempo procvjetao.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 02 feb 2012, 01:45

samocelik je napisao/la:1. Gonzalo Higuain (Real M) 14 (broj golova) 876 (minute na terenu) 62,5 (svakih koliko minuta postiže gol)
2. Cristiano Ronaldo (Real M) 24 1742 72,5
3. Lionel Messi (Barcelona) 22 1737 79
4. Mario Gomez (Bayern) 17 1477 86
5. Klaas Jan Huntelaar (Schalke) 16 1549 97
6. Demba Ba (Newcastle) 15 1451 97
7. Zlatan Ibrahimović (Milan) 15 1487 99
8. Robin Van Persie (Arsenal) 19 1894 100
9. Edin Džeko (Manchester City) 11 1115 101
10. Lukas Podolski (Köln) 15 1554 103
Po statistikama Edin Džeko je 9. napadac Evrope i jedini u TOP 10 iz Manchester City-a.Što znaci da je ispred Aguera kojeg pojedini toliko hvale.
Bas tako. Uvijek kazem, svi mi mozemo lagati ali statistike ne lazu.
Jeste da je Edin pokvario prosjek u zadnjih par utakmica, bio je prvi najefikasniji napadac ali to je rezultat trenutne forme tima. City je u krizi, sa ili bez Dzeke i to je to.

Opet ponavljam, ne treba se osvrtati na svacije komentare. Ja sma to prije radio jer sam mislio da ljudi diskutuju, ali ne, ne diskutuju. Ovdje se mnogi dokazuju. Vidim da ima i onih koji zele pokazati da imaju bogat fond rijeci, pa ih koriste gdje treba i gdje ne treba. To pet dokazuje da bas i nemaju cime da se pohvale.
Valjda misle da ce tako ispasti pametniji i veci strucnjaci. Kao da to ima neke veze sa fudbalom.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 02 feb 2012, 02:20

djeko nije tip igraca da ce uzeti na pola terena loptu i dati go , niti da mora stalno sebi sam stvarati prilike , jednostavno je napadac i treba ga hraniti loptama sto nije slucaj , kazu nije postigao go , pa do prije 3,4 kola lik je ulazio zadnjih 10 min. gdje ce tada postici go , mancini forsira nekakvu taktiku koja je samo njemu poznata , realno city bljesne na 10 min. ostalo katastrofa nigdje igre i tako je konstantno , da hoce ovaj mancini otici sa svojim marijom nazad u italiju pa nek tamo izigrava trenera :D

totasef
Kontakt:

Post Postao/la totasef » 02 feb 2012, 02:24

Hahahah. Ovo je neki bosanceros uredio, iznerviran komentarima na Bluemoonu
Na Wikipediji umjesto City pise WORST TEAM IN THE WORLD F C ...:)

Years Team Apps† (Gls)†
2003–2005 Željezničar 40 (5)
2005–2007 Teplice 43 (16)
2005 → Ústí nad Labem (loan) 15 (6)
2007–2011 VfL Wolfsburg 111 (66)
2011– WORST TEAM IN THE WORLD F C 32 (13

TheStig
Kontakt:

Post Postao/la TheStig » 02 feb 2012, 14:12

http://www.skybet.com/cms/breaking-tran ... Edin+dzeko" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, izdzezveubrazil, Mostarska i 39 gostiju.