HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

slogauskoplje
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la slogauskoplje » 01 feb 2012, 11:33

@starmo94

šalim se, svašta je danas rasizam. Pa i reći crncu da je crnac?! ;)

Čuj famozni Velimir :mrgreen: Ja ne znam kako je on završio u vas, ali eto. Bio junior Travnika, nije za njih nastupao u seniorskoj konkurenciji. Završio tamo školu, vratio se u Uskoplje, mi nismo imali tada baš igrača pa je on igrao. Više bi logike bilo da ste doveli brasta Igora koji je ipak igrao i u U21 reprezentaciji i u premijer ligi za Trravnik.
Arežinu nisam gledao ima više od godinu dana, šteta što nije išao na neku posudbu, kažu mi da je napredovao. Vjerujem da bi mogao igrati znatno više nego ranije ove sezone.
Sloga Uskoplje

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 01 feb 2012, 18:54

slogauskoplje je napisao/la:@starmo94

šalim se, svašta je danas rasizam. Pa i reći crncu da je crnac?! ;)

Čuj famozni Velimir :mrgreen: Ja ne znam kako je on završio u vas, ali eto. Bio junior Travnika, nije za njih nastupao u seniorskoj konkurenciji. Završio tamo školu, vratio se u Uskoplje, mi nismo imali tada baš igrača pa je on igrao. Više bi logike bilo da ste doveli brasta Igora koji je ipak igrao i u U21 reprezentaciji i u premijer ligi za Trravnik.
Arežinu nisam gledao ima više od godinu dana, šteta što nije išao na neku posudbu, kažu mi da je napredovao. Vjerujem da bi mogao igrati znatno više nego ranije ove sezone.
Dobar je Arežina, mislim lagano dečko napreduje, čak ga i igrači hvale kako radi na treninzima i to... neka neka, samo nek radi dečko, tko radi ne boji se gladi :D A famozni Velimir pojavio se niotkud, visok dosta... ali nekakav smotan mi izgledao, ali to je samo prvi dojam... vidjet ćemo šta i kako, u svakom slučaju hvala na info ;)

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 01 feb 2012, 19:03

slika

Ultras Kilimandžaro 8-) Bilo kuda Ultras Mostar svuda :)

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 01 feb 2012, 19:39

Mandrake je napisao/la:Jedan od igrača Zrinjskog govori danas, da ih je Muminović sve ugodno iznenadio, da je frajer pravo dobar na treninzima i da će bit veliko pojačanje! Krišto isto drama igrač, uglavnom govore da je trenutna ekipa puno bolja od ekipe iz polusezone iza nas! Jedino što će falit Šunjić u obrani, ali o Markiću govore odlične stvari i da zbog njega nećemo ni osjetit odlazak Šunjića!

4-2-3-1 formacija nek je hajde: Melher(Hadžić) - Popović, Markić, Džidić, Stojkić - Miličević, Aničić (Krišto) - Marjanović(Drežnjak), Muminović(Ivešić), Žuržinov - Bekić(Pehar, Jackson?!)
Marin Aničić može igrat stopera, ako se nedaj Bože netko ozlijedi i tu je taj famozni Velimir Zeko, možda nam naš dragi forumaš slogauskoplje može reći nešto više o njemu, pa i o Filipu Arežini, koji zasada ne ostavlja loš dojam, ali daleko je to od prvog sastava za ekipu koja se bori za Europu... Ne znam šta će biti poslije priprema sa Josipom Sesarom (kojeg bih osobno volio vidjet da ostane u prvoj ekipi, jer je dečko odličan igrač, pa da bude alternativa Peri Stojkiću na lijevoj strani) i tako to, možda sam rano počeo sa razmišljanjem o prvom sastavu, ali ne mogu više dočekat počekat prvenstva :D Još da se vratimo na stadion, uf uf :)
mumke je strasan igrac,ova ekipa sto si napiso ce i biti prvih 11 na proljece....
kakv zeko klasicni dub,doso u zrinjski zato je je jackosonov manager uvjetovo philov potpisa i sa njegovim,pa je tako zavrso u zrinji....arezina samo naprijed ima velik potencijal....
na stadion se vracamo ubrzo :D :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 01 feb 2012, 21:18

Rosas7 je napisao/la: mumke je strasan igrac,ova ekipa sto si napiso ce i biti prvih 11 na proljece....
kakv zeko klasicni dub,doso u zrinjski zato je je jackosonov manager uvjetovo philov potpisa i sa njegovim,pa je tako zavrso u zrinji....arezina samo naprijed ima velik potencijal....
E čuo sam i ja istu tu priču za Zeku i Jacksona... samo nisam bio siguran jel šupljak ili je to stvarno tako, ali evo vjerujem ti :D . Ima Arežina potencijal, samo nek nastavi ovako sa radom, odlično. Imamo par mladih igrača, koji stvarno obećavaju, ne bojim se za budućnost kluba što se tiče igračkog kadra...
Dobra ekipa brate, ja sam zadovoljan pravo, samo bez velikih ozljeda i to je to ;) . 3.3. protiv Travnika još uvijek traje kazna, ali 10.3. će gorit protiv Čelika, raja se poželila utakmica pravo... 8-)

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 02 feb 2012, 00:24

Mandrake je napisao/la:slika

i na kraj svijeta....s njim HSKZ 1905
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 02 feb 2012, 00:27

Mandrake je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la: mumke je strasan igrac,ova ekipa sto si napiso ce i biti prvih 11 na proljece....
E čuo sam i ja istu tu priču za Zeku i Jacksona... samo nisam bio siguran jel šupljak ili je to stvarno tako, ali evo vjerujem ti :D . Ima Arežina potencijal, samo nek nastavi ovako sa radom, odlično. Imamo par mladih igrača, koji stvarno obećavaju, ne bojim se za budućnost kluba što se tiče igračkog kadra...
Dobra ekipa brate, ja sam zadovoljan pravo, samo bez velikih ozljeda i to je to ;) . 3.3. protiv Travnika još uvijek traje kazna, ali 10.3. će gorit protiv Čelika, raja se poželila utakmica pravo... 8-)
ma njih dvojica isto dva duba,mozda phil i proradi ali ovaj :lol: :lol: ,mladih igraca ima dosta hvala bogu vecina iz prvog tima su nasi momci iz mostara i to je dobar put tako treba nastavit,evo vidim potpisali sa kristom na 4 godine,lazar prosle potpiso na 3,to je dobro,ugovore na duze staze davat,jedino tako mozemo i zaradit nesto na njima,a ne davat pola godine ugovore

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 02 feb 2012, 00:41

Sretan vam praznik. :)
Who dares, wins !

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 02 feb 2012, 11:41

NeToBoLa je napisao/la:Sretan vam praznik. :)
Vehlezovac ,idi na temu svog "Diva" iz predgradja Mostara, nemoj ovdje provocirat..

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 02 feb 2012, 13:06

starmo94 je napisao/la:
Vehlezovac ,idi na temu svog "Diva" iz predgradja Mostara, nemoj ovdje provocirat..
Ma mora da je zapelo sa skupljanjem za bus, ako treba pogurat, slobodno reci :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 feb 2012, 15:10

Mandrake je napisao/la:slika

Svaka cast!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 02 feb 2012, 15:33

Mandrake je napisao/la:
starmo94 je napisao/la:
Ma mora da je zapelo sa skupljanjem za bus, ako treba pogurat, slobodno reci :D
Ne smije čovjek ni praznik više čestitati. Čudan vakat došao. :)
Who dares, wins !

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 02 feb 2012, 15:45

Kakav bolan praznik cestitate ?? Sta provocirate bezveze ?? Momcima samo respect za pokusaj odlaska u BG od mene !!

Komsije cestitam na slici i ovom momku koji je nosio na Kilimandjaro..To se zove LJUBAV !!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 02 feb 2012, 16:10

kompleksi su cudo :lol: :lol:

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 02 feb 2012, 16:21

carina je napisao/la:Kakav bolan praznik cestitate ?? Sta provocirate bezveze ?? Momcima samo respect za pokusaj odlaska u BG od mene !!

Komsije cestitam na slici i ovom momku koji je nosio na Kilimandjaro..To se zove LJUBAV !!
:lol: :lol: :lol:

Budimo realni, znali su da će ih vratiti ali za potrebe srpsketribine se otišlo.

I de bola ne izvodi više, stavi u potpis Zrinja ovo, ono... koga bola zamajavaš više.
Who dares, wins !

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 02 feb 2012, 17:33

NeToBoLa je napisao/la:
carina je napisao/la:Kakav bolan praznik cestitate ?? Sta provocirate bezveze ?? Momcima samo respect za pokusaj odlaska u BG od mene !!

Budimo realni, znali su da će ih vratiti ali za potrebe srpsketribine se otišlo.

I de bola ne izvodi više, stavi u potpis Zrinja ovo, ono... koga bola zamajavaš više.
E hvala komšija, baš fino od tebe ;) Kralju nego de ti meni reci konkretno ovako šta ima, nemoj mi te šupljake valjat :D Ako ćemo pričat o nogometu, pričat ćemo konkretno, kani se šuplje i zajebancije :D

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 04 feb 2012, 13:11

NeToBoLa je napisao/la:

jao kompleksa :lol: ,ajde ako nemas sta pametno napisat,lagano sa teme,samo visite ovamo

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 04 feb 2012, 13:24

Yebo to, nego kakva je u vas situacija sa strujom i vodom.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 04 feb 2012, 13:31

Bliss je napisao/la:Yebo to, nego kakva je u vas situacija sa strujom i vodom.
ima struje, ima vode samo klima slabo puše :|
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 04 feb 2012, 13:36

Sa njom nema zime,samo sam je morao procistiti jutros automatski i to je to!

slika

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.