Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
I meni je jedan od dražih napadača.Bosco je napisao/la:
Arnelinho
Odličan avatar.Al' ozbiljno to mislim. Drogba je zvijer. Ja sam čak imao njegov dres.
Na Oxu trenira strogoću.Narin je napisao/la:Cudno sto ga je opet izvadio..
Mi smo obicna **** od ekipe,ne zasluzujemo da budemo 4. sve dok imamo igrace poput ramsey-a,walcotta,mertesacera,rosickog,arshavina itd itd itd itd,pa onaj rtd ramsey je trebao da bude na posudbi ovu cijelu godinu,walcott treba da bude na klupi i da udje samo ako neko dominira protiv nas da istrci kontro kakvu jer nista drugo i ne zna,ovo ostalo prodat sve !!Arnelinho je napisao/la:Ako j' do mene, onda će Arsenal biti na kraju četvrti, šta se brinete.(gl. avatar)
ako mislis na mene to sam iznerviran rekao kad sam se prisjecao sansi u kojim se on nasao u posljednje vrijeme,imao je i danas "sah mat" da plasira glavom u drugi cosak on u maniru rasnog strijelca prima na prsa i lopta mu bjeziAllGunsBlazing je napisao/la:Opravdavam psovanje Wengeru, ALI zasto Mertesackeru??? Jel on kriv sto Wenger drzi Walcotta u igri??? Jel on kriv sto taj Walcott ne moze mene predriblati???? Mertesacker je dobar igrac, ovo sto je odigrao dobro je i odigrao.. Najgore u svemu ovome sto ovaj Arsenal i nije los(igracki), ali kad ne igraju najbolji igraci(i ovdje ne mislim na povrede vec na sastav) sta onda ocekivati???
ti kritikuješ jednog odbrambrenog igrača koji se u toj šansi našao igrom slučaja, a ove seljačine u napadu što mašaju čiste šanse nisu krivi. i mert je svoj posao završio, primili gola nismo, to je njegov poso' i nema dalje.armin arsenalovac je napisao/la:ako mislis na mene to sam iznerviran rekao kad sam se prisjecao sansi u kojim se on nasao u posljednje vrijeme,imao je i danas "sah mat" da plasira glavom u drugi cosak on u maniru rasnog strijelca prima na prsa i lopta mu bjeziAllGunsBlazing je napisao/la:Opravdavam psovanje Wengeru, ALI zasto Mertesackeru??? Jel on kriv sto Wenger drzi Walcotta u igri??? Jel on kriv sto taj Walcott ne moze mene predriblati???? Mertesacker je dobar igrac, ovo sto je odigrao dobro je i odigrao.. Najgore u svemu ovome sto ovaj Arsenal i nije los(igracki), ali kad ne igraju najbolji igraci(i ovdje ne mislim na povrede vec na sastav) sta onda ocekivati???![]()
pa koji ces mi qrac u napadu kad ne znas,bolje ostani u odbrani i ovako si spor nemos' stici iz odbrane da zatvoris a kamoli iz napada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.