Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
ja parmakaaaaaaaaaaaaaa walcotta sta promasi 

- frankqqqqq
- Kontakt:
Telekabel bosco?Bosco je napisao/la:Hvala brate, ali ne može. Net mi je za kur.. I tako već mjesecima, plaćam paket od 30 marki, a brzinu mi ostavili na onom od 20. I ja im par puta idem da mi to srede, oni nesto tamo čačkaju i kazu da su napravili a nisu. Sutra kad im odem i bacim bombu na poslovnicu mislim da će me ozbiljno shvatit.

hahah Oxxx siluje odbranu Boltona. Koja ce to biti igracina
A zutog kartona i sran.ja za Verminatora, nemogu vjerovati 

Moze li ovdje kako biti 1...To sam odigrao...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
dokle da ovaj covjek ispašta zbog gluposti tuđe, dokleProfesor je napisao/la:hahah Oxxx siluje odbranu Boltona. Koja ce to biti igracina![]()
A zutog kartona i sran.ja za Verminatora, nemogu vjerovati

Vođa zna.
igraci arsenala nastavljaju rusiti.... sudije
igramo dosta solidno, stvorili smo dovoljno prilika, no nazalost nismo uspjeli pogoditi. Walcott pored dosta ne tacnih pasova, promasio i 100% priliku.
RVP par odlicnih pasova, OX isto blijesnu u par navrata, a povratak Artete i Sagne nam znace dosta.
ako igra ne opadne u drugom poluvremenu trebalo bi da se upisu 3boda
igramo dosta solidno, stvorili smo dovoljno prilika, no nazalost nismo uspjeli pogoditi. Walcott pored dosta ne tacnih pasova, promasio i 100% priliku.
RVP par odlicnih pasova, OX isto blijesnu u par navrata, a povratak Artete i Sagne nam znace dosta.
ako igra ne opadne u drugom poluvremenu trebalo bi da se upisu 3boda

Ramiza (duh u ovoj utakmici) treba izbacit a Tomasa ubacit. Walcott kriminalno los, jedva cekam Gerva da se vrati, pa da ga posadi na klupu. Bosscielny ima mnogo problema sa Ngogom 

Alex Oxlade Chamberlain!
Koji je to bio slalom he hee.
Majstor!
Biće ovdje je'no 2-0 za Arsenal, puno smo bolji. Do sada smo imali 3 sjajne prilike (da ne kažem 100%-tne).

Koji je to bio slalom he hee.

Biće ovdje je'no 2-0 za Arsenal, puno smo bolji. Do sada smo imali 3 sjajne prilike (da ne kažem 100%-tne).
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Daj.Johnyx95 je napisao/la:Arnelinho
Hoćeš svoj novi avatar na PM ?

Pa kakav bih ja to bio čo'jk kad bi te zayebo ?

Aj ,šalji i reci do kad traje...
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
kolko put ramsey dobije pogrešne pasove od drugih pa nekako se čini da je on pogriješio i pljuj po njemu. ne kažem da je dobar, al ima tuđe krivice dosta
. walcott opet sam na golmana kako sam vidio pošto mi štopa ovo sranje i opet promaši
. RVP nije na utakmici baš, nekako mu je prijem očajan. arteta
sagna 

Vođa zna.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Szczesny u stilu Kenana 

Yup.frankqqqqq je napisao/la: Telekabel bosco?

frankqqqqq je napisao/la:Wengere Bog te yebo što ALEXA VADIŠ ZAŠTO?!

Arnelinho
Odličan avatar.

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Walcott k'o Adilovic u Celiku Wenger ga ne smije izvaditi iz igre.. Bravo Wengeru ubio si Arsenalovu igru, ne mozes nepokretnog starca, realno ne moze Henry nista uraditi na krilu, ubaciti umjesto najpokretljivijeg igraca..
Celik!3,2,2.
Sta ga kritikujete,mozda je povrijedzen Ox,kao protiv Uniteda,haha.. 
Cudno sto ga je opet izvadio..

Cudno sto ga je opet izvadio..
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jest ovaj Volkot panj. 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ovo prosipanje bodova ide Wengeru na dusu. Yebo ga otac. Eto mogli smo i zijaniti. puj
Svaka cast Henryu, ali brat bratu, covjek osim sto je dao gol Leedsu nije nista narpavio.
Svaka cast Henryu, ali brat bratu, covjek osim sto je dao gol Leedsu nije nista narpavio.
Zadnja izmjena: Profesor, dana/u 01 feb 2012, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
- Arsenalisation
- Kontakt:
Ipak Wenger nije najgori...
Milito zabio 4 gola na tekmi(a 2 mu ponistili,od toga cini mi se jedan da je bio regularan,kako pisu tamo na temi)i Ranieri ga vadi iz igre 10-ak min prije kraja... 

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ole osvojili smo bod protiv 17. ekipe lige, trebamo biti presretni. Wengeru umri vise debilu jedan. **** te i Henry i Walcott i Rosicky i Ox na kraju **** ti mater..
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.