Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
u top 10 strijelaca u historiji Arsenala ROBIN VAN PERSIE
Večeras moramo dobiti Bolton, jednostavno moramo. Čelsi je jučer kiksao i moramo iskorištavati takve prilike. C'moooonnn!!!
Recimo da prognoziram rezultat, rekao bih 0:2. Onako skromno!

Recimo da prognoziram rezultat, rekao bih 0:2. Onako skromno!

***VICTORIA CONCORDIA CRESCIT***
- armin arsenalovac
- Kontakt:
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... the-season" onclick="window.open(this.href);return false;
Jackieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Jackieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

The injury is in a different area to his previous surgery, and it will be reassessed in around two weeks time by our medical team and medical experts who have worked together throughout Jack’s recovery.
Vođa zna.
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Dakle oporavit ce se za 2 sedmice ? 

qrac dvije hevte. Ako je tako, kako oni pricaju, onda ga treba ocekivat negdje oko polovine marta. Al hvala Bogu, barem nije do kraja sezone.armin arsenalovac je napisao/la:Dakle oporavit ce se za 2 sedmice ?
- frankqqqqq
- Kontakt:

slika sa ovog foruma jednog, isto fan arsenala postavio. Umro' sam kad sam vidio ovu sliku

- armin arsenalovac
- Kontakt:
to bi bilo strasno,mozda poslije tekme vs milan da ga mozemo ocekivatProfesor je napisao/la:qrac dvije hevte. Ako je tako, kako oni pricaju, onda ga treba ocekivat negdje oko polovine marta. Al hvala Bogu, barem nije do kraja sezone.armin arsenalovac je napisao/la:Dakle oporavit ce se za 2 sedmice ?

Nadam se da ce Arsenal bar bod izvuci i ovog gostovanja..
Naravno ako pobijede prešli su Liverpool a to nebi volio tako da me razumijete..

Naravno ako pobijede prešli su Liverpool a to nebi volio tako da me razumijete..

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
Ja mislim da jest samo Wenger ne smije sad reći istinu jer bi ga u suprotnom neko od navijača Arsenala spalio živog na lomači. Kasnije će ipak biti da je out cijelu sezonu.armin arsenalovac je napisao/la:http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... the-season
Jackieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()

Dotad će to bit kraj sezone za nas. Ali nadam se da će se Jackie vratit tad mada ne vjerujem jer ako on ne bude igrao Englezi će opet popušit Euro.Profesor je napisao/la:qrac dvije hevte. Ako je tako, kako oni pricaju, onda ga treba ocekivat negdje oko polovine marta. Al hvala Bogu, barem nije do kraja sezone.armin arsenalovac je napisao/la:Dakle oporavit ce se za 2 sedmice ?
Iako mislim da neće Arsenal večeras do bodova (a nadam se suprotnom) malo me nervira ova tvoja izjava "da će bar bod izvuć".SGLS je napisao/la:Nadam se da ce Arsenal bar bod izvuci i ovog gostovanja..
Naravno ako pobijede prešli su Liverpool a to nebi volio tako da me razumijete..![]()

Bosco je napisao/la:Iako mislim da neće Arsenal večeras do bodova (a nadam se suprotnom) malo me nervira ova tvoja izjava "da će bar bod izvuć".SGLS je napisao/la:Nadam se da ce Arsenal bar bod izvuci i ovog gostovanja..
Naravno ako pobijede prešli su Liverpool a to nebi volio tako da me razumijete..![]()
Ono brate kontaš me, nije da idu Swanseau u goste nego Boltonu.

Arsenal Starting lineup: Szczesny, Sagna, Koscielny, Mertesacker, Vermaelen, Arteta, Ramsey, Song, Walcott, Oxlade-Chamberlain, Van Persie.
"Pronašli smo ga u Francuskoj u jednom manjem klubu. Ali smo mogli vidjeti da ima nešto posebno u njemu," izjavio je Wenger.
"Igrao je u Lorientu, ali prvo je počeo igrati u klubu Tours gdje radi moj prijatelj, koji mi je pričao njemu kada je igrao u 2. Diviziji. Naravno odmah smo poručili našim skautima da ga prate.
"Vjerujem da ste već prošle godine vidjeli o kakvom se potencijalu radi, ali tada još nije bio dominantan u duelima kao ove sezone."
"Prema mom mišljenju to ga čini jednim od vrhunskih štopera u Premier Ligi."
Tako to Wenger radi.
Ovaj je sigurno onda naša sledeća devetka.
"Igrao je u Lorientu, ali prvo je počeo igrati u klubu Tours gdje radi moj prijatelj, koji mi je pričao njemu kada je igrao u 2. Diviziji. Naravno odmah smo poručili našim skautima da ga prate.
"Vjerujem da ste već prošle godine vidjeli o kakvom se potencijalu radi, ali tada još nije bio dominantan u duelima kao ove sezone."
"Prema mom mišljenju to ga čini jednim od vrhunskih štopera u Premier Ligi."
Tako to Wenger radi.

Ovaj je sigurno onda naša sledeća devetka.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
pobjeda nas vraca u utrku za 4mjesto, prije svega jer bi se Čelziju priblizili na 3boda, a oni nama gostuju. Oboje gostujemo L'pool-u, s tim da oni imaju utakmicu s Unitedom u narednom kolu, zatim idu Evertonu. A u prilog nam ide i činjenica da igramo protiv City-a na domacem terenu za razliku od njih 

@Arnelinho
Bosscielny je Z V J E R!!!
Yebo te led prezimena u one "tvoje" devetke
Danas nam odbrana izgleda dobro.
Sagna----Per-----Boss-----TV
Vidjet cemo sada Thea, kad je Sagna nazad u ekipi, ako ce popraviti svoju igre ili ce nastaviti po svome.
Yebo te led prezimena u one "tvoje" devetke

Vidjet cemo sada Thea, kad je Sagna nazad u ekipi, ako ce popraviti svoju igre ili ce nastaviti po svome.
Jest, samo šteta što je kokoš, a ne lav.Profesor je napisao/la:@Arnelinho
Yebo te led prezimena u one "tvoje" devetke![]()
![]()

Šalim se ja ,dobar je Loran.
A moja devetka...jbg. naš'o sam ga u tom fking Toursu, pa mi izgleda prilično dobar za Arsena(l).

Edit: Još uvijek postoji mogućnost da će nas Arshavin napustiti (haman da transVer rok u Rusiji još traje), a navodno Anzhi je spreman dati 17 miliona eurića.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Thomas Eisfeld upisao asistenciju u rezervama!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Haman pa će bit nešto od malogProfesor je napisao/la:Thomas Eisfeld upisao asistenciju u rezervama!

i da može kakav link?
http://www.sport24.me/streams/CreepyTV4.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportlemon.tv/v-2/16/14/v-361570.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Net mi je za qrac, ni najlošiji mi ne može očitat.
http://www.sportlemon.tv/v-2/16/14/v-361570.html" onclick="window.open(this.href);return false;

probaj ovogaBosco je napisao/la:http://www.sport24.me/streams/CreepyTV4.html
http://88.80.11.29/43263/watch-bolton-vs-arsenal" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala brate, ali ne može. Net mi je za kur.. I tako već mjesecima, plaćam paket od 30 marki, a brzinu mi ostavili na onom od 20. I ja im par puta idem da mi to srede, oni nesto tamo čačkaju i kazu da su napravili a nisu. Sutra kad im odem i bacim bombu na poslovnicu mislim da će me ozbiljno shvatit. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.