FK Novi Pazar

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Novi Pazar

Post Postao/la Devil » 28 jan 2012, 13:17

Pa vi tako zelite da vam se stadion zove,zar ne ?
Iako sam protiv toga,svaki 'ajde da kazem treci stanovnik Novog Pazara bi zeleo da se tako zove,isto kao sto bih i ja zeleo da se Marakana zove stadion Rajko Mitic. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 28 jan 2012, 13:39

Devil je napisao/la:Pa vi tako zelite da vam se stadion zove,zar ne ?
Iako sam protiv toga,svaki 'ajde da kazem treci stanovnik Novog Pazara bi zeleo da se tako zove,isto kao sto bih i ja zeleo da se Marakana zove stadion Rajko Mitic. ;)
Prvo ,stadion se tako ne zove a ako takvo ime bude dobio onda ga tako i nazivaj

procenjivanje koliko bi zelelo ti isto nije potrebno jer je samo nagadjanje,ja sam bio na toj utakmici na istoj tribini i nisam znao za taj transparent kao ni vecina dok nisam video snimke na TV-u

postoji u svakoj sredini inicijative i grupe koje imaju neki cilj ali to nije stav drustva iako su agresivnije pa se cini da su u vecini

ovo pitanje je 9-a rupa na svirali obicnim navijacima a ako bi se takvo nesto desilo , razmislio bi o posjeti istog

necemo vise u off ;)

Jankauskas
Kontakt:

Post Postao/la Jankauskas » 31 jan 2012, 10:20

slika

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 31 jan 2012, 12:56

Jankauskas je napisao/la:slika
predobro
kad se ima u planu gradit sjever/jug, neka tribina za gostujuce navijace??

Jankauskas
Kontakt:

Post Postao/la Jankauskas » 31 jan 2012, 16:20

ZVANICNO OD SUTRA POCINJU RADOVI NA SEVERNOJ TRIBINI. IZVODJAC RADOVA JE IKAN COMPANY.

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 31 jan 2012, 16:44

Jankauskas je napisao/la:ZVANICNO OD SUTRA POCINJU RADOVI NA SEVERNOJ TRIBINI. IZVODJAC RADOVA JE IKAN COMPANY.
odlicno je to...postavit ce onda sve stolice na ovu tribinu i bit ce prelijepa :D

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 01 feb 2012, 18:22

FK NOVI PAZAR - FK SLOGA KRALJEVO 2:1, STRELCI ZA NOVI PAZAR ŠARAC I BULATOVIĆ, A ZA SLOGU GOBELJIĆ

Teren sa vestackom travom

slika

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 feb 2012, 20:26

Ovo ce sve da se izbrise,da je srece,ovako nesta nikada ne bi ni stavljali na sportski forum. ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 feb 2012, 20:29

Devil je napisao/la:Ovo ce sve da se izbrise,da je srece,ovako nesta nikada ne bi ni stavljali na sportski forum. ;)
Koje bolan?
Jel' ovo?
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/rad ... bana/73599" onclick="window.open(this.href);return false;
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 01 feb 2012, 20:31

Devil je napisao/la:Ovo ce sve da se izbrise,da je srece,ovako nesta nikada ne bi ni stavljali na sportski forum. ;)
Kakve to nebuloze pricas, kad portal na kojem si moderator objavi tu istu vijest..
Pa tek onda pocinju diskusije na forumu, moj djavole

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 feb 2012, 20:38

Omerbavarac je napisao/la:
Koje bolan?
Jel' ovo?
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/rad ... bana/73599" onclick="window.open(this.href);return false;
Da to,samo sto na portalu nema opcija da se komentarise na odredjeni tekst,i nece se na isti nakaciti pripadnici razlicitih vera da raspravljaju cije je vera ispravnija i ostalo,jednom ce to da se gadi,drugom ce to da bude sasvim normalna stvar.Ne zelim da odlucujem sta je ispravno,niti zelim da iznosim svoj stav o ovome jer nije prikladno za jedan sportski forum da se vrsi rasprava o tome,a pricalo bi se narednih pet dana.Uspela se ukenjati tema rukometa koja je zatvorena odma' sutri dan po zavrsetku prvenstva,ukenjala se i vaterpolo tema,i jos na desetine drugih tema gde se bez ikakvog povoda pocela voditi rasprava o veri,o toke ko bi za koga trebao da navija,sta je ispravno a sta ne i ostale zajebancije.
Svakako da je ovo stvar neke tradicije il' kako se to vec kaze,al' molim vas da se drzite sporta ovde. ;)

Izgleda da je samo uz pomoc ovako neke slike moguce animirati ljude da pisu na ovoj temi,ili kada treba Devila napadati jer je mrzitelj svega sto dolazi iz Novog Pazara,a vecine ovih sto je u 15 minuta ispisala stranicu nema apsolutno nikada kada Novi Pazar igra neku utakmicu,nema ih da pisu o transferima,o igracima,o taktici da li je ispravna ili ne vec samo dodju u gore dve navedene stvari. :roll:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 feb 2012, 20:47

neka masala samo vi gradite,dusmanima lako nije...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 04 feb 2012, 00:03

Jankauskas je napisao/la:slika
Odlicno,samo tako nastavite 8-) .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 feb 2012, 20:22

Sutra od 14:00 prijateljska sa Panduriiem uz direktan prenos na Sport Klubu.To bi se trebalo pogledati. ;)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 07 feb 2012, 20:38

Devil je napisao/la:Sutra od 14:00 prijateljska sa Panduriiem uz direktan prenos na Sport Klubu.To bi se trebalo pogledati. ;)
Ma nema nista ni od tog prenosa, nazalost. Evo sad gledam programsku semu nigdje ga.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 feb 2012, 20:40

Sarajlijc@ je napisao/la:
Devil je napisao/la:Sutra od 14:00 prijateljska sa Panduriiem uz direktan prenos na Sport Klubu.To bi se trebalo pogledati. ;)
Ma nema nista ni od tog prenosa, nazalost. Evo sad gledam programsku semu nigdje ga.
Ako pogledas najavu prenosa videces da u njoj stoji. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 feb 2012, 14:17

Opet nema prenosa,pa jbt koji moj je vise sa ovim Rumunima sto ne daju prenose,eto sad igra njihov klub. :(
Za sutra opet stoji najava Radnicki Kragujevac ne znam protiv koga i opet sutra ga nece dati. :(

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 08 feb 2012, 14:56

Steta sto nema prenos,trenutno vodimo 2:1

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 08 feb 2012, 20:59

Panduri osetio snagu Pazara :mrgreen:

Fudbaleri Novog Pazara zabeležili su prvu pobedu na pripremama u Antaliji. Pred izabranicima Ljubiše Ristevskog oružje je položila ekipa Pandurija - 2:1. Strelci za Pazarce bili su Ibrahim Arifović i Admir Raščić.

Inače, kod rezultata 0:0 Đogatović je odbranio penal.
[youtube][/youtube]

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 feb 2012, 16:56

Danas poraz od austrijskog nizeligasa Horna 1:2,strelac Admir Kecap. ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.