Ma slabo sam ja to pratio kako su coltsi odlucili da sve gube, tj bez Meninga. A ne znam vala sta da mislim, i jedno i drugo je i dobro i loše rješenjekad_kako je napisao/la:Pa ta prica je aktuelna od zavrsetka regularnog dijela sezone ...Admir_Sa je napisao/la:malo nesh pogleda ono sinoc i komentator kao kaze da Coltsi žele uzeti nekog QB dobrog kao prvi pik, a Maning da se trejduje
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
nema potpisa
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Eli Manning imo superbowl press konferenciju a citavo vrijeme ga ispituju o Peytonu, koji su ovi novinari debili.
Ravensi uzeli Jim Caldwell-a kao QB trenera.
Superbowl ce biti prenosen u preko 230 drzava sirom svijeta.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Chad Ochocinco napokon da dodje u situaciju da se na superbowl pojavljuje na kao maskta, vec kao ucesnik super bowla
...redovan je bio na ovimm manifestaicjama kao maskota, pa cak i svoju tv emisiju osnivao
... meni g anesto vazda bilo zao, ali sad ima priliku da i on uziva 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Kako kad postoje 204Zeljovac_1921 je napisao/la:Eli Manning imo superbowl press konferenciju a citavo vrijeme ga ispituju o Peytonu, koji su ovi novinari debili.

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
http://www.bizoffootball.com/index.php? ... &Itemid=53" onclick="window.open(this.href);return false;Edin TM87 je napisao/la: Kako kad postoje 204
2009-e, 230 drzava i teritorija
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Superbowl na Antartiku, ajjj lose miiiZeljovac_1921 je napisao/la:http://www.bizoffootball.com/index.php? ... &Itemid=53" onclick="window.open(this.href);return false;Edin TM87 je napisao/la: Kako kad postoje 204
2009-e, 230 drzava i teritorija

Pusti ovo ba, pise da u Bosni Sportklub prenosi

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
e kako je krenulo patsi nece imati koga poslati da igra SB
, pa pola tima povrijedjeno
, a kod giantsa nisam vidio da je iko povrijedjen, i to ce izgleda imati presudnu ulogu, gronk ako se ne bude se oporavio mozemo zaboraviti na SB, a welker isto nesto povrijedjen, i jos light, vollmer, mankins, chung itd
citava OL i pola odbrane, i jos welk i gronk, pa nece imat ko ni igrat
ako nas giantsi ovakve desetkovane ne dobiju to ce biti cudo
al i dalje sam zadovoljan sa postignutim , jer iskreno nisam ocekivao nastup u SB
, barem ne ove sezone, i sta god da se desi ja sam zadovoljan i necu biti razocaran
a i ovi iz odbrane giantsa puno pricaju, sami trash talk
, kao da im je rex nesto u rodu
, sigurno pokupili od njega cim igraju na istom stadionu 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
-
- Kontakt:
Pa kako nisu? Imas Vojvodinu, RS, Kosovo, Ceceniju, i u 50 saveznih drzava u AmericiEdin TM87 je napisao/la:Superbowl na Antartiku, ajjj lose miiiZeljovac_1921 je napisao/la:http://www.bizoffootball.com/index.php? ... &Itemid=53" onclick="window.open(this.href);return false;Edin TM87 je napisao/la: Kako kad postoje 204
2009-e, 230 drzava i teritorija![]()
![]()
![]()
![]()
Pusti ovo ba, pise da u Bosni Sportklub prenosipola je netacno, pola od ovog nisu drzave itd

Nebitno k'o igra, pojest ce vas Giantsi k'o ja sarme sinoc
A Gronk ako bude igr'o, poraz moze biti samo blazi, cuj e zali se na odbranu sto ne igra
Haj da je Ninkovich povrijedjen, ili Spikes, Anderesen isl., al' ovi anonymusi 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
evo da ne budes uvrijedjen, izbrisacu post, pa da se ne raspravljamo toliko, uglavnom nisam mislio nista lose kad sam rekao da ne pratis nfl, mislio sam kako ne pratis tvoje ljubimceEdin TM87 je napisao/la:Nebitno k'o igra, pojest ce vas Giantsi k'o ja sarme sinocA Gronk ako bude igr'o, poraz moze biti samo blazi, cuj e zali se na odbranu sto ne igra

Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 03 feb 2012, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Oplakahrio_Ferdy88 je napisao/la:e moj edine vidi se da ne pratis nflEdin TM87 je napisao/la:Nebitno k'o igra, pojest ce vas Giantsi k'o ja sarme sinocA Gronk ako bude igr'o, poraz moze biti samo blazi, cuj e zali se na odbranu sto ne igra
, pa cuj light, vollmer i mankins anonimusi, ljudi probowl igraci i to vise puta, i cine dio jedne od najboljih OL u nfl i anonimusi, e iznenadjujes me stvarno sa takvim razmisljanjem, pa ti si govorio da ce nas i ravensi pojesti, a i svi ostali, pa vidi dokle smo dosli, samo ti prognoziraj protiv nas
:lol:zasljijepila te mrznja prema patsima pa neznas ko su mankins i ekipa
![]()

Kazem anonymusi iz odbrane, a ne mozes mi ti rec' da ne pratim NFL, meni je ekipa na 0-13, ja opet gledam po 3-4 tekme sedmicno, da su Patsi imali slican omjer, ti bi odavno batalio NFL i gled'o Luku Modrica u dresu Totenhema i ostale sportove, tu su igraci iz OL-a, a ja govorim za odbranu.
Ravensi su vas pojeli, cinjenica. Dobro ja znam k'o su Mankins i drustvo, kao jos i mnogo toga u svim ekipama sirom Amerike sto mozda bas ti ne znas...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
pa ne bi govorio da su anonimusi da pratis malo podrobnije,ja ne znam na koga si mislio iz odbrane, ja sam rekao chung da je povriijedjen samo iz odbrane, i kad je nfl u pitanju pratim sve ekipe i gledam sve tekme, reg sezone, po..reg sezonu preko red zona, gdje budu sve tekme i svi td..a PO svaku tekmu sebi skinem na komp i pogledam posebno..tako da ne mozes govoriti da je chung anonimus, ako je igrao stratera citavu sezonu, dok je bio zdrav, u secondaryu patsa..mozda on i nije probowl, ali svakako nije anonimus.. i pratio sam patse i kad su bili bez bradya, citavu sezonu, i nisam propustao ni jedne tekme tako daEdin TM87 je napisao/la:Oplakahrio_Ferdy88 je napisao/la:e moj edine vidi se da ne pratis nflEdin TM87 je napisao/la:Nebitno k'o igra, pojest ce vas Giantsi k'o ja sarme sinocA Gronk ako bude igr'o, poraz moze biti samo blazi, cuj e zali se na odbranu sto ne igra
, pa cuj light, vollmer i mankins anonimusi, ljudi probowl igraci i to vise puta, i cine dio jedne od najboljih OL u nfl i anonimusi, e iznenadjujes me stvarno sa takvim razmisljanjem, pa ti si govorio da ce nas i ravensi pojesti, a i svi ostali, pa vidi dokle smo dosli, samo ti prognoziraj protiv nas
![]()
![]()
Kazem anonymusi iz odbrane, a ne mozes mi ti rec' da ne pratim NFL, meni je ekipa na 0-13, ja opet gledam po 3-4 tekme sedmicno, da su Patsi imali slican omjer, ti bi odavno batalio NFL i gled'o Luku Modrica u dresu Totenhema i ostale sportove, tu su igraci iz OL-a, a ja govorim za odbranu.
Ravensi su vas pojeli, cinjenica. Dobro ja znam k'o su Mankins i drustvo, kao jos i mnogo toga u svim ekipama sirom Amerike sto mozda bas ti ne znas...

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
ja ne znam zasto si uopce morao odgovarati na post gdje sam naveo koju su igraci kod patsa povrijedjeni i da ce to biti kljucno ako se ne oporave, a ti uvijek moras ismijavati patse i podcjenjivati ih..ja ne znam da li sam ja ikada ismijavao coltse i peytona i nema potrebe da i ti radis isto sa patsima..ja nikad nisam mrzio coltse i uvijek su mi bili draga ekipa, jedine ekipe koje ne volim su jetsi i mozda ravensi, prvi jer su nam rivali, a drugi jer ne volim onaj stil footballa, gdje defense dominira..tako da nemoras u svakom postu ismijavati patse i prikazivati ih kao neku nizerarzrednu ekipu, jer ja nigdje nisam nesto ruzno rekao o coltsima ili peytonu, jer je on za mene veliki igrac i QB kao i bradyEdin TM87 je napisao/la:Oplakahrio_Ferdy88 je napisao/la:e moj edine vidi se da ne pratis nflEdin TM87 je napisao/la:Nebitno k'o igra, pojest ce vas Giantsi k'o ja sarme sinocA Gronk ako bude igr'o, poraz moze biti samo blazi, cuj e zali se na odbranu sto ne igra
![]()
![]()

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
evo da ne budes uvrijedjen, izbrisacu post
, pa da se ne raspravljamo toliko, uglavnom nisam mislio nista lose kad sam rekao da ne pratis nfl, mislio sam kako ne pratis tvoje ljubimce
patse i ko im igra u odbrani, a ja necu nikad nista lose necu reci protiv coltsa i peytona i da se razumijemo i nemam razloga za tako nesto..i obojica smo ljubitelji ove igre i nema razloga da se sad svadjamo oko nebitnih stvari
..treba da uzivamo u ovoj igri i zadnjoj tekmi sezone bez da se bespotrebno zivciramo, jer sljedeca sezona pocinje tek u septembru

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Vidi frajer 3 romana napisa, pusti patse i coltse, nego nemo's mi rec' da ja ne pratim nfl, nisi treb'o brisat nista, eto ne volim ih i gotovo, ti voli koga hoces, ne moras ti mrzit coltse, da bi ja mrzio patse, za sve sto ne volim imam razlog u svim sportovima.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
uredu je sto ti ne volis patse, ali ne moras bas svaki puta da ih vrijedjas, pa nisam ja nista napisao o tome da ce oni da osvoje ili nesto tako, ja sam samo nabrojao ove sto se vode kao ozlijedjeni da bi ljudi znali ko je sve povrijedjen, a ti si odmah poceo da ih ismijavas, nema potrebe za tim, ako ti vec tim ne igra u Sb mozes navijati za giantse ali nema potrebe za ismijavanjem patsa i vrijedjanjem svega sto ima veze sa njima, mislim sta kad bih ja otisao na temu liverpoola i poceo se sprdati sa tim da vi niste 20 godina osvojili titule... ne bi ti bilo svejedno zar ne, tako nije ni meni sa patsimaEdin TM87 je napisao/la:Vidi frajer 3 romana napisa, pusti patse i coltse, nego nemo's mi rec' da ja ne pratim nfl, nisi treb'o brisat nista, eto ne volim ih i gotovo, ti voli koga hoces, ne moras ti mrzit coltse, da bi ja mrzio patse, za sve sto ne volim imam razlog u svim sportovima.

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
[youtube][/youtube]

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Pa forum je zato da zajebavamo jedni drugerio_Ferdy88 je napisao/la:uredu je sto ti ne volis patse, ali ne moras bas svaki puta da ih vrijedjas, pa nisam ja nista napisao o tome da ce oni da osvoje ili nesto tako, ja sam samo nabrojao ove sto se vode kao ozlijedjeni da bi ljudi znali ko je sve povrijedjen, a ti si odmah poceo da ih ismijavas, nema potrebe za tim, ako ti vec tim ne igra u Sb mozes navijati za giantse ali nema potrebe za ismijavanjem patsa i vrijedjanjem svega sto ima veze sa njima, mislim sta kad bih ja otisao na temu liverpoola i poceo se sprdati sa tim da vi niste 20 godina osvojili titule... ne bi ti bilo svejedno zar ne, tako nije ni meni sa patsimaEdin TM87 je napisao/la:Vidi frajer 3 romana napisa, pusti patse i coltse, nego nemo's mi rec' da ja ne pratim nfl, nisi treb'o brisat nista, eto ne volim ih i gotovo, ti voli koga hoces, ne moras ti mrzit coltse, da bi ja mrzio patse, za sve sto ne volim imam razlog u svim sportovima...a kad sam napisao da nepratis nfl, zezao sam se, vec sam ti rekao, vise je to bila sala, znam da svako od nas na temi prati ovaj sport i zna dosta o njemu..ako sam te uvrijedio, izvini
jer nisam imao namjeru nista lose reci o tebi ili tvome poznavanju ovoga sporta
![]()

-
- Kontakt:
Volio bih da Giants pobijede iz ovih razloga:
1: Eli Manning bi izasao iz sjene svog starijeg brata.
2: Tom Brady je vec osvojio SB 3 puta
3: Vise gotivim Giants
4: Vise interesantna prica bude kad pobijedi SB ekipa koja se jedva provukla u play-offs nego one sto je bila 12-4.
5: Eli Manning izgleda kao malo dijete i grehota bi bila da on ne pobijedi
Svaki njegov intervju imam osjecaj kao da ce da se rasplace. Nek Bill Belichick zaradi malo sevapa poslije spygate

1: Eli Manning bi izasao iz sjene svog starijeg brata.
2: Tom Brady je vec osvojio SB 3 puta
3: Vise gotivim Giants
4: Vise interesantna prica bude kad pobijedi SB ekipa koja se jedva provukla u play-offs nego one sto je bila 12-4.
5: Eli Manning izgleda kao malo dijete i grehota bi bila da on ne pobijedi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.