Rekoh ti da ce Brko doci po njegaSeyo_TM je napisao/la:konvoj kren'o...
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/bekr ... orje/73569" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ma Kerla i da zaplesemopile87 je napisao/la:Rekoh ti da ce Brko doci po njegaSeyo_TM je napisao/la:konvoj kren'o...
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/bekr ... orje/73569" onclick="window.open(this.href);return false;Jos jedan defanzivac i liga moze poceti, mozda je beze uopste da se igra neka nam daju pehar odmah
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
S bekrijom do duple 
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Rekao sam ti ja bi volio opet Kerlu vidjeti u Zelji, da je pametan kao sto nije sad bi bio stub odbrane Zelje, da je slusao Brku prosao bi u najmanju ruku ko Coca a ne se potucao po Makedoniji...Cinjenica je da bi nam valjao strasno...Seyo_TM je napisao/la:ma Kerla i da zaplesemopile87 je napisao/la:Rekoh ti da ce Brko doci po njegaSeyo_TM je napisao/la:konvoj kren'o...
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/bekr ... orje/73569" onclick="window.open(this.href);return false;Jos jedan defanzivac i liga moze poceti, mozda je beze uopste da se igra neka nam daju pehar odmah
Sumnjam da neće proći u Vardaru.pile87 je napisao/la: Rekao sam ti ja bi volio opet Kerlu vidjeti u Zelji, da je pametan kao sto nije sad bi bio stub odbrane Zelje, da je slusao Brku prosao bi u najmanju ruku ko Coca a ne se potucao po Makedoniji...Cinjenica je da bi nam valjao strasno...
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Realno glup i slijep bi vidio razliku izmedju Zelje danas i vardara...ellaxaz je napisao/la:Sumnjam da neće proći u Vardaru.pile87 je napisao/la: Rekao sam ti ja bi volio opet Kerlu vidjeti u Zelji, da je pametan kao sto nije sad bi bio stub odbrane Zelje, da je slusao Brku prosao bi u najmanju ruku ko Coca a ne se potucao po Makedoniji...Cinjenica je da bi nam valjao strasno...
Ih,Pile pa da se o gleda,ne bi ni Bekric u Tobolu igrao...gdje ima para,tamo se ide,tako i Kerla pokusava u Vardaru jer su ovi dobili neku lovu,njemu je i 500 eura vise platu da ima sasvim dovoljno da igra i u nasoj Gradini...takav je sta da se radi...nego valjao bi Kerla,na terenu bi dominirao u odbrani sa Bogijem...i onda jos Merzic i ja zadovoljan pravo
...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- SarajlijaTM
bilo bi dobro za kerlu,ali sumnjam u to,nece to amar dati,sve i da hoce kerla,kako god,neka nama bekrije,ima da deremo ostatak prvenstva i abd da napravimo taj jos jedan iskorak u evropiboccaccio je napisao/la:Ih,Pile pa da se o gleda,ne bi ni Bekric u Tobolu igrao...gdje ima para,tamo se ide,tako i Kerla pokusava u Vardaru jer su ovi dobili neku lovu,njemu je i 500 eura vise platu da ima sasvim dovoljno da igra i u nasoj Gradini...takav je sta da se radi...nego valjao bi Kerla,na terenu bi dominirao u odbrani sa Bogijem...i onda jos Merzic i ja zadovoljan pravo...
mislim nastavak pl ne bi imao smisla da dovedemo jos koje pojacanje
Ma nek radi kako je ko naucioboccaccio je napisao/la:Ih,Pile pa da se o gleda,ne bi ni Bekric u Tobolu igrao...gdje ima para,tamo se ide,tako i Kerla pokusava u Vardaru jer su ovi dobili neku lovu,njemu je i 500 eura vise platu da ima sasvim dovoljno da igra i u nasoj Gradini...takav je sta da se radi...nego valjao bi Kerla,na terenu bi dominirao u odbrani sa Bogijem...i onda jos Merzic i ja zadovoljan pravo...
ZAGRIJAVANJE
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
[youtube][/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
A ko zakasni na trening...?pile87 je napisao/la:Ma nek radi kako je ko naucioboccaccio je napisao/la:Ih,Pile pa da se o gleda,ne bi ni Bekric u Tobolu igrao...gdje ima para,tamo se ide,tako i Kerla pokusava u Vardaru jer su ovi dobili neku lovu,njemu je i 500 eura vise platu da ima sasvim dovoljno da igra i u nasoj Gradini...takav je sta da se radi...nego valjao bi Kerla,na terenu bi dominirao u odbrani sa Bogijem...i onda jos Merzic i ja zadovoljan pravo...
I bolji su propali sta da se radi... Treba nam jos jedan defanzivac i ko zakasni na tekmu 10 minuta propusti 2 gola a ostalo je sve rutinski.
- spielführer_21
- Kontakt:
Sad samo ući u šemu sa poštarima da sve ponude poslane na adresu Bekrićevog menadžera proslijede u smeće...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Fakat ne mogu da vjerujem
Pa osvojit ćemo rekoradan broj bodova otkako se igra ova naša zajednička liga.
Žao mi Jamaka igračine, tamam je bio ušao u formu.

Pa osvojit ćemo rekoradan broj bodova otkako se igra ova naša zajednička liga.
Žao mi Jamaka igračine, tamam je bio ušao u formu.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Eh sad polako, ne treba letiti u visine! Optimisticni smo s razlogom al neka nasellaxaz je napisao/la:A ko zakasni na trening...?
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Ljudi ohladite...sve je još daleko i titula i kup i pojačanja!
Korak po korak, zna Amar šta radi.(malo priča,a puno radi).
Strpljenje i štedite pare za Fan shop, to je ono u čemu mi direktno možemo doprinjeti dobrobiti kluba.
Po svemu sudeći PLAVO PROLJEĆE nikad nije bilo tako realnije!
Korak po korak, zna Amar šta radi.(malo priča,a puno radi).
Strpljenje i štedite pare za Fan shop, to je ono u čemu mi direktno možemo doprinjeti dobrobiti kluba.
Po svemu sudeći PLAVO PROLJEĆE nikad nije bilo tako realnije!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Raja se dize a Pile spustapile87 je napisao/la:Eh sad polako, ne treba letiti u visine! Optimisticni smo s razlogom al neka nasellaxaz je napisao/la:A ko zakasni na trening...?
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Normalno. Ovo sa Bekrićem jos nije gotovo a vecina ga vec svrstava u prvih 11.pile87 je napisao/la:Eh sad polako, ne treba letiti u visine! Optimisticni smo s razlogom al neka nasellaxaz je napisao/la:A ko zakasni na trening...?
'Volio bih ostati ali sve će biti jasnije u narednih par dana. Željo je moj klub i ima prednost u pregovorima u odnosu na sve ostale zainteresovane klubove'', kratko je izjavio Samir Bekrić za fkzeljeznicar.com pred polazak u Međugorju gdje će se u narednim danima pripremati s ekipom Željezničara.
Kad stavi potpis na ugovor onda se moze dizati euforija a do tada je on jos uvijek bivsi igrac Želje.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Svaka cast. Bekric je odlican fudbaler,pokazalo se i dok je igrao u Zelji prije, dominirao je ligom, kao i Zeljo.
Samo zao mi je ovog igraca jer sam mislio da moze napraviti dobru karijeru. Zalosno je da se u najboljim godinama vratio u nasu ligu,htjeli mi to priznati ili ne.
Od njegove dobre karijere i reprezentativca,sto sam ocekivao, nece izgleda biti nista.
Samo zao mi je ovog igraca jer sam mislio da moze napraviti dobru karijeru. Zalosno je da se u najboljim godinama vratio u nasu ligu,htjeli mi to priznati ili ne.
Od njegove dobre karijere i reprezentativca,sto sam ocekivao, nece izgleda biti nista.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma otici ce on jos jednom u inostranstvo, njemu je 27 sad cini mi se, dosao da malo pomogne želji i opet nazad u inostranstvo da uzme jos malo para i to je toFKKrajina je napisao/la:Svaka cast. Bekric je odlican fudbaler,pokazalo se i dok je igrao u Zelji prije, dominirao je ligom, kao i Zeljo.
Za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.