Bosco je napisao/la:Koga treba ubit za drugi duks?
Devila,ocigledno

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Bosco je napisao/la:Koga treba ubit za drugi duks?
Ubijes nekog k'o ima love i onda ga kupis sebi.Bosco je napisao/la:Koga treba ubit za drugi duks?
Nesto najbolje, opusteno normala bez ikakvog kica samo casualbagrcavi je napisao/la:po meni najbolji stil oblačenja
il ako imas pcele pa su dobre za skupljanje meda sa ovom bojom..pcele mozda pomisle da si jedan od njihSoni je napisao/la:Dobre tene za šume
omere ja sam sebi uzeo tu prvu duxericu,, brate ni nalik duxerici kao sa slike, dosla me sa postarinom 39KM ,, katastrofa,, moj savjet ako ces ista od odjece uzimat preko ebaya... uzimaj brendiranu robu, sto znas da ti ne moze uvalit, pozzOmerbavarac je napisao/la:Ja sam u teskoj nedoumici. Najradije bih ove sve uzeo.ultraCP je napisao/la:Omere ovu drugu bi uzeo pa makar i kredit dizao,premoćna je.![]()
I ja sam za ovu drugu, ali me zanima sta ostali misle, mozda promijenim misljenje.
edulle je napisao/la:omere ja sam sebi uzeo tu prvu duxericu,, brate ni nalik duxerici kao sa slike, dosla me sa postarinom 39KM ,, katastrofa,, moj savjet ako ces ista od odjece uzimat preko ebaya... uzimaj brendiranu robu, sto znas da ti ne moze uvalit, pozzOmerbavarac je napisao/la:Ja sam u teskoj nedoumici. Najradije bih ove sve uzeo.ultraCP je napisao/la:Omere ovu drugu bi uzeo pa makar i kredit dizao,premoćna je.![]()
I ja sam za ovu drugu, ali me zanima sta ostali misle, mozda promijenim misljenje.
Koja druze?Devil je napisao/la:Jbg meni se ova vise svidja nego ova.
A takooo nam reci.Devil je napisao/la: Jbg ja moram brinuti i sta mi se burazeru svidja,jer nosimo iste stvari.
ovaj ST mi se počinje sve više sviđatiBosniacum Lilium je napisao/la:
old school only
ima jos boljih, ovo je medju najjeftinijim modelimabagrcavi je napisao/la:ovaj ST mi se počinje sve više sviđatiBosniacum Lilium je napisao/la:
old school only
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.