Bata_Barata je napisao/la:eh, taj ti je potpis strašanzeljo1 je napisao/la:jesam li prekinuo temu bekric(ne morate zahvaljivati)

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bata_Barata je napisao/la:eh, taj ti je potpis strašanzeljo1 je napisao/la:jesam li prekinuo temu bekric(ne morate zahvaljivati)
Ja sam cuo kako se prica dzeko dolazi za 0 KM za 3 godinebob je napisao/la:evo jedan info. Stila dolazi na ljeto kao slobodan igrac iz prve ruke , Zuja je zakon![]()
![]()
![]()
...
povesce i mancinija da bude trener junioraGrbavica moj zivot je napisao/la:Ja sam cuo kako se prica dzeko dolazi za 0 KM za 3 godinebob je napisao/la:evo jedan info. Stila dolazi na ljeto kao slobodan igrac iz prve ruke , Zuja je zakon![]()
![]()
![]()
...
Otprilike ovo :LudLo 4 je napisao/la:Znal neko ozbiljni i upuceniji hocel se znati sta ce biti u fun shopu prije 3 marta? i naravno cijene koje ce biti...
Eh zivio ti meni care ! Hvala mnogoHoomer je napisao/la:Otprilike ovo :LudLo 4 je napisao/la:Znal neko ozbiljni i upuceniji hocel se znati sta ce biti u fun shopu prije 3 marta? i naravno cijene koje ce biti...
1. Komplet dresovi u plavoj i bijeloj boji, 2. djeciji komplet dresovi u plavoj i bijeloj boji, 3. polo majice, 4. obicne majice sa urbanim natpisima vezanim za FK. Zeljeznicar (kratki rukav/dugi rukav), 5. dukserice sa natpisom ŽELJO i TM87, 6. Donji dio pamucne sive trenerke sa grbom, 7. novcanici, privjesci, zastavice za auto, kisobrani itd 8. Peskiri za plazu sa grbom (veliki /mali), 9. cucla, gegice, i sve potrebno za bebe, 10. lopta sa potpisima trenutnih igraca (kopija ne orginal), 11.Knjiga historijat Želje,12. solje za kafu, 12. naljepnice za auta itd. uglavnom ponuda ce biti široka a cijene bi trebale biti pristupacne i jeftinije od onih u par gift shopova u gradu s tim da ce cijene dresova biti jeftinije za jedno 15-20% nego inace, ponuda ce u pocetku zadovoljavati trenutacne želje navijaca a kako vrijeme bude išlo ponuda ce se povecevati, sto posebno raduje jeste da ce objekat u kojem ce biti fan shop biti tako uredjen da kada udjes morat ces zastati i sa ulaza malo se zadiviti i razgledati uglavnom nesto novo i neobično jer u prostor se ulaze par hiljada maraka![]()
MolimLudLo 4 je napisao/la:Eh zivio ti meni care ! Hvala mnogoHoomer je napisao/la:Otprilike ovo :LudLo 4 je napisao/la:Znal neko ozbiljni i upuceniji hocel se znati sta ce biti u fun shopu prije 3 marta? i naravno cijene koje ce biti...
1. Komplet dresovi u plavoj i bijeloj boji, 2. djeciji komplet dresovi u plavoj i bijeloj boji, 3. polo majice, 4. obicne majice sa urbanim natpisima vezanim za FK. Zeljeznicar (kratki rukav/dugi rukav), 5. dukserice sa natpisom ŽELJO i TM87, 6. Donji dio pamucne sive trenerke sa grbom, 7. novcanici, privjesci, zastavice za auto, kisobrani itd 8. Peskiri za plazu sa grbom (veliki /mali), 9. cucla, gegice, i sve potrebno za bebe, 10. lopta sa potpisima trenutnih igraca (kopija ne orginal), 11.Knjiga historijat Želje,12. solje za kafu, 12. naljepnice za auta itd. uglavnom ponuda ce biti široka a cijene bi trebale biti pristupacne i jeftinije od onih u par gift shopova u gradu s tim da ce cijene dresova biti jeftinije za jedno 15-20% nego inace, ponuda ce u pocetku zadovoljavati trenutacne želje navijaca a kako vrijeme bude išlo ponuda ce se povecevati, sto posebno raduje jeste da ce objekat u kojem ce biti fan shop biti tako uredjen da kada udjes morat ces zastati i sa ulaza malo se zadiviti i razgledati uglavnom nesto novo i neobično jer u prostor se ulaze par hiljada maraka![]()
Kako ga nostalgija vuce kuci, mislim i da ce izraelce odbit. I naravno potpisati za nasArogantni je napisao/la:KAo sto sam i danas ranije napisao da ima jednu strasnu ponudu iz Madjarske nekoliko puta bolju sigurno nego sto mu mi mozemo ponuditi, nju je odbio... Napisao sam da ce se prikljuciti pripremama ali to ne znaci da ce ostati jer ima jednu ultra-fin. ponudu iz Izraela koju jos nije odbio...Ali ne mora znaciti da ce pristati na nju...
slobodni igrači mogu potpisati i van prelaznog roka. nemoj pokušavati da budeš duhovit ne ide tidiplomatija je napisao/la:moze li mi neko reci kako ide ovo sa prelaznim rokom, ovim zimskim, u evropi se veceras zavrsava, gdje se sve ne zavrsava, a bekrija hoce kuci, mozda ima neku ponudu gradine, oni hoce u premier ligu hah
A ja cu tebi reci,dobro nam dosao na forumMANIJACI je napisao/la:Ja cu samo reci dobro nam se vratio bekrija
Hvala druze... ziv i zdrav bioboccaccio je napisao/la:A ja cu tebi reci,dobro nam dosao na forumMANIJACI je napisao/la:Ja cu samo reci dobro nam se vratio bekrija
Pa ništa nek se dogovore, jednom puca Zeba jednom BekrićBianconeri1988 je napisao/la:Nego ko će nam sad pucati penale?![]()
![]()
Možda bi Bekrić trebao početi izvoditi kornere, ima mi nekako bolji i brži centaršut, a znam da su nam prekidi bili najjače oružje u proljetnom dijelu šampionske sezone.
ok, hvala tibagrcavi je napisao/la:slobodni igrači mogu potpisati i van prelaznog roka. nemoj pokušavati da budeš duhovit ne ide tidiplomatija je napisao/la:moze li mi neko reci kako ide ovo sa prelaznim rokom, ovim zimskim, u evropi se veceras zavrsava, gdje se sve ne zavrsava, a bekrija hoce kuci, mozda ima neku ponudu gradine, oni hoce u premier ligu hah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.