HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Zeba je korektan bio i steta sto u Zrinjskom nije ostao vise,otisao je iz sampionske generacije jer nije se previse naigrao,onda smo imali pakleni tim koji se borio sa Zeljom za prvaka,mozda jedan od najjacih timova u premijer ligi ikada uz onaj Leotara iz prvog zajednickog prvenstva i sadasnjeg Zeljina sastava.
Uporedi ovaj Zeljin tim sa onim iz 2002. god. kada su za Zelju igrali igraci poput Dzele Muharemovica(ex-reprezentativac), Samira Muratovica(isto), tada mladog Mirsada Beslije(isto), Harisa alihodzica(isto), Jureta Guve, Almira Gredica najboljeg napadaca u historiji ove lige, Dalibora Silica, Kenana Hasagica(sadasnjeg reprezentativca) i mnogih dr. kvalitetni igraci koji su bara-bara odigrali sa Newcastlom... Uz duzno postovanje i ja navijam za Zelju al' nijedan ovaj igrac ne bi imao mjesta u tadasnjem timu...bekicamir je napisao/la:Zeba je korektan bio i steta sto u Zrinjskom nije ostao vise,otisao je iz sampionske generacije jer nije se previse naigrao,onda smo imali pakleni tim koji se borio sa Zeljom za prvaka,mozda jedan od najjacih timova u premijer ligi ikada uz onaj Leotara iz prvog zajednickog prvenstva i sadasnjeg Zeljina sastava.
Ova ekipa Zelje je ubjedljivo najjaci tim u historiji Premijer Lige, mada je i Leotar tada imao dosta dobrih igraca...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Govorim od kada se igra premijer liga na razini citave drzave!
Zrinjski nastupa na Brotnjo Cupu
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Koja godišta su Arežina i Drežnjak?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- slogauskoplje
- Kontakt:
Obojica su 92. Ali nisu na prodaju, pogotovo Drežnjakgollum je napisao/la:Koja godišta su Arežina i Drežnjak?

Ma gledam vam ovaj sastav što je igrao protiv Želje, vrlo mlada ekipa. Svaka čast Musi, iako znam da nije planirano da prosjek godina bude baš ovako mali (odlazak Žižovića, prije svega), ali bez obzira na to, i ranije je pokazao da ima hrabrosti staviti "u vatru" mlade igrače, što izaziva simpatije kod mene i raduje me, a jako me živciraju treneri u PL koji vjeruju samo starim vukovima i koriste staru metodu "kod kuće u kost, u gostima čisti kartone".
Za Drežnjaka sam čuo da je bio odličan na onom malonogometnom turniru kod vas.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
Jest, jest, stvarno je mlada ekipa, a Musa stvarno forsira mlade i uz to napravio rezultat... al evo sad je došao Muminović da "popravi" prosjek godinagollum je napisao/la:Ma gledam vam ovaj sastav što je igrao protiv Želje, vrlo mlada ekipa. Svaka čast Musi, iako znam da nije planirano da prosjek godina bude baš ovako mali (odlazak Žižovića, prije svega), ali bez obzira na to, i ranije je pokazao da ima hrabrosti staviti "u vatru" mlade igrače, što izaziva simpatije kod mene i raduje me, a jako me živciraju treneri u PL koji vjeruju samo starim vukovima i koriste staru metodu "kod kuće u kost, u gostima čisti kartone".

A i treba vjerovat mladima, gledam sad nešto mladu reprezentaciju, stvarno ima predobrih igrača u ovoj generaciji, zato i mislim da može biti samo bolje u narednim generacijama, treba forsirat mlade... Uostalom na mladima i klub može dobro zaraditi, kao što ste vi pokazali svima u BiH kako to treba raditi

A što se tiče Drežnjaka, kad je bio malonogometni turnir... doslovno znači kad dečko krene sa loptom u prodor, tribine se ustaju na noge i očekuju šta će on napravit

Dario Krišto novo pojačanje HŠK Zrinjski
Dario Krišto novo je ime u redovima HŠK Zrinjski i nakon Ivešića i Muminovića treće je pojačanje Plemićima za nastavak prvenstva.
o
Krišto je inače rodom iz Tomislavgrada i vezni je igrač. U Zrinjski dolazi iz NK Šibenik, a Plemićima ga je preporučio Armando Marenzzi bivši nogometaš Zrinjskog iz Šibenika. Prije NK Šibenik, nastupao je za Inter iz Zaprešića.
Potpis na ugovor sa Zrinjskim Krišto je stavio prije nekoliko minuta, i sada je krenuo na liječnički pregled. Kako nam je rekao Slaven Musa momčadi će se priključiti na današnjem treningu.
Dario Krišto novo je ime u redovima HŠK Zrinjski i nakon Ivešića i Muminovića treće je pojačanje Plemićima za nastavak prvenstva.
o

Krišto je inače rodom iz Tomislavgrada i vezni je igrač. U Zrinjski dolazi iz NK Šibenik, a Plemićima ga je preporučio Armando Marenzzi bivši nogometaš Zrinjskog iz Šibenika. Prije NK Šibenik, nastupao je za Inter iz Zaprešića.
Potpis na ugovor sa Zrinjskim Krišto je stavio prije nekoliko minuta, i sada je krenuo na liječnički pregled. Kako nam je rekao Slaven Musa momčadi će se priključiti na današnjem treningu.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
bolje da je odma otisao na lijecnicki pregled pa onda potpisaoRosas7 je napisao/la:Dario Krišto novo pojačanje HŠK Zrinjski
o
![]()

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- ULTRAS MOSTAR 94
Rijesava se da Ferenc dodje u Zrinjski nakon sto je uspijesno prošao probu u Zvijezdi iz Grad.samo postoje problemi sa papirima,klub Branitelj neda bez nesto novca da ode,ali Slaven sutra rijesaje sve,mislim da bi bilo pametno dovest naseg decka,koji ce srcem igrat...ovo sam nasao na bljesku,sad koliko je istina neznam...
ferenc kako ja znam na prvom treningu se povrijedio dosao nespreman i to je bio razlog ne potpisivanja ugovora,ali da je igracina to stojiULTRAS MOSTAR 94 je napisao/la:Rijesava se da Ferenc dodje u Zrinjski nakon sto je uspijesno prošao probu u Zvijezdi iz Grad.samo postoje problemi sa papirima,klub Branitelj neda bez nesto novca da ode,ali Slaven sutra rijesaje sve,mislim da bi bilo pametno dovest naseg decka,koji ce srcem igrat...ovo sam nasao na bljesku,sad koliko je istina neznam...
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- ULTRAS MOSTAR 94
Zvali su ga da se vrati u ponedjeljak da potpise,zadovoljni bili sa njim,kao rekli mu treba im brz napadac ali da porade malo sa njim na taktici tako nesto..bar su mi tako rekli,njegov susjed meni najbolji prijatelj.astra1922 je napisao/la:ferenc kako ja znam na prvom treningu se povrijedio dosao nespreman i to je bio razlog ne potpisivanja ugovora,ali da je igracina to stojiULTRAS MOSTAR 94 je napisao/la:Rijesava se da Ferenc dodje u Zrinjski nakon sto je uspijesno prošao probu u Zvijezdi iz Grad.samo postoje problemi sa papirima,klub Branitelj neda bez nesto novca da ode,ali Slaven sutra rijesaje sve,mislim da bi bilo pametno dovest naseg decka,koji ce srcem igrat...ovo sam nasao na bljesku,sad koliko je istina neznam...
vjerujem da su ga zvali jer nemamo trenutno ni jednog napadaca zalosnoULTRAS MOSTAR 94 je napisao/la:Zvali su ga da se vrati u ponedjeljak da potpise,zadovoljni bili sa njim,kao rekli mu treba im brz napadac ali da porade malo sa njim na taktici tako nesto..bar su mi tako rekli,njegov susjed meni najbolji prijatelj.astra1922 je napisao/la:ferenc kako ja znam na prvom treningu se povrijedio dosao nespreman i to je bio razlog ne potpisivanja ugovora,ali da je igracina to stojiULTRAS MOSTAR 94 je napisao/la:Rijesava se da Ferenc dodje u Zrinjski nakon sto je uspijesno prošao probu u Zvijezdi iz Grad.samo postoje problemi sa papirima,klub Branitelj neda bez nesto novca da ode,ali Slaven sutra rijesaje sve,mislim da bi bilo pametno dovest naseg decka,koji ce srcem igrat...ovo sam nasao na bljesku,sad koliko je istina neznam...

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Bolje Ferenc nego Jackson krme debelo! 

- slogauskoplje
- Kontakt:
rasistubekicamir je napisao/la:Bolje Ferenc nego Jackson krme debelo!

Sloga Uskoplje
Aj objasni mi po cemu je on ovdje rasist ? Na koji je nacin uvrijedio Jacksona na rasnoj osnovi ??slogauskoplje je napisao/la:rasistubekicamir je napisao/la:Bolje Ferenc nego Jackson krme debelo!

Jedan od igrača Zrinjskog govori danas, da ih je Muminović sve ugodno iznenadio, da je frajer pravo dobar na treninzima i da će bit veliko pojačanje! Krišto isto drama igrač, uglavnom govore da je trenutna ekipa puno bolja od ekipe iz polusezone iza nas! Jedino što će falit Šunjić u obrani, ali o Markiću govore odlične stvari i da zbog njega nećemo ni osjetit odlazak Šunjića!
4-2-3-1 formacija nek je hajde: Melher(Hadžić) - Popović, Markić, Džidić, Stojkić - Miličević, Aničić (Krišto) - Marjanović(Drežnjak), Muminović(Ivešić), Žuržinov - Bekić(Pehar, Jackson?!)
Marin Aničić može igrat stopera, ako se nedaj Bože netko ozlijedi i tu je taj famozni Velimir Zeko, možda nam naš dragi forumaš slogauskoplje može reći nešto više o njemu, pa i o Filipu Arežini, koji zasada ne ostavlja loš dojam, ali daleko je to od prvog sastava za ekipu koja se bori za Europu... Ne znam šta će biti poslije priprema sa Josipom Sesarom (kojeg bih osobno volio vidjet da ostane u prvoj ekipi, jer je dečko odličan igrač, pa da bude alternativa Peri Stojkiću na lijevoj strani) i tako to, možda sam rano počeo sa razmišljanjem o prvom sastavu, ali ne mogu više dočekat počekat prvenstva
Još da se vratimo na stadion, uf uf 
4-2-3-1 formacija nek je hajde: Melher(Hadžić) - Popović, Markić, Džidić, Stojkić - Miličević, Aničić (Krišto) - Marjanović(Drežnjak), Muminović(Ivešić), Žuržinov - Bekić(Pehar, Jackson?!)
Marin Aničić može igrat stopera, ako se nedaj Bože netko ozlijedi i tu je taj famozni Velimir Zeko, možda nam naš dragi forumaš slogauskoplje može reći nešto više o njemu, pa i o Filipu Arežini, koji zasada ne ostavlja loš dojam, ali daleko je to od prvog sastava za ekipu koja se bori za Europu... Ne znam šta će biti poslije priprema sa Josipom Sesarom (kojeg bih osobno volio vidjet da ostane u prvoj ekipi, jer je dečko odličan igrač, pa da bude alternativa Peri Stojkiću na lijevoj strani) i tako to, možda sam rano počeo sa razmišljanjem o prvom sastavu, ali ne mogu više dočekat počekat prvenstva

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.