FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljo1
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljo1 » 31 jan 2012, 17:31

Bata_Barata je napisao/la:
zeljo1 je napisao/la:jesam li prekinuo temu bekric(ne morate zahvaljivati)
eh, taj ti je potpis strašan :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 31 jan 2012, 20:00

evo jedan info. Stila dolazi na ljeto kao slobodan igrac iz prve ruke , Zuja je zakon :lol: :lol: :lol: :D ...

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 31 jan 2012, 20:32

bob je napisao/la:evo jedan info. Stila dolazi na ljeto kao slobodan igrac iz prve ruke , Zuja je zakon :lol: :lol: :lol: :D ...
Ja sam cuo kako se prica dzeko dolazi za 0 KM za 3 godine :lol:
svoj ti pos'o !

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 31 jan 2012, 20:47

Grbavica moj zivot je napisao/la:
bob je napisao/la:evo jedan info. Stila dolazi na ljeto kao slobodan igrac iz prve ruke , Zuja je zakon :lol: :lol: :lol: :D ...
Ja sam cuo kako se prica dzeko dolazi za 0 KM za 3 godine :lol:
povesce i mancinija da bude trener juniora :lol: :lol: :lol:

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 31 jan 2012, 20:50

Znal neko ozbiljni i upuceniji hocel se znati sta ce biti u fun shopu prije 3 marta? i naravno cijene koje ce biti...
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 31 jan 2012, 21:00

LudLo 4 je napisao/la:Znal neko ozbiljni i upuceniji hocel se znati sta ce biti u fun shopu prije 3 marta? i naravno cijene koje ce biti...
Otprilike ovo :
‎1. Komplet dresovi u plavoj i bijeloj boji, 2. djeciji komplet dresovi u plavoj i bijeloj boji, 3. polo majice, 4. obicne majice sa urbanim natpisima vezanim za FK. Zeljeznicar (kratki rukav/dugi rukav), 5. dukserice sa natpisom ŽELJO i TM87, 6. Donji dio pamucne sive trenerke sa grbom, 7. novcanici, privjesci, zastavice za auto, kisobrani itd 8. Peskiri za plazu sa grbom (veliki /mali), 9. cucla, gegice, i sve potrebno za bebe, 10. lopta sa potpisima trenutnih igraca (kopija ne orginal), 11.Knjiga historijat Želje,12. solje za kafu, 12. naljepnice za auta itd. uglavnom ponuda ce biti široka a cijene bi trebale biti pristupacne i jeftinije od onih u par gift shopova u gradu s tim da ce cijene dresova biti jeftinije za jedno 15-20% nego inace, ponuda ce u pocetku zadovoljavati trenutacne želje navijaca a kako vrijeme bude išlo ponuda ce se povecevati, sto posebno raduje jeste da ce objekat u kojem ce biti fan shop biti tako uredjen da kada udjes morat ces zastati i sa ulaza malo se zadiviti i razgledati uglavnom nesto novo i neobično jer u prostor se ulaze par hiljada maraka :D :D
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 31 jan 2012, 21:01

KAo sto sam i danas ranije napisao da ima jednu strasnu ponudu iz Madjarske nekoliko puta bolju sigurno nego sto mu mi mozemo ponuditi, nju je odbio... Napisao sam da ce se prikljuciti pripremama ali to ne znaci da ce ostati jer ima jednu ultra-fin. ponudu iz Izraela koju jos nije odbio...Ali ne mora znaciti da ce pristati na nju...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 31 jan 2012, 21:03

Hoomer je napisao/la:
LudLo 4 je napisao/la:Znal neko ozbiljni i upuceniji hocel se znati sta ce biti u fun shopu prije 3 marta? i naravno cijene koje ce biti...
Otprilike ovo :
‎1. Komplet dresovi u plavoj i bijeloj boji, 2. djeciji komplet dresovi u plavoj i bijeloj boji, 3. polo majice, 4. obicne majice sa urbanim natpisima vezanim za FK. Zeljeznicar (kratki rukav/dugi rukav), 5. dukserice sa natpisom ŽELJO i TM87, 6. Donji dio pamucne sive trenerke sa grbom, 7. novcanici, privjesci, zastavice za auto, kisobrani itd 8. Peskiri za plazu sa grbom (veliki /mali), 9. cucla, gegice, i sve potrebno za bebe, 10. lopta sa potpisima trenutnih igraca (kopija ne orginal), 11.Knjiga historijat Želje,12. solje za kafu, 12. naljepnice za auta itd. uglavnom ponuda ce biti široka a cijene bi trebale biti pristupacne i jeftinije od onih u par gift shopova u gradu s tim da ce cijene dresova biti jeftinije za jedno 15-20% nego inace, ponuda ce u pocetku zadovoljavati trenutacne želje navijaca a kako vrijeme bude išlo ponuda ce se povecevati, sto posebno raduje jeste da ce objekat u kojem ce biti fan shop biti tako uredjen da kada udjes morat ces zastati i sa ulaza malo se zadiviti i razgledati uglavnom nesto novo i neobično jer u prostor se ulaze par hiljada maraka :D :D
Eh zivio ti meni care ! Hvala mnogo ;)
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 31 jan 2012, 21:14

LudLo 4 je napisao/la:
Hoomer je napisao/la:
Otprilike ovo :
Eh zivio ti meni care ! Hvala mnogo ;)
Molim :D i drugi put ;)
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 31 jan 2012, 21:15

Arogantni je napisao/la:KAo sto sam i danas ranije napisao da ima jednu strasnu ponudu iz Madjarske nekoliko puta bolju sigurno nego sto mu mi mozemo ponuditi, nju je odbio... Napisao sam da ce se prikljuciti pripremama ali to ne znaci da ce ostati jer ima jednu ultra-fin. ponudu iz Izraela koju jos nije odbio...Ali ne mora znaciti da ce pristati na nju...
Kako ga nostalgija vuce kuci, mislim i da ce izraelce odbit. I naravno potpisati za nas

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 31 jan 2012, 22:03

moze li mi neko reci kako ide ovo sa prelaznim rokom, ovim zimskim, u evropi se veceras zavrsava, gdje se sve ne zavrsava, a bekrija hoce kuci, mozda ima neku ponudu gradine, oni hoce u premier ligu hah

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 31 jan 2012, 22:06

diplomatija je napisao/la:moze li mi neko reci kako ide ovo sa prelaznim rokom, ovim zimskim, u evropi se veceras zavrsava, gdje se sve ne zavrsava, a bekrija hoce kuci, mozda ima neku ponudu gradine, oni hoce u premier ligu hah
slobodni igrači mogu potpisati i van prelaznog roka. nemoj pokušavati da budeš duhovit ne ide ti ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

MANIJACI
Kontakt:

Post Postao/la MANIJACI » 31 jan 2012, 22:23

Ja cu samo reci dobro nam se vratio bekrija ;)

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 31 jan 2012, 22:28

MANIJACI je napisao/la:Ja cu samo reci dobro nam se vratio bekrija ;)
A ja cu tebi reci,dobro nam dosao na forum
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

MANIJACI
Kontakt:

Post Postao/la MANIJACI » 31 jan 2012, 22:30

boccaccio je napisao/la:
MANIJACI je napisao/la:Ja cu samo reci dobro nam se vratio bekrija ;)
A ja cu tebi reci,dobro nam dosao na forum
Hvala druze... ziv i zdrav bio :lol:

MANIJACI
Kontakt:

Post Postao/la MANIJACI » 31 jan 2012, 22:33

EEEh da je jos bubu kako tivra i to bi bilo to, uz bekriju i cutuka

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 31 jan 2012, 22:34

Nego ko će nam sad pucati penale? 8-) :mrgreen:

Možda bi Bekrić trebao početi izvoditi kornere, ima mi nekako bolji i brži centaršut, a znam da su nam prekidi bili najjače oružje u proljetnom dijelu šampionske sezone.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 31 jan 2012, 22:43

Bianconeri1988 je napisao/la:Nego ko će nam sad pucati penale? 8-) :mrgreen:

Možda bi Bekrić trebao početi izvoditi kornere, ima mi nekako bolji i brži centaršut, a znam da su nam prekidi bili najjače oružje u proljetnom dijelu šampionske sezone.
Pa ništa nek se dogovore, jednom puca Zeba jednom Bekrić :D

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 31 jan 2012, 22:51

Znaci svi nam dolaze a niko ne potpisuje :lol:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 31 jan 2012, 23:01

bagrcavi je napisao/la:
diplomatija je napisao/la:moze li mi neko reci kako ide ovo sa prelaznim rokom, ovim zimskim, u evropi se veceras zavrsava, gdje se sve ne zavrsava, a bekrija hoce kuci, mozda ima neku ponudu gradine, oni hoce u premier ligu hah
slobodni igrači mogu potpisati i van prelaznog roka. nemoj pokušavati da budeš duhovit ne ide ti ;)
ok, hvala ti

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Argentina, b00t, Lokomotifa i 50 gostiju.