Marcelo ima dostojnu zamjenu ,ali Alonso...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Evo prilike Sahinu da se uigra i pokazeMARCELO je napisao/la:Ozlijedili se Alonso i Marcelo![]()
Marcelo ima dostojnu zamjenu ,ali Alonso...
Pa na tom pitanju se bas trebaju jos priblizit, jer zaostaju mnogo ali i LP nije lako osvojit jer je finalna utakmica jedna.Sintagma je napisao/la:osjecaju itekako.
najsmjesnije je sto sad govore kako primera i nije tako bitna zbog zasicenja, te da se treba okrenuti ligi prvaka
Vi najbolje znate kako je na minusu, tri godine ste deverali sa zimom, imate dovoljno iskustva bez da mi ista kazemo...Bernabéu je napisao/la:Baš se pitam kako se osjećaju Barcini navijači na -7, da l` im je hladno?![]()
Hala Madrid!
Čuj Real znaadriano_leite je napisao/la:Vi najbolje znate kako je na minusu, tri godine ste deverali sa zimom, imate dovoljno iskustva bez da mi ista kazemo...Bernabéu je napisao/la:Baš se pitam kako se osjećaju Barcini navijači na -7, da l` im je hladno?![]()
Hala Madrid!
Neko stoljecima zimuje neko godinamaothello je napisao/la:Čuj Real znaadriano_leite je napisao/la:Vi najbolje znate kako je na minusu, tri godine ste deverali sa zimom, imate dovoljno iskustva bez da mi ista kazemo...Bernabéu je napisao/la:Baš se pitam kako se osjećaju Barcini navijači na -7, da l` im je hladno?![]()
Hala Madrid!Ne znam koji klub je više puta bio ispod
Super onda,imamo nafakeRaul_64 je napisao/la:Angel,Marcelo kao i Xabi bi trebali biti spremni za putovanje autobusom tako da je sve cool
Sintagma je napisao/la:Vidjet ces kad nakon Maja kazu da im liga prvaka nije bila prioritet, nego kup kralja
Like a boss.Mou & Karanka u Marbelli posmatrali test utakmicu našeg narednog protivnika u CL, momčadi CSKA M.
Ispre Djet liahmad_tz je napisao/la:iza mou-a vin dizel
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.