Da ali zamalo ga je pobjedio iako je 6 meceva prije toga izgubio i to svaki sa 2 seta razlike.Nije imao ono najbitnije, 100% formu, i sam je rekao da ce mu AO prvenstveno sluzit za vracanje u formu i vjezbu ofanzive.MaGiCa je napisao/la:Samo za @kelnera:
[youtube][/youtube]
@Hare
Ne znam da li su se zarakijali u redakciji ESa, ali ovaj lik je ili na belom ili je pobegao iz ludare.![]()
Djokovic je apsolutni mega-giga-car. Vratiti se nakon 5 sati igre sa 2:4 u petom protiv Nadala - to jos nije vidjeno.
Definitivno je mentalno najjaci igrac na svetu i sad se moze reci da 2011 nije bila fluke godina, niti da Nadal ima resenje za Novaka.
Imao je sve: dan vise odmora, povratak u mec sa "komopaca' u cetvrtom setu, podrsku publike, break razlike u petom setu... i opet je izgubio. Ostaje mu RG, kao poslednji bastion. Ako tu padne, ne verujem da ce ikada vise pobediti zdravog Djokovica u nekom vaznom mecu. Ovo je era Novaka Djokovica i samo je pitanje do koliko ce brojati...
Ako ovo ne bude uticalo na njega skroz lose a mislim da nece on ce skontat igru za njega.Vise nikad to nece biti ono da je kvota na Rafu 1.4 pred mec sa Novakom kao sto je bilo 2008,8 i 10 ali ce sigurno njih dvojica djelit GS-ove kao sto su Federer i Rafa u svoje vrijeme.