Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

legenda reala
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la legenda reala » 29 jan 2012, 20:17

Aman je napisao/la:Kada je žrijeb za EP 2014? :mrgreen:
Ko zna :P
Vjerovatno nekad u septembru ili oktobru ,kad bude izvlačenje grupa za SP u Španiji ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 29 jan 2012, 20:18

ovdje i nada umire...Poselamite se, nista od prvenstva 2013 godine
15.10 - 15.06 ...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 jan 2012, 20:24

Mi kad bi izmislili neki sport
opet ne bi prosli dalje od baraza
Jedan od komentara na text o tome da igramo sa Njemačkom u baražu :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 30 jan 2012, 10:21

Biće vraški teško.
Sretno našoj reprezentaciji ali šanse su 80%-20% na strani Njemačke...
Kad bi tamo izgubili sa golom razlike ''babo ruč'o''
u revanšu makar i ne prošli da budemo u egalu
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 30 jan 2012, 10:52

Bili su moji favoriti ali su me Njemci totalno razočarali,novi izbornik,forsiraju dva igrača samo u napadu,obrana nije nešto posebna,tako ne treba se predavat odmah ,imamo šanse neke ,naravno sve ovisi i o suđenju jer svjedoci smo šta se radi i kako sudi .Kući to trebamo dobit ,a i naši momci nisu baš tako loši bit će zanimljivo ,iako su Njemci red ,rad,disciplina, ali nisu puno pokazali.

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 30 jan 2012, 11:27

gotovo prvenstvo, danska,srbija, hrvatska, nema francuza u 4 i to je jedino iznenadjenje...
u barazu nije moglo gore, njemacka napravila smjenu generacija i selektora. polufinale im izmaklo za dlaku, jednostavno nema sanse da se prodje. velika steta :( jos jedno takmicenje prodje...
imperator, prodavac magle

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 30 jan 2012, 11:40

ja kazem da ima sanse da se prodje. lopta je okrugla i ako je sudjeno da prodjemo mi cemo aBd i proci! IDEMO NASI!!!

CEVAPI
Kontakt:

Post Postao/la CEVAPI » 30 jan 2012, 12:18

edinjo-bih je napisao/la:ja kazem da ima sanse da se prodje. lopta je okrugla i ako je sudjeno da prodjemo mi cemo aBd i proci! IDEMO NASI!!!
EDINJO pa majka mu stara,ko da ti je Velid Spaho nešto u rodu! Čuj lopta je okrugla :lol: :lol: :lol: Al ako ti kažeš da ima šanse onda ima! Nekad je bolje i šutit nego govorit gluposti!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 30 jan 2012, 12:47

Tesko, tesko i opet tesko, ali mislim da imamo vece sanse ovako nego da smo izvukli nekoga koga cemo mi podcijeniti.
Ocekujem borbu do zadnje kapi krvi, i uz posteno sudjenje i nafaku koju dugo cekamo, da se plasiramo na jedno prvenstvo.
Ako ne mozemo proci Nijemce, ne trebamo ni biti na prvenstvu.

Marka ih zna u dusu i to nam je svakako prednost.
Cuva Bog Zelju svog!

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 30 jan 2012, 13:08

Pobjeda bi bila kad bi ove 2 tekme prodale Karacica, Vrazalica, Panica, Malinovica & bracu Buric ... :arrow:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 jan 2012, 13:26

bandit je napisao/la:Pobjeda bi bila kad bi ove 2 tekme prodale Karacica, Vrazalica, Panica, Malinovica & bracu Buric ... :arrow:
Slažem se !!!
To sam uparavo i potenciro ,da se pokažu odu u neki klub i da steknu iskustvo protiv ovakvih protivnika ;)
A mi svoju šansu trebamo tražiti u kavlifikacijama za EP u kojima je i lakše doći i u kojima imamo veće šanse za plasman .

Dobili smo Njemačku ,ali je bolje što smo dobili Njemačku nego da smo Švedsku ,Island ,Mađarsku te ekipe su nezgodnije od Njemačke ,pa i Norvešku i Rusiju koje su podbacile ,ali sigurno bi u oba meča išli da nas unište sa što većom razlikom.

Ova utakmica treba da nam bude iskustvo za ubuduće i da vidimo gdje smo u kvalitetu.
Ako se ukaže prilika za prolaz ,zašto ne ,ali biće teško.

Igramo protiv jedne Njemačke koja je svjetska velesila ,Evropski ,Svjetski prvak ,ima pregršt medalja sa prvenstava sa OI ,i dr.
Bar će obje utakmice biti u prenosu na TV-u ,ako BHT1 neće ,ne sikirajte se ARD ili ZDF će doći sa svojom ekipom i odraditi prenos utakmice ;) :mrgreen:

Iskreno Njemci su jači protivnik,i oni sa pravim pristupom,nas mogu proći i bez pomoći sudija,ali ako zatreba sigurno će oni dobiti i tu pomoć ;)

Još ima 4 mjeseca do utakmice ,puno stvari će se promjeniti i još je rano za neke analize i šta možemo očekivati,pravo stanje će se znati kad se spiskovi obajve i kad budemo na čisto,sa čim raspolažemo mi ,a sa čim oni ;)

mxx1000
Kontakt:

Post Postao/la mxx1000 » 30 jan 2012, 14:46

Lithuania vs. Poland
Russia vs. Czech Republic
Slovenia vs. Portugal
Slovakia vs. Belarus
Fyr Macedonia vs. Austria
Hungary vs. Norway
Iceland vs. Netherlands
Germany vs. Bosnia Herzegovina
Sweden vs. Montenegro

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 30 jan 2012, 15:23

Slušala sam Mirzu Đžombu i Saračevića za baraž ždrijeb kažu nije loše svi imaju šanse,naravno i oni kažu faktor bitan suci.Za Bosnu na radiu prijenos kažu 50-50 % šanse iako kažu da Njemci su totalno podbacili ,Bosni velika prilika za dokazivanje .Zato u startu se ne treba predat polako nije baš sve crno tako!
Sretno nam.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 30 jan 2012, 19:57

Slusam sada ne OBN-u sekretara saveza Smaju Karacica koji kaze da je kontaktirao celnike Njemackog saveza koji su izjavili da se najvjerovatnije igra prva utakmica u Kelnu u dvorani kapaciteta 22000 gledalaca.
Od toga vjerujem da ce biti bar 10000 BH navijaca.Uvjeren sam da ih mozemo proci i ta dvorana nam sigurno odgovara a Njemci u tekmu ulaze itekako oslabljeni.Dobro covjek kaze .Moramo proci preko velikih.
E pa nema se vise sta cekati.Najbolji golman Njemacke lige Enid Tahirovic ce mozda i posljednji put pokusati zajedno sa svojim kolegama iz reprezentacije da se plasira na veliko takmicenje.Iza ovoga svi moramo stati i navijaci i drzava ,a igraci nece razocarati.Idemo u Spaniju...Kada mogu svi mozemo i mi....
I jos nesto .Postignut je dogovor izmedju saveza i BHT o prenosima utakmica,sto je veoma vazno...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 30 jan 2012, 22:55

evo neće im igrati Hens,Klein i Haas.

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 30 jan 2012, 23:34

koji idiotski naslov na potralu,cujfale im 3 igraca. ne treba dizati euforiju jer u rukometu se cuda ne dogadjaju.jednostavno nemamo nikakve sanse i ne treba se nadati nicemu. ko god misli drugacije glup je.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 31 jan 2012, 00:22

A pu sto nam nije doso Island ili Slovacka ,al sta je tu je
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 31 jan 2012, 00:27

Kao prvo moram reci da mi je drago,ako vec nismo mogli Slovacku,Cesku ili Makedoniju da smo dobili Njemacku.Atraktivan protivnik,zemlja sa puno BH dijaspore,znaci u obje utakmice cemo igrati kao kod kuce,ako ispadnemo necemo imati za cim zaliti,jer su oni krem svjetskog rukometa.Svjestan sam da su nama sanse minimalne u ovom dvomecu,al kao sto rece selektor,ako hocemo na prvenstvo moramo napraviti iznenadjenje.Gledao sam sve utakmice Njemacke na evropskom prvenstvu i mogu reci da me nimalo nisu odusevili,dobra strana njihove igre su kontre i igra s krila,pivot im nije los,bekovi nisu nesto,mislim da ce biti zanimljive utakmice,imam nekakav predosjecaj da cemo dobro odigrati u obje utakmice,al opet da necemo proci.Jer dobro rece u onoj pjesmi:Baraz,baraz,mi nikad necemo proci,
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 31 jan 2012, 07:10

Ja se nadam da ćemo barem dostojanstveno ispasti...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 31 jan 2012, 15:37

ANTIFA ! je napisao/la:A pu sto nam nije doso Island ili Slovacka ,al sta je tu je
brate moj, island bi nas satr'o k'o mraz paprike koliko su oni jaki...i njemacka je sila, al ipak imamo vise sansi protiv njih neg protiv islandjana sigurno...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.