Kevin je napisao/la:čudi me da ste poraženi od Osijeka kojeg je Široki dobio 1:0, fulao penal i još 2-3 100% šanse..čak i u izmješanom sastavu sa 7 juniora
1. Mi smo sa pripremama počeli prosli utorak
2. Osijek sa ovom utakmicom zavrsava ciklus priprema u Hercegovini
3. Tek je početak priprema ne treba da nas cudi ovaj poraz
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
Kevin je napisao/la:čudi me da ste poraženi od Osijeka kojeg je Široki dobio 1:0, fulao penal i još 2-3 100% šanse..čak i u izmješanom sastavu sa 7 juniora
mene još više čudi da ti ovakve utakmice shvataš ozbiljno...
znam jarane pa zato i kazem,a znas dobro da te nase isto kritikujem zbog nebuloza na vasoj temi a cuj ovoga pise iz osvete,pa covjece pisi normalno i konstruktivno i ne spustaj se na nivo onih sto troluju teme tako ces im dati manje prilike da pisu gluposti.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
Nisam bio na utakmici.Ali nesto bi mogao zakljucit osjecani su u zavrsnoj priprema barem ovih u hercegovini.I sad se vidi razlog zasto smo mi dobili zrinjski na friskost i svjezinu.Oni su sigurno bili umorni od treninga.A Amar nase nije postedio sasvim sigurno.Pa i njih vec stize tezina kondicioni treninga nesto ne vjerujem da su pocela uigravanja barem ovaj prvi dio u medjugorju bi trebalo bit dizanje kondicije.Al ove utakmice nisu mjerodavne: ja se nadam da ce ove pripreme proci kako treba s hajrom pa da NASTAVIMO NIZ
Grbavica moj zivot je napisao/la:Nisam bio na utakmici.Ali nesto bi mogao zakljucit osjecani su u zavrsnoj priprema barem ovih u hercegovini.I sad se vidi razlog zasto smo mi dobili zrinjski na friskost i svjezinu.Oni su sigurno bili umorni od treninga.A Amar nase nije postedio sasvim sigurno.Pa i njih vec stize tezina kondicioni treninga nesto ne vjerujem da su pocela uigravanja barem ovaj prvi dio u medjugorju bi trebalo bit dizanje kondicije.Al ove utakmice nisu mjerodavne: ja se nadam da ce ove pripreme proci kako treba s hajrom pa da NASTAVIMO NIZ
Razlog što je Željo počeo kasnije sa pripremama i što su igrači dobili plan priprema, je baš taj da se izbjegne ovaj dio kondicionih priprema, i da se odmah počne sa uigravanjem.
Grbavica moj zivot je napisao/la:Nisam bio na utakmici.Ali nesto bi mogao zakljucit osjecani su u zavrsnoj priprema barem ovih u hercegovini.I sad se vidi razlog zasto smo mi dobili zrinjski na friskost i svjezinu.Oni su sigurno bili umorni od treninga.A Amar nase nije postedio sasvim sigurno.Pa i njih vec stize tezina kondicioni treninga nesto ne vjerujem da su pocela uigravanja barem ovaj prvi dio u medjugorju bi trebalo bit dizanje kondicije.Al ove utakmice nisu mjerodavne: ja se nadam da ce ove pripreme proci kako treba s hajrom pa da NASTAVIMO NIZ
Razlog što je Željo počeo kasnije sa pripremama i što su igrači dobili plan priprema, je baš taj da se izbjegne ovaj dio kondicionih priprema, i da se odmah počne sa uigravanjem.
Znam,ali sigurno su odradili barem 1-2 kondiciona.
Najvaznije je da se ne brkaju babe i zabe.Fino covjek veli da u ovoj fazi priprema rezultat nije u prvom planu.Osim isprobava i neke taktičke varijante.Bitno je da je bilo igre sto je najvaznije za ovaj dio priprema.Očito im nedostaje koncentracije u samoj završnici ali ima vremena da se i to sredi. E sad niko nama nije kriv što smo se razmazili pa očekujemo samo pobjede.