KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

vlada u sjeni
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la vlada u sjeni » 29 jan 2012, 22:08

TaRgEt_ je napisao/la:
vlada u sjeni je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Nermine kako cujem tvoja zelja oko bekovskog pojacanja mogla bi da se ostvari 8-)
Mogla bi,ali kod nas se nikad ne zna.Ne dozivaj novog Opačka.

Ja sam cuo da je on vrlo blizu Bosne ali ja mislim da ne govorimo o istom. JEr ovaj i Opacak nemaju neke slicnosti .
Mislim da govorimo o istom,čak šta više sam ubijeđen u to.Uostalom to je priča "stara" najmanje 10 dana.Opačak nas je izradio,nadam se da ovaj nije takav.
04. 09. 2011 - Alytus

Bosna i Hercegovina 92-80 Hrvatska

Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 29 jan 2012, 22:13

Mislim da govorimo o istom,čak šta više sam ubijeđen u to.Uostalom to je priča "stara" najmanje 10 dana.Opačak nas je izradio,nadam se da ovaj nije takav.[/quote]

Ja mislim da nije koliko ga znam a jedan od prvih sam interviju radio sa njim i upoznao ga sa ovdasnjom javnosti. Ali po meni jako fino pojacanje.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

vlada u sjeni
Kontakt:

Post Postao/la vlada u sjeni » 29 jan 2012, 22:15

TaRgEt_ je napisao/la:Mislim da govorimo o istom,čak šta više sam ubijeđen u to.Uostalom to je priča "stara" najmanje 10 dana.Opačak nas je izradio,nadam se da ovaj nije takav.

Ja mislim da nije koliko ga znam a jedan od prvih sam interviju radio sa njim i upoznao ga sa ovdasnjom javnosti. Ali po meni jako fino pojacanje.[/quote]

Slažem se s tobom u potpunosti.
04. 09. 2011 - Alytus

Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 29 jan 2012, 22:21

Pojacanja tipa njega treba i dovoditi. Onog Sindisa i Guzonjica sutnuti pod hitno. Samo djaba smetaju. LAgano sa Camdzicem i ostalima praviti ekipu mladima davati , kazem mladima a ne nekima tamo ispranim i propalim igracima. Ali fino rijesenje na beku ce da bude ako dodje, a ja kako imam info da je blizu.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 29 jan 2012, 22:33

TaRgEt_ je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Nermine kako cujem tvoja zelja oko bekovskog pojacanja mogla bi da se ostvari 8-)
Mogla bi,ali kod nas se nikad ne zna.Ne dozivaj novog Opačka.

Ja sam cuo da je on vrlo blizu Bosne ali ja mislim da ne govorimo o istom. JEr ovaj i Opacak nemaju neke slicnosti .
Rjetko su moje ze lje plod maste ;)
A bilo bi super i daleko bolje da mi se obje zelje ostvare 8-)
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

vlada u sjeni
Kontakt:

Post Postao/la vlada u sjeni » 29 jan 2012, 22:48

TaRgEt_ je napisao/la:Pojacanja tipa njega treba i dovoditi. Onog Sindisa i Guzonjica sutnuti pod hitno. Samo djaba smetaju. LAgano sa Camdzicem i ostalima praviti ekipu mladima davati , kazem mladima a ne nekima tamo ispranim i propalim igracima. Ali fino rijesenje na beku ce da bude ako dodje, a ja kako imam info da je blizu.
Definitivno su ova dvojica zalutala u rosteru,dodao bih tu i Batinu.Umjesto njih trojice popuniti roster sa mladićima iz omladinskog pogona.Čamac se još uvijek traži,ista utakmica od katastrofalnog do odličnog performansa.Protiv Vogošće,zadnja domaća tekma u početku ne može bazena pogoditi a nakon toga hladno uvali 4/5 za tri.Jedna iscurila beze.Nemamo strpljenja sa mladim igračima,prvi ja priznajem,ne mogu više ove agonije.
Apsolutno sam za to da se da prilika mladim igračima,ali nikako ispranim igračima tipa Muje Tuljkovića.Mi trebamo igrače koji će napraviti razliku u kvaliteti a to je po mom mišljenju potencijalno pojačanje o kome večeras diskutujemo.
04. 09. 2011 - Alytus

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 29 jan 2012, 22:56

TaRgEt_ je napisao/la:Pojacanja tipa njega treba i dovoditi. Onog Sindisa i Guzonjica sutnuti pod hitno. Samo djaba smetaju. LAgano sa Camdzicem i ostalima praviti ekipu mladima davati , kazem mladima a ne nekima tamo ispranim i propalim igracima. Ali fino rijesenje na beku ce da bude ako dodje, a ja kako imam info da je blizu.
Definitivno su ova dvojica zalutala u rosteru,dodao bih tu i Batinu.Umjesto njih trojice popuniti roster sa mladićima iz omladinskog pogona.Čamac se još uvijek traži,ista utakmica od katastrofalnog do odličnog performansa.Protiv Vogošće,zadnja domaća tekma u početku ne može bazena pogoditi a nakon toga hladno uvali 4/5 za tri.Jedna iscurila beze.Nemamo strpljenja sa mladim igračima,prvi ja priznajem,ne mogu više ove agonije.
Apsolutno sam za to da se da prilika mladim igračima,ali nikako ispranim igračima tipa Muje Tuljkovića.Mi trebamo igrače koji će napraviti razliku u kvaliteti a to je po mom mišljenju potencijalno pojačanje o kome večeras diskutujemo.

Ja nisam navijac Bosne niti fan ali preslikalo se sto je bilo nama u Slobodi , ko fol se vracaju dugovi Bosne a debil Sindis prangija u Trebinju trice i trice , kontam Hamdo pametniji niti ga izvlaci niti sta. Sta ce Mujo uzimati minutazu Demicu, Vukovicu , Buzi i ostalim mladim isto tako Batinu sam zaboravio . Taj covjek pokvari ti uzitak onaj u kosarci. Ne znam ovo ne vodi nigdje , jer i nama je isto bilo i ugasise je . Dolazili igraci od zalizanog , jedino mu kapu skidam u 10 godina jednog dobrog igraca je doveo . Dimitrija Matica ovo ostalo sve uzas .
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 30 jan 2012, 01:13

Sto se tice situacije sa Sindisom, ona je bila slijedeca. Sindis je pricao sa Hamdom za minutazu i dobio situaciju da ce imati velike minute na terenu. Jer, ne smije se rukovdstvo nedaj Boze zamjerati TVSA. A ja sam ubijedjen da je npr. Residovic imao ove minute da bi bio na istom nivou kao Sindis sada, ako ne i bolje. Sindis ne igra odbranu uopste, njega preskacu svi k'o plitak potok.

O Batini ne vrijedi pricati, svaki minut koji on provede na terenu je uzalud. Prosle godine haj i nekako u svakoj desetoj utakmici je znao i odigrati nesto, ove godine je to uzasno.

Iskreno, mi svi ocekujemo da Buza, Demic, Camdzic, i ostali igraju dobro i nose ekipu. A kako? Tako sto je ovo prva prava seniorska sezone Buzi i Aliju, Cametu prosle godine minutaza varirala. Kako da nose tim, kada nisu dobijali nikako minute.

Koliko minuta su dobili Pasalic, Bavcic na terenu? Ovi momci nisu ni petinu toga dobili. Pa Muha u NLB se mucio sa prevodom svake lopte, kad se sjetim utakmice protiv Buducnosti, dvije minute, tri izgubljene lopte odmah u startu.

Drago mi je sto smo dobili pojacanje na bekovskoj liniji. Iskreno, jos bi mi draze bilo kada bi to znacilo razlaz sa Batinom/Sindisom, ali znam da je to nemoguce.

Avdibegovic i ovog novopridoslog ostaviti odmah na 1+1. I Dinu plus Came i Ali. Imas vec pet igraca u vanjskoj liniji. Pravis kostur. A ne svake godine Jovo - nanovo.

Nadam se da cemo i u reketu naci ciljano pojacanje. Ja znam ko je moja zelja.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 jan 2012, 09:32

TaRgEt_ je napisao/la:

Ja nisam navijac Bosne niti fan ali preslikalo se sto je bilo nama u Slobodi , ko fol se vracaju dugovi Bosne a debil Sindis prangija u Trebinju trice i trice , kontam Hamdo pametniji niti ga izvlaci niti sta. Sta ce Mujo uzimati minutazu Demicu, Vukovicu , Buzi i ostalim mladim isto tako Batinu sam zaboravio . Taj covjek pokvari ti uzitak onaj u kosarci. Ne znam ovo ne vodi nigdje , jer i nama je isto bilo i ugasise je . Dolazili igraci od zalizanog , jedino mu kapu skidam u 10 godina jednog dobrog igraca je doveo . Dimitrija Matica ovo ostalo sve uzas .
upravo tako... ja samo ne znam koga to oni pokusavaju lagati vise... pa i ptice na grani znaju sta oni rade i kako... prave i ono malo navijaca sto im je ostalo budalama... meni ce bosna uvijek biti u srcu ali da je pratim manje nego ikad i to je istina... sta cu ne podnosim lopove i varalice a bosna ih je prepuna.
You are someone else I am still right here

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 jan 2012, 12:12

nerminh74 je napisao/la: A bilo bi super i daleko bolje da mi se obje zelje ostvare 8-)
Kapelan? čisto sumnjam ;)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

malitraktor
Kontakt:

Post Postao/la malitraktor » 31 jan 2012, 10:29

Kevin je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la: A bilo bi super i daleko bolje da mi se obje zelje ostvare 8-)
Kapelan u II ligi Njemacke, Samir mu tamo nasao angazman.....Zima na Kosovu........Gdje li nam je ARS sada da komentira ovo hahahahahhahaha

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 jan 2012, 10:44

malitraktor je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
Kapelan u II ligi Njemacke, Samir mu tamo nasao angazman.....Zima na Kosovu........Gdje li nam je ARS sada da komentira ovo hahahahahhahaha
gdje god da je nadam se da je daleko od tastature i internet konekcije....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 31 jan 2012, 13:51

Napokon jedan dobar potez menadzmenta i direktora Bosne ove godine. Batina nije ni trebao igrati nikako, bolje da su njegove minute igrali Damjanovic i Residovic. Na bekovskim pozicijama je potreban jedan odlican suter, koji ce da donosi prevagu.

Ostalo je samo ime.....

vlada u sjeni
Kontakt:

Post Postao/la vlada u sjeni » 31 jan 2012, 20:47

neno#4 je napisao/la:Napokon jedan dobar potez menadzmenta i direktora Bosne ove godine. Batina nije ni trebao igrati nikako, bolje da su njegove minute igrali Damjanovic i Residovic. Na bekovskim pozicijama je potreban jedan odlican suter, koji ce da donosi prevagu.
Zna li se ko će doći?Imamo veliki izbor pogotovo sada kada smo pod suspenzijom :lol:
04. 09. 2011 - Alytus

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 01 feb 2012, 16:59

Kakva lakrdija od danasnjeg teksta :lol: :lol: :lol:

Objavili su da je Bosna pod suspenzijom od strane FIBA - e, a to se vec zna godinu dana :lol: :lol: :lol:

Ostalo je samo ime.....

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 03 feb 2012, 13:32

Odličan potez, Batina out . Next task :arrow: Sindis Demić & Esmir Guzonjić !

Jel' ovo ganjamo NLB ligu ? :mrgreen:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 03 feb 2012, 15:51

Samo mi zao velikog talenta i Hrvatskog reprezentativca Marka Batine, jes potrco da igra za susjede i sada se vucara po KK Bosna. Stvarno je KK Bosna postala simbol skupljanja izdajnika domovine, prvo Rizvic, sada Batina, ocekujem i da Preldzica dovedu sa jedno 35 godina kad meda ne bude mogo.
Marku neka je kuca dalje od KK Bosne, eto mu lipe njegove pa nek tamo igra koliko hoce.
Cuva Bog Zelju svog!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 09 feb 2012, 10:00

mirzza je napisao/la:Samo mi zao velikog talenta i Hrvatskog reprezentativca Marka Batine, jes potrco da igra za susjede i sada se vucara po KK Bosna. Stvarno je KK Bosna postala simbol skupljanja izdajnika domovine, prvo Rizvic, sada Batina, ocekujem i da Preldzica dovedu sa jedno 35 godina kad meda ne bude mogo.
Marku neka je kuca dalje od KK Bosne, eto mu lipe njegove pa nek tamo igra koliko hoce.
kako to da ti je rahimic promakao...

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 09 feb 2012, 10:18

fera je napisao/la:
mirzza je napisao/la:Samo mi zao velikog talenta i Hrvatskog reprezentativca Marka Batine, jes potrco da igra za susjede i sada se vucara po KK Bosna. Stvarno je KK Bosna postala simbol skupljanja izdajnika domovine, prvo Rizvic, sada Batina, ocekujem i da Preldzica dovedu sa jedno 35 godina kad meda ne bude mogo.
kako to da ti je rahimic promakao...
Ma Rahimic je nesto drugo ...
Cuva Bog Zelju svog!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Re: BiH kosarkasi - Litvanija 2011.

Post Postao/la nerminh74 » 09 feb 2012, 11:42

Koliko znam rahimic nije nikada igrao za nikoga nego se samo jednom nasao na sirem spisku hr repke
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.