FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pisao sam da bi trebao doći Demić na razgovor, ali izgleda da Amar neće više nikog na probu dok ne vide šta i kako 

Potpis!
-
- Kontakt:
Demić bi vam sigurno bio pravo pojačanje. Ovdje u veležu su ga **** treneri jer nije imao nikoga iza sebe, ali je odličan igrač. Kralj je najveći donio nam je jedinu pobjedu Pod Bijlim brijegom od rata do danas.
Momak je meni pravo dobar igrač i nesto je trebalo preko Zubana ići, ali eto izgleda Amar neće da proba više nikoga dok se ne riješi status neki igrača valjda, šta znam. Lično bih volio Demića vidjeti u Željinom dresu.karaiskakis je napisao/la:Demić bi vam sigurno bio pravo pojačanje. Ovdje u veležu su ga **** treneri jer nije imao nikoga iza sebe, ali je odličan igrač. Kralj je najveći donio nam je jedinu pobjedu Pod Bijlim brijegom od rata do danas.
Potpis!
Demić je prosjecan igrac za nas kazem za nas, 1989. je godiste mi takvih sigurno imamo u juniorima, realno gledajuci ne bi nam čak bio ni pojačanje čak je i slabiji od Drakula koji je vise zbog nedolaska u formu zbog povrede otisao u Leotar i ako je istina to za Demića sto pomalo nevjerujem ali eto, siguran sam da ce Josip Ćutuk ostati dok prodje jos par treninga i par pripremnih odnosno dok se uklopi koliko toliko pokazat ce se on u pravom svjetluAldinn1 je napisao/la:Pisao sam da bi trebao doći Demić na razgovor, ali izgleda da Amar neće više nikog na probu dok ne vide šta i kako

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
svaki igrac koji vam je dosao iz mostara nikad se nije proslavio....neuticete pozitivno na njihov razvoj igre 

Nije baš tako, Vladavić i Kajtaz su bili dobri igrači. Serdarević, Obad, E. Čolić su promašaji, za Drakula još ne mogu ništa reći sa sigurnošću ali ni on nije daleko od epic faila 
ps Škaljić je pobjegao sa priprema Želje govoreći Amaru "nisam ti ja rob"

Inkognito je napisao/la:Nije baš tako, Vladavić i Kajtaz su bili dobri igrači. Serdarević, Obad, E. Čolić su promašaji, za Drakula još ne mogu ništa reći sa sigurnošću ali ni on nije daleko od epic faila

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Imal ista od Hasanhodzica , inacec moj nekadasnji komsija , crna sudbina je zadesila njegovu porodicu,a ljudi su zlatni , nadam se da ce biti nesto od njega.
Nekako mi je logičnije ako već ide preko Zubana,da je Merzić u pitanju!Aldinn1 je napisao/la:Momak je meni pravo dobar igrač i nesto je trebalo preko Zubana ići, ali eto izgleda Amar neće da proba više nikoga dok se ne riješi status neki igrača valjda, šta znam. Lično bih volio Demića vidjeti u Željinom dresu.karaiskakis je napisao/la:Demić bi vam sigurno bio pravo pojačanje. Ovdje u veležu su ga **** treneri jer nije imao nikoga iza sebe, ali je odličan igrač. Kralj je najveći donio nam je jedinu pobjedu Pod Bijlim brijegom od rata do danas.
Einigkeit und Recht und Freiheit
Zolotić: Radi se pakleno
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/zo ... se-pakleno" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/zo ... se-pakleno" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Zoloticevo vrijeme dolazi.Mene najvise raduje taj njegov odnos prema treningu i prema odgovornosti.Usao je u ekipu u sretno vrijeme,kod trenera koji prati razvoj mladih igraca i koji ih moze puno nauciti ako su ovi posveceni radu,a Zolotic to jeste.Naravno da treba on jos mnogo nauciti a i razviti se i u fizickom i u psihickom smislu.Ako bude dovoljno pametan iskoristice svoju priliku i kroz neko vrijeme dobice sansu da bude onaj pravi defanzivac u veznom redu.Puno trke i mnogo duel igre zahtjeva to mjesto,ali on ima solidno dodavanje prema sirini i sto je najvaznije bez filozofije se rjesava lopte u korist ekipe.To je vazna stavka,isto kao sto je i motorika koju on takodjer posjeduje.Za duel igru mu treba mnogo vise iskustva,a i malo da se nadogradi fizicki,mlad je i na tome treba da radi,a svakako da puno moze da napreduje u tom segmentu.Sreca njegova pa je Amar tu!ellaxaz je napisao/la:Zolotić: Radi se pakleno
Evo imamo i tu dvojicu novih mladih nada koji su prikljuceni pripremama sa prvim timom.Veliko je to za njih,i sigurno ce nositi sjajna iskustva sa ovih priprema.Pripreme koje nosi omladinski pogon i pripreme sa prvim timom su dvije razlicite price.Mogao bih o tome razviti i vaziti tri dana

Raduje da u tom omladinskom pogonu stasavaju neprimjetno mladici koji mogu nositi buducnost ovoga kluba.
Zato je bar meni od neprocjenjive vaznosti sportski centar o kojem se nedavno pricalo.Tu bi tek mogla da se pocne lijepa prica za nas klub.Tu bi buducnost kluba definitivno postala neupitna i vjerujem da bi po nastanku tog centra,godisnje imali po nekog igraca iz omladinskog pogona koji bi bio jaci od prosjeka i tu bi se stvarala jedna nova osnova,baza nase buducnosti i dobrog zivota.Uslovi su cudo,a takve uslove bi sportski centar mogao da nam donese.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Apsolutni prioritet ovog rukovodstva treba o mora biti taj trening centar jerr bez njega nema buducnosti niti financijske niti igracke.Jos kad bi smogli nacina da zadrzimo nase talente do nekog razumnog vremena. gdje bi nam kraj bio.
- diplomatija
- Kontakt:
igramo li mi i danas sa osijekom?
Da. pocela utakmica u 14h, igraju prvi timovidiplomatija je napisao/la:igramo li mi i danas sa osijekom?

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Posto se na temi o Sarajevu pojedinci prepiru sa komsijama o dugu, porezu, kamatama i ostalom evo vam podatak koliko Željo duguje drzavi:

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Dugujemo ogromne pare, ali smatram da smo mi mala maca u odnosu na ostale klubove.
Od gradnje/popravka Grbavice nema nista a nece ni biti za jos par godina, samo je problem ako UEFA podigne kriterije za uslove stadiona onda se moze desiti da izgubimo i Kosevo koje takodje "jedva" ispunjava uslove.
Gdje ce se onda igrati ?
Od gradnje/popravka Grbavice nema nista a nece ni biti za jos par godina, samo je problem ako UEFA podigne kriterije za uslove stadiona onda se moze desiti da izgubimo i Kosevo koje takodje "jedva" ispunjava uslove.
Gdje ce se onda igrati ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jeli moguce doci do ovih finacijskih izvjestaja koji se salju u UEFU? Cisto onako iz radoznalosti da vidim nase poslovanje.
Mozda nisam u pravu ali zar se cifra od nekih milion ipo-2 duga ne spominje vec godinama?? Znali iko koliko se placa drzavi i koliko se vratilo u zadnjih 2godine? Zahvalan na odgovoru.
Mozda nisam u pravu ali zar se cifra od nekih milion ipo-2 duga ne spominje vec godinama?? Znali iko koliko se placa drzavi i koliko se vratilo u zadnjih 2godine? Zahvalan na odgovoru.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- diplomatija
- Kontakt:
hvala, a jos ako ima kakvog rezultata bio bih vrlo zahvalan hahHoomer je napisao/la:Da. pocela utakmica u 14h, igraju prvi timovidiplomatija je napisao/la:igramo li mi i danas sa osijekom?
- partibrejker1921
- Kontakt:
http://www.facebook.com/fkzeljeznicarcom" onclick="window.open(this.href);return false;diplomatija je napisao/la:hvala, a jos ako ima kakvog rezultata bio bih vrlo zahvalan hahHoomer je napisao/la:Da. pocela utakmica u 14h, igraju prvi timovidiplomatija je napisao/la:igramo li mi i danas sa osijekom?
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt: