FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nikad_izvini
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nikad_izvini » 27 avg 2009, 14:38

Ništa osim tri boda nas ne interesuje. Ako izgubimo, **** ga, idemo opet po tri boda u Travnik. Dno smo dodirnuli prošle sezone, gore ne može, realno :mrgreen:

Ne znam zašto al mislim da nećemo osvojiti manje od boda u najvećem parku na svijetu

Hajde Željo zabij gol
samo tebi pjevamo
Željo ti si šampion
Pjeva cijeli stadion
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 27 avg 2009, 14:59

od sljedece 4 tekme, 3 gostovanja...sreca pa nam je lagan raspored...
idemo slaviji, travniku, dolazi rudar p i idemo u bandja luku...velebajno :roll:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 27 avg 2009, 15:06

Seyo_TM je napisao/la:Zahvaljujem
Ma i ja sam nesto skeptican za lukavicu, znamo kakvo je dosad sudjenje bilo...vece su nam sanse da uzmemo bod(ove) u travniku...
Mislim da nas vadi TV prenos.Da sudija neće smjeti pred tv kamerama suditi ono što bi inaće sudio da nema prenosa.Bar nebi trebalo biti nepostoječih penala.Bar se nadam.a što se tiće tekme obuzeo me neki osječaj da čemo uzet sva 3 boda u Lukavici
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 27 avg 2009, 15:15

Bit,Ce Ko prosle godine kad sam iso,SLobo srbine,srbija je uz tebe nije sala srbija je mala........hahhaha Sjecaju se ove pjesme,oni koji su isli prosle godine,kad je bio bojkot....
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 27 avg 2009, 15:20

TheManiacs je napisao/la:Bit,Ce Ko prosle godine kad sam iso,SLobo srbine,srbija je uz tebe nije sala srbija je mala........hahhaha Sjecaju se ove pjesme,oni koji su isli prosle godine,kad je bio bojkot....
Bojkot je bio poslije te tekme,imali smo dobro izdanje(crno)i nisu se ni culi,a neka pjevaju sta hoce to je za nas najmanje bitno!
AMAR OSIM!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 27 avg 2009, 15:48

Eto dzole kad oni jeknu srbija, a ti im uzvrati afganistan, pa ako opet oni nastave, ti ih "zajmi" mevludskim bobama :mrgreen:
TMovac je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Zahvaljujem
Ma i ja sam nesto skeptican za lukavicu, znamo kakvo je dosad sudjenje bilo...vece su nam sanse da uzmemo bod(ove) u travniku...
Mislim da nas vadi TV prenos.Da sudija neće smjeti pred tv kamerama suditi ono što bi inaće sudio da nema prenosa.Bar nebi trebalo biti nepostoječih penala.
To sto je utakmica na TV nema nikakve veze. Mi imamo najjace sudije sto se namjestanja tice. Neda ti da igras, svira svaki kontakt al daleko od njihovog sesnaesterca, neda kontre i ostale "sitnice". Nije samo namjestanje ako je penal svirao ;)

Sad mi jaran rece da uopste tekme nece biti danas! Zna li ko sta je u pitanju??

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 27 avg 2009, 15:50

el-fighter je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Danas igramo u Hadzicica protiv Radnika. Zna li neko tacan termin? 5-pola6??
Hoće Osim prije Slavije da vidi jesu li igrači skontali onu igru na malom prostoru. Fino, fino, samo nek se igra.
Ne igramo!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 27 avg 2009, 16:48

JoinUnion je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Danas igramo u Hadzicica protiv Radnika. Zna li neko tacan termin? 5-pola6??
Hoće Osim prije Slavije da vidi jesu li igrači skontali onu igru na malom prostoru. Fino, fino, samo nek se igra.
Ne igramo!
pa ja usao da vidim u kolko igramo da idem...pa imal treninga i ako ima kad gdje???
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

kuki
Kontakt:

Post Postao/la kuki » 27 avg 2009, 18:36

nikad_izvini je napisao/la:Ništa osim tri boda nas ne interesuje. Ako izgubimo, **** ga, idemo opet po tri boda u Travnik. Dno smo dodirnuli prošle sezone, gore ne može, realno :mrgreen:

Ne znam zašto al mislim da nećemo osvojiti manje od boda u najvećem parku na svijetu

Hajde Željo zabij gol
samo tebi pjevamo
Željo ti si šampion
Pjeva cijeli stadion
Plakace grbavica plakace celu noc,cekaj me ceekaj zeljoo cekaj me ja cu doc :DDDD SLAVIJA-tako mali 2:0

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 27 avg 2009, 18:48

kuki je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Ništa osim tri boda nas ne interesuje. Ako izgubimo, **** ga, idemo opet po tri boda u Travnik. Dno smo dodirnuli prošle sezone, gore ne može, realno :mrgreen:

Hajde Željo zabij gol
samo tebi pjevamo
Željo ti si šampion
Pjeva cijeli stadion
Plakace grbavica plakace celu noc,cekaj me ceekaj zeljoo cekaj me ja cu doc :DDDD SLAVIJA-tako mali 2:0
KOMPLEKS je cudo moj kuki,cudo!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

kuki
Kontakt:

Post Postao/la kuki » 27 avg 2009, 19:32

blueman-TM87 je napisao/la:
kuki je napisao/la:

Hajde Željo zabij gol
samo tebi pjevamo
Željo ti si šampion
Pjeva cijeli stadion
KOMPLEKS je cudo moj kuki,cudo!!
buahahahahaha od koga da imam kompleks od vas SMJESNO pravo , ja sam samo iznjio svoje misljenje i odg covjeku :DDD 2,3 x ste napustali lukavici spustene glave i to vec na poluvremenu..;) srecno u nedelju bolji nek pobjedi al se zna ko je bolji ;)

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 27 avg 2009, 19:59

kuki disje nam na tuki :mrgreen:

I jel bilo treninga il se nasao sapring partner?

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 27 avg 2009, 20:04

kuki
-Željo, naravno.
A, idi ti tamo gledaj Torpedo kako gubi ,a naravno došao si kod nas jer vi bez nas NE MOŽETE :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
NEMAM NIŠTA PROTIV TORPEDA, ALI KAD TI IMAŠ PROTIV ŽELJE IMAM I JA I SVI MI PROTIV FK SARAJEVA ;) ;)

kuki
Kontakt:

Post Postao/la kuki » 27 avg 2009, 20:07

nime_tm87 je napisao/la:kuki
-Željo, naravno.
A, idi ti tamo gledaj Torpedo kako gubi ,a naravno došao si kod nas jer vi bez nas NE MOŽETE :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
NEMAM NIŠTA PROTIV TORPEDA, ALI KAD TI IMAŠ PROTIV ŽELJE IMAM I JA PROTIV I SVI MI PROTIV FK SARAJEVA ;) ;)
Copy GROBARI PASTE tm87 :DDD

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 27 avg 2009, 20:16

Vi ste samo blijeda kopija delija sa sjevera :!: :!: :!:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 27 avg 2009, 20:19

nime_tm87 je napisao/la:Vi ste samo blijeda kopija delija sa sjevera :!: :!: :!:
Molim te spusti se na zemlju ne želim da pojedem BANanu a ni ti zato idi gledaj sarajevo ;)

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 27 avg 2009, 20:59

Molim sve navijaćče Željezničara da ne ulaze u rasprave i svadjanje sa ostalim navijačkim skupinama !!!!!!!!!! Sto puta vam se to ponovi vi opet SAMO STE GORI OD NJIH A NE PAMETNIJI!!!!!!! HVALA

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 avg 2009, 21:04

ovaj kuki u konfuziji pola ekavica pola ijekavica KUKI dogovori se sa sobom ispred ogledala pa napisi nesto vidis a ti ne ide..
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 avg 2009, 21:13

nime_tm87 je napisao/la:kuki
-Željo, naravno.
NEMAM NIŠTA PROTIV TORPEDA, ALI KAD TI IMAŠ PROTIV ŽELJE IMAM I JA I SVI MI PROTIV FK SARAJEVA ;) ;)
Pa Kuki ne navija za Sarajevo ako nisi primjetio vec za Slaviju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

kuki
Kontakt:

Post Postao/la kuki » 27 avg 2009, 21:24

nick je napisao/la:ovaj kuki u konfuziji pola ekavica pola ijekavica KUKI dogovori se sa sobom ispred ogledala pa napisi nesto vidis a ti ne ide..
haha mi oisemo i ekavicu i ijekavicu a sta ste vi ????

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Direktorcic, samoFKS i 50 gostiju.