Ne znam zašto al mislim da nećemo osvojiti manje od boda u najvećem parku na svijetu
Hajde Željo zabij gol
samo tebi pjevamo
Željo ti si šampion
Pjeva cijeli stadion
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Mislim da nas vadi TV prenos.Da sudija neće smjeti pred tv kamerama suditi ono što bi inaće sudio da nema prenosa.Bar nebi trebalo biti nepostoječih penala.Bar se nadam.a što se tiće tekme obuzeo me neki osječaj da čemo uzet sva 3 boda u LukaviciSeyo_TM je napisao/la:Zahvaljujem
Ma i ja sam nesto skeptican za lukavicu, znamo kakvo je dosad sudjenje bilo...vece su nam sanse da uzmemo bod(ove) u travniku...
Bojkot je bio poslije te tekme,imali smo dobro izdanje(crno)i nisu se ni culi,a neka pjevaju sta hoce to je za nas najmanje bitno!TheManiacs je napisao/la:Bit,Ce Ko prosle godine kad sam iso,SLobo srbine,srbija je uz tebe nije sala srbija je mala........hahhaha Sjecaju se ove pjesme,oni koji su isli prosle godine,kad je bio bojkot....
To sto je utakmica na TV nema nikakve veze. Mi imamo najjace sudije sto se namjestanja tice. Neda ti da igras, svira svaki kontakt al daleko od njihovog sesnaesterca, neda kontre i ostale "sitnice". Nije samo namjestanje ako je penal sviraoTMovac je napisao/la:Mislim da nas vadi TV prenos.Da sudija neće smjeti pred tv kamerama suditi ono što bi inaće sudio da nema prenosa.Bar nebi trebalo biti nepostoječih penala.Seyo_TM je napisao/la:Zahvaljujem
Ma i ja sam nesto skeptican za lukavicu, znamo kakvo je dosad sudjenje bilo...vece su nam sanse da uzmemo bod(ove) u travniku...
Ne igramo!el-fighter je napisao/la:Hoće Osim prije Slavije da vidi jesu li igrači skontali onu igru na malom prostoru. Fino, fino, samo nek se igra.Seyo_TM je napisao/la:Danas igramo u Hadzicica protiv Radnika. Zna li neko tacan termin? 5-pola6??
pa ja usao da vidim u kolko igramo da idem...pa imal treninga i ako ima kad gdje???JoinUnion je napisao/la:Ne igramo!el-fighter je napisao/la:Hoće Osim prije Slavije da vidi jesu li igrači skontali onu igru na malom prostoru. Fino, fino, samo nek se igra.Seyo_TM je napisao/la:Danas igramo u Hadzicica protiv Radnika. Zna li neko tacan termin? 5-pola6??
Plakace grbavica plakace celu noc,cekaj me ceekaj zeljoo cekaj me ja cu doc :DDDD SLAVIJA-tako mali 2:0nikad_izvini je napisao/la:Ništa osim tri boda nas ne interesuje. Ako izgubimo, **** ga, idemo opet po tri boda u Travnik. Dno smo dodirnuli prošle sezone, gore ne može, realno![]()
Ne znam zašto al mislim da nećemo osvojiti manje od boda u najvećem parku na svijetu
Hajde Željo zabij gol
samo tebi pjevamo
Željo ti si šampion
Pjeva cijeli stadion
KOMPLEKS je cudo moj kuki,cudo!!kuki je napisao/la:Plakace grbavica plakace celu noc,cekaj me ceekaj zeljoo cekaj me ja cu doc :DDDD SLAVIJA-tako mali 2:0nikad_izvini je napisao/la:Ništa osim tri boda nas ne interesuje. Ako izgubimo, **** ga, idemo opet po tri boda u Travnik. Dno smo dodirnuli prošle sezone, gore ne može, realno![]()
Hajde Željo zabij gol
samo tebi pjevamo
Željo ti si šampion
Pjeva cijeli stadion
buahahahahaha od koga da imam kompleks od vas SMJESNO pravo , ja sam samo iznjio svoje misljenje i odg covjeku :DDD 2,3 x ste napustali lukavici spustene glave i to vec na poluvremenu..blueman-TM87 je napisao/la:KOMPLEKS je cudo moj kuki,cudo!!kuki je napisao/la:Plakace grbavica plakace celu noc,cekaj me ceekaj zeljoo cekaj me ja cu doc :DDDD SLAVIJA-tako mali 2:0nikad_izvini je napisao/la:Ništa osim tri boda nas ne interesuje. Ako izgubimo, **** ga, idemo opet po tri boda u Travnik. Dno smo dodirnuli prošle sezone, gore ne može, realno![]()
Hajde Željo zabij gol
samo tebi pjevamo
Željo ti si šampion
Pjeva cijeli stadion
Copy GROBARI PASTE tm87 :DDDnime_tm87 je napisao/la:kuki
-Željo, naravno.
A, idi ti tamo gledaj Torpedo kako gubi ,a naravno došao si kod nas jer vi bez nas NE MOŽETE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NEMAM NIŠTA PROTIV TORPEDA, ALI KAD TI IMAŠ PROTIV ŽELJE IMAM I JA PROTIV I SVI MI PROTIV FK SARAJEVA![]()
Molim te spusti se na zemlju ne želim da pojedem BANanu a ni ti zato idi gledaj sarajevonime_tm87 je napisao/la:Vi ste samo blijeda kopija delija sa sjevera![]()
![]()
Pa Kuki ne navija za Sarajevo ako nisi primjetio vec za Slaviju.nime_tm87 je napisao/la:kuki
-Željo, naravno.
A, idi ti tamo gledaj Torpedo kako gubi ,a naravno došao si kod nas jer vi bez nas NE MOŽETE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NEMAM NIŠTA PROTIV TORPEDA, ALI KAD TI IMAŠ PROTIV ŽELJE IMAM I JA I SVI MI PROTIV FK SARAJEVA![]()
haha mi oisemo i ekavicu i ijekavicu a sta ste vi ????nick je napisao/la:ovaj kuki u konfuziji pola ekavica pola ijekavica KUKI dogovori se sa sobom ispred ogledala pa napisi nesto vidis a ti ne ide..
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Direktorcic, samoFKS i 50 gostiju.