Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Edo_77
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Edo_77 » 25 jan 2012, 11:12

Ja samo govorim za penale, za 50tak meceva je mnogo da napravis 7 komada....U ostalo ne ulazim, to je sve uredu, al da je puno penala napravio, jeste, a sve i jedan bezveze....

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 25 jan 2012, 11:22

Old Milwaukee je napisao/la:
Edo_77 je napisao/la:Malo gledam zadnje tekme i iako sam znao upade mi jedna stvar u oci....

Spahic.

Penal - Madjarska
Penal - Rijeka
Penal - Oman
Penal - Svedska
Penal - Njemacka
Penal - Meksiko
Penal - Francuska

Mlogo brate, mlogo.
Felsavo i naopako gledas brate.
Vedo,Dzeko itd nisu napravili ni jedan penal ,niti ce primiti gol sta mislis zasto ?
Hoces reci da ovo nije istina sto je momak napisao?
Dodaj tu i kiks partiju u Rumuniji slobodno, nije penal al je haman penal.
Davno sam rekao, treba mu disciplinsku da se uozbilji, kao igrac je dobar, kao kapiten je dobar ali u nekim stvarima ide predaleko i to treba korigovati da bi bio bolji igrac sutra.
Cuva Bog Zelju svog!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 jan 2012, 11:25

Nije valjda da neko od vas misli da se Spaha bavi "prljavim" poslovima pa pravi penale namjerno ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 25 jan 2012, 11:26

Elegant je napisao/la:Nije valjda da neko od vas misli da se Spaha bavi "prljavim" poslovima pa pravi penale namjerno ?
Konkretno ja ne mislim to, nego samo kazem da treba na neki nacin da koriguje svoju igru u 16m.
Cuva Bog Zelju svog!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 jan 2012, 01:26

Edo_77 je napisao/la:Malo gledam zadnje tekme i iako sam znao upade mi jedna stvar u oci....

Spahic.

Penal - Madjarska
Penal - Rijeka
Penal - Oman
Penal - Svedska
Penal - Njemacka
Penal - Meksiko
Penal - Francuska

Mlogo brate, mlogo.
Ne zaboravi da je Spahić drugi najgrublji igrač Primere , onda statistika oko tih penala dobija na težini.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 26 jan 2012, 01:31

Saurman je napisao/la:

Spahic.

Penal - Madjarska
Penal - Rijeka
Penal - Oman
Penal - Svedska
Penal - Njemacka
Penal - Meksiko
Penal - Francuska

Mlogo brate, mlogo.
Ne zaboravi da je Spahić drugi najgrublji igrač Primere , onda statistika oko tih penala dobija na težini.
Ko je onda prvi, Pepe? :mrgreen:
Ti bi Emira stavio da mozes kako na prvo mjesto.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

baboitata
Kontakt:

Post Postao/la baboitata » 26 jan 2012, 04:25

Heheheh, evo dijabole research history igara Emira Spahica sada kada vide da je ono sa navijacima bio pucanj u prazno i da su ispali p...e. Penali protiv Rijeke, Omana.... :lol: :lol: :lol: , kako zaboravi one kada su igrali bijeli protiv narandzastih na treningu. Koliko vidim haman su to sve prijateljkse utakmice, a jedini bitan penal koji je nesto odlucio je onaj protiv Francuske, a znamo zasto je sviran i ko je narucio. Ni p od penala, ociglednije je bio prekrsaj Nasrija nad Emirom. Historicari, hajde malo nabrojiti koliko su puta lavovske intervencije Emira Spahica u KVALIFIKACIONIM utakmicama sprijecili sigurne pogotke pa onda malo podjelite sa tim vasim penalima te onda koeficijenat uporediti sa npr. Nemanjom Vidicem i ostalim celnim odbrambenim igracima u svijetu. Sve u svemu nije ni vama lahko, mrznja svega svoga i pljuvanje po najboljima je Bozija kazna. Ne bih vam bio u kozi.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 jan 2012, 15:45

Ma jok, Spahu izbacit iz repke zbog ovih penala, i staviti stoperski par Mravac-Pandza, po potrebi jos pozvati Radeljica i Bajica :lol:

Old Milwaukee
Kontakt:

Post Postao/la Old Milwaukee » 26 jan 2012, 17:04

Goalgetter je napisao/la:Ma jok, Spahu izbacit iz repke zbog ovih penala, i staviti stoperski par Mravac-Pandza, po potrebi jos pozvati Radeljica i Bajica :lol:
I onda nece biti penala,jer ce ih ljudi uljudno pustati da obave posao,penal samo zadrzava vrijeme.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 jan 2012, 17:30

Goalgetter je napisao/la:Ma jok, Spahu izbacit iz repke zbog ovih penala, i staviti stoperski par Mravac-Pandza, po potrebi jos pozvati Radeljica i Bajica :lol:
I onda nece biti penala,jer ce ih ljudi uljudno pustati da obave posao,penal samo zadrzava vrijeme.
Prije ćemo se plasirati na nekog prvenstvo sa Pandzom i Mravcem nego sa Spahićom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Old Milwaukee
Kontakt:

Post Postao/la Old Milwaukee » 26 jan 2012, 17:44

Saurman je napisao/la:
Prije ćemo se plasirati na nekog prvenstvo sa Pandzom i Mravcem nego sa Spahićom.
Narod zna,koga i zasto izabiraju za prestizne nagrade.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 29 jan 2012, 22:01

Moj Spaha, trebaju ti dimije, kroz uši ti je provuče Rondon :mrgreen:

Old Milwaukee
Kontakt:

Post Postao/la Old Milwaukee » 29 jan 2012, 22:19

mandraX je napisao/la:Moj Spaha, trebaju ti dimije, kroz uši ti je provuče Rondon :mrgreen:
I ti veze nemas sta pises.Gdje su dimije a gdje su usi :lol:

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 29 jan 2012, 22:22

mandraX je napisao/la:Moj Spaha, trebaju ti dimije, kroz uši ti je provuče Rondon :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 29 jan 2012, 22:47

Dimije za noge, a za uši...hmmm...bolje da ih ne pere, nek' mu zapeknu :mrgreen:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 feb 2012, 18:10

Spahica nema ni na klupi protiv Villareala. Da nije neka povreda u pitanju, ili kartoni ?

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 05 feb 2012, 18:13

Goalgetter je napisao/la:Spahica nema ni na klupi protiv Villareala. Da nije neka povreda u pitanju, ili kartoni ?
ja mislim da ima 10 zutih kartona....
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 feb 2012, 18:13

Goalgetter je napisao/la:Spahica nema ni na klupi protiv Villareala. Da nije neka povreda u pitanju, ili kartoni ?
10-ti žuti
Ima li grubljeg igrača u Primeri izgleda da je Pepea i Ramosa nadmašio :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 feb 2012, 18:28

legenda reala je napisao/la:
10-ti žuti
Ima li grubljeg igrača u Primeri izgleda da je Pepea i Ramosa nadmašio :lol: :lol:
Pepe samo sam sebe moze nadmasiti.Ti poredis Spahica sa tim idiotom :roll: .
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 feb 2012, 18:42

Pa tu su negdje po ponašanju. Zar zaboravljaš namjerno laktanje; oružje kojim se Spaha najčešće služi?!
A što se tiče igračkih kvaliteta, tu već nema dileme - Pepe je bolji.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 21 gost.