Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Ja samo govorim za penale, za 50tak meceva je mnogo da napravis 7 komada....U ostalo ne ulazim, to je sve uredu, al da je puno penala napravio, jeste, a sve i jedan bezveze....
Hoces reci da ovo nije istina sto je momak napisao?Old Milwaukee je napisao/la:Felsavo i naopako gledas brate.Edo_77 je napisao/la:Malo gledam zadnje tekme i iako sam znao upade mi jedna stvar u oci....
Spahic.
Penal - Madjarska
Penal - Rijeka
Penal - Oman
Penal - Svedska
Penal - Njemacka
Penal - Meksiko
Penal - Francuska
Mlogo brate, mlogo.
Vedo,Dzeko itd nisu napravili ni jedan penal ,niti ce primiti gol sta mislis zasto ?
Dodaj tu i kiks partiju u Rumuniji slobodno, nije penal al je haman penal.
Davno sam rekao, treba mu disciplinsku da se uozbilji, kao igrac je dobar, kao kapiten je dobar ali u nekim stvarima ide predaleko i to treba korigovati da bi bio bolji igrac sutra.
Cuva Bog Zelju svog!
Nije valjda da neko od vas misli da se Spaha bavi "prljavim" poslovima pa pravi penale namjerno ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Konkretno ja ne mislim to, nego samo kazem da treba na neki nacin da koriguje svoju igru u 16m.Elegant je napisao/la:Nije valjda da neko od vas misli da se Spaha bavi "prljavim" poslovima pa pravi penale namjerno ?
Cuva Bog Zelju svog!
Ne zaboravi da je Spahić drugi najgrublji igrač Primere , onda statistika oko tih penala dobija na težini.Edo_77 je napisao/la:Malo gledam zadnje tekme i iako sam znao upade mi jedna stvar u oci....
Spahic.
Penal - Madjarska
Penal - Rijeka
Penal - Oman
Penal - Svedska
Penal - Njemacka
Penal - Meksiko
Penal - Francuska
Mlogo brate, mlogo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ko je onda prvi, Pepe?Saurman je napisao/la:Ne zaboravi da je Spahić drugi najgrublji igrač Primere , onda statistika oko tih penala dobija na težini.Edo_77 je napisao/la:Malo gledam zadnje tekme i iako sam znao upade mi jedna stvar u oci....
Spahic.
Penal - Madjarska
Penal - Rijeka
Penal - Oman
Penal - Svedska
Penal - Njemacka
Penal - Meksiko
Penal - Francuska
Mlogo brate, mlogo.

Ti bi Emira stavio da mozes kako na prvo mjesto.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Heheheh, evo dijabole research history igara Emira Spahica sada kada vide da je ono sa navijacima bio pucanj u prazno i da su ispali p...e. Penali protiv Rijeke, Omana....
, kako zaboravi one kada su igrali bijeli protiv narandzastih na treningu. Koliko vidim haman su to sve prijateljkse utakmice, a jedini bitan penal koji je nesto odlucio je onaj protiv Francuske, a znamo zasto je sviran i ko je narucio. Ni p od penala, ociglednije je bio prekrsaj Nasrija nad Emirom. Historicari, hajde malo nabrojiti koliko su puta lavovske intervencije Emira Spahica u KVALIFIKACIONIM utakmicama sprijecili sigurne pogotke pa onda malo podjelite sa tim vasim penalima te onda koeficijenat uporediti sa npr. Nemanjom Vidicem i ostalim celnim odbrambenim igracima u svijetu. Sve u svemu nije ni vama lahko, mrznja svega svoga i pljuvanje po najboljima je Bozija kazna. Ne bih vam bio u kozi.

- Goalgetter
- Kontakt:
Ma jok, Spahu izbacit iz repke zbog ovih penala, i staviti stoperski par Mravac-Pandza, po potrebi jos pozvati Radeljica i Bajica 

-
- Kontakt:
I onda nece biti penala,jer ce ih ljudi uljudno pustati da obave posao,penal samo zadrzava vrijeme.Goalgetter je napisao/la:Ma jok, Spahu izbacit iz repke zbog ovih penala, i staviti stoperski par Mravac-Pandza, po potrebi jos pozvati Radeljica i Bajica
Prije ćemo se plasirati na nekog prvenstvo sa Pandzom i Mravcem nego sa Spahićom.Old Milwaukee je napisao/la:I onda nece biti penala,jer ce ih ljudi uljudno pustati da obave posao,penal samo zadrzava vrijeme.Goalgetter je napisao/la:Ma jok, Spahu izbacit iz repke zbog ovih penala, i staviti stoperski par Mravac-Pandza, po potrebi jos pozvati Radeljica i Bajica
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Narod zna,koga i zasto izabiraju za prestizne nagrade.Saurman je napisao/la:Prije ćemo se plasirati na nekog prvenstvo sa Pandzom i Mravcem nego sa Spahićom.Old Milwaukee je napisao/la:I onda nece biti penala,jer ce ih ljudi uljudno pustati da obave posao,penal samo zadrzava vrijeme.Goalgetter je napisao/la:Ma jok, Spahu izbacit iz repke zbog ovih penala, i staviti stoperski par Mravac-Pandza, po potrebi jos pozvati Radeljica i Bajica
Moj Spaha, trebaju ti dimije, kroz uši ti je provuče Rondon 

-
- Kontakt:
I ti veze nemas sta pises.Gdje su dimije a gdje su usimandraX je napisao/la:Moj Spaha, trebaju ti dimije, kroz uši ti je provuče Rondon

Old Milwaukee je napisao/la:I ti veze nemas sta pises.Gdje su dimije a gdje su usimandraX je napisao/la:Moj Spaha, trebaju ti dimije, kroz uši ti je provuče Rondon

Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
Dimije za noge, a za uši...hmmm...bolje da ih ne pere, nek' mu zapeknuOld Milwaukee je napisao/la:I ti veze nemas sta pises.Gdje su dimije a gdje su usimandraX je napisao/la:Moj Spaha, trebaju ti dimije, kroz uši ti je provuče Rondon

- Goalgetter
- Kontakt:
Spahica nema ni na klupi protiv Villareala. Da nije neka povreda u pitanju, ili kartoni ?
ja mislim da ima 10 zutih kartona....Goalgetter je napisao/la:Spahica nema ni na klupi protiv Villareala. Da nije neka povreda u pitanju, ili kartoni ?
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- legenda reala
- Kontakt:
10-ti žutiGoalgetter je napisao/la:Spahica nema ni na klupi protiv Villareala. Da nije neka povreda u pitanju, ili kartoni ?
Ima li grubljeg igrača u Primeri izgleda da je Pepea i Ramosa nadmašio

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pepe samo sam sebe moze nadmasiti.Ti poredis Spahica sa tim idiotomlegenda reala je napisao/la:10-ti žutiGoalgetter je napisao/la:Spahica nema ni na klupi protiv Villareala. Da nije neka povreda u pitanju, ili kartoni ?
Ima li grubljeg igrača u Primeri izgleda da je Pepea i Ramosa nadmašio![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa tu su negdje po ponašanju. Zar zaboravljaš namjerno laktanje; oružje kojim se Spaha najčešće služi?!
A što se tiče igračkih kvaliteta, tu već nema dileme - Pepe je bolji.
A što se tiče igračkih kvaliteta, tu već nema dileme - Pepe je bolji.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 21 gost.