NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Giallorossi
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Giallorossi » 29 jan 2012, 00:00

Phil Emery je novi GM Bearsa,dolazi iz Chiefsa gdje je bio zadnje 3 godine director of college scouting ..
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 jan 2012, 00:55

Edin TM87 je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Pa ne vazno je gdje se igra SB kada stalno pocinje u 18.30 EST - odnosno 0.30 h po nasem vremenu.
Znas li sta je EST?

Prosle godine je pocinjao u 18:30, pa je kod nas to bilo 02:30 ;)
Druze EST je Eastern Standard Time.
Prosle godine je kod nas Super Bowl poceo u 0.30 h, a ovaj sljedeci link ti to potvrdjuje. Dakle kick-off posljednjih godina je uvijek bio u 18.30 h po EST - odnosno 0.30 h po nasem vremenu.

Super Bowl 45: http://bleacherreport.com/articles/5988 ... v-kickoff

Super Bowl 44: http://wiki.answers.com/Q/What_is_kicko ... er_bowl_44

Super Bowl 43: http://wiki.answers.com/Q/What_time_is_ ... er_Bowl_43

Dakle kickoff na Super Bowlu je uvijek izmedju 18 i 18.30 po EST.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 jan 2012, 00:58

Nije ti to tacno, SB je bio u Dallasu 9 sati razlike, sjecam se da sam gled'o do pola 6 tekmu...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 29 jan 2012, 04:17

Upravu je amerosm jarane, ako je 18:30 po EST, to je 00:30 po vasem vremenu. Eastern time je 6 sati razlike, central 7. Dallas je 7 sati razlike od Bosne.

Nego gledam sinoc, slijedeci moguci Manningov klub, 49-ers ili Jets su izabrali od 7-8 klubova. Neki lik napis'o 49-ers su bili samo QB away od superbowla :mrgreen:

LB 49-ersa Aldon Smith uhapsen da je cugo i vozio.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 jan 2012, 11:10

Sta ste vi gledali prosle godine ba? Do pola 5 ili 6 (nisam siguran) SB bio, znaci pocinjao il u 01:30 ili u 02:30 po nasem vremenu...

Evo sajnovali :mrgreen: smo bivseg offense coordinatora Steleersa, Brucea Ariansa, a Wayne uziva na Floridi, a pise na nfl.com da je u mraku :mrgreen: AKo Manning ode, mi necemo imat' nikakve sanse dugi niz godina u nfl-u, znate koliko treba da prodje re-building proces, i da se uigraju samo igraci, a kamoli kad su treneri novi...

Week smo away od decisionsa za Manninga, Irsay kaze na twitteru da nece bit' relejsovan :?

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 29 jan 2012, 11:58

Edin TM87 je napisao/la:Sta ste vi gledali prosle godine ba? Do pola 5 ili 6 (nisam siguran) SB bio, znaci pocinjao il u 01:30 ili u 02:30 po nasem vremenu...

Evo sajnovali :mrgreen: smo bivseg offense coordinatora Steleersa, Brucea Ariansa, a Wayne uziva na Floridi, a pise na nfl.com da je u mraku :mrgreen: AKo Manning ode, mi necemo imat' nikakve sanse dugi niz godina u nfl-u, znate koliko treba da prodje re-building proces, i da se uigraju samo igraci, a kamoli kad su treneri novi...

Week smo away od decisionsa za Manninga, Irsay kaze na twitteru da nece bit' relejsovan :?
da salazem se dugi niz godina treba da se re-building ekipe napravi...vidis Liverpoola oni su vec 20 i nes godina u re-buldingu ekipe za osvajanje prvenstva :D :D
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 29 jan 2012, 17:11

Edin TM87 je napisao/la:Sta ste vi gledali prosle godine ba? Do pola 5 ili 6 (nisam siguran) SB bio, znaci pocinjao il u 01:30 ili u 02:30 po nasem vremenu...

Do pola 5 i to sumnjam :mrgreen: Znam da se zavrsila negdje oko 8 i nesto to je 3 i nesto po vasem. Mozda nisi sat vratio :mrgreen:

Pa Manningu je trebala sezona i odma ste u playoff-u zavrsili :) Mozda i s Luckom bude iste srece, kazu da je najbolji QB koji je usao u draft jos od Manninga. Da je vodio sam napad na collegu, kao Manning u NFL-u, sam zvao plays i mjenjo ih.

To Irsay sto je napisao, juce je izaso naslov da su davno (sedmicama prije) odlucili da ce otpustiti Manninga, pa je on napiso "niti je otpusten, niti je odluka donijeta davno".
Zadnja izmjena: Zeljovac_1921, dana/u 29 jan 2012, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 jan 2012, 17:42

Jbg, Stanford je imao najbolje igracu u napadu od svih koledza, vec sam se pomirio sa Luckom, pa da nesto i o njem napisem, vidjet cemo hocel' imat srece (kako mu prezime kaze) u NFL-u, kao na koledzu, imao je 3 TE-a preko 191 cm, imao je i 3 strasna RB-a, koji su se samo smjenjivali u trcanju, cak je i Luck trcao i imao je odlicnu liniju, head coach mu je def. coordinator, a ekipa je u potpunom re-buildingu (Wayne, Subota i Mathis), nosioci igre Coltsa dugi niz sezona pred izlaznim vratima +jos 15-tak igraca od cega trecina starteri + Manning...

Dugo nisam palio madden, ne sjecam se onim 10 stvaki u offseason, sjecam se u nesto malo, nek randy_moss napise posto on dere Madden :mrgreen:

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 29 jan 2012, 18:44

Eto, i ja dobio tim za koji cu "navijati" na SB. hahahaha

Mene i buraza dijeli 1 poen u 'Pick'em' na Yahoo. On igrao na Patriote a ja na NYG. Treba mi da NYG pobjedi spread od -3. Znaci mogu i izgubiti, sa 2, ili 1 razlike. :mrgreen:

Ja i on se uvije interno kladimo. Sad je ko izgubi kupuje rucak, po izboru pobjednika.

Ja sam izabrao Chicago deep dish pizza-u, sa sto vise vrsta sireva. mmmmmmmm. ako dobijem, naravno :mrgreen:
Postovanje treba zaraditi.

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 29 jan 2012, 19:39

Edin TM87 je napisao/la:Jbg, Stanford je imao najbolje igracu u napadu od svih koledza, vec sam se pomirio sa Luckom, pa da nesto i o njem napisem, vidjet cemo hocel' imat srece (kako mu prezime kaze) u NFL-u, kao na koledzu, imao je 3 TE-a preko 191 cm, imao je i 3 strasna RB-a, koji su se samo smjenjivali u trcanju, cak je i Luck trcao i imao je odlicnu liniju, head coach mu je def. coordinator, a ekipa je u potpunom re-buildingu (Wayne, Subota i Mathis), nosioci igre Coltsa dugi niz sezona pred izlaznim vratima +jos 15-tak igraca od cega trecina starteri + Manning...

Dugo nisam palio madden, ne sjecam se onim 10 stvaki u offseason, sjecam se u nesto malo, nek randy_moss napise posto on dere Madden :mrgreen:
1. Released players
2. Retired players
3. Rookie scouting
4. Free Agency
5. NFL Draft
6. Reorganize depth charts
7. Start New Season itd itd........ :lol: :lol:

Koliko smo ono all time? 4-1 za mene? :lol: :lol:
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 jan 2012, 19:47

randy_moss je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Jbg, Stanford je imao najbolje igracu u napadu od svih koledza, vec sam se pomirio sa Luckom, pa da nesto i o njem napisem, vidjet cemo hocel' imat srece (kako mu prezime kaze) u NFL-u, kao na koledzu, imao je 3 TE-a preko 191 cm, imao je i 3 strasna RB-a, koji su se samo smjenjivali u trcanju, cak je i Luck trcao i imao je odlicnu liniju, head coach mu je def. coordinator, a ekipa je u potpunom re-buildingu (Wayne, Subota i Mathis), nosioci igre Coltsa dugi niz sezona pred izlaznim vratima +jos 15-tak igraca od cega trecina starteri + Manning...

1. Released players
2. Retired players
3. Rookie scouting
4. Free Agency
5. NFL Draft

Sto lazes, 3:1 :mrgreen:

Hocemol' sutat FG sa 23 yarde 2 sekunde do kraja :lol: :lol: :lol: :lol:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 jan 2012, 20:16

http://www.nfl.com/photoessays/09000d5d ... am#photo=1

Da malo temu ozivimo iz drugog ugla. Evo CHEERLEADERS-a za vecerasnji Pro Bowl.
Meni licno odlicna ova nasa :D :D , zatim ona iz Broncosa, Saintsa i iz Jetsa.

Sto se Coltsa tice - no comment. :lol: :lol:

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 29 jan 2012, 20:31

Edin TM87 je napisao/la:
randy_moss je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la: Dugo nisam palio madden, ne sjecam se onim 10 stvaki u offseason, sjecam se u nesto malo, nek randy_moss napise posto on dere Madden :mrgreen:
1. Released players
2. Retired players
3. Rookie scouting
4. Free Agency
5. NFL Draft

Sto lazes, 3:1 :mrgreen:

Hocemol' sutat FG sa 23 yarde 2 sekunde do kraja :lol: :lol: :lol: :lol:
Yebem ti Kapin analogni stick, povuces ga malo, pocne divljati. :evil:

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 29 jan 2012, 20:39

amerosm je napisao/la:http://www.nfl.com/photoessays/09000d5d ... am#photo=1

Da malo temu ozivimo iz drugog ugla. Evo CHEERLEADERS-a za vecerasnji Pro Bowl.
Meni licno odlicna ova nasa :D :D , zatim ona iz Broncosa, Saintsa i iz Jetsa.

Sto se Coltsa tice - no comment. :lol: :lol:
Delfinka, Broncosica su top :!:

Colts :facepalm Fransiza pred raspadom - cak su i cheerleadersice lose. :lol:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 jan 2012, 22:11

bgm ova jessica prava cutie..kad bi mi dala :lol: ko jetsi patsima :lol: :mrgreen: da ih redovno deremo, ne bi se zalio :lol: :mrgreen:

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 jan 2012, 22:35

Steta sto umjesto Brady-a nije pozvan Tim Tebow vec Andy Dalton da se veceras bude interesantnije. :lol: :lol:

Trener Linebackera Steelersa je glavni kandidat za DC Colsta i vec se nalazi u Indianapolisu na razgovorima.

Moze li neko napisati izmjenjena pravila u Pro Bowlu, ja znam jedino da nije dozvoljeno napadati QB-a. Hvala unaprijed na odgovoru.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 30 jan 2012, 18:22

Sto nisu igr'o Johnsoni iz Lionsa i Texansa? :roll:

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 30 jan 2012, 21:22

AFC dobio
B. Marshall MVP sa 4 TD.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 jan 2012, 21:43

malo nesh pogleda ono sinoc i komentator kao kaze da Coltsi žele uzeti nekog QB dobrog kao prvi pik, a Maning da se trejduje :roll:
nema potpisa

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 30 jan 2012, 22:49

Admir_Sa je napisao/la:malo nesh pogleda ono sinoc i komentator kao kaze da Coltsi žele uzeti nekog QB dobrog kao prvi pik, a Maning da se trejduje :roll:
Pa ta prica je aktuelna od zavrsetka regularnog dijela sezone ...
Postovanje treba zaraditi.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.