FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

subzero81
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la subzero81 » 26 avg 2009, 15:40

Pa mi i danas mrzimo i BBB i torcidu :twisted: :twisted:

Neke se stvari nikad ne mjenjaju

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 26 avg 2009, 16:05

To je ruzno ako se desilo ali preldlazem ko nema dobre namjere neka ne pise ovdje samo stvarate probleme ako nemate konstruktivni predloga ohladite imaju ljudi svoje problema gledajte prvo u svojoj basci pa onda u tudjoj ... 8-)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 26 avg 2009, 17:01

Horde zla i Vulturesi su prije rata bili bratske grupe,oko 1500 hordasa je bilo ovde protiv Proletera...naravno da to vise nije tako jer je u ovom ratu sve otislo u vrazju mater pa tako i to pobratimstvo,sadasnjim Lesinarima su braca Red Firm iz Novog Sada......a tu utakmicu o kojoj pricas je Borac izgubio a momak iz Vulturesa koga pominjes je imao nadimak Gicko,ne znam mu pravo ime,znam da je bosnjacke nacionalnosti i da sada zivi u skandinaviji negdje...inace,najbolje se Gicko pokazao na Grbavici te godine (rez 1-0 za Zelju),ispao je pravi fajter u onoj makljazi ispred stadiona i naglo mu je porastao autoritet nakon te utakmice,a ostali vidjeniji likovi iz tog doba su uglavnom mrtvi, Kico (prirodna smrt,rak),Koncar (poginuo u ratu 1991),Jajar (poginuo u saobracajki u Boriku) ili u zatvoru,ili invalidi (Grebo) ili su iselili iz BL....
Malo nas je uopste iz tog filma u BL...

Iako je tada bio bolji fudbal i liga i sve,moram priznati da danasnji Lesinari navijaju bolje od nas i brojniji su na gostovanjima...mi stvarno nismo znali navijati,dodjemo na utakmicu 2-3 sata ranije,deremo se kao ludi,cugamo,i kad utakmica pocne nema nas nigdje,a ova danasnja djeca se samo oglase kad ulaze na tribinu i kao normalni,pametni ljudi cekaju pocetak utakmice da krenu sa navijanjem...

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 26 avg 2009, 17:54

Marin je napisao/la:Ako je tako bilo,a ne čudi me puno jer nije prvi put da se dešava kod nas onda treba kazniti Borac ili novčano ili još bolnije, oduzimanjem boda/ovoa!
Ovo je prevršilo svaku mjeru jer su u sudci počeli suditi domaćinski po nekom automatizmu iz straha i kad ih nitko ne tjera na to.
A ti bi malo da nam oduzimas bodove? Masa klubova krade na sve strane a ti bi Borcu oduzimao? Ma more, nemoj da nas zajebavas ovdje!
HAJ FAJV

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 26 avg 2009, 18:02

Simpatizer je napisao/la:
Marin je napisao/la:Ako je tako bilo,a ne čudi me puno jer nije prvi put da se dešava kod nas onda treba kazniti Borac ili novčano ili još bolnije, oduzimanjem boda/ovoa!
Ovo je prevršilo svaku mjeru jer su u sudci počeli suditi domaćinski po nekom automatizmu iz straha i kad ih nitko ne tjera na to.
A ti bi malo da nam oduzimas bodove? Masa klubova krade na sve strane a ti bi Borcu oduzimao? Ma more, nemoj da nas zajebavas ovdje!
tako su ti zrinje, udaraju po svakome a nece da vide kako im njihova avlija izgleda...

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 26 avg 2009, 18:10

Schlager je napisao/la:Horde zla i Vulturesi su prije rata bili bratske grupe,oko 1500 hordasa je bilo ovde protiv Proletera...naravno da to vise nije tako jer je u ovom ratu sve otislo u vrazju mater pa tako i to pobratimstvo,sadasnjim Lesinarima su braca Red Firm iz Novog Sada......a tu utakmicu o kojoj pricas je Borac izgubio a momak iz Vulturesa koga pominjes je imao nadimak Gicko,ne znam mu pravo ime,znam da je bosnjacke nacionalnosti i da sada zivi u skandinaviji negdje...inace,najbolje se Gicko pokazao na Grbavici te godine (rez 1-0 za Zelju),ispao je pravi fajter u onoj makljazi ispred stadiona i naglo mu je porastao autoritet nakon te utakmice,a ostali vidjeniji likovi iz tog doba su uglavnom mrtvi, Kico (prirodna smrt,rak),Koncar (poginuo u ratu 1991),Jajar (poginuo u saobracajki u Boriku) ili u zatvoru,ili invalidi (Grebo) ili su iselili iz BL....

Iako je tada bio bolji fudbal i liga i sve,moram priznati da danasnji Lesinari navijaju bolje od nas i brojniji su na gostovanjima...mi stvarno nismo znali navijati,dodjemo na utakmicu 2-3 sata ranije,deremo se kao ludi,cugamo,i kad utakmica pocne nema nas nigdje,a ova danasnja djeca se samo oglase kad ulaze na tribinu i kao normalni,pametni ljudi cekaju pocetak utakmice da krenu sa navijanjem...
a reci mi za onu parolu hordi za lesinare jednom braca uvijek braca jel istina to ili price posto me bas zanima?
Treci put castimo

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 26 avg 2009, 19:01

Schlager je napisao/la:Horde zla i Vulturesi su prije rata bili bratske grupe,oko 1500 hordasa je bilo ovde protiv Proletera...naravno da to vise nije tako jer je u ovom ratu sve otislo u vrazju mater pa tako i to pobratimstvo,sadasnjim Lesinarima su braca Red Firm iz Novog Sada......a tu utakmicu o kojoj pricas je Borac izgubio a momak iz Vulturesa koga pominjes je imao nadimak Gicko,ne znam mu pravo ime,znam da je bosnjacke nacionalnosti i da sada zivi u skandinaviji negdje...inace,najbolje se Gicko pokazao na Grbavici te godine (rez 1-0 za Zelju),ispao je pravi fajter u onoj makljazi ispred stadiona i naglo mu je porastao autoritet nakon te utakmice,a ostali vidjeniji likovi iz tog doba su uglavnom mrtvi, Kico (prirodna smrt,rak),Koncar (poginuo u ratu 1991),Jajar (poginuo u saobracajki u Boriku) ili u zatvoru,ili invalidi (Grebo) ili su iselili iz BL....

Sjecam se Jajara i Koncara....
Jajar uvijek ufajerci, i uvijek u istom filmu - utakmice, kolazi ...
Bili extra dobri momci i zaista su voljeli Borac.
A Banja Luka zasluzuje jak Borac...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 26 avg 2009, 19:21

Tatamata,ne znam za tu parolu,jer osim sto idem na sve domace utakmice jako povrsno pratim navijacku scenu,ipak je to za tinejdzere...

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 26 avg 2009, 23:33

Simpatizer je napisao/la: A ti bi malo da nam oduzimas bodove? Masa klubova krade na sve strane a ti bi Borcu oduzimao? Ma more, nemoj da nas zajebavas ovdje!
Pročitaj i drugi komentar koji sam napisao. Mislio sam generalno da treba početi oduzimati bodove ili financijski kažnjavati kad se napadaju sudci,a ne da treba oduzeti samo Borcu.

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 27 avg 2009, 00:15

e svašta pričate o osamdesetim i devedesim vrijeme bratstva i jedinstva tada se nije gledalo ime, boja kože samo se navijalo za svoj klub, pogledajte današnje klubove samo grbove svi hrvati imaju šahovnicu željo sarajevo sloboda i čast borcu su ostavili stare grbove evo i velež neka kažu lešinari koji su zadnji put bili na grbavici jeli bilo nacinalnog vrijeđanja ja mislim da nije,mogu se javiti i ultrasi :!: ko gotivi nacionalizam dabogda bio vazda na dnu I NEKA JE BORAC OVE GODINE JAK BOLJI ONI NEGO MODRIČA borac je borac ime B I H fudbala :mrgreen: ILI LIŠTICA za mlađe današnji veliki široki brijeg :mrgreen: volim te željo

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 27 avg 2009, 00:19

harinjo je napisao/la:e svašta pričate o osamdesetim i devedesim vrijeme bratstva i jedinstva tada se nije gledalo ime, boja kože samo se navijalo za svoj klub, pogledajte današnje klubove samo grbove svi hrvati imaju šahovnicu željo sarajevo sloboda i čast borcu su ostavili stare grbove evo i velež neka kažu lešinari koji su zadnji put bili na grbavici jeli bilo nacinalnog vrijeđanja ja mislim da nije,mogu se javiti i ultrasi :!: ko gotivi nacionalizam dabogda bio vazda na dnu I NEKA JE BORAC OVE GODINE JAK BOLJI ONI NEGO MODRIČA borac je borac ime B I H fudbala :mrgreen: ILI LIŠTICA za mlađe današnji veliki široki brijeg :mrgreen: volim te željo
pametno zboris :mrgreen:
TREĆI PUT ČASTIMO

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 27 avg 2009, 08:32

MOzda je malo off-topic, ali mislim da su upravo veliki (veliki za nase uslove) klubovi tikoji mogu promijeniti situaciju u nasem fudbalu-nogometu.
Vrijeme bratstva i jedinstva jeste proslo, ali mislim da bi se trebala sto je prije moguce osnovati asocijacija premijer - ligasa, pa da ima neko ko ce kontrirati lopovskom savezu (a ovi opet delegiraju lopovske sudije).
Samo tako ce i veliki, ali i oni drugi klubovi moci napredovati...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 27 avg 2009, 09:09

borac_sampion je napisao/la:
harinjo je napisao/la:e svašta pričate o osamdesetim i devedesim vrijeme bratstva i jedinstva tada se nije gledalo ime, boja kože samo se navijalo za svoj klub, pogledajte današnje klubove samo grbove svi hrvati imaju šahovnicu željo sarajevo sloboda i čast borcu su ostavili stare grbove evo i velež neka kažu lešinari koji su zadnji put bili na grbavici jeli bilo nacinalnog vrijeđanja ja mislim da nije,mogu se javiti i ultrasi :!: ko gotivi nacionalizam dabogda bio vazda na dnu I NEKA JE BORAC OVE GODINE JAK BOLJI ONI NEGO MODRIČA borac je borac ime B I H fudbala :mrgreen: ILI LIŠTICA za mlađe današnji veliki široki brijeg :mrgreen: volim te željo
pametno zboris :mrgreen:
Ej vidi drug Borac nije ostavio stari grb nego ga je yamjenio novim i u ovom vremenu prikladnijim grbom...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

JASC0
Kontakt:

Post Postao/la JASC0 » 27 avg 2009, 11:06

Stari....
slika
slika

Novi....
slika

meni nije bas tako isti... :geek:
Malo su se boje pomijesale...
Rođeni

yummymummy
Kontakt:

Post Postao/la yummymummy » 27 avg 2009, 14:52

I slova,haha

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 27 avg 2009, 17:53

Ovaj najstariji mi se dopada najvise grb Borca stvarno je premocan 8-)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 28 avg 2009, 15:24

BICE GUSTO BICE 0:3 :D :D
TREĆI PUT ČASTIMO

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 28 avg 2009, 19:47

lesinari dobro dosli u Gradacac nadam se bez nacionalizma, neka bolji pobijedi aj pozdrav

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 29 avg 2009, 00:03

Pobrisani svi postovi koji nemaju veze sa temom FK Borac - Banja Luka!
Rođeni brato

Mali Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Mali Maestro » 29 avg 2009, 18:15

Konačno da i vi donirate koji bod ovim ekipama :D a ne samo pohepno kupiti sa svih strana.
Please

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.