Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Rooney88
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Rooney88 » 29 jan 2012, 16:39

STEV1E je napisao/la:^Zaista ne razumijem da neko može reći da je Ryan imao loš meč? Budimo realni i priznajmo, šta očekujemo od jednog veterana? Trebamo biti zahvalni što želi još da igra za MUFC, te da prenosi svoje iskustvo na mlađe igrače u momčadi. Jučer nije bio njegov dan, al` nije on bio jedini krivac za poraz u FA Cupu zar ne?
Svaka ti je na mjestu ali me cudi onda kako mozes pravdati Giggsovo igranje svih 90` minuta u jednoj ovakvoj utakmici...

Dakako da je legenda kluba, jedan od najvecih ikada na Old Traffordu. Spomenik mu treba dici nakon sto zavrsi karijeru, meni licno najdrazi igrac Uniteda. Ali treba razmisljati za dobrobit kluba i kada se tako razmislja nikakav problem nije ostaviti leegendu kao Giggs na klupi ili ga povuci kada vidis da nije njegov dan. Ne moze Ryan vise kao prije i to je cinjenica, zasto to ne reci i pruziti sansu onome koji ce ti unaprijediti igru? :? Opet ponavljam, za dobrobit kluba jer je isti na prvom mjestu ma koliko velik` pojedinac bio. Kapak! ;)

Vidjeli smo kako Dalglish izvuce Carraghera bez obzira sto je uz Gerrarda najveca legenda kluba na terenu ali jednostavno nije bio dobar i to je kljuc. Ulazi Kuyt i izbacuje nas iz kupa, prosto k`o pasulj. Jednostavno legenda kluba se treba voljeti i postovati ali nikako na jedan ovakav nacin. Jednostavno, vidis da ne moze i da, kako ti kazes, nije njegov dan - pa vadi ga brate i to je to.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

STEV1E
Kontakt:

Post Postao/la STEV1E » 29 jan 2012, 16:46

^Ne, nisam rekao ništa za igranje 90 minuta u jučerašnjem susretu. Slažem se sa tvojom kontstatacijom, te sam mišljenja kako bi SAF trebao davat` Giggsu šansu u posljednjih 15/20 minuta. Ja sam samo želio da odbranim našu legendu od "suvišnih" komentara u vezi jučerašnjeg susreta, jer to ne zaslužuje.

@motty
Hvala na dobrodošlici. :P
˝If you can't beat them, join them.˝ - Michael Owen

Ryan Giggs - The Welsh Wizard #11

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 29 jan 2012, 16:50

STEV1E je napisao/la:^Ne, nisam rekao ništa za igranje 90 minuta u jučerašnjem susretu. Slažem se sa tvojom kontstatacijom, te sam mišljenja kako bi SAF trebao davat` Giggsu šansu u posljednjih 15/20 minuta. Ja sam samo želio da odbranim našu legendu od "suvišnih" komentara u vezi jučerašnjeg susreta, jer to ne zaslužuje.
Naravno da ne zasluzuje. Komentari pojedinaca su bili vise plod frustracije jer smo izgubili mec koji smo, ruku na srce, mogli dobiti + rijec je o najvecem rivalu, sve se skupilo i onda se osula paljba po Giggsu. Kazem ti, vise plod frustracije nego iskrenog misljenja.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 29 jan 2012, 16:54

shvatite ljudi nije bilo alternative gurnut pogbu u onaj pakao bi bilo ravno ubistvu mislim da je i kerik igrao a da nije bio dovoljno spreman. zato se radujem oporavku i ande i toma i younga jer ce se dobit koliko toliko sirine u ekipi. jucer su nam trebale 2 ili 3 izmjene kao sto su bile u prvoj tekmi kad je hernandez zabio za izjednacenje.

usput moze li neko objasnit onu situaciju kod drugog gola tj da li je trebao bit sviran ofsajd s obzirom da su i kerol i kuit bili iza ledja odbrane u momentu ispucavanja lopte od reine
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 29 jan 2012, 17:50

http://www1.skysports.com/football/news/11095/7464292/" onclick="window.open(this.href);return false;

Malo pomalo tim se kompletira. Lijepo .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

StevieM
Kontakt:

Post Postao/la StevieM » 29 jan 2012, 17:58

Nema ofsajda iz gol auta.

Pitam se zasto je Ferguson imao problem ostaviti utakmicu za uzvrat, kod 1-1 i mnogo ubjedljivije pas igre vezne linije Manchestera, kad je Daglish potegao Bellamyja za Gerrarda u 4-4-2. Umjesto toga, i on je pozurio sa Chicharitom, valjda nestrpljivo trazeci pobjedu. Jedan od odogovora bi mogao biti to sto je Scholes valjda crko, ako ne i Giggs al i dalje mi je cudno zasto nije mogao makar Welbecka suptilnije povuc na krilo, zadrzat visak u sredini i smirit utakmicu. Sa uzvratom ako nista, imao bi mozda nekog rekonvalescenta a i Evra bi bio mnogo psihicki spremniji.

Inace, u startu je pogrijesio sa De Geom, ovaj nema ni mase ni visine da se nosi sa prekidima Liverpoola. Onaj sablon sa Carrollom po kojem je zabio go, Liverpool je trebao vise koristit kad su vec strategiju toka bazirali na prepustanju posjeda i prekidima.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 29 jan 2012, 19:05

STEV1E je napisao/la:- Ja napisah već 5 postova, a nisam pozdravio sve vjerne navijače Uniteda. :mrgreen:

Pozdrav, i nadam se da ćemo se slagat`. Love United, hate Glazer!
Dobrodosao :D :D

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 29 jan 2012, 19:11

Narin je napisao/la:
STEV1E je napisao/la:- Ja napisah već 5 postova, a nisam pozdravio sve vjerne navijače Uniteda. :mrgreen:

Pozdrav, i nadam se da ćemo se slagat`. Love United, hate Glazer!
Dobrodosao :D :D
dobrodošao i od mene,kolega forumaš :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 jan 2012, 20:13

rz_cile je napisao/la:
trxel je napisao/la:Pricajte sta ocete,jos je nama Giggs potreban...Covjek je jucer pokusavo da kreira sanse,nije islo,namjenje njegova krivica.A kad je protiv Arsenala zavrno loptu Valenciji na bidon,onda super,svaka cast...Pazite malo,kad se GIggs spominje treba se ustat i rec gospodine ;)Cak je fenomen,njegova kondicija za godine koje ima...Respekt !!!
POTPIS...GIGGS JE NAJVECA LEGENDA TIMA SVIH VREMENA
Naravno da je Giggs legenda i svima nam je ovdje on vrlo drag, ali zar to znaci da ga ne mozemo kritikovat ako odigra lose? A jucer je bio katastrofalan. Toliko pogresnih pasova odavno nisam vidio od jednog igraca. Ali nije on kriv, kriva je politika kluba koja nas je dovela do toga da nam je Giggs u 38. godini glavni kreativac u veznom redu. On u tim godinama ne moze bit stabilno dobar.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 jan 2012, 21:59

Nole fan Uniteda :D ..sad mi je jos drazi :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... UL5nXxRe98
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 29 jan 2012, 22:03

rio_Ferdy88 je napisao/la:Nole fan Uniteda :D ..sad mi je jos drazi :mrgreen:

još jedan unitedovac odnosno još jedan vrag :mrgreen:

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 29 jan 2012, 22:05

bazeni je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Nole fan Uniteda :D ..sad mi je jos drazi :mrgreen:

još jedan unitedovac odnosno još jedan vrag :mrgreen:
ja koliko znam nole je navijac AC Milana a video koji si postavio se odnosi na finale LP gdje je logicno da navija za united zbog vidica

imate i par slika noleta u dresu milana
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 29 jan 2012, 22:25

opet vi o branjenju gigsa.. :roll: :roll: ....i sta cemo sad ako je legenda kluba..treba igrat do smrti,sta :? ...onda fino vratit i Cantonu i ostale legende nek igraju....legende su...Gigs jednostavno vise NE MOZE..covjek je star i spor za igranje na nivou EPL....njegovo je max. 20 minuta...iz Bosne se vidi da covjek vise nema snage..onio dijete keli ga je pojeo juce...da je to gigis od prije 10 godina dijete bi padalo na guzicu...ALI NIJE I NECE BIT...a vi nastavite sa hvalospijevima
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 jan 2012, 22:42

Pa jel do Gigsa il sto nema boljeg ?

dobro on se hoce ebavat s ovim s 38 banki,kad bi mogo guzit neciju zenu vec.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 29 jan 2012, 22:44

Giggs moze biti od velike korsiti za nas tim,al je cinjenica da on nemoze odigrati cijelu utakmicu,barem ne tako cesto ( dvije za redom). Njeogovo je odigra 30 minuta ili jedno poluvrijeme po mecu i to je to.

Nema se njemu sta prigovoriti nego Fergiju. Ok,razumijem da je problem s ozljedama,ali trebao je onda korisiti Morisona i Pogbu. KOji qrac sav trud oko njih ako im neces dati prostora za igrati. Iskreno,da sam i ja na njihovom mjestu i ja bih razmisljao o odlasku. Rossiju nikad nije data prava prilika pa je otisao te se pokazao. Sta tek reci za Piqea. Hoce li tako biti i sa ovom dvojicom?? Toliko truda i pompe oko njih,a na kraju ce zaigrati za drugi tim.

Ostali smo bez lige prvaka,carling i fa cupa...u prvenstvu smo drugi (cudom) a cisto sumnjam da cemo nesto napraviti u evropa ligi (ovdje ce korisiti igrace one koji su trebali igrati carling i fa cup kao sto su pogba,morison fyers i amos).
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 jan 2012, 22:58

Dobar post, Majestic. I ja sam dosta napadao Pogbu i Morrisona, pogotovo ovog zadnjeg, ali sve ih vise razumjem. Ne dobijaju ozbiljne prilike, a isto tako znaju da mogu dobit bolje ugovore negdje drugo.

U utorak protiv Stokea, ako bude bez Rooneya mislim da bi se mogli dobro namucit. Nani je izgleda duze povrijedjen. Zelio bi da Berbatov zaigra od pocetka zajedno sa Welbeckom i vezni red Jones-Carrick ako Jones ozdravi. I naravno da se Lindegaard vrati.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 29 jan 2012, 23:15

Ma mislim da nije problem u novcu. Siguran sam da bi njih dvojica prihvatili ugovore od 30-40 k sedmicno 100%. Ja nekazem da su Pogba i Morison pokazali se nesto posebno u ovoj seniorskoj konkurenicji,nisu,ali treba imati na umu da oni imaju 18 godina i da je vrijeme pred njima. Koristiti Giggsa koji je na zalasku karijere a ne ovu dvojicu,hmmm...jos na to sve,Fergie nije ni uzeo ovaj kup zaozbiljno.

Sto se tice Premiershipa i tu cemo kiksati i izgubiti korak za Cityjem...jednostavno,puno ozljeda i drkanje Fergija sa sastavom ce dovesti do toga.

Na kraju sezone za ocekivati je da Berbatov,Owen,Anderson odu iz kluba,sto svojom sto s Fergijem voljom. Ajd sta znas...mozda i Naniju pukne film pa i on spakuje kofere,pa ce pojedini zaliti za njim.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 29 jan 2012, 23:23

majestic24 je napisao/la:Ma mislim da nije problem u novcu. Siguran sam da bi njih dvojica prihvatili ugovore od 30-40 k sedmicno 100%. Ja nekazem da su Pogba i Morison pokazali se nesto posebno u ovoj seniorskoj konkurenicji,nisu,ali treba imati na umu da oni imaju 18 godina i da je vrijeme pred njima. Koristiti Giggsa koji je na zalasku karijere a ne ovu dvojicu,hmmm...jos na to sve,Fergie nije ni uzeo ovaj kup zaozbiljno.

Sto se tice Premiershipa i tu cemo kiksati i izgubiti korak za Cityjem...jednostavno,puno ozljeda i drkanje Fergija sa sastavom ce dovesti do toga.

Na kraju sezone za ocekivati je da Berbatov,Owen,Anderson odu iz kluba,sto svojom sto s Fergijem voljom. Ajd sta znas...mozda i Naniju pukne film pa i on spakuje kofere,pa ce pojedini zaliti za njim.
SAF poceo isto onaj francuz :roll: ...te nije bitan ovaj kup,te nije bitan onaj kup a 7 godina nisu nista uzeli :? ....sad i SAF nesto mudruje tako da ce United ove sezone najvjerovatnije ostati bez trofeja...sto je za klub renome Uniteda katastrofa....i naravno da su djeca u pravu....pogba i morison...stavljas gigsa za startera iz utakmice u utakmicu a djeca dobijaju mrvice...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 29 jan 2012, 23:33

apsolutno stojim iza fergusonovih djela ove sezone jer pazite jednu stvar welbeck do 21 godine nije dobio pravu sansu u unitedu vec se kalio preko drugih ekipa cleverli isto tako a MACHEDA???? taj decko je u 17 godini ponavljam u 17 godini donio titulu velikom unitedu i gdje je sad??? NEMA ga ljudi ni na mapi fergi je tim balavcima kao otac stiti ih od medija i svih drugih stvari ti decki treniraju sa prvim timom i fergi dobro zna kad su spremni za tekmu.

razmislite malo da li zasluzuje balavac od 18 godina da igra pored nanija valencie parka i younga al malo realnosti unesite na stranu to sto bi i ja zelio da igra i pogba i morison to sam par puta pisao na ovom forumu al jos nije vrijeme za njihovu igru.

uz to imajte u vidu probleme koje ima morison van terena pa bi eventualnom igrom u prvom timu jos vise skreno pozornost na sebe a svojim glupostima bi vjecno bio na naslovnim stranama a to ne znam kako bi uticalo na njega rooneya redovno gubimo zbog toga.

i na kraju nimalo manje vazna stvar njihovi ugovori zasto bi pravio igraca juventusu milanu ili nekom desetom tj. eventualno novom klubu na kraju ove sezone.

ti decki malo trebaju razmislit sta zele od svog zivota malo porazgovarat i sa agentom i porodicom i pogledat u buducnost ne u naredne 2-3 godine vec znatno duze jer mnogo mnogo vise bi mogli izgubit odlaskom nego sto ce dobit.

i da imajte u vidu i cinjenicu da sljedece sezone odlaze i giggs i scholes da je flecher upitan da je gibson vec sad prodat da je takodjer i diuf prodat da parku istice ugovor ako sam dobro upucen sto znaci samo jednu stvar pripremao se teren za te balavce al ne znaju to cijenit pa cemo doves aBd igrace koji ce to znat a nije mal broj igraca u svijetu

laku noc

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 29 jan 2012, 23:34

Evo Ranieri kaze ne zna sta ce sa Snajderom, na koju poziciju da ga stavi. Ja znam ko bi sigurno znao :D
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.