Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Enrique je definitivno u zadnje vrijeme loš, njemu i Gerrardu je pod hitno potreban odmor. Možda bi protiv Wolvesa Aurelio mogao dobiti priliku. 

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ako se ja dobro sjecam,Aurelio je odigrao onu prvu tekmu u ligi. I po mom misljenju,odigrao je dosta solidno..OTNYS_YNWA je napisao/la:Enrique je definitivno u zadnje vrijeme loš, njemu i Gerrardu je pod hitno potreban odmor. Možda bi protiv Wolvesa Aurelio mogao dobiti priliku.
Sad ja ne znam da li je on bio povrijedjen pa od tada vise ne dobija priliku, ili ??
A koja je to igracina nekad bila..Kad se sjetim onog gola protiv Chelsea u LP

ZZ
Koliko ja znam, Aurelio je odigrao samo jednu utakmicu i to onu protiv Oldhama kući i zamjenjen je polovinom drugog poluvremena
Sad svi polahko počinju shvatati ono što sam ja pričao za Gerarda, ali polahko, doće to sve na svoje.
Doni sigurno odlazi u ovom prelaznom roku,
najvjerovatnije u Catanju ili nazad u Brazil, a nama već sutra dolazi novi golman. Mada zaista ne vidim potrebu za njim, jer imamo Jonesa tu a Gulasci se kali u Hullu za narednu sezonu. Svakako dok god je Reina tu, nijedan golman neće dobiti priliku da uopšte stane među stative osim na treningu.
Interesantno je da je Unitedu prvi go dao Agger koji nosi broj 5, a drugi go je dao Kuyt koji nosi broj 18. Onako, igrači Liverpool su poslali simboličnu poruku United. Također treba napomenuti da je United u LP ispao od Basela rezultatom 2:1, od Palaca u Carling kupu rezultatom 2:1 a evo ispao je i od Liverpoola rezultatom 2:1
Krenulo ih.
Treća stvar, King je lijepo spustio novinare koji su postavljali pitanja u vezi Evre: " onclick="window.open(this.href);return false;
Četvrta stvar, " onclick="window.open(this.href);return false;
Pažljivo zaustavite snimku na 1:57 i pogledajte to tužno lice
Peta stvar, engleski mediji pišu da je De Gae mlad golma i tek mu je 22 godine i pred njim je budućnost, dok sa druge strane pišu sve najgore o Carrolu koji je stariji nešto manje od pola godine. Znači Carrol nije mlad, nije persektivan i budučnost nije pred njim.
Šesta stvar, izvlačenje je danas u 16:40 minuta za 5 kolo FA kupa.

Sad svi polahko počinju shvatati ono što sam ja pričao za Gerarda, ali polahko, doće to sve na svoje.
Doni sigurno odlazi u ovom prelaznom roku,

Interesantno je da je Unitedu prvi go dao Agger koji nosi broj 5, a drugi go je dao Kuyt koji nosi broj 18. Onako, igrači Liverpool su poslali simboličnu poruku United. Također treba napomenuti da je United u LP ispao od Basela rezultatom 2:1, od Palaca u Carling kupu rezultatom 2:1 a evo ispao je i od Liverpoola rezultatom 2:1

Treća stvar, King je lijepo spustio novinare koji su postavljali pitanja u vezi Evre: " onclick="window.open(this.href);return false;
Četvrta stvar, " onclick="window.open(this.href);return false;
Pažljivo zaustavite snimku na 1:57 i pogledajte to tužno lice

Peta stvar, engleski mediji pišu da je De Gae mlad golma i tek mu je 22 godine i pred njim je budućnost, dok sa druge strane pišu sve najgore o Carrolu koji je stariji nešto manje od pola godine. Znači Carrol nije mlad, nije persektivan i budučnost nije pred njim.
Šesta stvar, izvlačenje je danas u 16:40 minuta za 5 kolo FA kupa.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Liverpool8
- Kontakt:
Sta? Da je sebican mnogo i da ga u penziju treba poslati? Ili nesto drugo?Henderson je napisao/la: Sad svi polahko počinju shvatati ono što sam ja pričao za Gerarda, ali polahko, doće to sve na svoje.
U penziju neće sigurno otići jer je produžio ugovor ( ne znam na koliko još godina ), a ni na klupu neće, jer nemamo adekvatnu zamjenu za njega ove sezone. Da imamo iole boljeg igrača u vezi sjedio bi na klupi. Volim Kinga upravo zbog toga što smije svakoga staviti na klupu, stavio je Carru a staviće i njega vjerovatno već od naredne sezone ( ako dođe neko pojačanje u vezu ). Nama Gerard treba ove sezone da izvodi penale, ovo ostalo je slabo.Liverpool8 je napisao/la:Sta? Da je sebican mnogo i da ga u penziju treba poslati? Ili nesto drugo?Henderson je napisao/la: Sad svi polahko počinju shvatati ono što sam ja pričao za Gerarda, ali polahko, doće to sve na svoje.
A rekao sam tebi, ali i svima ostalima, bacite nam tu asistenciju njegovu ove sezone ( osim one jučer za Aggera iz kornera ). Da je neko drugi napravio onoliko grešaka koliko on u posljednjim utakmicama svi bi mu psovali, a ovako na ime mu se gleda i na prošlost. Kriv je za oba gola protiv Cityija, zakasnio je da blokira De Jonga a pored njega je prošao Kolarov i centrirao je. Kod Parkovog gola jučer, Agger stoji na prvoj stativi da blokira centaršut po zemlji, Skrtel čuva dvojicu igrača ( Welbecka i Parka ) a Gerard reda radi stoji u kaznenom nikog ne čuva. Treba li uopšte napominjati da pasa nije kako treba imao ili centaršuta?
Danas izvlačenje parova za 5. kolo FA kupa oko 17.50. Ima li ko kakav link sada. ?
Nad nama nebo ima da gori!
http://www.clickliverpool.com/sport/liv ... orrow.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kristoffer Nordfeldt bi trebao sutra potpisati za Liverpool, radi se o golmanu, dok bi Doni trebao ovih dana napustiti Liverpool.
http://www.people.co.uk/sport/football/ ... -23724504/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovdje nema istine, ali eto, da postavim i ovo.
DailMail navodi da će Liverpool i Tottenham pokušati dovesti Demba Baa na ljeto.
http://www1.skysports.com/football/news ... z-approach" onclick="window.open(this.href);return false;
Izgleda da je bilo istine, ovo oko zamjene Carrolla i Teveza, s obzirom da je ovu novost prenijo SkySport.
Ernst Bouwes
FC Groningen deny any interest in striker Teixeira, not even by Liverpool. #LFC
Dakle, ako ćemo vjerovati svemu ovom, onda nam preostaju još samo dva napadača, Nikica Jelavić i Edinson Cavani.
Kristoffer Nordfeldt bi trebao sutra potpisati za Liverpool, radi se o golmanu, dok bi Doni trebao ovih dana napustiti Liverpool.
http://www.people.co.uk/sport/football/ ... -23724504/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovdje nema istine, ali eto, da postavim i ovo.
DailMail navodi da će Liverpool i Tottenham pokušati dovesti Demba Baa na ljeto.
http://www1.skysports.com/football/news ... z-approach" onclick="window.open(this.href);return false;
Izgleda da je bilo istine, ovo oko zamjene Carrolla i Teveza, s obzirom da je ovu novost prenijo SkySport.
Ernst Bouwes
FC Groningen deny any interest in striker Teixeira, not even by Liverpool. #LFC
Dakle, ako ćemo vjerovati svemu ovom, onda nam preostaju još samo dva napadača, Nikica Jelavić i Edinson Cavani.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
ja opet čisto sumnjam da smo ponudili Andyja za Teveza, prema onoj izjavi Kennyja ovo nije tačno i sky sports je promašivao ove zime 
nadam se da nije istina...
@Rizo, Groningen je demantovao da smo zainteresovani u Texeiru, a ti neki dan reče da je pred potpisom, a?

nadam se da nije istina...
@Rizo, Groningen je demantovao da smo zainteresovani u Texeiru, a ti neki dan reče da je pred potpisom, a?

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
De Jong Groningenu zakuca 2 komada
Evo nesto citam kao Camolli otisao u Italiju točnije Neaplj po Cavanija ikao cisto sumnjam..

Evo nesto citam kao Camolli otisao u Italiju točnije Neaplj po Cavanija ikao cisto sumnjam..

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
TransferUpdate LFC Transfer Update
Breaking: According to **** well placed at Anfield, Damien Comolli is travelling to Naples to propose a £21m bid for Edinson Cavani.
Evo naso sam neki stream da Napoli gledam, kad cujem Cavani ne igra danas, nepoznat razlog sto ne igra. Eto malo da vam mozak proradi.

Breaking: According to **** well placed at Anfield, Damien Comolli is travelling to Naples to propose a £21m bid for Edinson Cavani.
Evo naso sam neki stream da Napoli gledam, kad cujem Cavani ne igra danas, nepoznat razlog sto ne igra. Eto malo da vam mozak proradi.

Nad nama nebo ima da gori!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
jes sto ne igra ali ne igraju jos 3 igraca iz prve postave te su sva 3 na klupiRolex312 je napisao/la:TransferUpdate LFC Transfer Update
Evo naso sam neki stream da Napoli gledam, kad cujem Cavani ne igra danas, nepoznat razlog sto ne igra. Eto malo da vam mozak proradi.![]()
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Uh, kad bi došao Edinson, stvarno bi imali sjajan napad. Navodno smo dogovorili sve sa Taxeirom, i on bi se trebao pridružiti Liverpoolu na ljeto, a cijena transfera bi trebala iznositi 11.5m eura. 
---------------Reina--------------
Glen---Skrtel--Agger---Enrique
---------Gerrard--Adam---------
Downing-----------------Bellamy
---------Cavani--Suarez---------
A kad se Lucas vrati.
---------------Lucas--------------
----Gerrard------------Adam----
-------------Bellamy--------------
-------Cavani-----Suarez--------

---------Gerrard--Adam---------
Downing-----------------Bellamy
---------Cavani--Suarez---------
A kad se Lucas vrati.

---------------Lucas--------------
----Gerrard------------Adam----
-------------Bellamy--------------
-------Cavani-----Suarez--------
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
^Izvoli, http://falive.tv/. 

˝If you can't beat them, join them.˝ - Michael Owen
Ryan Giggs - The Welsh Wizard #11
Ryan Giggs - The Welsh Wizard #11
ako dovedete cavanija za 21 milion onda nudite za messija ili CR nekih 30-35 jer je to jednako izvodivo
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
ma vratite se u realnost, kakav cavani kakve trice 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Napokon malo sreće.reds je napisao/la:U FA kupu Liverpool igra protiv Brighton & Hove Albiona kući.

PS. Imamo iskustva s njima iz ove sezone.

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Odličan žrijeb po nas, znači praktično smo već u 6 kolu
Jako je bitno da igramo u ovoj utakmici protiv slabog protivnika jer 7 dana ranije gostujemo Unitedu, pa onda ide ova utakmica pa finale Carling kupa.
Velika je vjerovatnoća da će među 8 najboljih biti i Chelsea, Arsenal, Stoke, Bolton, Tottenham i Everton i Norwich. Našu snagu ćemo tek tada morati pokazati.
Nema šta, prezadovoljan sam
Carling kup sve utakmice u gostima a FA kup sve kući 

Jako je bitno da igramo u ovoj utakmici protiv slabog protivnika jer 7 dana ranije gostujemo Unitedu, pa onda ide ova utakmica pa finale Carling kupa.
Velika je vjerovatnoća da će među 8 najboljih biti i Chelsea, Arsenal, Stoke, Bolton, Tottenham i Everton i Norwich. Našu snagu ćemo tek tada morati pokazati.
Nema šta, prezadovoljan sam

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.