Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 jan 2012, 13:15

Enrique je definitivno u zadnje vrijeme loš, njemu i Gerrardu je pod hitno potreban odmor. Možda bi protiv Wolvesa Aurelio mogao dobiti priliku. :roll:

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 29 jan 2012, 13:43

OTNYS_YNWA je napisao/la:Enrique je definitivno u zadnje vrijeme loš, njemu i Gerrardu je pod hitno potreban odmor. Možda bi protiv Wolvesa Aurelio mogao dobiti priliku. :roll:
Ako se ja dobro sjecam,Aurelio je odigrao onu prvu tekmu u ligi. I po mom misljenju,odigrao je dosta solidno..
Sad ja ne znam da li je on bio povrijedjen pa od tada vise ne dobija priliku, ili ??

A koja je to igracina nekad bila..Kad se sjetim onog gola protiv Chelsea u LP :) :)
ZZ

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 29 jan 2012, 13:55

Koliko ja znam, Aurelio je odigrao samo jednu utakmicu i to onu protiv Oldhama kući i zamjenjen je polovinom drugog poluvremena ;)
Sad svi polahko počinju shvatati ono što sam ja pričao za Gerarda, ali polahko, doće to sve na svoje.
Doni sigurno odlazi u ovom prelaznom roku, ;) najvjerovatnije u Catanju ili nazad u Brazil, a nama već sutra dolazi novi golman. Mada zaista ne vidim potrebu za njim, jer imamo Jonesa tu a Gulasci se kali u Hullu za narednu sezonu. Svakako dok god je Reina tu, nijedan golman neće dobiti priliku da uopšte stane među stative osim na treningu.

Interesantno je da je Unitedu prvi go dao Agger koji nosi broj 5, a drugi go je dao Kuyt koji nosi broj 18. Onako, igrači Liverpool su poslali simboličnu poruku United. Također treba napomenuti da je United u LP ispao od Basela rezultatom 2:1, od Palaca u Carling kupu rezultatom 2:1 a evo ispao je i od Liverpoola rezultatom 2:1 :) Krenulo ih.

Treća stvar, King je lijepo spustio novinare koji su postavljali pitanja u vezi Evre: " onclick="window.open(this.href);return false;

Četvrta stvar, " onclick="window.open(this.href);return false;
Pažljivo zaustavite snimku na 1:57 i pogledajte to tužno lice :lol:

Peta stvar, engleski mediji pišu da je De Gae mlad golma i tek mu je 22 godine i pred njim je budućnost, dok sa druge strane pišu sve najgore o Carrolu koji je stariji nešto manje od pola godine. Znači Carrol nije mlad, nije persektivan i budučnost nije pred njim.

Šesta stvar, izvlačenje je danas u 16:40 minuta za 5 kolo FA kupa.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 29 jan 2012, 14:01

Henderson je napisao/la: Sad svi polahko počinju shvatati ono što sam ja pričao za Gerarda, ali polahko, doće to sve na svoje.
Sta? Da je sebican mnogo i da ga u penziju treba poslati? Ili nesto drugo?

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 29 jan 2012, 14:14

Liverpool8 je napisao/la:
Henderson je napisao/la: Sad svi polahko počinju shvatati ono što sam ja pričao za Gerarda, ali polahko, doće to sve na svoje.
Sta? Da je sebican mnogo i da ga u penziju treba poslati? Ili nesto drugo?
U penziju neće sigurno otići jer je produžio ugovor ( ne znam na koliko još godina ), a ni na klupu neće, jer nemamo adekvatnu zamjenu za njega ove sezone. Da imamo iole boljeg igrača u vezi sjedio bi na klupi. Volim Kinga upravo zbog toga što smije svakoga staviti na klupu, stavio je Carru a staviće i njega vjerovatno već od naredne sezone ( ako dođe neko pojačanje u vezu ). Nama Gerard treba ove sezone da izvodi penale, ovo ostalo je slabo.
A rekao sam tebi, ali i svima ostalima, bacite nam tu asistenciju njegovu ove sezone ( osim one jučer za Aggera iz kornera ). Da je neko drugi napravio onoliko grešaka koliko on u posljednjim utakmicama svi bi mu psovali, a ovako na ime mu se gleda i na prošlost. Kriv je za oba gola protiv Cityija, zakasnio je da blokira De Jonga a pored njega je prošao Kolarov i centrirao je. Kod Parkovog gola jučer, Agger stoji na prvoj stativi da blokira centaršut po zemlji, Skrtel čuva dvojicu igrača ( Welbecka i Parka ) a Gerard reda radi stoji u kaznenom nikog ne čuva. Treba li uopšte napominjati da pasa nije kako treba imao ili centaršuta?
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 29 jan 2012, 14:19

Danas izvlačenje parova za 5. kolo FA kupa oko 17.50. Ima li ko kakav link sada. ?
Nad nama nebo ima da gori!

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 29 jan 2012, 14:23

http://www.clickliverpool.com/sport/liv ... orrow.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kristoffer Nordfeldt bi trebao sutra potpisati za Liverpool, radi se o golmanu, dok bi Doni trebao ovih dana napustiti Liverpool.

http://www.people.co.uk/sport/football/ ... -23724504/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovdje nema istine, ali eto, da postavim i ovo.

DailMail navodi da će Liverpool i Tottenham pokušati dovesti Demba Baa na ljeto.

http://www1.skysports.com/football/news ... z-approach" onclick="window.open(this.href);return false;
Izgleda da je bilo istine, ovo oko zamjene Carrolla i Teveza, s obzirom da je ovu novost prenijo SkySport.

Ernst Bouwes
FC Groningen deny any interest in striker Teixeira, not even by Liverpool. #LFC

Dakle, ako ćemo vjerovati svemu ovom, onda nam preostaju još samo dva napadača, Nikica Jelavić i Edinson Cavani.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 jan 2012, 15:39

ja opet čisto sumnjam da smo ponudili Andyja za Teveza, prema onoj izjavi Kennyja ovo nije tačno i sky sports je promašivao ove zime :D

nadam se da nije istina...

@Rizo, Groningen je demantovao da smo zainteresovani u Texeiru, a ti neki dan reče da je pred potpisom, a? :P
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 29 jan 2012, 15:44

De Jong Groningenu zakuca 2 komada :D
Evo nesto citam kao Camolli otisao u Italiju točnije Neaplj po Cavanija ikao cisto sumnjam.. :D
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 29 jan 2012, 15:55

TransferUpdate LFC Transfer Update
Breaking: According to **** well placed at Anfield, Damien Comolli is travelling to Naples to propose a £21m bid for Edinson Cavani.

Evo naso sam neki stream da Napoli gledam, kad cujem Cavani ne igra danas, nepoznat razlog sto ne igra. Eto malo da vam mozak proradi. :lol: :lol:

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 29 jan 2012, 15:58

Rolex312 je napisao/la:TransferUpdate LFC Transfer Update
Breaking: According to **** well placed at Anfield, Damien Comolli is travelling to Naples to propose a £21m bid for Edinson Cavani.

Evo naso sam neki stream da Napoli gledam, kad cujem Cavani ne igra danas, nepoznat razlog sto ne igra. Eto malo da vam mozak proradi. :lol: :lol:
jes sto ne igra ali ne igraju jos 3 igraca iz prve postave te su sva 3 na klupi
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 29 jan 2012, 16:11

Uh, kad bi došao Edinson, stvarno bi imali sjajan napad. Navodno smo dogovorili sve sa Taxeirom, i on bi se trebao pridružiti Liverpoolu na ljeto, a cijena transfera bi trebala iznositi 11.5m eura. :P

---------------Reina--------------
Glen---Skrtel--Agger---Enrique
---------Gerrard--Adam---------
Downing-----------------Bellamy
---------Cavani--Suarez---------

A kad se Lucas vrati. :P

---------------Reina--------------
Glen---Skrtel--Agger---Enrique
---------------Lucas--------------
----Gerrard------------Adam----
-------------Bellamy--------------
-------Cavani-----Suarez--------
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 29 jan 2012, 16:29

Ima li link za izvlacenje FA cupa ?

STEV1E
Kontakt:

Post Postao/la STEV1E » 29 jan 2012, 16:32

˝If you can't beat them, join them.˝ - Michael Owen

Ryan Giggs - The Welsh Wizard #11

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 29 jan 2012, 16:35

ako dovedete cavanija za 21 milion onda nudite za messija ili CR nekih 30-35 jer je to jednako izvodivo
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 jan 2012, 16:39

ma vratite se u realnost, kakav cavani kakve trice :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 29 jan 2012, 16:44

U FA kupu Liverpool igra protiv Brighton & Hove Albiona kući. 8-)
FK Pjetlovi

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 29 jan 2012, 16:47

reds je napisao/la:U FA kupu Liverpool igra protiv Brighton & Hove Albiona kući. 8-)
Napokon malo sreće. :lol:

PS. Imamo iskustva s njima iz ove sezone. 8-)
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 29 jan 2012, 16:48

solidno smo prosli...
Brighton...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 29 jan 2012, 16:51

Odličan žrijeb po nas, znači praktično smo već u 6 kolu :D
Jako je bitno da igramo u ovoj utakmici protiv slabog protivnika jer 7 dana ranije gostujemo Unitedu, pa onda ide ova utakmica pa finale Carling kupa.
Velika je vjerovatnoća da će među 8 najboljih biti i Chelsea, Arsenal, Stoke, Bolton, Tottenham i Everton i Norwich. Našu snagu ćemo tek tada morati pokazati.
Nema šta, prezadovoljan sam :D Carling kup sve utakmice u gostima a FA kup sve kući :D

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.