Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

tanzla
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la tanzla » 29 jan 2012, 15:43

Svaka cast Noletu! Nema dalje.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 29 jan 2012, 15:44

Arsenalisation je napisao/la:Dabogda ne ustao odozdo :lol: Nadal sam sebe pobijedio,7.gejm. 4-2 vodi,servira,30-15,zicer,pravi se mangupmi na kraju pusi...Tako mu i treba... ;)

Sve cestitke za Novaka... 8-)
+1
Cestitke mrtvoj seljacini za pobjedu...Nakon ovog ga mrzim jos vise :mrgreen:
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 29 jan 2012, 15:44

muXmania je napisao/la:nema se šta zamjeriti komentatoru, svak bi se ovako ponašo da igra njegov zemljak veliko finale, tako i naši rade kad igra rep.. tako svi u svijetu rade
Da,al' na drzavnoj televziji... ;) Dok sam gledao na SPORT kLUB cro nisi znao je l' igra Ljubo-Nalbandian,ili Nalbandian-Federer... ;)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 29 jan 2012, 15:46

Zar je ovo neko morao izgubiti.Nemam rijeci .Mozda i najbolji mec u istoriji tenisa ...Ja sam jos pod utiskom ali mi se cini da nikad nista bolje nisam gledao...Svaka vam cast vanzemaljci...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 29 jan 2012, 15:46

Nole majstore svaka cast !
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 29 jan 2012, 15:46

Koji kompleksi pucaju neke ljude ovdje, smijesni ste.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 jan 2012, 15:46

Sedma u nizu. :mrgreen:
Rafa izgleda nema odgovor na Novaka. :mrgreen: Nema se tu šta reći, momak je naprosto zaslužio ovo. Zaslužio. Rafa ništa ne mijenja, a to je problem. Da se ovaj meč igrao prije godinu i pol, Nole bi pao već nakon 3 sata igre. Sada? Sada bi mogao igrati još 3 sata na ovih 6 provedenih na Rod Laver Areni. Rafa već godinu dana ne može na fizikalije dobiti Novaka, to je evidentno. Ono što je Rafa za Rogera, to je Novak za Rafu (kada je međusobni duel u pitanju). :mrgreen:
Peta GS titula, za koju se morao dobrano namučiti. Hewitt, Ferrer, Murray, a onda Rafa. Čovječe. :o Da l' je moglo gore? :shock:
Pokazao je da i dalje ima ono što Rafi nedostaje - muda. Na break loptu odigrati onu backhand dijagonalu, a Rafa je samo prebacivao i prebacivao. :mrgreen: Ne ide to tako.
Očekivao sam pobjedu Noleta, al' u 4 seta. :oops: Jbg, bolji sam od Matsa. :lol: A ko nije? :lol:
Treba obojici odati počast; stvarno su obojica zaslužila ovaj trofej, no samo je jedan pobjednik. U ovom slučaju to je Novak Đoković koji nastavlja tamo gdje je stao prošle godine. Koliko emocija na kraju. :o Mah...Nema se tu više šta dodati.
Bravo Novače, bravo Rafa, bravo i Murrayu i Federeru. Bravo svima koji su uljepšali prvi ovogodišnji GS.
@Kelner, poslije ću ti poslati ono što želim da nosiš mjesec dana. :mrgreen:

Btw, sada je komentator bio fer rekavši da se nije mogao suzdržati i da ga nije briga. Haj', razumijem ga. Izvadio se na Britance i Andy Murraya. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 29 jan 2012, 15:47

muXmania je napisao/la:nema se šta zamjeriti komentatoru, svak bi se ovako ponašo da igra njegov zemljak veliko finale, tako i naši rade kad igra rep.. tako svi u svijetu rade
Apsolutno. Lik je 100% u pravu. I Britanci sa ES su navijali za Mareja. Sasvim logicno. Bilo bi nenormalno i neljudski biti neutralan i ne slaviti dobru igru svog zemljaka. To bi bilo zabrinjavajuce. Stvarno nemate razloge za prigovor. Lik je opet vise nego umjeren.

A to sto je bilde, to je vec druga prica,.. Tu su kritike vise nego opravdane. Za to ga treba kritikovati. Stvarno lik precesto valja gluposti.

Uostalom da radi mimo pravila do sada bi dobio otkaz. Tako da, ne kvarite nam temu glupostima :cry: :twisted: . Pored ovakvog meca vi komentarisete debilnog komentatora :cry: :twisted: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 29 jan 2012, 15:48

Arsenalisation je napisao/la:Nadal sam sebe pobijedio,7.gejm. 4-2 vodi,servira,30-15,zicer,pravi se mangupmi na kraju pusi...Tako mu i treba...
Jašta jašta.

Svaka čast obojici, ali pobijedio je bolji i spretniji igrač. Bravo Novak, zaslužio si ovu titulu.

Kasnije ću napisati svoj utisak o ovom meču, koji nije bio toliko kvalitetan koliko neizvjestan i zanimljiv, no bilo ih je uživanje gledati.

Kasnije nešto više.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 jan 2012, 15:48

Svaka cast Djokovicu na zasluzenoj titulu, mada treba biti realan i reci da nebi bilo nezasluzeno i da je Nadal na kraju slavio.

Za ove sto govore da se Djokovic valja po terenu trebaju imati na umu da nije mala stvar u dva dana igrati 11 sati vrhunskog tenisa protiv drugog i cetvrtog tenisera na svijetu.

Mozda sam subjektivan, no da je Federer bio u finalu dobio bi Djokovica.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 29 jan 2012, 15:49

Bravo majstore, bravo !
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

ugursuz
Kontakt:

Post Postao/la ugursuz » 29 jan 2012, 15:49

dva sampiona su odigrali mec za istoriju

pobjedio minimalno bolji

neka pati kome smeta

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 29 jan 2012, 15:50

formance je napisao/la:
Arsenalisation je napisao/la:Nadal sam sebe pobijedio,7.gejm. 4-2 vodi,servira,30-15,zicer,pravi se mangupmi na kraju pusi...Tako mu i treba...
Jašta jašta.

Svaka čast obojici, ali pobijedio je bolji i spretniji igrač. Bravo Novak, zaslužio si ovu titulu.

Kasnije ću napisati svoj utisak o ovom meču, koji nije bio toliko kvalitetan koliko neizvjestan i zanimljiv, no bilo ih je uživanje gledati.

Kasnije nešto više.
Nije se bas sam pitao ali se nije ni Djole sam pitao o pobjedniku.Da je bilo u onom trenutku 5:2 ...

Da je Rafa pobjedio nebi bilo nezasluzeno.Valjda ce dobiti na samopouzdanju za nastavak sezone, odlican mec je odigrao.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 29 jan 2012, 15:50

Arsenalisation je napisao/la:
Da,al' na drzavnoj televziji... ;) Dok sam gledao na SPORT kLUB cro nisi znao je l' igra Ljubo-Nalbandian,ili Nalbandian-Federer... ;)
Paaa? I kod nas repku prenose na državnoj, a valjda se sjećaš i Miće na HRT-u kad je Goran osvojio Wimbledon.

Meni je najjača scena, kad se Nole moli, krsti kod zadnja dva poena kao da dijete čeka, đevojka mu se safuna k'o da rađa, a Divac zbija šale okolo. Pouka čiče Divca: "deco, kad budete mojih godina, skontaćete da ima i važnijih stvari u životu od titula"..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 29 jan 2012, 15:51

amerosm je napisao/la:Svaka cast Djokovicu na zasluzenoj titulu, mada treba biti realan i reci da nebi bilo nezasluzeno i da je Nadal na kraju slavio.

Za ove sto govore da se Djokovic valja po terenu trebaju imati na umu da nije mala stvar u dva dana igrati 11 sati vrhunskog tenisa protiv drugog i cetvrtog tenisera na svijetu.

Mozda sam subjektivan, no da je Federer bio u finalu dobio bi Djokovica.
nema on vise snage, pobjedio bi njega Nole 100 %, kad je ovakvog Rafu dobio, pitam se sta bi tek Rogeru uradio
Za zivot cijeli!

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 29 jan 2012, 15:51

spielführer_21 je napisao/la:
Arsenalisation je napisao/la:
Paaa? I kod nas repku prenose na državnoj, a valjda se sjećaš i Miće na HRT-u kad je Goran osvojio Wimbledon.

Meni je najjača scena, kad se Nole moli, krsti kod zadnja dva poena kao da dijete čeka, đevojka mu se safuna k'o da rađa, a Divac zbija šale okolo. Pouka čiče Divca: "deco, kad budete mojih godina, skontaćete da ima i važnijih stvari u životu od titula"..
:mrgreen:
Genius, outrageous, the best ever! RF!

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 29 jan 2012, 15:52

Čestitke nek komšije slave ;) Svaka čast! Beograd gori. :P
Fi hajati.
GO Bosno.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 jan 2012, 15:52

Good morning :D

strasni ljudi.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 29 jan 2012, 15:53

a Divac zbija šale okolo. Pouka čiče Divca: "deco, kad budete mojih godina, skontaćete da ima i važnijih stvari u životu od titula"..
hahahahah :mrgreen:

Joj Rafa je sjeban ccc
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 29 jan 2012, 15:54

samosarajvo je napisao/la:Nije se bas sam pitao ali se nije ni Djole sam pitao o pobjedniku.Da je bilo u onom trenutku 5:2 ...

Da je Rafa pobjedio nebi bilo nezasluzeno.Valjda ce dobiti na samopouzdanju za nastavak sezone, odlican mec je odigrao.
Jeb'ga, imao je Đoković 5-3 u tie-breaku 4 seta, i ? Da je babi mudo bila bi Fudo, jeb'ga.

Naravno da ne bi bilo nezasluženo, ali pobjedu je više zaslužio Đoković. Jednostavno, bio je bolji igrač.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.