Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

slani grad
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la slani grad » 28 jan 2012, 22:21

sve mi je jasno...i greske ovog golmana i anfild i ovo i ono....al mi nikako u j.e.b.e.n.u glavu ne ide sta SAF pokusava da dokaze sa gigsom...da covjek sa 40 godina i pola sijedih u glavi moze igrat CIJELU J.E.B.E.N.U TEKMU NA NIVOU premijer lige i to protiv liverpula na strani :? :? :o ..znam da je SAF tvdoglav ali CCCCCCCCCCCCCCCCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVVVVVVJJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEECCCCCCCCCCCCCEEEEEEE..LLLEEEEEEGGGGGGGGEEEEEEEENNNNNNNNNNNDDDDDDDDDDDDDDDOOOOOOO..TTTTTTTTTTTTIIIIIITTTTTTTTTTTOOOOOOO...SSSSSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHUUUUUUUU..NEMOZE GIGGS...COVJEK JE JEDNOSTAVNO STAR :roll: ....jede ga ono dijete keli a on gubi dah i melja onu j.e.b.e.n.u loptu sat cijeli..frajer mi je i.z.p.i.z.d.i.o zivce za godinu....usporava igru jer je STAR,netacni pasovi jer je STAR,UMORAN,DEKONCENTRISAN.....jel ima neki u.s.r.a.n.i forum da se Fergusonu kaze da stari ljudi nemogu igrat u EPL a pogotovo u UNITEDU
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 jan 2012, 22:23

danas sam skinuo tacan rezultat ove tekme na kladari :mrgreen: ..ali nema potrebe sad za nekim dramatiziranjem..jer ko je god vidio nas sastav prije pocetka tekme znao je sta treba ocekivati, ili nerijeseno ili ovako nesto..jer ocito je fergie htjeo odmoriti ove vaznije igrace, za nastavak prvenstva i trku sa cityem a ovdje je odlucio rizikovati i ne bi trebali sad zaliti za necim..jer napravili smo dvije greske koje su oni kaznili i to je to ;) ..de gea ne zasluzuje biti na golu u ovakvim tekmama, to smo jos jednom vidjeli danas, lindegard je u ovom trenutku nas prvi golman i sa ovom danasnjom partijom koju je pruzio de gea, anders je samo jos vise ucvrstio svoju poziciju broja 1 u unitedu sto se tice golmana ili vratara..a sto se tice sahina, tesko da ce ga real pustiti nakon samo jedne sezone,a ne bi bio lose rjesenje uz naravno nama najpotrebnijeg igraca u ovom trenutku a to je modric i povratak VIDE naseg kapitena i srca naseg tima, koji je nenadoknadiv u ovakvim tekmama ;) :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 28 jan 2012, 22:23

Giggs ne može odigrati cijelu tekmu na nivou. :lol: :lol: :lol:
Ja ga gledam kao i sve ostale igrače, i on može imati loš dan.

@Cartman

Sahin bi bio odlično rješenje, ali mislim da nema ništa od toga.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 28 jan 2012, 22:25

Cartman je napisao/la:Vidim Nuri Sahin vrlo rijetko igra za Real. Sta mislite ima li sanse da ga United dovede na ljeto? On mi je bio najveca zelja poslje Modrica, ali opet smo propustili jos jednu priliku da pojacamo mizerni vezni red.
na ljeto je sve moguce mada cisto sumnjam iako ta politika realu nije nepoznata prodat igraca a da mu nisu ni dali pravu sansu. osvjezit ce se ekipa to je sigurno.

e sad da li ce glazeri konacno odobrit dovoljno novca vidjet cemo. nadam se ostanku pogbe i morisona uz par pojacanja i to je to. ne treba nam mnogo za razliku od drugih ekipa kojima fali mnogo mnogo vise u svakom pogledu.

ostvarili smo napredak rijesili se ne potrebnih igraca jos da zadrzimo pogbu i morisona i bit ce dovoljno za ovu sezonu.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 28 jan 2012, 22:56

Klare je napisao/la:.Možda i bude nešto od njega, nije džaba doveden, sigurno ima taj talenat, ali trebaju tu još nekolike godine rada, pitanje mogu li ga ljudi čekati, teško je mladom golmanu uspjeti u velikom klubu.
De Geu sam gledao 2-3 puta dok nije dosao u MU. Na tim tekmama se nista nije moglo vidjeti, tako da mogu reci da ga uopste nisam poznavao.Al' me to nije sprijecilo ( :mrgreen: ) da izrazim nezadovoljstvo sto je doveden neprovjeren golman prije Lorisa koji bi 99% bio najbolje moguce pojacanje od golmana koje je MU mogao dovesti. Nije mi se svidjelo sto su doveli Spanca. Spanski golmani su tradicionalno 'linijasi' sto im u EPL stvara dosta problema. De Gea mi je prvi put ozbiljno zasmetao kada je MU odigrao 1:1 sa Stokom u gostima. Umjesto da nakon kornera (dug let lopte) izadje boksovati, on dopusta da mu Krauc utrpa gol sa pet metara. To si VDS nikad ne bi dopustio. VDS je je MU igrao golmana i treceg stopera. De Gea je zakovan za liniju, a i tu cesto pravi kardinalne greske.

Al' kao sto kazes, sigurno da ima talenta, samo je pitanje hoce li biti strpljenja da se talenat izbrusi i pretvori u kvalitet,.. Naravno, ako uopste ima potencijal da bi postao kvalitet. Vidjet cemo.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 28 jan 2012, 23:00

Rizah je napisao/la:Ne znam da vam pravo kažem u onim utakmicama Atletica koje sam gledao, zaključio sam da je on linijski golman. Takvi golmani ne uspijevaju u EPL, ali vidjećemo. Malo, malo pa centaršut ili korner, no da se to popraviti.
Kada se već kofrčiš toliko Valencia ( ja sam ovo, ja sam ono itd. itd. ), evo šta sam ja rekao za njega još u maju mjesecu ;)
Detaljnije pregledati stranicu 1080.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 28 jan 2012, 23:22

jedino sto treba davidu je podrska i povjerenje ekipe nista vise. nije strasno ispadanje ni iz LP ni iz oba kupa pa ni to sto vjerovatno necemo odbranit titulu ako cemo dobit igrace za buducnost a tu ubrajam de geu blizance smalinga jonesa andu welbecka (i eventualno pogbu i morisona) a u to ne sumnjam ni 1%.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 29 jan 2012, 00:16

"I'm pleased with my players. They performed very well, dominated the game and played good football. They didn't deserve to be beaten."

- Sir Alex Ferguson

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 29 jan 2012, 00:27

Thunderstruck je napisao/la:"I'm pleased with my players. They performed very well, dominated the game and played good football. They didn't deserve to be beaten."

- Sir Alex Ferguson
slaba utjeha :(

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 jan 2012, 00:46

Thunderstruck je napisao/la:"I'm pleased with my players. They performed very well, dominated the game and played good football. They didn't deserve to be beaten."

- Sir Alex Ferguson
Neka on prica sta god hoce i razumjem da nece napadat igrace javno, ali iako je United imao veci posjed lopte, vrlo tesko su stvarali prilike i vidjeli smo koliko znace Rooney i Nani. Jedina prava opasnost je dolazila sa strane Valencie i Rafaela. I jos smo jednom pali u drugom poluvremenu. Isto kao protiv Arsenala i Citya nedavno. Ova ekipa ima fundamentalne probleme i samo nas veca doza srece moze dovest do titule.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

STEV1E
Kontakt:

Post Postao/la STEV1E » 29 jan 2012, 10:18

Prodali smo Dioufa Hannoveru:
http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... diouf.aspx

Rio bi mogao biti spreman za Stoke, mada sumnjam da će igrati. Rooney i Nani bi se trebali vratiti tek za Chelsea, i to je upitno.slika
Jones još par sedmica out.
˝If you can't beat them, join them.˝ - Michael Owen

Ryan Giggs - The Welsh Wizard #11

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 29 jan 2012, 10:35

slika

:mrgreen:
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 29 jan 2012, 11:27

Pricajte sta ocete,jos je nama Giggs potreban...Covjek je jucer pokusavo da kreira sanse,nije islo,namjenje njegova krivica.A kad je protiv Arsenala zavrno loptu Valenciji na bidon,onda super,svaka cast...Pazite malo,kad se GIggs spominje treba se ustat i rec gospodine ;)Cak je fenomen,njegova kondicija za godine koje ima...Respekt !!!
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 29 jan 2012, 11:56

Na kraju krajeva Giggsu se sve oprasta, koliko nas je puta izvlacio iz teskih situacija a mi to zaboravljamo nakon jedne losije partije :?
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 29 jan 2012, 16:14

ma nema se tu sta oprastat ili ne oprastat jednostavno u 70toj minuti su trebale 2 izmjene u sredinu a to na zalost nismo imali i to je sustina jucerasnje tekme. nadam se da je vrijeme da nas sunce ogrije sto se tice ozljeda igraca

na ljeto bi volio da dodje stevan jovetic mislim da bi nam dobro dosao

PS. izgleda da se i frajers pridruzio pogbi i morisonu u odbijanju ugovora

STEV1E
Kontakt:

Post Postao/la STEV1E » 29 jan 2012, 16:21

^Zaista ne razumijem da neko može reći da je Ryan imao loš meč? Budimo realni i priznajmo, šta očekujemo od jednog veterana? Trebamo biti zahvalni što želi još da igra za MUFC, te da prenosi svoje iskustvo na mlađe igrače u momčadi. Jučer nije bio njegov dan, al` nije on bio jedini krivac za poraz u FA Cupu zar ne?

- Što se tiče omladinskog pogona i "nezadovoljnih" igrača, mišljenja sam kako menadžeri predstavljaju najveći problem u svemu tome, te od ovih igrača prave "loše" momke. Vjerujem kako bi Pogba, Morison & Fryers svim srcem igrali za United, te da oni ne gledaju sve kroz novac, al` novinari i menadžeri to tako čine, nažalost.

rz_cile
Kontakt:

Post Postao/la rz_cile » 29 jan 2012, 16:27

trxel je napisao/la:Pricajte sta ocete,jos je nama Giggs potreban...Covjek je jucer pokusavo da kreira sanse,nije islo,namjenje njegova krivica.A kad je protiv Arsenala zavrno loptu Valenciji na bidon,onda super,svaka cast...Pazite malo,kad se GIggs spominje treba se ustat i rec gospodine ;)Cak je fenomen,njegova kondicija za godine koje ima...Respekt !!!
POTPIS...GIGGS JE NAJVECA LEGENDA TIMA SVIH VREMENA
LIMVO LIKCE DO BAGRO

STEV1E
Kontakt:

Post Postao/la STEV1E » 29 jan 2012, 16:29

- Ja napisah već 5 postova, a nisam pozdravio sve vjerne navijače Uniteda. :mrgreen:

Pozdrav, i nadam se da ćemo se slagat`. Love United, hate Glazer!

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 29 jan 2012, 16:31

STEV1E je napisao/la:- Ja napisah već 5 postova, a nisam pozdravio sve vjerne navijače Uniteda. :mrgreen:

Pozdrav, i nadam se da ćemo se slagat`. Love United, hate Glazer!
6 :D svakako dobro dosao :D

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 29 jan 2012, 16:33

Rooney najmuževniji nogometaš na Otoku

U anketi koju je među Britankama provela jedna kozmetička firma Wayne Rooney pokazao se najmuževnijim nogometašem u Engleskoj.

Za napadača Manchester Uniteda i engleske reprezentacije glasovalo je gotovo 20 posto ispitanica.

Na drugom je mjestu završio Rooneyjev velški suigrač Ryan Giggs.

Titulu najnemuževnijeg nogometaša osvojio je lijevi bek Chelseaja i reprezentacije Ashley Cole.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.