Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
na ljeto je sve moguce mada cisto sumnjam iako ta politika realu nije nepoznata prodat igraca a da mu nisu ni dali pravu sansu. osvjezit ce se ekipa to je sigurno.Cartman je napisao/la:Vidim Nuri Sahin vrlo rijetko igra za Real. Sta mislite ima li sanse da ga United dovede na ljeto? On mi je bio najveca zelja poslje Modrica, ali opet smo propustili jos jednu priliku da pojacamo mizerni vezni red.
De Geu sam gledao 2-3 puta dok nije dosao u MU. Na tim tekmama se nista nije moglo vidjeti, tako da mogu reci da ga uopste nisam poznavao.Al' me to nije sprijecilo (Klare je napisao/la:.Možda i bude nešto od njega, nije džaba doveden, sigurno ima taj talenat, ali trebaju tu još nekolike godine rada, pitanje mogu li ga ljudi čekati, teško je mladom golmanu uspjeti u velikom klubu.
Kada se već kofrčiš toliko Valencia ( ja sam ovo, ja sam ono itd. itd. ), evo šta sam ja rekao za njega još u maju mjesecuRizah je napisao/la:Ne znam da vam pravo kažem u onim utakmicama Atletica koje sam gledao, zaključio sam da je on linijski golman. Takvi golmani ne uspijevaju u EPL, ali vidjećemo. Malo, malo pa centaršut ili korner, no da se to popraviti.
slaba utjehaThunderstruck je napisao/la:"I'm pleased with my players. They performed very well, dominated the game and played good football. They didn't deserve to be beaten."
- Sir Alex Ferguson
Neka on prica sta god hoce i razumjem da nece napadat igrace javno, ali iako je United imao veci posjed lopte, vrlo tesko su stvarali prilike i vidjeli smo koliko znace Rooney i Nani. Jedina prava opasnost je dolazila sa strane Valencie i Rafaela. I jos smo jednom pali u drugom poluvremenu. Isto kao protiv Arsenala i Citya nedavno. Ova ekipa ima fundamentalne probleme i samo nas veca doza srece moze dovest do titule.Thunderstruck je napisao/la:"I'm pleased with my players. They performed very well, dominated the game and played good football. They didn't deserve to be beaten."
- Sir Alex Ferguson
POTPIS...GIGGS JE NAJVECA LEGENDA TIMA SVIH VREMENAtrxel je napisao/la:Pricajte sta ocete,jos je nama Giggs potreban...Covjek je jucer pokusavo da kreira sanse,nije islo,namjenje njegova krivica.A kad je protiv Arsenala zavrno loptu Valenciji na bidon,onda super,svaka cast...Pazite malo,kad se GIggs spominje treba se ustat i rec gospodine ;)Cak je fenomen,njegova kondicija za godine koje ima...Respekt !!!
6STEV1E je napisao/la:- Ja napisah već 5 postova, a nisam pozdravio sve vjerne navijače Uniteda.![]()
Pozdrav, i nadam se da ćemo se slagat`. Love United, hate Glazer!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.