Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sejad Salihovic
Maltas o savjetima,nemoj duse ti vise.Ionako nisu culi za tebe 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
salih pogodio,a penal je bio nad Vedompanties je napisao/la:iz penala za 1:0.

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
jel ima dje stream? ja nisam naslabhfanatic14 je napisao/la:salih pogodio,a penal je bio nad Vedompanties je napisao/la:iz penala za 1:0.

...
Gledam ovaj Palermo na poluvremenu N'castle-QPR i pade mi na pamet one priče oko Iličićevog prelaska u United. Zanimljivo, kako bi on mogao igrati u Unitedu, a Sejo ne bi.
I Jospi je "naš" ,iz Prijedora, al' igra za Sloveniju.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
-
- Kontakt:
nije bilo nigdje za gledatpanties je napisao/la:jel ima dje stream? ja nisam naslabhfanatic14 je napisao/la:salih pogodio,a penal je bio nad Vedompanties je napisao/la:iz penala za 1:0.

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ako ti ne možeš naći stream, onda ga sigurno ni nema.panties je napisao/la:jel ima dje stream? ja nisam naslabhfanatic14 je napisao/la:salih pogodio,a penal je bio nad Vedompanties je napisao/la:iz penala za 1:0.

- Goalgetter
- Kontakt:
Pored Ibisevica, Stuttgart je zainteresovan i za Salihovica, tako je danas rekao komentator na Sky.
Kao sto rece jedan navijac Stuttgarta sa foruma Transfermarkta, to bi bio jako pozitivan transfer za Stuttgart, ali posto bi Sejo Hoffenheim mogao napustiti bez odstete, sigurno je da ce se veci klubovi od Stuttgarta biti zainteresovani.
Kao sto rece jedan navijac Stuttgarta sa foruma Transfermarkta, to bi bio jako pozitivan transfer za Stuttgart, ali posto bi Sejo Hoffenheim mogao napustiti bez odstete, sigurno je da ce se veci klubovi od Stuttgarta biti zainteresovani.
Realno vrijeme mu je da pređe u neki veći klub od Hoffenheima, mislim da je sazrio i vakat je za neki bolji transfer.Goalgetter je napisao/la:Pored Ibisevica, Stuttgart je zainteresovan i za Salihovica, tako je danas rekao komentator na Sky.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Principatus
- Kontakt:
Na ljeto bi i Salihovic mogao preci u Stuttgart.
http://www.stuttgarter-nachrichten.de/i ... f48ed.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.stuttgarter-nachrichten.de/i ... f48ed.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nadam se da Sejo nece otici u neki los klub nakon ove sezone zbog lose igre Hoffenheima 

Ne zbog lose igre kluba nego zbog svoje lose igre,danas katastrofalan protiv Borusije D 99% izgubljenih lopti i losih pasova!!Ibizevic je napisao/la:Nadam se da Sejo nece otici u neki los klub nakon ove sezone zbog lose igre Hoffenheima
Katstrofalan danas ,mada i inace nije jak na lopti osim kad su upitanju slobodnjaci!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
A kako da igra dobro kad nema s kim da igraZa_raju je napisao/la:Ne zbog lose igre kluba nego zbog svoje lose igre,danas katastrofalan protiv Borusije D 99% izgubljenih lopti i losih pasova!!Ibizevic je napisao/la:Nadam se da Sejo nece otici u neki los klub nakon ove sezone zbog lose igre Hoffenheima
Katstrofalan danas ,mada i inace nije jak na lopti osim kad su upitanju slobodnjaci!!!
-
- Kontakt:
Mahmutovic i Ljevakovic bi to sve sriktali.Ali je problem sto ih iz Ceskih Teplica niko nece .Za_raju je napisao/la:Ne zbog lose igre kluba nego zbog svoje lose igre,danas katastrofalan protiv Borusije D 99% izgubljenih lopti i losih pasova!!Ibizevic je napisao/la:Nadam se da Sejo nece otici u neki los klub nakon ove sezone zbog lose igre Hoffenheima
Cuj Salihovic nije jak na lopti,svasta

Jesam li ja to danas gledao poster ili utakmicu B Dortmund-Hoff??Old Milwaukee je napisao/la:Mahmutovic i Ljevakovic bi to sve sriktali.Ali je problem sto ih iz Ceskih Teplica niko nece .Za_raju je napisao/la:Ne zbog lose igre kluba nego zbog svoje lose igre,danas katastrofalan protiv Borusije D 99% izgubljenih lopti i losih pasova!!Ibizevic je napisao/la:Nadam se da Sejo nece otici u neki los klub nakon ove sezone zbog lose igre Hoffenheima
Cuj Salihovic nije jak na lopti,svasta.Izgleda da je tvoje pracenje Seje bilo samo na osnovu repke i njegove neprirodne pozicije lijevog beka.A u tom slucaju je najbolje sutiti,nego svasta pisati.
Izgleda da ti bolje znas!
Ko god je danas sagledao utakmicu zna o cemu pisem.
A usput da ti nesto kazem za Ljevakovica covjek ima pune vitrine priznanja i pohvala , u Ceskoj ligi slovi za najboljeg DM a sto je prije 2 godine i kapitaliso titulom najboljeg defanzivnog veznog...Pa ti sad vidi gdje je ko i ko je ko

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
- el-fighter
- Kontakt:
Dajte ljudi ohladite. Sejo jeste odigrao losu utakmicu, ali to ne znaci da nema pojma o nogometu i da "nije jak na lopti"
Svakome se moze desiti los dan.
Sa druge strane ekipa se totalno raspada i mislim da bi on trebao sto brze skontati kako i sta dalje. Neka ostane ovdje do ljeta, a onda se odmah uhvatiti noge. Hoffenheim je postao stabilan BUndesligas i ocito je da nemaju namjeru ici dalje i jos ulagati.

Sa druge strane ekipa se totalno raspada i mislim da bi on trebao sto brze skontati kako i sta dalje. Neka ostane ovdje do ljeta, a onda se odmah uhvatiti noge. Hoffenheim je postao stabilan BUndesligas i ocito je da nemaju namjeru ici dalje i jos ulagati.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ma bitno je da je danas bio los i on odmah nezna! A sto je 3-4 tekme za redom bio najbolji u Hoffenheimu to nema veze?
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
- Kontakt:
Ma gori su ovi sto uopste ovoga @za raju shvataju ozbiljno.Tip je komican sa ovim cesima i neznanjem ostalih BIH fudbalera.Gledao Seju u sto godina par puta i daje zakljucak,on i raja nebo i zemlja.vrebac86 je napisao/la:Ma bitno je da je danas bio los i on odmah nezna! A sto je 3-4 tekme za redom bio najbolji u Hoffenheimu to nema veze?
Nije do Seje vec do kluba u totalnom su rasulu a i trener je ko muha bez glave, kako su krenuli mogli bi i ispasti u cvajtu, a Sejo ce otici sigurno na ljeto u bolji klub kao slobodan igrac.
Evo ga asistencija