Giggs i Evra mrljaju po lijevoj strani, moraju se brze i jednostavnije rjesavate lopte, i bice puno bolje za United.
Odbrana sasvim ok, bez mnogo posla, a Scholes briljira

Jeste li primjetili kako SAF zapitkuje ; ko je postigao gol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Devil je napisao/la:Jel' se samo meni cini il' Scholes vise nema muda da se uhvati suta sa 20-25 metara,imao je danas toliko cistih pozicija iz kojih bi onaj stari Scholes od pre par godina 90% sutirao,od toga 50% bi bilo u mrezi.![]()
Dobro stoji Manchester na terenu,uglavnom skoro isto kao i Liverpool,mada moraju oni da pocnu stvarati jos vise pozicija za suteve izvana i za neke malo bolje akcije.
jessmo,ispali smoragazzidelsud1987 je napisao/la:Sta je sada sa fa cupom jesmol ispali?
SAF SVAKA CAST
ma stavit će Lindegaarda koju utakmicu i vratiti De Gena na gol opetRooney88 je napisao/la:Svaka nam cast. Dosta smo bili bolji u drugom dijelu ali kakva samo dva pacerska gola smo primili to je za ne povjerovati. Cestitke navijacima Liverpoola na pobjedi. Meni, licno, ovaj poraz i nije nesto tesko pao. Igrali smo dobro ali De Gea nema sta ne moze primiti, klupa decko definitivno vec od Stokea. Al` hajd` idemo dalje, nista strasno.![]()
Ja sam stavio nije mi toliko krivo radi poraza KOLIKO radi De Gee. -.-R.J.W.G. je napisao/la:Ja samo ne znam kako može neko napisati:"Nije mi toliko krivo.." :S
Ja sam napisao da mi nije toliko krivo. Ne osjecam onu bol kao protiv Basela, Blackburna, 1:4 Liverpoola i ostalih. Jednostavno nije mi toliko krivo jer sam svjestan da smo bili, mozda, i bolji u ovih 90+ minuta i vise zasluzili pobjedu. Znaci automatski da ovaj poraz nece uzdrmati igrace i da ce u jednoj normalnoj i zdravoj atmosferi docekati Stoke, izostanci kljucnih igraca + greske Davida na golu su nas kostale, nikako slaba igra gdje bih se itekako nervirao.R.J.W.G. je napisao/la:Ja samo ne znam kako može neko napisati:"Nije mi toliko krivo.." :S
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.