Mislim da je odigro jednu utakmicu , i to onu prijateljsku s Dinamom ako se ne varam..Mandrake je napisao/la:Ono što sam ga ja gledao, baš dobar igrač, a mlad... meni isto je čudno bilo kako nije nikad dobio priliku da zaigra u prvom sastavu, ali eto... samo još jedan u nizu mostarskih talenata koji nije dobio priliku, nažalost! Ali mislim da bi dečko mogao kod vas pokazat pun potencijal. Ovdje nije nijednom zaigrao za prvi sastav, odmah poslije juniorskog staža su ga poslali u Branitelj na posudbuastra1922 je napisao/la:moze li mi neko napisati nesto o ivanu ferencu mislim da je igrao za vase mlade
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
A moguće... vjerojatno si upravu. Ali ovo sam mislio na ove službene utakmice, prvenstvo BiH, kup, Europa i tostarmo94 je napisao/la:Mislim da je odigro jednu utakmicu , i to onu prijateljsku s Dinamom ako se ne varam..Mandrake je napisao/la:Ono što sam ga ja gledao, baš dobar igrač, a mlad... meni isto je čudno bilo kako nije nikad dobio priliku da zaigra u prvom sastavu, ali eto... samo još jedan u nizu mostarskih talenata koji nije dobio priliku, nažalost! Ali mislim da bi dečko mogao kod vas pokazat pun potencijal. Ovdje nije nijednom zaigrao za prvi sastav, odmah poslije juniorskog staža su ga poslali u Branitelj na posudbuastra1922 je napisao/la:moze li mi neko napisati nesto o ivanu ferencu mislim da je igrao za vase mlade

Ali na 5:24 ovog videa, golčina žešća!!
ima se sta viditi na klipu mlad je i njegovo vrijemo tek dolazi vidjet cemo sta ce biti od ove probe iako mislim da ne bi nimalo pogrijesili kad bi potpisali sa njimbekicamir je napisao/la:Ferenc odlican igrac,u prijateljskoj utakmici ljetos razvalio sam Zrinjskog
" onclick="window.open(this.href);return false;
Na 5.24 imas njegov pogodak Zrinjskom !
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
nije fera los igrac,treba potpisat ugovor s njim,isplatit ce se.....nasa uprava nezna nista
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Milan Muminović potpisao za Zrinjski
Od danas HŠK Zrinjski jači je za Milana Muminovića koji je stavio svoj potpis na ugovor sa Plemićima.

Muminović je do sada nastupao za FK Slaviju, FK Sarajevo i FK Borac, ima 28. godina i igra u veznom redu.
Od danas HŠK Zrinjski jači je za Milana Muminovića koji je stavio svoj potpis na ugovor sa Plemićima.

Muminović je do sada nastupao za FK Slaviju, FK Sarajevo i FK Borac, ima 28. godina i igra u veznom redu.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
- Sarajlijc@
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Odlican igrac ove sezone bio u losoj formi u Slaviji ali mislim da ce u Zrinjskom biti onaj pravi
Odlican igrac ove sezone bio u losoj formi u Slaviji ali mislim da ce u Zrinjskom biti onaj pravi

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Napokon dobra vijestSarajlijc@ je napisao/la: Odlican igrac ove sezone bio u losoj formi u Slaviji ali mislim da ce u Zrinjskom biti onaj pravi

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Samo nek musa sa njim na kondiciji poradi
Kad se sjetim kad je dao gol Spartaku iz Trnave
"Oborio Kralja s trona"

ma muminovic je drama igrac,Sarajlijc@ je napisao/la:Samo nek musa sa njim na kondiciji poradiKad se sjetim kad je dao gol Spartaku iz Trnave
![]()
"Oborio Kralja s trona"
a nije ti musa bas da radi na kondiciji,u njega sve polagano

svaka cast nasoj upravi na ovom poslu,jest da su jazavci,al ovo je dobar poso
Jest jest, baš je Kralja oborio s trona, ono mu je žešća golčinaRosas7 je napisao/la:ma muminovic je drama igrac,Sarajlijc@ je napisao/la:Samo nek musa sa njim na kondiciji poradiKad se sjetim kad je dao gol Spartaku iz Trnave
![]()
"Oborio Kralja s trona"
a nije ti musa bas da radi na kondiciji,u njega sve polagano![]()

Ma sredit će njega Musa, laganini, ali hoće, ne sumnjam ja u Slavena

On je svoje davno odigrao,u zadnjih 2 godine nije skupio 10 nastupa.nema mjesta ni u rodnoj FočiRosas7 je napisao/la:ma muminovic je drama igrac,Sarajlijc@ je napisao/la:Samo nek musa sa njim na kondiciji poradiKad se sjetim kad je dao gol Spartaku iz Trnave
![]()
"Oborio Kralja s trona"
a nije ti musa bas da radi na kondiciji,u njega sve polagano![]()

Einigkeit und Recht und Freiheit
Gdje ćeš reć za momka od 28 godina, da je davno svoje odigraodomorocki je napisao/la: On je svoje davno odigrao,u zadnjih 2 godine nije skupio 10 nastupa.nema mjesta ni u rodnoj Foči

35 godina ima Duro, a počelo je kod nas pomlađivanje ekipe, to su mu i rekli nakon što mu je istekao ugovor. Trenutno nam je najstariji golman sa 32 godine u ekipi, sve ostalo mlađarijaLik je napisao/la:Što vam Duro još nije ostao, jel zna neko razloge ?

Zanimljiv potez je dovodjenje Muminovica svakako.Igrac koji je mogao mnogo vise u karijeri,strasan bio u Slaviji prvi put,pa onda odlican u Sarajevu,ali onda sledi jedan pad iz koga se jos nije digao,prosecna izdanja koja svakako nisu njegov renome.
Nadam se da ce uspeti da se izdigne,jer igrac kao Mumi zasluzuje jos uvek da igra fudbal na jednom visem nivou.

Nadam se da ce uspeti da se izdigne,jer igrac kao Mumi zasluzuje jos uvek da igra fudbal na jednom visem nivou.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- napoli1991
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
gospodin,na terenu i van njega,iako je bio samo sezonu u nas,voli ga raja,jedan od rijetkih..Mandrake je napisao/la:
Zeba uvijek prica da ste bili vrlo korektni prema njemu kad je igrao za Zrinjski... Al to se ipak ne moze porediti sa osjecajima Smajica i Selimovica koji su ostali dosta duze od njega u Mostaru i sigurno su oni dosta privrzeniji od njega i osjecaju neki vid ljubavi za razliku od Zebe koji samo osjeca respect prema vama...Mandrake je napisao/la:
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jašta brate, kraljmagic je napisao/la: gospodin,na terenu i van njega,iako je bio samo sezonu u nas,voli ga raja,jedan od rijetkih..

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Svaka mu cast ja znam samo jos da ovo rade S.Milosevic i Marsijano.Mandrake je napisao/la:Jašta brate, kraljmagic je napisao/la: gospodin,na terenu i van njega,iako je bio samo sezonu u nas,voli ga raja,jedan od rijetkih... Svaka mu čast, malo je ovakvih igrača u BiH!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.