EP u rukometu 2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ko ce da osvoji EP ?

Hrvatska
46
21%
Francuska
55
26%
Nemacka
8
4%
Danska
42
20%
Srbija
34
16%
Norveska
1
0%
Svedska
1
0%
Island
2
1%
Spanija
20
9%
Ostali
5
2%

Ukupno glasova: 214

BaDa12
Kontakt:

Re: EP u rukometu 2012

Post Postao/la BaDa12 » 28 jan 2012, 01:29

Od mene sve čestitke iskrenim navijačima srbijanske reprezentacije ovdje.
Momci su odigrali lavovsku utakmicu, nametnuli su svoj stil i tako zaustavili sve zamisli Hrvata. A, ruku na srce, Hrvati nisu mogli ništa organizovati drugo poluvrijeme. Nikakvih križanja koje Slavko konstantno spominje, nikakvih dodavanja, sve neki šutevi sa 10 metara preko 4 igrača...

Iskreno mi je žao, nadala sam se da će moći do prvog mjesta, vrijeme je bilo.

Reprezentaciji Srbije sretno u meču sa Dancima, neće biti lako, ali vjerujem da će ih publika dovesti do dugo očekivanog zlata. :)

Tritolone je napisao/la: **** razocaranje, iako je i ovo uspjeh...ali generacija 2003 se lagano raspala, i nikad se vise sa takvim veseljem nece gledat rukomet :cry:
Generacija se odavno počela raspadati. Danas sam se baš sa prijateljima prisjećala Ministara odbrane Špoljarića i Dominikovića, sjajnog Kaleba, neponovljivog Mirze, betonskog Sulića... :cry:
Dolaze neki novi klinci (što je normalno), ali sigurno će trebati dosta vremena da se svi ti klinci lijepo poslože i ponove uspjehe onih pravih Kauboja (Paklenih).
Nadam se da će osvojiti još jednu bronzu.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 28 jan 2012, 01:39

BaDa12 je napisao/la:Generacija se odavno počela raspadati. Danas sam se baš sa prijateljima prisjećala Ministara odbrane Špoljarića i Dominikovića, sjajnog Kaleba, neponovljivog Mirze, betonskog Sulića... :cry:
ja ne pamtim kad je sulic zadnji put igrao :cry:

kakva je to igracina bila
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 28 jan 2012, 01:44

KK_Bosna je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:Generacija se odavno počela raspadati. Danas sam se baš sa prijateljima prisjećala Ministara odbrane Špoljarića i Dominikovića, sjajnog Kaleba, neponovljivog Mirze, betonskog Sulića... :cry:

Zadnji put u Sloveniji ili Ateni i otjeran je zbog svađe sa Gobcem/Cervarom. Istoa kao i Sprem, smijesno da jedan Nincevic ili ovaj novi imaju prednost ispred zivog Sprema ili Ljube Vukice. Hrvatska politika :evil:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 28 jan 2012, 01:51

Tritolone je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:

Zadnji put u Sloveniji ili Ateni i otjeran je zbog svađe sa Gobcem/Cervarom.
Igrao je Renato Olimpijadu u Pekingu 2008.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 jan 2012, 01:54

Renato Sulic igracina :roll:

Meni je uvjek bilo zao Vedrana Zrnica,nikada nije dobio pravu sansu u reprezentaciji Hrvatske,imao je svojevremeno u eri Mirze Dzombe neslavnu ulogu najkvalitetnijeg rezervnog krila svijeta :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 28 jan 2012, 01:55

Moguce...nesjecam se vise...znam da jedno vrijeme nije igrao i onda je jedno natjecanje odigrao i vise ga nema.

Realno i Dominikovic i Spoljaric su mogli dat jos mnogo ovoj reprezentaciji usudim se rec i Metlicic (evo Kopljar je zadnje dvije utakmice ipak odigrao nesto, pa nam on nefali vise toliko)
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 28 jan 2012, 01:58

Dylan Dog je napisao/la:Renato Sulic igracina :roll:

Meni je uvjek bilo zao Vedrana Zrnica,nikada nije dobio pravu sansu u reprezentaciji Hrvatske,imao je svojevremeno u eri Mirze Dzombe neslavnu ulogu najkvalitetnijeg rezervnog krila svijeta :lol:
Ali je bar nosio cijelu ekipu na leđima. Nakon time-outa svi su na njegova leđa stavljali dlanove. :lol: Uvijek mi ga je zbog toga bilo žao. Da je dobar, dobar je. Mislim da je mogao mnogo pomoći ovoj ekipi na EP-u.

A, Renato jest bio mnogo dobar igrač. Nakon pretrpljene saobraćajne nesreće, Vori mu je "oduzeo" mjesto, pa možda ne pamtiš/te njegove ranije dane.

Ali, odosmo mi mimo teme.... :)

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 28 jan 2012, 02:10

reci da renato nije bio igracina moze samo neznalica. jedan od najkvalitetnijih pivota svog vremena ;)

i nije nikakva svadja u pitanju, jednostavno nakon nesrece nije to taj isti igrac :cry:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 28 jan 2012, 02:20

Stvarno mi nije jasan pad Kauboja,poslije poluvremena.K`o da je drugi tima izasao kasnije.Predstava u prvih pola sata ih je vodila nigdje drugo,nego u finale.Po meni,Hrvatima je na ovom EP-u falio mnogo Tonci Valcic.Za pobjedu Srba su ponajvise zasluzni golman Stanic i ubica Momir,ujedno i igraci koji su se isticali u dosadasnjim partijama na Euru.Kada je se mec lomio,lopta je isla u ruke Kopljara,nerazumljivo.Dobro,priznat cu da je ovo prvenstvo njegovog zivota,ali nije on jos spreman za kontinuirane predstave na visokom nivou.Danci moji favoriti od samog starta nece imat` nimalo lagan pos`o,uostalom to je viđeno u grupnoj fazi,osjetili su jedni druge.
Chelsea F.C.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 jan 2012, 03:12

Cestitke Srbiji na zasluzenoj pobjedi i finalu. Sto se tice Hrvatske reprezentacije oni su uvijek vrhunske igrace, ali nisu imali trenera na tom nivou. Cervar je bio odlican motivator, a znamo svi koje bio zaduzen za taktiku, analizu protivnika itd itd. Goluza ni sam ne zna kako je dobio priliku da vodi ovu reprezentaciju, a ruku na srce on zato nema potencijal i mislim da repka sa vrhunskim igracima kakva je Hrvatska nije mjesto da on stece iskustvo.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 28 jan 2012, 09:10

legenda reala je napisao/la:[youtube][/youtube]

evo vam ,malo se oraspoložite.
Eto u Zagrebu ili Sarajevu se ne bi žviždalo i vrijeđalo itd :P

postoji jedna razlika između zagreba i sarajeva s jedne strane i beograda s druge strane,ali bojim se da ću biti banovan jer mi je jedan post već obrisan

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 28 jan 2012, 09:39

U Zagrebu je kultura i organizacija samo znam zadnje nerede u Zadru rukomet što s u bili s Srbima i to su malo Dalmatinci radili par njih štetu al svi su se tad digli protiv sve je ok prošlo,osim rukometa u Zag.se igra košarka,vatrepolo ,tenis i nema vrijeđanja,i nekih nereda policija i osiguranje vrhunsko,živim tu pa znam.

Sve ostalo ovih dana smo čitali i vidjeli što mediji što hrpa huligana samo nažalost nije sport ,živimo na balkanskom mentalitetu.Tužno nešto organizirati na ovakvom nivou sramotno nek se narod veseli treba kruha i igara.Palit aute razbijat u 21 stoljeću :roll: :mrgreen:

Čestitke Srbiji i igračima svaka čast na borbi ,a sve ostalo ne ćemo komentirati ,laseri,flaše,....Čemer i jad! ;)

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 28 jan 2012, 09:48

Evo citam komentare jutros i svi kao vide neke ruzne stvari.A bilo je i lijepih i to puno vise.Ali njih nazalost vide samo oni koji istinski vole SPORT .Hajde da malo vidimo i ono lijepo sto je sinoc bilo....A bilo je....
slika

SVAKA VAM CAST LJUDI...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 28 jan 2012, 11:05

Jedva čekam da završi mislim da će Španjolci bit ipak IN ,ovo suđenje užas oni Rumunji i Česi suci.

Nasmiješnije mi sinoć na televiziji čovjek izvještava ispred Arene oni ga gađaju grudama u kamere prolaznici navijači kakvu poruku poslati :P
Eto i to će završit sretno svima, zanimljiv kraj .
Fi hajati.
GO Bosno.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 28 jan 2012, 11:16

cestitke srboma na pobjedi,i daj rastavite te dance.....!!
nsto se utakmice stice u prvom poluvremenu dobra nasa partija,sve ok,stanice nije nista ni skido,a u drugom kako smo pali neznam sta im bi,jos stanica razbranili i tu je bio kraj..
al dobro idemo dalje ima dosta mladih momaka koji ce nostiti hrvatsku u buducnosti,samo pogledajte zadnjih 10 velikih natjecanja hrvatska je uvijek medju prvih pet bila,tako ide podrska momcima za novu broncu
ajmooo !!
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 28 jan 2012, 12:28

hajmo se malo baviti utakmicama, a ne onim što su skandirali navijači.

hvala.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 28 jan 2012, 12:31

sve to stoji,divljaka svugdje ima,ali nije prije 20 godina vojska krenula da ruši beograd,nega na zagreb ili sarajevo,i nisu porušeni gradovi u srbiji,nego u hrvatskoj i bih

p.s. morao sam,sorry
Zadnja izmjena: kakavdanakneiskustvu, dana/u 28 jan 2012, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 28 jan 2012, 12:36

admin je napisao/la:hajmo se malo baviti utakmicama, a ne onim što su skandirali navijači.

hvala.
Posteno.

Sto se tice finala i utakmice za trece mjesto, bice jako tesko.
Mislim da ce Spanci opet pobijediti Hrvate. Jednostavno, unutar HR reprezentacije nesto ne stima. Goluza gubi konce. Spanci su odigrali jako dobru utakmicu protiv Danaca. Hrvati ce imati velikih problema sa brzim spanskim napadima. Mislim da je recept za njih isto kao i protiv samih Hrvata. Igrati jaku i agresivnu odbranu. Prvenstveno.
Danska-Srbija... Nadam se da ce Srbija uzeti. Opet je kljuc zatvoriti Hansena. Njegova spustanja lopte na pivota moramo sasjeci u samom pocetku. Nadam se da ce nasa odbrana na celu sa Stanicem izdrzati jos ovu utakmicu i primiti sto manje golova. Danska odbrana ima rupa na vise mjesta i prava je steta sto Sesum nece igrati. On bi svojim brzim izmjenama pravca i fintama imao velike sanse protiv Danaca. Mislim da ce Danci ici na zatvaranje Vujina, ali ocekujem od Ilica maestralno vece. Naravno, sve ove kalkulacije uglavnom padaju u vodu, jer se radi o finalu. Jedna utakmica, pa neka bolji pobjedi.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 28 jan 2012, 12:36

divim se ljudima koji se pravdaju s tim "to bi se desilo svugdje"...To sto bi se desilo svugdje opravdava njih
15.10 - 15.06 ...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 jan 2012, 14:05

NORVEZANI SUDE?! AU! ma nemamo sanse! bice domacinsko sudjenje, al za goste
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.