EP u rukometu 2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ko ce da osvoji EP ?

Hrvatska
46
21%
Francuska
55
26%
Nemacka
8
4%
Danska
42
20%
Srbija
34
16%
Norveska
1
0%
Svedska
1
0%
Island
2
1%
Spanija
20
9%
Ostali
5
2%

Ukupno glasova: 214

bazeni
Kontakt:

Re: EP u rukometu 2012

Post Postao/la bazeni » 27 jan 2012, 23:02

MaroonWhite1987 je napisao/la:ovo je prva utakmica koju sam gledao na ovom EP i mogu samo reci rukomet je dno od sporta, šah je napetiji.. danska srbija finale odron ..
dno od sporta :roll: :lol: :lol: i to zaključuješ nakon jedne pogledane utakmice

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 27 jan 2012, 23:05

bazeni je napisao/la:
MaroonWhite1987 je napisao/la:ovo je prva utakmica koju sam gledao na ovom EP i mogu samo reci rukomet je dno od sporta, šah je napetiji.. danska srbija finale odron ..
dno od sporta :roll: :lol: :lol: i to zaključuješ nakon jedne pogledane utakmice
nemoš' vjerovat ...nemoj srat molim te , bolje da malo više gledaš rukomet , a manje to dno od fudbalske PL ;)

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 27 jan 2012, 23:14

kao što ide ona pjesma "NIKO NE ZNA ŠTA TO SIJA" pa ni mi nećemo znati do nedelje šta će to na grudima Srpskih igrača sijati. Da li zlato ili srebro !? Nadam se ovo prvo jer je i više nego zasluženo!

Možete pričati šta hoćete ali ovo je vrhunski rukomet bio u BEOareni.Pobjedio je trenutno bolji,bolja odbrana,raspoloženiji golman i naravno domaća publika.Hrvati veoma loše odigrali drugo poluvrijeme kako u odbrani tako i u napadu.

SRBIJA U FINALU ! Zasluženo ?! Pa naravno da je zasluženo,pa ljudi nisu primili više od 22 gola na prvenstvu.Fantastična odbrana sa inteligentnim Čuturom u napadu,bekovi koji su vrhunski,pivoti koji igraju odbranu najbolje na prvenstvu,i Nikčević na lijevom krilu koji skoro pa i ne promašuje,dok na drugom i ne baš najbolji Rajko Prodanović. Što bi rekao @legenda Reala najsigurniji kec dana hendikep golova 1 na Rajka :lol: :lol: Golman-pa kako možete biti tako kompleksaši čovjeku ima odbrane preko 45%.Zaslužila je Srbija i više nego ovo finale možda i zlato,sve ćemo vidjeti u nedelju.Uglavnom svaka čast Srbiji na prejakim sportistima,počev od Novaka,preko vaterpolista,pa večeras na superiornim rukometašima
$ ? $ ? ? " " ".

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 27 jan 2012, 23:19

Da bi se pričalo o Srbiji kao velikoj rukometnoj sili moraju se dokazati na sljedećem takmičenju, znamo kako su Slovenci završili nakon Eura 2004. Zasad sve ovo izgleda divno, bajno.. Ali istina je da su bekovi Srbije (Vujin i Ilić) davali i više od svojih mogućnosti na ovom prvenstvu, sve ih je išlo. Ali zasluženo su u finalu, što jest jest..
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 27 jan 2012, 23:23

Toxicity je napisao/la:Da bi se pričalo o Srbiji kao velikoj rukometnoj sili moraju se dokazati na sljedećem takmičenju, znamo kako su Slovenci završili nakon Eura 2004. Zasad sve ovo izgleda divno, bajno.. Ali istina je da su bekovi Srbije (Vujin i Ilić) davali i više od svojih mogućnosti na ovom prvenstvu, sve ih je išlo. Ali zasluženo su u finalu, što jest jest..
Znas li ti kakvu reputaciju u rukometnim krugovima imaju njih dvojica,kako si ovo napisao rekao bi covjek da se radi o prosjecnim igracima koji su odigrali puno iznad svojih realnih mogucnosti :roll:

Btw,izgleda ko god je domacin rukometnim prvenstvima ode daleko,Tunis je bio među 4 ekipe svijeta kada je bio domacin,dace i nama dati domacinstvo jednog velikog takmicenja,bili bi makar 7-mi :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 27 jan 2012, 23:25

Mislio sam na to da ih je sve išlo što su pucali, pa i Karabatić je veličina rukometna pa ga nije išlo kao ovu dvojicu a znamo šta je on za njih ;)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 27 jan 2012, 23:26

Dylan Dog je napisao/la: Btw,izgleda ko god je domacin rukometnim prvenstvima ode daleko,Tunis je bio među 4 ekipe svijeta kada je bio domacin,dace i nama dati domacinstvo jednog velikog takmicenja,bili bi makar 7-mi :mrgreen:
Dok god je Mustafe domaćin ne može ispod 4. :mrgreen:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 27 jan 2012, 23:31

Toxicity je napisao/la:Mislio sam na to da ih je sve išlo što su pucali, pa i Karabatić je veličina rukometna pa ga nije išlo kao ovu dvojicu a znamo šta je on za njih ;)
Karabatic je poseban igrac,ima "ono nesto",karizmatican i kvalitetan jednostavno :mrgreen: ,ali ovo prvenstvo je odigrao katastrofalno,uzasno,ko zna zasto,rukomet se ipak razlikuje od fudbala u npr ovome:
Karabatic u najboljim godinama,u vrijeme kada je vazio za najboljega rukometasa svijeta napusti Kiel i pređe u Montpelliere,gdje i sada igra.
To bi bilo jednako tome da Ronaldo sada napusti Real i pređe u Porto,dakle on vec par sezona igra Francusku ligu koja,pa svaka joj cast,ali je dvije klase ispod Njemacke,u meni tinja ideja da to sto on igra nju a nje najacu Njemacku ligu je lose utjecalo na njegovu klasu,omeksao je.

Ilic vec godinama vazi za jednoga od najboljih sutera svijeta,sad bas on igra u Kielu,i bilo je vrijeme da na pravi nacin pocne predvoditi reprezentaciju Srbije.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 27 jan 2012, 23:34

Dylan Dog je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:Mislio sam na to da ih je sve išlo što su pucali, pa i Karabatić je veličina rukometna pa ga nije išlo kao ovu dvojicu a znamo šta je on za njih ;)
Karabatic je poseban igrac,ima "ono nesto",karizmatican i kvalitetan jednostavno :mrgreen: ,ali ovo prvenstvo je odigrao katastrofalno,uzasno,ko zna zasto,rukomet se ipak razlikuje od fudbala u npr ovome:
Karabatic u najboljim godinama,u vrijeme kada je vazio za najboljega rukometasa svijeta napusti Kiel i pređe u Montpelliere,gdje i sada igra.
To bi bilo jednako tome da Ronaldo sada napusti Real i pređe u Porto,dakle on vec par sezona igra Francusku ligu koja,pa svaka joj cast,ali je dvije klase ispod Njemacke,u meni tinja ideja da to sto on igra nju a nje najacu Njemacku ligu je lose utjecalo na njegovu klasu,omeksao je.

Ilic vec godinama vazi za jednoga od najboljih sutera svijeta,sad bas on igra u Kielu,i bilo je vrijeme da na pravi nacin pocne predvoditi reprezentaciju Srbije.
Dylane pa mislim ipak da je u slučaju Karabatić presudila porodica i velika ulaganja u Montpelje.Takođe možda znaš da je Danska liga za 3 klase ispod Španije i Njemačke,a ipak Mikel Hanse i (ja mislim iako mi je nick :mrgreen: ) Sigurdsson igraju u Kopenhagenu za nekog biznismena koji ima skoro pa milijardu.
$ ? $ ? ? " " ".

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 27 jan 2012, 23:37

pravo mi žao ovog Šešuma, čovjek prije par godina skoro da ostane bez oka kad su ga napali oni Rumuni, a sad ga njegov navijač pogodio u oko flašom, baš je lik peh

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 27 jan 2012, 23:37

sa nekoliko clanova smo se pozdravili. ko nastavi pricati o huliganizmu, vandalizmu, nacionalizmu i drugim stvarima koje nemaju veze sa 14 igraca na terenu pridruzit ce im se.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 27 jan 2012, 23:39

Srbija zasluzeno u finalu... Ja odavno losije utakmice nisam gledao, koliko sam gresaka kod obje ekipe :roll: U finalu dajem prednost Dancima, ipak imaju to već steceno iskustvo, koje fali Srbima, mada moze se svasta desiti na ovom EP-u.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 27 jan 2012, 23:39

Sigurdsson je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:

Dylane pa mislim ipak da je u slučaju Karabatić presudila porodica i velika ulaganja u Montpelje.Takođe možda znaš da je Danska liga za 3 klase ispod Španije i Njemačke,a ipak Mikel Hanse i (ja mislim iako mi je nick :mrgreen: ) Sigurdsson igraju u Kopenhagenu za nekog biznismena koji ima skoro pa milijardu.
Pa dobro,Sigurdsson je moze se reci veteran,vrijeme mu je da se smiri,i on je ionako najbolje godine proveo u Njemackoj,u dresu Gumersbaha.

A Hansen isto poletio ko Karabatic,iz Barcelone u Dansku ligu u najboljim godinama,napredovati tamo sigurno nece :roll:

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 27 jan 2012, 23:40

E da mi je neko pričao da ce Srbi ovako ubjedljivo dobiti ovu tekmu pljunuo bi ga.Ali istina je.Kakva glupa igra Hrvata .Pa ne mogu vjerovati da ovako iskusna ekipa ovo napravi.Ali sada sam siguran Goluza je duduk za trenera i to je cinjenica.Istina napravio je potez dobar na pocetku .Postavio je 3-2-1 Cervarovu cuvenu odbranu imao par kontri,ali mi nikako nije jasno sta ce mu ona spora igra sa postavljenim napadom.Srbi su od pocetka krenuli polako da umrtve tekmu i Hrvati su to znali da gube ako to prihvate ,ali iz meni nesvatljivih razloga i jesu.Trebali su zgaziti Srpsku losu odbranu u prvom pol. jer je bila anemicna i kao sir suplja ali Srbe je odlicni Nikcevic drzao.A onda drugo pol.Izlazi sasvim drugacija ekipa Srba daleko borbenija i ono iznenadjenje o kome sam i pricao da se mora desiti.Prodato kao i Dancima- Toskić....Par dobrih akcija na njegai velika prednostI .Poceli su igrati svoju odbranu a kao rezultat toga ni Hrvati vise nisu imali svoje suteve otvorene i razbranili su fenomenalnog Darka stanica.Hrvatski golmani O obadva i to je jos jedan razlog poraza.
Jednostavno kako rece Vukovic -Cekali smo da padnu-....I docekali su....Balic je igrao dobro ali su Srbi pustali Kopljara koji je i dao neke golove ali je brate i fulao svasta.I jos jedna veoma vazna stvar u odbrani Srbije Odbrana 6-O potpuno je neutralisala krila Hrvata a ovaj Manojlovic je stvarno jedan od najboljih igraca u odbrani-svaka momku cast...i onda se tu i otvori Vujin i Ilic donekle,Cutura odradi korektno svoj posao u drugom pol...i to je to.
Svaka cast ekipi Srbije na vise nego zasluzenoj pobjedi i ne mogu se oteti utisku da veceras nije bas presudan bio domaci teren.Ljudi su vise igrali srcem i da se na Anktartiku igralo dobili bi ovako indolentnu Hrvatsku,koja je donekle i sama sebe pobjedila....
U finalu prognoziram pobjedu Srba jer imaju ubjedljivo najvise srca na turniru,opet ponavljam pored izvanrednih Makedonaca kojima ovom prilikom jos jednom cestitam...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 27 jan 2012, 23:41

Ma Karabatic se posvetio snimanju reklama , novi Beckham,previse je zauzet za rukomet :mrgreen:

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 27 jan 2012, 23:41

ali su karabatic i hansen najplaceniji igraci na svijetu ;)

hajde karabatica shvatam, sve je osvojio mlad sto se moze osvojiti, pa sad ganja pare...

ali hansen...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 27 jan 2012, 23:42

A Hansen isto poletio ko Karabatic,iz Barcelone u Dansku ligu u najboljim godinama,napredovati tamo sigurno nece :roll:[/quote]

Slažem se, Karabatić je baš opao odlaskom u Francusku, a i kod Hansena se vidi već lagano stagniranje,

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 27 jan 2012, 23:45

Pa @legendo hvala :-) ipak si ti strucnjak za rukomet. samo te spanija zeza.ma njihov je mentalitet cudo. u fuci i basketu tek kad su postali 3-4 puta bolji od drugih dosle su medalje.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 jan 2012, 00:07

Na jednom drugom website pise da je jedan srpski reprezentativac pogodjen u oko sa pikadom (ss.ba kaze flasom) i da se doktori bore za njegovo oko. :?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Борац Бања Лука 1926
Kontakt:

Post Postao/la Борац Бања Лука 1926 » 28 jan 2012, 00:15

Ајте " " ;)
"? ' & рано $,? ' " у / прође"

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.