dno od sportaMaroonWhite1987 je napisao/la:ovo je prva utakmica koju sam gledao na ovom EP i mogu samo reci rukomet je dno od sporta, šah je napetiji.. danska srbija finale odron ..

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
dno od sportaMaroonWhite1987 je napisao/la:ovo je prva utakmica koju sam gledao na ovom EP i mogu samo reci rukomet je dno od sporta, šah je napetiji.. danska srbija finale odron ..
nemoš' vjerovat ...nemoj srat molim te , bolje da malo više gledaš rukomet , a manje to dno od fudbalske PLbazeni je napisao/la:dno od sportaMaroonWhite1987 je napisao/la:ovo je prva utakmica koju sam gledao na ovom EP i mogu samo reci rukomet je dno od sporta, šah je napetiji.. danska srbija finale odron ..![]()
![]()
i to zaključuješ nakon jedne pogledane utakmice
Znas li ti kakvu reputaciju u rukometnim krugovima imaju njih dvojica,kako si ovo napisao rekao bi covjek da se radi o prosjecnim igracima koji su odigrali puno iznad svojih realnih mogucnostiToxicity je napisao/la:Da bi se pričalo o Srbiji kao velikoj rukometnoj sili moraju se dokazati na sljedećem takmičenju, znamo kako su Slovenci završili nakon Eura 2004. Zasad sve ovo izgleda divno, bajno.. Ali istina je da su bekovi Srbije (Vujin i Ilić) davali i više od svojih mogućnosti na ovom prvenstvu, sve ih je išlo. Ali zasluženo su u finalu, što jest jest..
Dok god je Mustafe domaćin ne može ispod 4.Dylan Dog je napisao/la: Btw,izgleda ko god je domacin rukometnim prvenstvima ode daleko,Tunis je bio među 4 ekipe svijeta kada je bio domacin,dace i nama dati domacinstvo jednog velikog takmicenja,bili bi makar 7-mi
Karabatic je poseban igrac,ima "ono nesto",karizmatican i kvalitetan jednostavnoToxicity je napisao/la:Mislio sam na to da ih je sve išlo što su pucali, pa i Karabatić je veličina rukometna pa ga nije išlo kao ovu dvojicu a znamo šta je on za njih
Dylane pa mislim ipak da je u slučaju Karabatić presudila porodica i velika ulaganja u Montpelje.Takođe možda znaš da je Danska liga za 3 klase ispod Španije i Njemačke,a ipak Mikel Hanse i (ja mislim iako mi je nickDylan Dog je napisao/la:Karabatic je poseban igrac,ima "ono nesto",karizmatican i kvalitetan jednostavnoToxicity je napisao/la:Mislio sam na to da ih je sve išlo što su pucali, pa i Karabatić je veličina rukometna pa ga nije išlo kao ovu dvojicu a znamo šta je on za njih,ali ovo prvenstvo je odigrao katastrofalno,uzasno,ko zna zasto,rukomet se ipak razlikuje od fudbala u npr ovome:
Karabatic u najboljim godinama,u vrijeme kada je vazio za najboljega rukometasa svijeta napusti Kiel i pređe u Montpelliere,gdje i sada igra.
To bi bilo jednako tome da Ronaldo sada napusti Real i pređe u Porto,dakle on vec par sezona igra Francusku ligu koja,pa svaka joj cast,ali je dvije klase ispod Njemacke,u meni tinja ideja da to sto on igra nju a nje najacu Njemacku ligu je lose utjecalo na njegovu klasu,omeksao je.
Ilic vec godinama vazi za jednoga od najboljih sutera svijeta,sad bas on igra u Kielu,i bilo je vrijeme da na pravi nacin pocne predvoditi reprezentaciju Srbije.
Pa dobro,Sigurdsson je moze se reci veteran,vrijeme mu je da se smiri,i on je ionako najbolje godine proveo u Njemackoj,u dresu Gumersbaha.Sigurdsson je napisao/la:Dylane pa mislim ipak da je u slučaju Karabatić presudila porodica i velika ulaganja u Montpelje.Takođe možda znaš da je Danska liga za 3 klase ispod Španije i Njemačke,a ipak Mikel Hanse i (ja mislim iako mi je nickDylan Dog je napisao/la:Karabatic je poseban igrac,ima "ono nesto",karizmatican i kvalitetan jednostavnoToxicity je napisao/la:Mislio sam na to da ih je sve išlo što su pucali, pa i Karabatić je veličina rukometna pa ga nije išlo kao ovu dvojicu a znamo šta je on za njih,ali ovo prvenstvo je odigrao katastrofalno,uzasno,ko zna zasto,rukomet se ipak razlikuje od fudbala u npr ovome:
Karabatic u najboljim godinama,u vrijeme kada je vazio za najboljega rukometasa svijeta napusti Kiel i pređe u Montpelliere,gdje i sada igra.
To bi bilo jednako tome da Ronaldo sada napusti Real i pređe u Porto,dakle on vec par sezona igra Francusku ligu koja,pa svaka joj cast,ali je dvije klase ispod Njemacke,u meni tinja ideja da to sto on igra nju a nje najacu Njemacku ligu je lose utjecalo na njegovu klasu,omeksao je.
Ilic vec godinama vazi za jednoga od najboljih sutera svijeta,sad bas on igra u Kielu,i bilo je vrijeme da na pravi nacin pocne predvoditi reprezentaciju Srbije.) Sigurdsson igraju u Kopenhagenu za nekog biznismena koji ima skoro pa milijardu.
Ma Karabatic se posvetio snimanju reklama , novi Beckham,previse je zauzet za rukometToxicity je napisao/la:Mislio sam na to da ih je sve išlo što su pucali, pa i Karabatić je veličina rukometna pa ga nije išlo kao ovu dvojicu a znamo šta je on za njih
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.