Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ja se nadam da kad kazes nasoj dragoj srbiji ne mislis na nas sve nego samo na sebeFKKrajina je napisao/la:Evo ispocetka, posto ocito admin neda da se postavljaju realni komentari.
Cestitam nasoj i vasoj dragoj Srbiji na prolasku u finale, iako se ,kratko i jasno, ne mogu oteti dojmu da je sve ovo rezirano od strane domacina i EHF,ukratko, francuske sudije, pored standardno dobrih njemaca, ometanje laserima golmana hrvatske,neujednacen kriterij sudjenja apsolutno.
Ali sve u svemu, cestitam.
Stanic je postao odlican golman realno.
Drzava u kojoj zive takvi ljudi, ne moze mi biti draga nikako.Senaid L.F.C je napisao/la:ja se nadam da kad kazes nasoj dragoj srbiji ne mislis na nas sve nego samo na sebeFKKrajina je napisao/la:Evo ispocetka, posto ocito admin neda da se postavljaju realni komentari.
Cestitam nasoj i vasoj dragoj Srbiji na prolasku u finale, iako se ,kratko i jasno, ne mogu oteti dojmu da je sve ovo rezirano od strane domacina i EHF,ukratko, francuske sudije, pored standardno dobrih njemaca, ometanje laserima golmana hrvatske,neujednacen kriterij sudjenja apsolutno.
Ali sve u svemu, cestitam.
Stanic je postao odlican golman realno.
inace potpuno druga Hrvatska u drugom poluvremenu,Stanic se razbranio a odbrana srbije otisla na visi nivo od hrvatske.Sad slijedi finale Danska-Srbija gdje je po meni Danska favorit jer Danci nikad ne padaju u igri ovoliko kao hrvati i uspijevaju se vratiti
Baš tako, još kad tome dodaš impotentne golmane koji skoro pa uvijek zakažu kad je neka ozibljnija utakmica pa onda neodlučnost u napadu i beskonačna kruženja dobiješ ovakav rezultat. Šteta.dubrava je napisao/la:Šteta. Jebmu.
Hrvatska je u drugom poluvremenu sama sebe pobijedila. Utakmica ništa posebno, objektivno je bila loša sa dosta grešaka i sa jedne i sa druge strane. Mislio sam da je Srbija bolja, ali eto, ne znam šta da pametno napišem. Čestitke susjedima.
Stanić i nije nešto branio koliko su ga pogađali i šlampavo pucali..
Uvijek mi teško padaju porazi od Srba. Jebga...uhh.
Toxicity je napisao/la:Baš tako, još kad tome dodaš impotentne golmane koji skoro pa uvijek zakažu kad je neka ozibljnija utakmica pa onda neodlučnost u napadu i beskonačna kruženja dobiješ ovakav rezultat. Šteta.dubrava je napisao/la:Šteta. Jebmu.
Hrvatska je u drugom poluvremenu sama sebe pobijedila. Utakmica ništa posebno, objektivno je bila loša sa dosta grešaka i sa jedne i sa druge strane. Mislio sam da je Srbija bolja, ali eto, ne znam šta da pametno napišem. Čestitke susjedima.
Stanić i nije nešto branio koliko su ga pogađali i šlampavo pucali..
Uvijek mi teško padaju porazi od Srba. Jebga...uhh.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.