pescara modena 2/1
pokusajte na manji ulog, upravo sam dobio tu informaciju od jednog (ne)prijatelja

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Svjetlost pojačana s: Andrijom Štimcem, Kamaldin Gamma i Tadejom Koštomajom.gospodin Seljakovic je napisao/la:Livnobet je napisao/la:Što reći, koju posluku porati? Čovik u prve dvi minute pokupi dvi osobne i odsidi skoro cilu četvrtinu na klupi, zabije u drugoj šest komada i onda napravi novu i opet na klupu.U zadnje dvije zabije 10 koševa (a cili orlando samo 25)Livnobet je napisao/la:Yani - Sock 2 1:6 1:6
Penarol - Caracas 3+ 4:0
Howard over 20,5 16
Kvota: 6,84
Za danas od mene:
Svjetlost - Split 1 2,50
Tartu - Pienu 2 1,90
Tunis daje 1,10 prošlo u 4'
Kvota: 5,23
Split ide u goste pojačanoj Svjetlosti, a u njihovoj svlačionici hara gripa i falit će dosta igrača. Pienu fino pada kvota vani, nisam posebno analizirao taj meč, ali igram ga. Tunis bi trebao zabit bar 2-3 komada slabašnom Nigeru.
zasto svi danas forsiraju Svjetlost??
Prvi post,i odma prolazBeastZE je napisao/la:O.Bjelokosti 1
Djokovic 1
Standard 1
Lorenskog 2
Milan dg
Koef. 5.43 .. Ulog 5 KM .. Dobitak 27.15
Sviđa mi se tiket i vjerovatno ću ga ispratiti. Samo, neću sigurno igrati na Rubija. Nešto ga ne ide šut u posljednje vrijeme, pa ću to zaobići.lupen je napisao/la:Cleveland-New Jersey 1
Houston-Washington (+9,5) 1
A.Stoudemire under 20
K.Martin 22+
R.Rubio 11+
Kvota:18,74 Ulog:4KM
Dugo sam se lomio da li da odigram Rubia ili Iguodalu,al na kraju odlučim da odigram Rubia..Sad kad gledam ponudu možda bi bilo bolje da sam stavio Iguodalu 14+,al' sad kako je tako je.Uglavnom,sretno nam.Monolog je napisao/la:Sviđa mi se tiket i vjerovatno ću ga ispratiti. Samo, neću sigurno igrati na Rubija. Nešto ga ne ide šut u posljednje vrijeme, pa ću to zaobići.lupen je napisao/la:Cleveland-New Jersey 1
Houston-Washington (+9,5) 1
A.Stoudemire under 20
K.Martin 22+
R.Rubio 11+
Kvota:18,74 Ulog:4KM
deno_TM87 je napisao/la: sinoc Levante daje gol za 19 KM, u srijedu Roma daje gol za 69 KM, idemo dalje...
TOP/Watford - Tottenham 2 1.70
TOP/Španjolska - Danska X2 1.80
pik/Hannover 96 - Nurnberg 1 1.60
dg/Gabon - Maroko 1.40
Pescara - Modena 1 1.60
PSV - Vitesse 1 1.20
odg/Dorderecht - Zwolle 1.45
Brya/Brya - Peas/Step 1 1.40
Kvota 26.85
Uplata 1.30
Dobitak 34.90
ispratit cu tog neprijatelja pardon prijateljaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:cesterfild burnemout 2/1
pescara modena 2/1
pokusajte na manji ulog, upravo sam dobio tu informaciju od jednog (ne)prijatelja
**** XLivnobet je napisao/la:
Za danas od mene:
Svjetlost - Split 1 2,50 64:54
Tartu - Pienu 2 1,90 67:67 a lipo sebi uvik kažem igraj **** dvoznak na košarci
Tunis daje 1,10 2:1
Kvota: 5,23
ja ih igrao oba daju 1.45, yebes sve to kad me yebe gabon daje 1.40, ima jos 20 minuta valjda ce ga nekako uvalitiseljak je napisao/la:boze dragi sta je ovo, ovaj zwolle samo stima prelaze neke, pa oni zive od kladionica majku im natoklicim
i ja sam ih igro X u sistemu ,padam tu ko kruskadeno_TM87 je napisao/la:ja ih igrao oba daju 1.45, yebes sve to kad me yebe gabon daje 1.40, ima jos 20 minuta valjda ce ga nekako uvalitiseljak je napisao/la:boze dragi sta je ovo, ovaj zwolle samo stima prelaze neke, pa oni zive od kladionica majku im natoklicim.
i ja sam ih igro X u sistemu ,padam tu ko kruskadeno_TM87 je napisao/la:ja ih igrao oba daju 1.45, yebes sve to kad me yebe gabon daje 1.40, ima jos 20 minuta valjda ce ga nekako uvalitiseljak je napisao/la:boze dragi sta je ovo, ovaj zwolle samo stima prelaze neke, pa oni zive od kladionica majku im natoklicim.
oj Boze pa sta je ovoseljak je napisao/la:i ja sam ih igro X u sistemu ,padam tu ko kruskadeno_TM87 je napisao/la:ja ih igrao oba daju 1.45, yebes sve to kad me yebe gabon daje 1.40, ima jos 20 minuta valjda ce ga nekako uvalitiseljak je napisao/la:boze dragi sta je ovo, ovaj zwolle samo stima prelaze neke, pa oni zive od kladionica majku im natoklicim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.