Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Elegant
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Elegant » 27 jan 2012, 16:04

Samo polako ljud sigurno cemo do kvalifikacija dobiti 3-4 igraca.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 27 jan 2012, 16:37

Evo spisak nasih igraca protiv Portugala u barazu
Golmani: Hasagic, Begovic, Avdukic
Odbrana:Besic, Spahic, Papac, Pandza, Mravac, Jahic
Veza: Rahimic, Pjanic, Misimovic, Ibricic, Stilic, Medunjanin, Lulic, Salihovic, Zahirovic, Maletic
Napad: Zec, Dzeko, Ibisevic, Muslimovic.
Od nabrojanih se komotno mozemo odreci: Avdukica, Mravca, Rahimic (iskljucivo zbog starosti), Maletica, to znaci vec imamo mjesta za 4 nova igraca, a Hasagic (problemi s kicmom), Besic(neiskusan bolje da igra za mladi tim), Ibricic, Stilic,(visak na poziciji ofanzivnog veznog kao i Ibricic) Muslimovic (nema kluba) i Zec (totalno van forme) zanci jos mjesta za 6 igraca za probu.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 27 jan 2012, 16:41

nihco je napisao/la:ne mora susic probati ni jednog igraca, mi smo tu da dikutujemo. mnogi se slazu da bar 7 igraca, iz proslih kvalifikacija ,ne zasluzuju mjesto u reprezentaciji i 1 000 000 puta smo prezvakali ko su ti igraci i razloge.
ako je susic misli da ima izbalansiran tim, sposoban za uspjeh, u redu, on je selektor. ako susic misli da mu je rezultat protiv brazila vazniji od prilike da proba nove igrace, bar trojicu, u redu, pretpostavljam da vidi dobru priliku da se izreklamira kao trener. prijateljske protiv irske i meksika su krajem juna, kada su sve lige na odmoru i igraci su izvan forme, vidjeli smo prosle godine kako je to. ne mislim da susic ima dovoljno vremena daobnovi ekipu, naravno, pod uslovom da to uopste namjerava da uradi..
Zar treba da reklamira tamo neke anonimuse koji uopste ne zele da razgovaraju na temu reprezentacija.

EDIT: gdje @haris
F.K.SARAJEVO

nihco

Post Postao/la nihco » 27 jan 2012, 16:48

vendeta87 je napisao/la: Od nabrojanih se komotno mozemo odreci: Avdukica, Mravca, Rahimic (iskljucivo zbog starosti), Maletica, to znaci vec imamo mjesta za 4 nova igraca, a Hasagic (problemi s kicmom), Besic(neiskusan bolje da igra za mladi tim), Ibricic, Stilic,(visak na poziciji ofanzivnog veznog kao i Ibricic) Muslimovic (nema kluba) i Zec (totalno van forme) zanci jos mjesta za 6 igraca za probu.
pretpostavljam da ce se , od tih igraca, susic odreci muslimovica, ako ne nadje klub i besica, to je najavio. ostali , ukljucujuci i rahimica,na kojeg racuna i u slijedecim kvalifikacijama, ostaju. cisto sumnjam da ce susic newsto drasticno mijenjti, to bi vec ucinio polovinom proslih kvakifikacija da smatra da ima potrebe.
Zadnja izmjena: nihco, dana/u 27 jan 2012, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
Sent from my Commodore 64

nihco

Post Postao/la nihco » 27 jan 2012, 16:50

molotovljev je napisao/la:
nihco je napisao/la:ne mora susic probati ni jednog igraca, mi smo tu da dikutujemo. mnogi se slazu da bar 7 igraca, iz proslih kvalifikacija ,ne zasluzuju mjesto u reprezentaciji i 1 000 000 puta smo prezvakali ko su ti igraci i razloge.
ako je susic misli da ima izbalansiran tim, sposoban za uspjeh, u redu, on je selektor. ako susic misli da mu je rezultat protiv brazila vazniji od prilike da proba nove igrace, bar trojicu, u redu, pretpostavljam da vidi dobru priliku da se izreklamira kao trener. prijateljske protiv irske i meksika su krajem juna, kada su sve lige na odmoru i igraci su izvan forme, vidjeli smo prosle godine kako je to. ne mislim da susic ima dovoljno vremena daobnovi ekipu, naravno, pod uslovom da to uopste namjerava da uradi..
Zar treba da reklamira tamo neke anonimuse koji uopste ne zele da razgovaraju na temu reprezentacija.

je li ti to treba podrska? pa mozemo, valjda, diskutovati pristojno........

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 27 jan 2012, 16:53

nihco je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la: Od nabrojanih se komotno mozemo odreci: Avdukica, Mravca, Rahimic (iskljucivo zbog starosti), Maletica, to znaci vec imamo mjesta za 4 nova igraca, a Hasagic (problemi s kicmom), Besic(neiskusan bolje da igra za mladi tim), Ibricic, Stilic,(visak na poziciji ofanzivnog veznog kao i Ibricic) Muslimovic (nema kluba) i Zec (totalno van forme) zanci jos mjesta za 6 igraca za probu.
pretpostavljam da ce se , od tih igraca, susic odreci muslimovica, ako ne nadje klub i besica, to je najavio. ostali , ukljucujuci i rahimica,na kojeg racuna i u slijedecim kvalifikacijama, ostaju. cisto sumnjam da ce susic newsto drasticno mijenjti, to bi vec ucinio polovinom proslih kvakifikacija, da smatra da ima potrebe.
Pa majka mu stara jel on hoce da Rahimic umre igrajuci na terenu ili sta. A covjeka glupa pa rahimic ima ugovor do ljeta i onda je on zavrsio sa fudbalom a Pape umjesto da vec traga za zamjenom on i dalje racuna na 35-godisnjaka. Ta je imalo pametan pozvao bih Rahimica protiv Brazila i rekao mu da je ovo njegova oprostajna od reprezentacije i dao mu nekih desetak minuta.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 27 jan 2012, 16:55

nihco je napisao/la:
Izgleda da je banovan vidim kako je odjednom nekako ljepse diskutovati na ovom forumu!

nihco

Post Postao/la nihco » 27 jan 2012, 16:56

vendeta87 je napisao/la: Pa majka mu stara jel on hoce da Rahimic umre igrajuci na terenu ili sta. A covjeka glupa pa rahimic ima ugovor do ljeta i onda je on zavrsio sa fudbalom a Pape umjesto da vec traga za zamjenom on i dalje racuna na 35-godisnjaka. Ta je imalo pametan pozvao bih Rahimica protiv Brazila i rekao mu da je ovo njegova oprostajna od reprezentacije i dao mu nekih desetak minuta.
e je.bi ga, poslije ovih najava o utakmici protiv brazila, ja sam izghubio svaku nadu. ovo ne da je nelogicno , nego je suludo ali sta je tu je.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 27 jan 2012, 16:57

nihco je napisao/la:

:lol:
podrska,naravno...vidim ljulja se stolica selektoru,a hare je tu neprikosnoven...
diskutovati pristojno? slazem se...
F.K.SARAJEVO

nihco

Post Postao/la nihco » 27 jan 2012, 16:59

vendeta87 je napisao/la:
nihco je napisao/la:
Izgleda da je banovan vidim kako je odjednom nekako ljepse diskutovati na ovom forumu!
nek je ziv i zdrav ali smara. ja sam ga stavio na ignore ali ne ide, frajer , naprosto, kontaminira citav forum, doveo ga je u stanje histerije.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 27 jan 2012, 16:59

nihco je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la: Pa majka mu stara jel on hoce da Rahimic umre igrajuci na terenu ili sta. A covjeka glupa pa rahimic ima ugovor do ljeta i onda je on zavrsio sa fudbalom a Pape umjesto da vec traga za zamjenom on i dalje racuna na 35-godisnjaka. Ta je imalo pametan pozvao bih Rahimica protiv Brazila i rekao mu da je ovo njegova oprostajna od reprezentacije i dao mu nekih desetak minuta.
e je.bi ga, poslije ovih najava o utakmici protiv brazila, ja sam izghubio svaku nadu. ovo ne da je nelogicno , nego je suludo ali sta je tu je.
Potpuno se slazem sa tobom, Pape radi sve na tome da mi ogadi pracenje repke, izgleda da cu se prebaciti na rukomet jer selektor Markovic na mene ostavlja dojam da je jako pametan covjek.

Old Milwaukee
Kontakt:

Post Postao/la Old Milwaukee » 27 jan 2012, 17:20

Kojih pacijenata i spamera na ovoj temi,od kontaminacije :lol: do rukometasa.Jos malo pa ce bioloski treci da pocne.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 jan 2012, 21:53

Trener Braunschweiga zasad pravo zadovoljan Bicakcicom, kaze da je ostavio utisak na njega kao da je vec davno u klubu.

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 27 jan 2012, 21:57

ramovic :lol: :lol: :lol:
Bosna <3

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 jan 2012, 17:04

Haris Seferovic odigrao zadnjih 20ak minuta u pobjedi Leccea nad Interom od 1:0.Bio je to ujedno i debi Seferovica u novom klubu.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 jan 2012, 17:10

Old Milwaukee je napisao/la:Kojih pacijenata i spamera na ovoj temi,od kontaminacije :lol: do rukometasa.Jos malo pa ce bioloski treci da pocne.
Sve strucnjaci a vecina ih je jos u skoli.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

nihco

Post Postao/la nihco » 29 jan 2012, 17:28

Adi_Zepce je napisao/la:Haris Seferovic odigrao zadnjih 20ak minuta u pobjedi Leccea nad Interom od 1:0.Bio je to ujedno i debi Seferovica u novom klubu.
nije lose, susic je jednom prilikom rekao da ce, kada debituje u serie a, seferovic dobiti poziv u reprezentaciju.
eto prilike, u stanju u kom se nalazi reprezsentativni napad , seferovic bi mogao dobiti poziv vec protiv brazila, sto je, jasno, nemoguce ali je moguce pokrenuti procedure. no, susic je puno toga rekao pa porekao........

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 29 jan 2012, 17:30

Elegant je napisao/la:
Old Milwaukee je napisao/la:Kojih pacijenata i spamera na ovoj temi,od kontaminacije :lol: do rukometasa.Jos malo pa ce bioloski treci da pocne.
Sve strucnjaci a vecina ih je jos u skoli.
Nek ste vas dvojica strucnjaci a za nas ostale nije bitno da li smo strucnjaci ili ne. @ Elegant, e moje dijete dok ti jos po osnovnoj skoli sibicaris ja sam dvije fakultetske diplome okacio o zid u kancelariji.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 jan 2012, 22:10

nihco je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Haris Seferovic odigrao zadnjih 20ak minuta u pobjedi Leccea nad Interom od 1:0.Bio je to ujedno i debi Seferovica u novom klubu.
nije lose, susic je jednom prilikom rekao da ce, kada debituje u serie a, seferovic dobiti poziv u reprezentaciju.
eto prilike, u stanju u kom se nalazi reprezsentativni napad , seferovic bi mogao dobiti poziv vec protiv brazila, sto je, jasno, nemoguce ali je moguce pokrenuti procedure. no, susic je puno toga rekao pa porekao........
Ja sam gledao utakmicu i solidno je odigrao,trčao i vraćao se na centar po loptu .
Igrali su bunker protiv Intera zadnjih dvadesetak minuta pa se nije mogao više ni istaći,ali je dva puta istrčao sjajno kontru i izbacio suigrače u gol šanse koji se nisu najbolje snašli ;)
I komentator ga je stalno spominjao u toku tih dvadesetak minuta ;)

Nadati se da mu se prvo srede papiri pa da uslijedi i poziv,ali poznavajući naše vlasti neće do tako brzo ići :x
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 30 jan 2012, 22:48

Gledao sam i ja Seferovica. Pravo visok, jak fizicki. Fino je prosao nekog stopera po strani, mogao je imati asistenicju.
Treba njega zvati, bice nesto od ovog momka!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, Proximic i 10 gostiju.