EP u rukometu 2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP u rukometu 2012
valjda hrvatski igrači neće podleći pritisku i valjda će odigrat kako bog zapovijeda..tada ne bi trebalo biti problema..raznovrsniji smo u napadu od srbije, a i ako obranu odigramo kako znamo srbi jednostavno nemaju šanse ..... nemaju previše opcija u napadu da bi se nosili da hrvatskom obranom
Danci verovatno osvoja EP. EM realno gledano imaju najaca ekipa od ovim polufinalisti a em nekon taj sreca koja imale protiv Makedonija nemaju sta izgubiti jer jedan put manje vise vec ispali od EP a ova je druga sansa
.
Em imaju najbolja ekipa em bez pritisak.

Robertmkd je napisao/la:Danci verovatno osvoja EP. EM realno gledano imaju najaca ekipa od ovim polufinalisti a em nekon taj sreca koja imale protiv Makedonija nemaju sta izgubiti jer jedan put manje vise vec ispali od EP a ova je druga sansa.
![]()
ja i dalje mislim da ce spanci uzeti titulu

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Pojedini kolege forumaši, živi i zdravi vi meni bili. Ali nemojte na temi o rukometu pisati samo da bi nešto napisali i nabijali broj postova.
Ja ne znam mnogo o rukometu ali smatram da znam barem abecedu rukometa. A čitam da mnogo vas spominje kao iznenađenje njemce, ruse, šveđane, odnosno njihov lošiji plasman. Pa ljudi moji, iznenađenje bi bilo da je se koja od tih reprezentacija plasirala u polufinale jer objektivno za to nemaju ni približno kvalitete.
Rusi i švedi nemaju te kvalitete već ima 10-ak godina a njemci ima5-6 godina. Da nije bilo sudaca ne bi ni SP kod kuće osvojili 2007.
Ja ne znam mnogo o rukometu ali smatram da znam barem abecedu rukometa. A čitam da mnogo vas spominje kao iznenađenje njemce, ruse, šveđane, odnosno njihov lošiji plasman. Pa ljudi moji, iznenađenje bi bilo da je se koja od tih reprezentacija plasirala u polufinale jer objektivno za to nemaju ni približno kvalitete.
Rusi i švedi nemaju te kvalitete već ima 10-ak godina a njemci ima5-6 godina. Da nije bilo sudaca ne bi ni SP kod kuće osvojili 2007.
Momče Hercegovče
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ako Lazarov zabije više od 5 golova, ući će u istoriju kao najbolji strijelac evropskih prvenstava. Na ovom je zabio 53, dok je rekorder Olafur Stefansson sa 58 golova.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- legenda reala
- Kontakt:
Zabiće bar 10 komadaMonolog je napisao/la:Ako Lazarov zabije više od 5 golova, ući će u istoriju kao najbolji strijelac evropskih prvenstava. Na ovom je zabio 53, dok je rekorder Olafur Stefansson sa 58 golova.

ali zicer dana je Rajko Prodanović manje od 3 gola

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
@tribaliane mislim da bi nenadic mogao i morao cuvati balica, jer ima brze noge, pokrete, tehniku, a moze igrati i napad. ali vidjecemo.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
- Kontakt:
Ako zabije postat će prvi igrač u historiji koji je najbolji strijelac svjetskih prvenstava ikada (2009) a ujedno i najbolji evropskih ikada (2012). Impresivan podatak da budeš najbolji svih vremena i na evropskim i na svjetskim takmičenja i evo fali mu samo još jedan gol.Monolog je napisao/la:Ako Lazarov zabije više od 5 golova, ući će u istoriju kao najbolji strijelac evropskih prvenstava. Na ovom je zabio 53, dok je rekorder Olafur Stefansson sa 58 golova.
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
Svakako,a mislim da bi se tu mogao dodati i Balic sa vise od jednog,iako ga ja ne odigrah.legenda reala je napisao/la:Zabiće bar 10 komadaMonolog je napisao/la:Ako Lazarov zabije više od 5 golova, ući će u istoriju kao najbolji strijelac evropskih prvenstava. Na ovom je zabio 53, dok je rekorder Olafur Stefansson sa 58 golova.![]()

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Balić neće igrat po svemu sudeći danas
Navodno narušeni su odnosi i na sinoćnjem treningu je došlo do svadje sa selktorom Golužom,živi bili pa vidjeli šta će biti večeras kada je u pitanju nastup kapitena hr reprezentacije.
inače (nemojmo ići u neke druge vode) moram napisat stidi se srpska policijo,stidi se Dačiću,stidi se Tadiću!

inače (nemojmo ići u neke druge vode) moram napisat stidi se srpska policijo,stidi se Dačiću,stidi se Tadiću!
Kao mali vječito jeo kamenje,valjda zbog toga u ovim srednjim godinama često imam problema sa želucem.
Da nije bilo sudija isto tako bi pobijedili Poljsku i prošli u polufinale.Josip321 je napisao/la: Da nije bilo sudaca ne bi ni SP kod kuće osvojili 2007.

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- legenda reala
- Kontakt:
Prodanović ,mlađi Entrerios i Mogensen manjeDevil je napisao/la:Svakako,a mislim da bi se tu mogao dodati i Balic sa vise od jednog,iako ga ja ne odigrah.legenda reala je napisao/la:Zabiće bar 10 komadaMonolog je napisao/la:Ako Lazarov zabije više od 5 golova, ući će u istoriju kao najbolji strijelac evropskih prvenstava. Na ovom je zabio 53, dok je rekorder Olafur Stefansson sa 58 golova.![]()
Aginagalde više od 1 gola

Ja odigro jedan tiket sa makedoncima i slovencima ,više na golove ,kiro over,Gajić over,Aluševski over ,Špiler over,Mojsovski over ,i sve krenulo dobro u prvom i evo 10 minuta drugog ni jedan više ništa ne zabijaju

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ti si baš hrabar bio,krenuće u zadnjih 10 minuta kad padne koncentracija golmanimaJa odigro jedan tiket sa makedoncima i slovencima ,više na golove ,kiro over,Gajić over,Aluševski over ,Špiler over,Mojsovski over ,i sve krenulo dobro u prvom i evo 10 minuta drugog ni jedan više ništa ne zabijaju

Kao mali vječito jeo kamenje,valjda zbog toga u ovim srednjim godinama često imam problema sa želucem.
- legenda reala
- Kontakt:
Eto ode Kiro u legende
8 komada
Alushevski prebacio

8 komada

Alushevski prebacio

Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 27 jan 2012, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Očekujem prolaz Danaca u polufinale....
Kao i našu pobjedu protiv Hrvata..biće veoma teško,ali nek pomogne Sveti Sava danas
Samo nek ne bude nekih nereda i da prođe u sportskom duhu..a za pobjedu će se pobrinuti igrači
Danas je ludnica
..Prvo jutros Đoković sa Marejom,pa onda vaterpolisti protiv Italijana,pa onda poslastica sa Hrvatima

Danas je ludnica

GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
ma sve su poslastice,al bolan nek nas bar jedni malo razumiju,valja preživit nakon ovog tenisa jutros,jbt 5 sati strepnje košta te 2 godine života,nekako vjerujem da će vaterpolisti imat solidarnosti sa navijačimaDanas je ludnica ..Prvo jutros Đoković sa Marejom,pa onda vaterpolisti protiv Italijana,pa onda poslastica sa Hrvatima

- spielführer_21
- Kontakt:
Večeras nas čeka super utakmica u kojoj će najviše moći uživati neutralni- ako pripadate toj skupini super, onima koji pak navijaju za neku od ove 2 ekipe želim puno zdravlja i sačuvanih živaca 

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
- Kontakt:
spielführer_21 je napisao/la:@feudalac, govori u svoje ime.. Mene baš zanima..
Lakše budali metar u dupe, nego milimetar u glavu. Sto puta vas se moli da ne potežete tu priču, ali džaba.
Večeras nas čeka super utakmica u kojoj će najviše moći uživati neutralni- ako pripadate toj skupini super, onima koji pak navijaju za neku od ove 2 ekipe želim puno zdravlja i sačuvanih živaca
Pozdrav i respekt za kolegu normalnog

GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
@Hemuli-kakva je to pjesma 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- legenda reala
- Kontakt:
Makedonci peti
Kiro najbolji strijelac svih vremena
Slovenci plaču
Ja pado na kladionici
I tako

Kiro najbolji strijelac svih vremena
Slovenci plaču
Ja pado na kladionici

I tako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.